29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rozmarila napsal(a):
Crabat napsal(a):
Ano, děvčata, tohle je právě ten největší problém. Stavy, které člověk prožívá, jsou nesdělitelné. Ne proto, že by je nedokázal popsat, ale protože ten druhý je zkrátka nezná. A tak se hledající přes mnohá nedorozumění postupně naučí mlčet. A protože by tím posléze dočista prasknul, nakonec mu nezbyde nic jiného, než najít třeba takové babinetí stránky a začít si na nich se stejně potrefenými lidmi povídat.
Jäk jsi na to přišel, že ten člověk to nezná?Já znám lidi v reálu, kteří nikdy nic nestudovali a cítí to všechno od přirození..........a ne jednoho .......jen musíš koukat a ne vidět jen sebe a dál už nic......
Od přirození cítíš všechno tak možná akorát ty. .
Upravil(a) maja095 (3. 9. 2009 17:19)
Není tady
Ahoj Hani,
jak se Ti daří s Cestou? Ani jsem se nedočetla, jak dopadl maturant, ale přepokládám, že už ladí formu na vysokou.
Mám asi štěstí, nebo je to jen věc přirozeného vývoje, ale já kolem sebe mám docela dost lidí, kteří jsou na podobné vlně. Jen každý na té své, tak je to o toleranci a pochopení pro jiné vidění světa, než je to moje.
V blízkosti žije mladá žena a venčívá své dětičky, to pak je dost času na pokec, kam nás to táhne a proč. Je vegetariánka, své děti vede přísně, ale dobře, vypadají skvěle , jsou zdravé a vypadají čisté zevnitř, teda trochu víc, než jiné děti, abych úžasným lidským mláďatům neubrala na kouzlu. Dostává se jim duchovní výchovy i když je to směr k Haré Kršna. Nevadí. Fandím jí , přestože to není můj směr. Její mamina se stará o"stánek" ,kde mohou lidé na přednáškách načerpat od různých lidí mnohé informace. Už tam nechodím, ale svého času mi to moc pomáhalo se zorientovat ve velké nabídce pohledů na život. Nakonec si to musíme stejně přežvýkat každý sám za sebe a to co nám pasuje taky používat v běžném životě.
Z těch lidí, které jsem tam potkala, se vlastně nestýkám s nikým, což mi taky nevadí, ale vím, že jsou blízko a když je budu potřebovat,nebude problém se s nimi zkontaktovat.
Jinak, už jsem to tu někde na Bbi psala, se častěji stýkým s rodinou, kde všichni něco vidí i slyší, vyciťují víc, než je u jiných lidí obvyklé. Takže já i oni máme s kým mluvit i o věcech, které jsou pro mnohé daleko za hranicemi jejich obzorů a chápání. Takže v této rovině se necítím sama ani izolovaná.
Není tady
rozmarilo, ty si snad své příspěvky k luthien kopíruješ a posíláš na každé vlákno. Myslím, že píšeš především o sobě. Rozhodně nevidím luthien na tebe jakkoli útočit, jen ty přilítáš jako san za přirozením. Nechceš toho nechat nebo se zase nechat zabanovat?
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Hirondel, myslím, že to tak je
Ale přehoupnout se přes tyhle svoje pocity se mi nějak nedaří.
Chvíli jsem to měla jako Natálie. Ale pak stěhování, dvy podobně smýšlející lidi jsou v zahraničí....jako bych někde udělala chybu a všechno se vraceloPrehoupnout se Luthien je otazkou uceni se.Taky parkrat preci spadnem nez se naucime poradne chodit.
Je to proces,krok za krokem a vyzva.
At se Ti dari
Díky, Hir.
Učím se, učím. A myslím, že za poslední dobu jsem se někam dostala a začala to žít (ne všechno, to bych měla asi svatozář). Ale to právě většina lidí kolem nemůže překousnout. Takže je to asi na mně, abych překousla to, že to zatím nepřekousnou A to je ten zádrhel - pořád mě to trápí, že nemůžu hodit řeč o životě ve smyslu, v jakém se to probírá tady. A až tohle zvládnu, hnu se dál.
