Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 2. 2006 17:18

Flower25
Host

Kondylomata

Caute dievcata: Lulkee, Hanane, Boba a dalsie ;o)

Uz som sa Vam davno neozvala. V podstate vela noveho zatial nemam. Len vcera som sa dostala ku gynekologicke na vysetrenie. Robila mi cytoster a vyter na urcenie druhu HPV. Tak o tyzden, dva budem mudrejsia.

Citala som stranku www. lady.sk a ma uplne vyplasili. Nejaka holka tam pise, ze kondylomata mozu byt aj prejavom HIV. To dufam, ze je nejaka blbost. Ved som takmer panna yikes) Dievcata, kvoli HPV Vas gynekolog poslal na HIV test?

Zatial iba tolko. Dufam, ze sa mate vsetky fajn. Ozvite sa. Pa-pa

#2 10. 2. 2006 17:43

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kondylomata

Flower25 napsal(a):

Uz som sa Vam davno neozvala. V podstate vela noveho zatial nemam. Len vcera som sa dostala ku gynekologicke na vysetrenie. Robila mi cytoster a vyter na urcenie druhu HPV. Tak o tyzden, dva budem mudrejsia.

Citala som stranku www. lady.sk a ma uplne vyplasili. Nejaka holka tam pise, ze kondylomata mozu byt aj prejavom HIV. To dufam, ze je nejaka blbost. Ved som takmer panna yikes) Dievcata, kvoli HPV Vas gynekolog poslal na HIV test?

Ahoj Flower,
já měla taky kondylomata (musím to zaklepat) a na žádný test HIV mě doktorka neposlala a ani mi nic o spojitosti kondylomat a HIV neříkala. Tak doufám, že to na tom jiném fóru byla nějaká hloupost nebo omyl. S.

Není tady

#3 10. 2. 2006 20:18

Ilseli
♥♥♥----

Flower25 napsal(a):

.... Nejaka holka tam pise, ze kondylomata mozu byt aj prejavom HIV.

Milá Flower, chci tě jenom uklidnit, kondylomata nejsou  projevem HIV. Kondylomata  se dají ovlivnit  např. homeopaticky, při léčbě konstituční homeopatií. 

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#4 11. 2. 2006 15:08

Boba
Host

Dievčatáááááááááááááááááááááááááá máááááme liek na HPV yikes)))))) Lulkee Vám ho napíše :-))))),lebo ona to našlaaaaaa..ahahahaaaaaa

#5 11. 2. 2006 15:09

Lulkee
Host

sandra napsal(a):

Flower25 napsal(a):

Ahoj Flower,
já měla taky kondylomata (musím to zaklepat) a na žádný test HIV mě doktorka neposlala a ani mi nic o spojitosti kondylomat a HIV neříkala. Tak doufám, že to na tom jiném fóru byla nějaká hloupost nebo omyl. S.

Ahoj FLower,

no to musel byt nejaky omyl pravdepodobne!! Neboj, to vobec nesuvisi smile
Daj vediet ake budu vysledky potom... a drz sa!

pa, Lulkee

#6 11. 2. 2006 15:13

lulkee
Host

Cafte vsetky kocky,

co patria medzi nas....

Chcem vam len poradit jednu stranku, kde najdete pripravok, ktory by mal pomoct na nas virus, najdete ho na : http://pharma.sk/indonal/   
Nemam to este vyskusane, ale chystam sa....tak good luck vsetkym!

Piste vsetky pozitivne, ci aj negativne vysledky... wink ... a spolu to zlvadneme! wink

#7 11. 2. 2006 23:37

Hanane
♥♥-----
Místo: Praha

Ahoj Flower!!
Taky jsem se dočetla, že kondylomata se vyskytují častěji u osob s HIV. Ale stačí se nad tím málo zamyslet, odpověď je nasnadě: lidé nakažení HIV mají nabořenou imunitu, a proto se u nich kondylomata vyskytují a dorůstají do gigantických rozměrů (nemluvím o promiskuitě, protože to je otázka po*ná - viz tvůj i můj případ: sexuálních partnerů poskrovnu a STD na krku).
Test na HIV jsem absolvovala, ale ne v souvislosti s kondylomaty.

Všem přeju hodně odvahy a sil v boji se společným nepřítelem!!

P.S. pro Flower: Moje dr. mi neustále vštěpuje, ať beru s velkým odstupem a nadhledem to, co se dočtu na internetu. Někdy je to těžký, ale má pravdu. wink

Není tady

#8 16. 2. 2006 9:56

Flower25
Host

Ahoj Lulkee,

Tak som tu znova. Predstav si dnes som volala do laboratoria, ci uz su vysledky. Bola som taka vyklepana. A povedali mi neuveritelnu vec. Som HPV negativ a teda nevedia urcit typ. Povedala som, ze to nie je mozne. Pred 2 mesiacmi vysledky steru boli jednoznacne HPV pozitiv. Asi bude treba zopakovat test, lebo ten virus tam musi byt. Tie svinuse mi rastu. Dufam, ze to nie je nieco horsie.

Nabuduci tyzden vo stvrtok chcem ist na gyndu. Uz sa nicim nenatieram, lebo vyrastky vzdy zmiznu, kym sa dostanem k doktorke a ona nikdy nic nevidi. Chcem jej ich ukazat yikes).

Tak zatim pa. A urcite jej vytlacim info o lieku, ktory si poradila. yikes) Pa-pa

#9 4. 4. 2006 7:35

Hanane
♥♥-----
Místo: Praha

Holky, jak se daří po zimě?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí