29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj, ty ne? cca 2 týdny a mažu do práce, už mi doma hrabe
Není tady
Simi si blbá, my si dáme do ruky rovnou Robertka
Není tady
Saďourek napsal(a):
Simi si blbá, my si dáme do ruky rovnou Robertka
juu tak to jedu za Váma, ale mám jen vibrační kroužek
Není tady
tak já nemám ani jedno ani druhé, ale můžu obříznoud před odpolední manžela
Hele Simi, chystám se odpo do hypernovy, co ty na to?!?!?
Není tady
Holky, včera mě na chatě píchla včela medová
auauau . Žihadlo sem nedostala snad 10 let a ted sem si jen šla stoupnout na terasu k zábradlí, kde je výhled na Labské údolí a ta mrcha si vybrala zrovna mě
Není tady
já zítra fičím za spolužačkou do Opavy, ale ten čtvrtek by byl reálný. KOD se přidá?!?!?
Není tady
Miri, bu´d ráda, že alespoň někdo si do tebe píchne, do mě ani ta vosa
Není tady
no já jdu v pátek ráno na KO a pak jsem svobodná
Není tady
Saďourek napsal(a):
já zítra fičím za spolužačkou do Opavy, ale ten čtvrtek by byl reálný. KOD se přidá?!?!?
Tak parada ve ctvrtak predbezne ,hele pisnu ti moje tel cislo do sz ,protoze notas si pritel bere do prace ,tak je to lepsi pres mobil ,jeste musime si domluvit to znameni
Není tady
Miruš, potřebuješ postrašit? Tak to ti pošlu fotku a máš na týden po náladě
Simi, jj, když tak pošli i mail, fičím na chvíli ven, tak tu nezlobte!!!!
Není tady
Saďourek napsal(a):
Miruš, potřebuješ postrašit? Tak to ti pošlu fotku a máš na týden po náladě
![]()
Simi, jj, když tak pošli i mail, fičím na chvíli ven, tak tu nezlobte!!!!
mam dost
Není tady
Simi, ty máš dost a ještě jsi mě neviděla, to abych stihla do čtvrtku toho holiče
Není tady
tak jsem zpátky, koupila jsem calibrum probaby, tak uvidíme, pilulky jsou to hezký , tak jsem si hned jednu lupla
míro, tak si to pamatuju dobře, já jsem z bystřan (3km od TP), do ředhošti jezdim spíš na zvířátka a na kytičky a pro krmiva a tak různě, ale jídlo tam maji hrozný, jsem si tam dala tudle zelňačku - brr, horší jsem měla snad už jen v jičíně na náměstí v bufáči, to se nedalo, jak rozmíchaná mouka v mastný vodě.
Není tady