29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
very nahej jágr s lahváčem, DDDDDDDDDDDDDD teď si mě pobavila, to je představa DDDDDDDD
nebudu za blbce, když řeknu nějaké vitamíny napomáhající otěhotnění? (přemýšlim, jak to formulovat)
Upravil(a) cieska (7. 9. 2009 10:59)
Není tady
Ciesko, bud v klidu, vitaminy jsou ok, ja si takhle pred frontou v lekarne vybirala neco na kvasinky a vyrazku v dolnich partiich a lekarnice byla navic jeste nahluchla :-)) A kam ze to potrebujete mazat? :-))
Není tady
Karal napsal(a):
Verynko, Jagr? :-)) To bych se probudila hruzou :-))
Karal, a proč pak, se ti nelíbí? ale musíš uznat, že je to vcelku sexy chlap, i když je to, ehm,ehm.....
Není tady
Karal napsal(a):
Ciesko, bud v klidu, vitaminy jsou ok, ja si takhle pred frontou v lekarne vybirala neco na kvasinky a vyrazku v dolnich partiich a lekarnice byla navic jeste nahluchla :-)) A kam ze to potrebujete mazat? :-))
to uz je daleko horsi
Není tady
Tak sem šoupla kuřátko do trouby a za chvíli přidám k němu rajčátka, papriky, cibuli a česnek a žampiony a maslíčko...mnááám
A okurkovej salátek a dám vařit brambůrky
Není tady
sima 75 napsal(a):
Karal napsal(a):
![]()
![]()
to uz je daleko horsi
Není tady
Karal- takhle sem to měla s těhu testy v lékárně já , ale s tím, že opravdu hůř slyším já a na upozornění, že hůř slyším málokdo reaguje zřetelnou výslovností! Ani tak by nemuseli zvyšovat hlas, jako mluvit zřetelněji...
Pak sem si připadala před frontou lidí za mnou jako dilino
Není tady
karal, já jsem stydlín, že to až hezký neni, ale o to ani ne, spíš o to, že máme v poledne všichni pauzu a o týdle mojí snaze se dozvědět šéfová, tak jí odvezou do blázince, to pak chci uhrát jakože náhoda, jakože nic plánovanýho, už tak nemůže sehnat schopný lidi do účtárny a ještě já kdybych jí zdrhla a další jde do důchodu, tak říkala, že to tu může zavřít, tak jí nechci plašit, aby mě někdo od nás neodhalil, neví o tom živá duše, ani vlastní matka ne, ta by mi to rozmlouvala určitě, takže je to takové sladké tajemství mezi mnou a přítelem a kdyby se zadařilo, tak bych asi mlčela až do ukončeného 3. měsíce,aby se to nezakřiklo
Není tady
MiraB napsal(a):
Tak sem šoupla kuřátko do trouby a za chvíli přidám k němu rajčátka, papriky, cibuli a česnek a žampiony a maslíčko...mnááám
![]()
A okurkovej salátek a dám vařit brambůrky
mnam ,posli ne, nebud drz gresle
Není tady
jágra taky nemusim, jsem spíš na blonďáčky tak pro těhu testy chodim pokaždý do jiný lékárny, aby si nemysleli, že jsem magor, když jich tolik spotřebuju
njn, alespoň maji kšeft
míro, to kuřátko zní víc než lákavě
Upravil(a) cieska (7. 9. 2009 11:11)
Není tady
Karal. Brozany nad Ohří
A ž tu budeš, tak jdi po čuchu
Cieska- tak to jsi statečná holka! Šéfka at si poradí, já vím nemá to lehký, ale budeš těhule a basta!
Jen obdivuju to utajení, to u nás to ví každej a jen se ptaj, kdy zas do toho boje půjdu
Není tady
hoj prdíci!!!!!
Není tady