To že to začínám i žít, si troufám říkat proto, že jsem daleko šťastnější a vyrovnanější. Zdraví se mi hodně zlepšuje, vztahy se mi zlepšují. Pro některé tady pro jistotu vysvětlím (nemyslím tebe, Hirondel), že nemám spory s okolím, to ne. Nevím o nikom, kdo by proti mně něco měl, nikdo mi nedělá problémy. Jen si nemám s kým pokecat o čakrách a aurách, protože jsem se uvrhla do prostředí, kde vládne jiná "filosofie". A to je můj problém, proto se tady z toho vypovídávám a přes to se musím přenést. A proto si říkám, že tady mezi vámi třeba najdu něco, co mi bleskne v hlavě a řeknu si: to je ono!
Upravil(a) Lúthien (3. 9. 2009 18:26)
Není tady
PavlaH napsal(a):
rozmarilo, ty si snad své příspěvky k luthien kopíruješ a posíláš na každé vlákno. Myslím, že píšeš především o sobě. Rozhodně nevidím luthien na tebe jakkoli útočit, jen ty přilítáš jako san za přirozením.
Nechceš toho nechat nebo se zase nechat zabanovat?
No tak to si asi slepá......Luthien mě sprostě napadala a nadávala mi do magorů a do prdů.......ne já jí, ale ona mě..............jakmile někam píšu, přiběhne tam a řeší mě.......a celkem rychle se vytočí a nadává.......to si každý může najít .........ovšem tady si hraje na duchovně založenou ženu, která se liší do ostatních ......ovšem jen si na to hraje .....člověk který je vyrovnaný a pracuje na sobě, nedělá takový hlouposti .........liší se akorát tím, že brzy sprostě nadává ........já si myslím že je docela důležitý, aby lidi viděli, jak to vypadá když si někdo na duchovno pouze hraje ............
Ono nestačí celý dny rozebírat čakry a aury ....a citovat knihy .....je potřeba taky podle toho žít...... ..jinak je to jen lež.......
Upravil(a) Rozmarila (3. 9. 2009 18:53)
Není tady
Pavlo, díky! Rozmarila se mě ale už nějak dotknout nemůže, protože je totálně vedle. Jen mě mrzí, že za mnou běhá a shazuje mě před ostatníma. Myslím, že magorem jsem ji možná nazvala, protože mě nenapadlo vhodnější synonymum a prda jsem vysvětlovala - u nás je to jako když někomu řeknu "hele brouku..."
Je to jen internet, takže každý si může o každém udělat zkreslený názor...bohužel. Trochu mě uklidňuje to, že bych se s váma babinetkama vůbec nábala mluvit z očí do očí - nemám pocit, že bych si na něco hrála.
A mimochodem, tohle vlákno jsem založila, protože jsem myslela, že tady najdu odpověď. Proto tě Rozmarilo prosím, jestli se do mě chceš neustále navážet, kopírovat svoje ubohé příspěvky z vlákna na vlákno a nepřetržitě tady něco kvákat o Lúthien, která je duchovně mimo (jinak všimla jsem si, že takhle mluvíš o každém, kdo si dovolí ti oponovat), tak si založ nové vlákno a tam se vypiš. Třeba se někdo přidá a pěkně si pokecáš
Není tady
Lúthien napsal(a):
Pavlo, díky! Rozmarila se mě ale už nějak dotknout nemůže, protože je totálně vedle. Jen mě mrzí, že za mnou běhá a shazuje mě před ostatníma. Myslím, že magorem jsem ji možná nazvala, protože mě nenapadlo vhodnější synonymum a prda jsem vysvětlovala - u nás je to jako když někomu řeknu "hele brouku..."
Je to jen internet, takže každý si může o každém udělat zkreslený názor...bohužel. Trochu mě uklidňuje to, že bych se s váma babinetkama vůbec nábala mluvit z očí do očí - nemám pocit, že bych si na něco hrála.
