29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat .Nechali jsme malý píchnout ouška a v tom místě v uchu,kde má tu náušnici tak je ta náušnice černá.Připomínám je zlatá.
Není tady
Nám také červenají nebo černají zlaté naušnice. Ptala jsem se na to ve zlatnictví a bylo mi řečeno, že je to normální. Ovlivňují to teploty, růst zoubků, koupání, mastičky atd. A naušnice by se údajně měly nechat alespň 2x do roka vyčistit ultazvukem.
Není tady
Nám taky černají. Malé černají zlaté a mě stříbrné. Já jsem si svoje teď vyčistila v jedlé sodě, tak se chystám to udělati s jejíma. Ale mám strach ji je vyndat, nevím jestli se mi je povede potom zapnout...atd
Není tady
Ahoj holky, nechci zakládat nový téma, když můj dotaz taky souvisí s naušničkama, tak se nezlobte, že jsem trochu
zajímá mě, kdy jste nechávaly píchnout naušničky - před nebo po prvním očkování nebo je to fuk? A jakou formou - nastřelení nebo klasika jehlou?
Předem díky za zkušenosti a postřehy
Není tady
pediatrička mi říkala, že se může ihned po skončení 6nedělí a doporučuje nejpozději do 6 měsíců, pak že už děti nemohou udržet ... a ona teda provozuje nastřelování ... btw: já dceři náušnice nedám
Není tady
ja jsem nechavala male pichnout nausnice hned v porodnici pri odchodu domu a delali ji to klasicky propichnutim
Není tady
nam taky hraji vsema barvama - cerno-cervene jsem si ze zacatku rikala, jestli je to vubec zlato (ma je darovane
) , tak alespon vim, ze je to normalni
my jsme je nechali pichnout cca v 6 tydnech a klasicky
Není tady
Lulan nám píchali naušničky v 8 týdnu a klasicky jehlou. Záleží na doktorce, některá to píchá až po 3 měsících, takže je to spíš jak se s ní domluvíš.
Naše dr. nenastřeluje a do salonu bych na nastřelení nešla.
Není tady
Tak my máme naušničky doma připravený, dr. mi dala v podstatě vybrat jestli chceme hned po šestinedělí nebo až po prvním očkování, ale že doporučuje po tý hexe ve 3.měsících. Tak sme si řekli, že počkáme.
JInak to píchají taky jehlou, nastřelení tady jen ve studiu a tam s malou taky nepůjdu jako Pavlík. Ale mám z toho píchání strach jak bude brečet. Určitě tam budu s ní!
Máme z bílýho zlata, tak snad černat ani červenat nebudou...ale myslim, že na to mají vliv ty teploty a tak, mě taky zčerná řetízek, když mám horečku.
Upravil(a) Lusinka (4. 9. 2009 22:09)
Není tady
Kristince píchali ouška u našeho dr sestřičky ve 3m před prvním očkováním, Kika chvilku brečela, my mezitím měli dojít do lékárny pro framykoin a jak jsme se vrátili (sotva 5min), tak už Kika o ničem nevěděla, do odpoledne měla čepičku na kaničku a lalůčky obalené tím fáčovým čtverečkem, týden jsme mazali framykoinem a přikládali odvar z heřmánku a od té doby všechno vpořádku , naušničky má z bílého zlata, nečernají jí, ale já mám žluté zlato a jedno ucho mi naušnici už od mala černá, navíc nemůžu mít nic jiného, než zlato.
Není tady
Lusinka napsal(a):
Tak my máme naušničky doma připravený, dr. mi dala v podstatě vybrat jestli chceme hned po šestinedělí nebo až po prvním očkování, ale že doporučuje po tý hexe ve 3.měsících. Tak sme si řekli, že počkáme.
JInak to píchají taky jehlou, nastřelení tady jen ve studiu a tam s malou taky nepůjdu jako Pavlík. Ale mám z toho píchání strach jak bude brečet. Určitě tam budu s ní!
Máme z bílýho zlata, tak snad černat ani červenat nebudou...ale myslim, že na to mají vliv ty teploty a tak, mě taky zčerná řetízek, když mám horečku.
já jsem tam s ní nebyla, protože bych se nemohla dívat jak jí drží a ona pláče .... a za ruku bych jí držet stejně nemohla, nebot bych se jim akorát pletla ... takže jsem šla do čekárny a tam trpěla s ní .... po akci sem jí rychle vzala do náručí a pomazlila se s ní.
my máme taky z bílého zlata a vůbec nám nečernají
a ouška se nám taky už druhý den krásně hojila, je to naprosto vpoho
Není tady
Tak my jdem tento týden na nastřelení, mudr. nám doporučila za 14dní po první hexa vakcíně. Jdem do kosm. salonu, s Miškou jsem tam taky byla a žádný problém nebyl!!! A hlavně netekla krev, žádné hnisání atd...
Není tady
Já mám se svými dětmi rozdílné zkušenosti. Starší dceři jsem nechala v 6 měsících píchat uši jehlou u pediatričky. Ucho se hojilo hrozně dlouho, hnisalo, bolelo (to může být samozřejmě individuální u každého), mazali jsme to vším možným. Hlavně mi vadilo, že jehlou se nikdy dírka nepropíchne rovně. Takže každé vyndavání a nandavání náušníc v následujících letech- horor. Mladší dceři jsem nechala naušnice nastřelit nedávno, v 7 měsících po první hexe v salonu. Absolutně bez problémů, malá začala po nastřelení brečet, ale než jsem našla v kabelce peníze abych zaplatila už byla v pohodě. Ouška měla cca 15min začervenalé a pak už úplně normální. Dostala jsem instrukci, ničím nemazat, po 3 dnech naušničkou zatočit. Hojení - vlastně o žádném nevím, neměli jsme vůbec žádný problém a když jsem jí po 14 dnech sundavala přes hlavu těsné triko, naušnička jí vypadla, bez problémů jsem jí nandala zpět.
Není tady
Nechali jsme Míše píchnout (klasicky) ouška po první hexavakcíně u naší dr. Dala jsem jí svoje zlaté náušnice, co jsem nosila odmala. Pravé ouško bylo dlouho v pohodě, levé bylo červené, hnisalo. Mazala jsem framykoinem, čistila lihem i kysličníkem. Za nějaký čas to bylo dobrý, ale asi před měsícem se začlo levé ouško horšit, pak i pravé, tak jsem zase čistila a mazala. Už je měla docela ošklivé, měla na ouškách v místě vpichu takovou bouličku. S manželem jsme se nejdřív rozhodli, že vyměníme náušničky, že je třeba na zlato alergická, tak jsme objednali stříbrné, ale než nám přišli, tak jsme náušničky vyndali úplně a necháme ouška zarůst a pak někdy třeba nechápe nastřelit. Ouška se jí zlepšili, ještě to není ideální, ale lepší se to. Nevíte, za jak dlouho by mohli ouška zarůst? Máte někdo podobné zkušenosti?
Není tady