29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koupila jsem si tuto bezva kombinovanou mikrovlnku a prosím o nějaké rady a recepty. Učím se v ní vařit a jsem nadšená. Chtěla bych využít všechny funkce, které má, ale kuchařka, která je firmou dodávaná obsahuje jen několik receptů. Díky.
Není tady
ahoj ja ji mam taky akorat 359 hodně využívam CRIPS na pečení koláčů, pizzy,různý masa se zeleninou ja hodně experimentuju.Na tom vaření s touto mikrovlnkou se jídlo nedá skazit.Pokud budeš mít zájem pár ti jich pošlu.
Není tady
Děkuju moc, budu ráda za každý recept, který mi pošleš. Myslím, že se stačí naučit ten základ, hlavně vychytat všechny fígle s využíváním různých programů a pak, jak píšeš, experimentovat.
Není tady