A mimochodem, tohle vlákno jsem založila, protože jsem myslela, že tady najdu odpověď. Proto tě Rozmarilo prosím, jestli se do mě chceš neustále navážet, kopírovat svoje ubohé příspěvky z vlákna na vlákno a nepřetržitě tady něco kvákat o Lúthien, která je duchovně mimo (jinak všimla jsem si, že takhle mluvíš o každém, kdo si dovolí ti oponovat), tak si založ nové vlákno a tam se vypiš. Třeba se někdo přidá a pěkně si pokecáš
Ahoj Lu, nic si z tioho nedělej beruško, že je ti momentálně smutno, to přejde.
No a jinak: letadla jsou všude, všímat si jich je potřeba jen těch pár vteřin či minut, když padaj, jinak radši vůbec nenastupovat
Není tady
Lúthien napsal(a):
Podívej Luthien........já mám tvoje urážky uložený .........a můžu je adminovi ukázat přesně kde to bylo.....i to jak startuješ za mnou první na psychologický .........já jsem jen lidi tady chtěla upozornit jak se přetvařuješ a hraješ dvojí hru, ty si myslíš že je každej hloupej a uvěří ti ?? .........................ty klidně zapřeš nos mezi očima v situaci, kdy si každý může ověřit, že píšu pravdu .......ty doufáš že se stokrát opakovaná lež stane pravdou co ?????
Upravil(a) Rozmarila (3. 9. 2009 20:32)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
A mimochodem, tohle vlákno jsem založila, protože jsem myslela, že tady najdu odpověď. Proto tě Rozmarilo prosím, jestli se do mě chceš neustále navážet, kopírovat svoje ubohé příspěvky z vlákna na vlákno a nepřetržitě tady něco kvákat o Lúthien, která je duchovně mimo (jinak všimla jsem si, že takhle mluvíš o každém, kdo si dovolí ti oponovat), tak si založ nové vlákno a tam se vypiš. Třeba se někdo přidá a pěkně si pokecášAhoj Lu, nic si z tioho nedělej beruško, že je ti momentálně smutno, to přejde.
No a jinak: letadla jsou všude, všímat si jich je potřeba jen těch pár vteřin či minut, když padaj, jinak radši vůbec nenastupovat
Ahoj Pan, ty jsi tak hodná
A ty letadla, to je bomba a dokonce mě to i rozesmálo
Není tady
Rozmarila, díky za informaci, my už teď všichni tady víme díky tobě, jak je Lú strašná a příšerná přetvařáka a já už jí určitě neuvěřím ani slovo . Mimochodem máš tam na skladě taky něco jiného (třeba k tématu) krom tvého dost výrazného snažení tohle vlákno rozvratit?
Lú, dřív jsem se cítila sama jak ten kůl v plotě a byl to pocit tak nepříjemný a ubjející, že mě to donutilo s tím začít něco dělat. Dneska se situace změnila a začíná mi být (možná díky té práci, co jsem vynaložila) líp a líp. A kupodivu okolo sebe mám lidi, kteří ač třeba nejsou na stejné vlně jako já, tak se na ní pomalu ale jistě začínají vylaďovat anebo tu mojí vlnu respektují. Konkrétní radu pro tebe nemám ale u mě to bylo hodně o tom začít chápat sebe a k lidem se víc přiblížit.
Upravil(a) taurus (3. 9. 2009 20:42)
Není tady
Tak já moc duchovno nestuduju......spíš tomu nechávám volný průběh..........sem tam narazím na něco, co mě zaujme a poučí mě, sem tam se duchovně umyju ..........navíc nemohu meditovat vzhledem k mé diagnoze .......ale mám kamaráda 15 let , který na sobě pracuje celý roky, medituje, studuje učence , sportuje ........a pomalu se posouvá .......třeba se sebere a jede do Tater a tam chodí sám 14 dní v lesích ........a ten si vždycky lidi k sobě našel, vyzkoušel pár společností, který mu byly tématicky blízký......a když dozrál čas přešel jinam ........
Ale musím říct, že letos mě naštval..........měla jsem zdravotní problémy a potřebovala jsem radu ve vecech, který on dobře zná -zablokované čakry a přijímání jing energie .......ale on je tak introvertní a nekomunikující, že jsem to z něj tahala pracně a dodnes nic nevím.......říkala jsem si už nikdy .........prostě si myslím, že je dobrý na sobě pracovat tímhle směrem,ale využívat to ve prospěch svýho okolí .......když se člověk sobecky uzavře a jede si jen pro sebe, tak si myslím, že to jeho duchovnímu posunu nepomáhá ......
