29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
míro, brozany - tam jsem několikrát projížděla, to je tady kousek ne? já mam dojem, že buď to projíždim, když jedu do ředhošti, nebo jsem tam byla cestou do litoměřic, či do lysý nad labem, ale spíš to vidim na tu ředhošť, páč si zřetelně vybavuju tu ceduli a do ředhošti jezdim často.
když podle šéfky neni čas na dítě pro zaměstnance nikdy, takže proto to utajení, nevzala by to vůbec v pohodě, nervovala by mě ještě víc, takže čítám, že čítám, že jedinej kdo to může tušit je informatik, páč mi řikal, že chodim na zajimavý stránky, šmírák, ví určo i kdy mam ovulaci
kolegyňky si nejsem jistá, jestli by mě pochopili - bo dvě nemaji děti a už přes 40let věku a jedna je skorodůchodkyně, která by mi to rozmlouvala, páč sama měla děti ani nevěděla jak a jak řiká nic si neužila a mě je "teprv" 23 let ..
tak já mastim na obídek a do té lékárny, pak písnu čim mě "vybavili", zatim pa
Není tady
hojky!!! Dneska už konečně nešpíním ani trochu Už mě to totiž nebavilo
Není tady
Saďourek napsal(a):
hojky!!! Dneska už konečně nešpíním ani trochu
Už mě to totiž nebavilo
Parada a jinak jak je ??
ja porad taky se tesim az to bude v poho a dostanu od dr zelenou ,ze muzem
Není tady
Simi, celkem fajn, nějak rychle jsem se teď s tím srovnala, až se sama sobě divím, ještě mi semo tamo vykolejí nálada, ale jinak fakt dobrý.
Holky, netušíte, jestli už rostou hřiby?!?!?
Není tady
teda holky vy jste toho za tu chvilku zase nakecaly, já nestíhám Ahojky Sadí
K Jágrovi-ten by mě teda nepřitahoval nikdy, není to moje krevní skupina, ale takovej ČECH juu toho můžu! samo, že až po manželovi :-)
Není tady
Karal, všimla jsem si ale ještě nestuhla. My jsme si včera dali pěší maratón a večer jsem cítila nohy aýž v krku a vytuhla snad někdy po deváté
Simi fakt? Chceme jet ve středu na Hutisko a bylo by škoda jet zbytečně
Není tady
Ciesko- ano, cestou na Ředhoštˇurčitě ptrojíždíš Brozany a pak Doksany. No vidíš, jak to znáš! Tak co stavíš se na kuře A odkud jsi ty? Já taky jezdím občas v neděli na trhy do Ředhoště, ale vyjímečně. Spíš pro autodoplnky
Sadí ahoj kočko
Simí- pryč s depkou
Není tady
Miruš, Cruell - tfuj tfuj tfuj tfuj aby to teď vyšlo
N omě by stačila i procjázka lesem,a el už slyším manžu, jak láteří, že jsme nic nenašli a takový kus cesty
Není tady
Holky jeste ,ze tu vsechny jste
Ja zazivam infarkt ,mamka zeje v nemecku a ted si nechala zapojit net a nemuzu ji vysvetlit jak posilat email ,se zacinam trepat
vysvetluji to pres sms no proste parada
Není tady
Saďourek napsal(a):
Miruš, Cruell - tfuj tfuj tfuj tfuj aby to teď vyšlo
![]()
N omě by stačila i procjázka lesem,a el už slyším manžu, jak láteří, že jsme nic nenašli a takový kus cesty
Pry rostou tak najdete ,max .svezi vzduch prochazka lesem no proste parada
Není tady
no mě by to vůbec nevadilo, alek dyž už tam vblezu, tak msím vylézt s plným košem jinak jsem nepříčetná
Není tady
Simi, co takhle vyrazit v Ově někam na kafe?!?!? Ti hned zvednu náladu
Není tady
Sadi ty mas nemocenskou ?Mimochodem moje kamoska uci hudebku ,ale na zakladce vzdy jak jsme sly na stodolni parit tak rostla ,kdyz jsem zacala zpivat
osobne si myslim ,ze se to da
Není tady
Saďourek napsal(a):
Simi, co takhle vyrazit v Ově někam na kafe?!?!? Ti hned zvednu náladu
Kdykoliv jsem pro ,ale doufam ,ze nebudem mit znameni v ruce jako napr.ruze atd
Není tady