3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Stránky: 1
Ahoj,
měli jsme asi před rokem na krusty ve vláscích ampon z lékárny na objednání. Ted se to malé zase objevilo a nemohu si vzpomenout, jak se jmenoval. Určitě to nebyl Xerial. Co se týče obalu, ampon byl vloen jetě do obalu, který vypadal jako plechovka bíloedivá a stál kolem dvouset korun.
Koukala jsem i na net, ptala se v lékárně, ale nikdo neví, prosím poradíte někdo?
Díky.
Není tady
Tak jsem si to nakonec zjistila přes naí paní doktorku, kdyby měl někdo zájem, opravdu to zabírá a nemusíte dítěti mastit hlavičku olejíčkem.
Předem se omlouvám, jestli to nenapíu uplně správně gramaticky, je to Babé laboratoar a crosta laktea .
Není tady
Ahoj Tiff,
o jaké krusty ve vlasech jde? My máme ve vlasech a v obočí takové upinky, dostaly jsme na to mastičku s ureou. Aničce je 7 týdnů, ten ampon je asi a pro větí děti, ne?
Není tady
Tiffany napsal(a):
Tak jsem si to nakonec zjistila přes naí paní doktorku, kdyby měl někdo zájem, opravdu to zabírá a nemusíte dítěti mastit hlavičku olejíčkem.
Předem se omlouvám, jestli to nenapíu uplně správně gramaticky, je to Babé laboratoar a crosta laktea.
Tiffany, diky za zjistovani. Taky bychom neco takoveho potrebovali. Nikde se mi to ale nepodarilo najit na netu. Kupovala jsi to v lekarne nebo pres inet? Nemas pripadne odkaz? Dikuju
Není tady
Holky, malá i malej to měli taky a pomohl nám krém od BEBE, konkrétně BEBE KLORANE COLD CREAM, stojí v lékárně myslím kolem 150Kč. Jeden den potřít, krásně se vsákne a není mastný. Druhý den při koupání umýt amponem, pouíváme SEBAMED. Za dvě pouití to bylo pryč. Pouívám ho doteď pro Káju na obličejík, je moc fajn.
Není tady
Ahoj holky,
KatjoCat, to je ono, my jsme to jako malinký měli taky hodně. No, je to uváděný přímo jako dětský ampon. Zajímavý je, e mi ho v lékárně u nás nejsou schopný objednat, přitom jsem ho od nich na objednání u jednou měla.
Ale nala jsem to při odkazu na netu, tak to jde objednat tam, nevim, jestli můu psát přímo stránky, aby to nebyla reklama, prostě si zadáte Babé dětský ampon fulltextem a vyjede Vám to.
Tak koukám, e i krémík je fajn, díky za typ.
Není tady
Tak nakonec máme dobrou zkuenost s krémem od Biodermy - ABC Derm - Babysquam, smýváme to taky multifunkčním mýdlo-amponem od Biodermy.
Má to teď v hlavě sice pořád, ale je to mnohem lepí. Po té mastičce s ureou jí straně smrděla hlava.
Není tady
Stránky: 1