Není tady
Lúthien znám osobně. Je to nádherná elfka nejen nádherného éterického zjevu ale i s krásnou duší.
Kdysi jsem v její společnosti prožila jeden nezapomenutelný víkend.
Upravil(a) majkafa (3. 9. 2009 21:03)
Lúthien napsal(a):
Díky, Hir.
Učím se, učím. A myslím, že za poslední dobu jsem se někam dostala a začala to žít (ne všechno, to bych měla asi svatozář). Ale to právě většina lidí kolem nemůže překousnout. Takže je to asi na mně, abych překousla to, že to zatím nepřekousnouA to je ten zádrhel - pořád mě to trápí, že nemůžu hodit řeč o životě ve smyslu, v jakém se to probírá tady. A až tohle zvládnu, hnu se dál.
Luthien,
Nerekla bych ze to ti lide nedokazi prekousnout,teda presneji receno podle me zkusenosti je to o tom ze nejsou a nemuzou byt vsichni na stejen frekvenci. Vyvoj je vyvoj a lide jsou tam kde jsou,kazdy na jiou dimenzi (frekvenci)chapani a sebepoznavani.
Zkus na to mrknou od jinud,treba takhle: Je na Tobe aby jsi prekousla to, ze to co se deje zatim neprekous nes . Nikoli to ze to zatim neprekous nou .
Pisu ze sveho pohledu a ze sve zkusenosti.
Myslim ze timhle cim prochazis Ty projde kazdy duchovne hledajici clovek.
So don't worry Jsi na ceste.
Není tady
majkafa napsal(a):
Lúthien znám osobně. Je to nádherná elfka nejen nádherného éterického zjevu ale i s krásnou duší.
Kdysi jsem v její společnosti prožila jeden nezapomenutelný víkend.
Majko, tohle mě opravdu dojalo...to popisuješ mě?
Taky si na tebe moc dobře pamatuju. Pamatuju si tě jako velmi citlivou, kouzelnou bytost plnou citů. Asi tě tak vnímám pořád, akorát to sebevědomí se ti nejspíš zvýšilo a to je prostě bezva
Doufám, že se zase někdy potkáme
Není tady
hirondel napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Díky, Hir.
Učím se, učím. A myslím, že za poslední dobu jsem se někam dostala a začala to žít (ne všechno, to bych měla asi svatozář). Ale to právě většina lidí kolem nemůže překousnout. Takže je to asi na mně, abych překousla to, že to zatím nepřekousnouA to je ten zádrhel - pořád mě to trápí, že nemůžu hodit řeč o životě ve smyslu, v jakém se to probírá tady. A až tohle zvládnu, hnu se dál.
Luthien,
Nerekla bych ze to ti lide nedokazi prekousnout,teda presneji receno podle me zkusenosti je to o tom ze nejsou a nemuzou byt vsichni na stejen frekvenci. Vyvoj je vyvoj a lide jsou tam kde jsou,kazdy na jiou dimenzi (frekvenci)chapani a sebepoznavani.
Zkus na to mrknou od jinud,treba takhle: Je na Tobe aby jsi prekousla to, ze to co se deje zatim neprekous nes . Nikoli to ze to zatim neprekous nou .
Pisu ze sveho pohledu a ze sve zkusenosti.
Myslim ze timhle cim prochazis Ty projde kazdy duchovne hledajici clovek.![]()
So don't worryJsi na ceste.
Jenže pak zmizel hlavní motiv Luthien proč se zabývat duchovnem .......totiž ten, že neustále a všude zdůraznuje , jak je proti ostatním lidem jinde a oni nerozumí její "filosofii" a nemůžou překousnout jak je "daleko "....:oKdyby byla opravdu daleko, zalezla by si a užívala si to .........samozřejmě, že internet je přecpanej lidma, co se zajímají o duchovno, takže každej si najde lidi na pokec ......a jistě se mezi nimi najde někdo,kdo bydlí blíž............ovšem jestli se člověk neumí chovat ............tak si ho takový lidi prostě nevyberou.......nehodí se k nim (já se picnu, za to si dám po papuli ,jinak vím, že jsi ten mago.r (který měl radši v léčebně zůstat), atd......)
