29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MiraB napsal(a):
Tak do Ostravy to mám 5 hodin busem, takže se přidám na kafe pouze virtuálně!
Ale zrovna vás bych poznat chtěla
Co je to pet hodin za podristani u kavy to za to stoji
Není tady
to jsem blázen, chtěla jsem si dát jinou ikonku a nevim jak, hledala jsem to v nastavení, projela všecko 2x a nemůžu to najít
Není tady
olíí, to je doba co a jak to uteklo, my jsme s přítelem byli spolu 4. srpna 7 let a připadá mi to nedávno, když jsme se potkali na pláži..
Není tady
jsem slyšela, že bych měla odstranit kočky z dosahu a v žádnym případě jim nečistit záchůdek, když chci bejt, nebo až budu těhu, máte někdo zkušenost? kočky pryč dát nechci!
Není tady
no jo, ale co s tim? jak to udělat?
tak teď jsem četla na webu o kočkách, že prý když je nekrmim syrovym masem a nechodí ven, že je šance, že maji toxoplazmu prakticky nulová, to se mi ulevilo, nemohla bych je dát pryč, fakt ne
Upravil(a) cieska (7. 9. 2009 14:10)
Není tady
tak to je hustý! http://www.super.cz/bulvar/verte-nevert … kojit.html
Není tady
Ciesko - klid kočka domácí s velkou pravděpodobností mít toxu nebude
šance že jí chytíš od ní je zhruba stejná, jako že jí chytíš od špatně umytý mrkve (což je taky možné
). Další věc je že na toxu ti udělají testy a když už jsi jí prodšlala, tak jsi za vodou
Jinak k vitamínům, listovka je podle mě naprosto dosrtačující, pokud vyloženě neignoruješ n+ějakou složku potravy
A k očkování proti chřipce (zvlášť prasečí něco tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39078
Není tady
def, víš já se tak bojim něco nezanedbat, až z toho blbnu děkuju za útěchu, i za odkaz, očkování nepřipadá v úvahu, ty tři měsíce nesnažení se mě odradily.. nevíš jestli to je i u chlapů? já jestli z toho očkování nemaji pak nějaký blbý spermie, kdyby náhodou se muj dokopal očkovat sám, měli jsme jít spolu, tak já jestli mu to mam zatrhnout
Není tady
ciesko - na okdkaz se podívej, víceméně tak najdeš odpovědi při ředění očkovací látky se používá látka, která způsobuje sterilitu.-...tož tak
Není tady
silvi, no to má, už sem mu posílala smsku, že ať ho ani nenapadne nechat si něco takovýho bodnout, naštěstí je srabík a jen to uvítá
Není tady
def, na odkaz jsem koukala a pro jistotu jsem si projela ještě další a máš pravdu, teda todle by mě fakt nenapadlo
Není tady
Čus Silvi vždyť víš, jak je v tom chemie, je to moje
ne, mě přijde vážně na palici, nechat se naočkovat na něco, na co umřelo asi dvacet lidí na celým světě
zato bez kondomu se vesele souloží dál a dál a dál
no nic, to je jen taková vsuvka
Jinak očkování tě před chřipkou neuchrání, jen má zmírnit její průběh takže tak, nešla bych do toho, do prasečí nidky a do normální taky ne
Není tady
Def, tak to bys pokecala s mym , ten je z chemie taky vedle :-)) Ale ockovat se nechava, ze v praci chybet nemuze, jenze loni nechytil chripku ale anginu
Ja fakt nevim, ale oba moji kolegove doktori se ockovat nenechavaji, takze ja na to prdim taky...Nekde jsem cetla ze ta spanelska chripka nebo co to bzlo v minulosti, nebyla ani tak hrozna sama o sobe, ale ze v te dobe sel na trh "paralen"..a¨tak lidi misto aby to v klidu vylezeli, zobli prasek a hura mezi lidi..takze to nejen prechodili ale jeste roznosili...
Jinak kamaradka ma znameho, co zastresuje ted nevim presne ktere z detskych ockovani, sam ma dve male deti a ani jedno ockovane neni Za to ma barak jako palac..
Není tady