Upravil(a) Rozmarila (3. 9. 2009 23:11)
Není tady
Vešla jsem do místnosti - a na koberci seděla nádherná elfka, přesně jakoby vystoupila z filmu mého srdce Pán prstenů. Pak jsem se dozvěděla, že má nick Lúthien. A přesně taková, jaká se mi jevila, i byla. A je.
Děkuji ti, Lúthien. To bude asi tím, že jsem v pohodě a někteří mě prostě jen chtěli dál vidět jako nešťastnou smutnou ženu, jakou jsem byla. Těžce se jim srovnává s tím, že už jsem to já, že jsem spokojená a šťastná a jsem ráda na světě. Že si nenechám vše líbit, jsem svá a když se mi něco nelíbí, ozvu se způsobem, se kterým mají někteří problém. Zatím to "líp" neumím. A kdo ví,co je vlastně "líp"?
Jo, a taky někdy dělám chyby. A taky někdy i často. Ale to jsem já a taková se přijímám.
Teď mám dny o to krásnější, že přichází to, co mi některí tenkrát říkali, co by mě tenkrát mohlo udržet na světě.
Má dcerka se vdává a když vše dobře půjde, na své narozeniny dostanu dárek nejkrásnější, dar z nebe. Mé první vnoučátko.
Hm, čtu si znovu, co jsem napsala. To o chtění vidět smutnou ženu mi vypadá jinak, než jsem myslela. Prostě - chtějí mě vidět takovou, jaká jsem byla tenkrát. Ne že by mě chtěli vidět smutnou, to určitě ne, ale to ostatní, co se k tomu pojilo. Jenže - to jsem nebyla tak celkem já. To byla především těžká deprese. Díkybohu, že už není. Kéž to vydrží. Aspoň do konce tohohle života. Děkuji, bože.
Upravil(a) majkafa (3. 9. 2009 22:14)
Lu právě proto, že vím, právě proto jsem napsala o co gou a víc není potřeba rýpat do hovínka. jen by víc smrdělo.
Lu - lidi kolem jsou, jen občas je třeba najít sebe sama v nitru a pak to zase zkoušet jít ven mezi lidi a podívat se, co mi zrcadlí, zdali nastal nějaký posun. Naučit se dobře pozorovat a mlčet při podobných tématech, co ti nevyhovují, naučit se témata hovoru měnit - to je taky jistá dovednost.
Není tady
Lúthien napsal(a):
A ty letadla, to je bomba a dokonce mě to i rozesmálo
Vrátila jsem se z "ráje" a nestačím zírat, co se to děje v "obýváku"......
Padaj nejen "dubněnky", ale i "letadla" a padat budou víc a víc.
Jediná obrana - nezdržovat se pod duby a v žádným případě se nenechat ani nadzvednout
Jo a až se vrátí zlato moje milovaný stříbrný - momentálně už třetí den trčí v Itálii a je konečně poučeno - tak proberem spanilou jízdu do vašich krajů
Není tady
Majko, hmm, s tímhle se taky setkávám - lidi si těžko zvykají, že už nejsem až tak uťáplá myška, která už nelítá jak kdo pískne. Sice jsem neměla nikdy ty deprese, o kterých píšeš, ale i maličký posun k šťastnějšímu životu a spokojenosti může někoho rozházet Aspoň to už se mi většinou daří neřešit a můžu jim jen popřát hodně štěstí
A jinak myslím, že ti tenhle "stav" už vydrží, když jsi udělala tak velký pokrok Určitě člověk nesmí "usnout na vavřínech", ale přece už se stáhnout nenecháš, ne? Užívej si to a buď vděčná, že jsi tenhle ten dar, díky kterému jsi tam kde jsi, od života dostala
Jednou se mi zdál sen, kde se mi odehrávaly 3 příběhy pokaždé s hlubokým významem. Z jednoho příběhu podle vět nějakého moudrého starce, artefaktů a děje vyplynulo: "nepohrdej ničím a nikým, buď vděčná za všechno, co dostáváš. Otevři své dlaně pro dary a zůstanou otevřené i pro dávání..."
Není tady
PavlaH napsal(a):
Lu právě proto, že vím, právě proto jsem napsala o co gou a víc není potřeba rýpat do hovínka. jen by víc smrdělo.
Lu - lidi kolem jsou, jen občas je třeba najít sebe sama v nitru a pak to zase zkoušet jít ven mezi lidi a podívat se, co mi zrcadlí, zdali nastal nějaký posun. Naučit se dobře pozorovat a mlčet při podobných tématech, co ti nevyhovují, naučit se témata hovoru měnit - to je taky jistá dovednost.
Ano, myslím, že v hledání sebe sama v nitru jsem teď dost polevila. Nemám moc příležitost a klid. A!e to se snad zase zlepší...i když většinou slyším ze všech stran, že si ještě pěkných pár let na chvíle klidu počkám
Pozorovat se učím a musím říct, že mě to moc baví. Dokonce tak moc, že kolikrát i přesně vím, co kdo např. řekne za chvíli. Ale to měnění témat hovoru, jo to pokulhává. Bojím se, aby to nepůsobilo drze a paradoxně někdy jsem držkatá jedovatina až moc. Takže zatím se držím toho mlčení při tématech, co mi nevyhovují, a snahy nenechat to na sebe nějak negativně působit.
Rodí se mi v hlavě velké plány....ten správný čas k realizaci ale nejspíš teprve přjde
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Lúthien napsal(a):
A ty letadla, to je bomba a dokonce mě to i rozesmáloVrátila jsem se z "ráje" a nestačím zírat, co se to děje v "obýváku"......
Padaj nejen "dubněnky", ale i "letadla" a padat budou víc a víc.
Jediná obrana - nezdržovat se pod duby a v žádným případě se nenechat ani nadzvednout
Jo a až se vrátí zlato moje milovaný stříbrný - momentálně už třetí den trčí v Itálii a je konečně poučeno - tak proberem spanilou jízdu do vašich krajů
Pan, už od toho dubu mizím pod nějaký jiný stromeček, co hezky kvete a nepadají z něho takové tvrdé potvůrky
To tvoje zlato milovaný stříbrný je taky číslo teda Tak ať se v pořádku vrátí a na spanilé jízdě se určitě domluvíme
Není tady
může doma probírat karty, dcera jde se mnou koupit kyvadlo, syn chce občar vysvětlit sen.
ale celé "pochopení" či snad filozofii, o tom si neumíme promluvit.
děje se mi sposuta vnitřních věcí , od různých vzkazů od andílků po "návštěvě " v chrámu nad Vyšehradem a to se už špatně vysvětluje.nebo třeba léčení pomocí Automatického psaní, člověk , který je spíš materiální to nechápe. naštěstí mám na netu asi 3 lidičky, s kterými to můžeme probrat, jenže jsme od sebe daleko na osobní setkání a někdy člověk chce něco probrat ted - hned.
na druhou stranu mě celá "transformace" dost unavuje, že jsem někdy ráda, že jsem sama a sama to v sobě přebírám .
Není tady
agewa napsal(a):
může doma probírat karty, dcera jde se mnou koupit kyvadlo, syn chce občar vysvětlit sen.
ale celé "pochopení" či snad filozofii, o tom si neumíme promluvit.
děje se mi sposuta vnitřních věcí , od různých vzkazů od andílků po "návštěvě " v chrámu nad Vyšehradem a to se už špatně vysvětluje.nebo třeba léčení pomocí Automatického psaní, člověk , který je spíš materiální to nechápe. naštěstí mám na netu asi 3 lidičky, s kterými to můžeme probrat, jenže jsme od sebe daleko na osobní setkání a někdy člověk chce něco probrat ted - hned.
na druhou stranu mě celá "transformace" dost unavuje, že jsem někdy ráda, že jsem sama a sama to v sobě přebírám .
Já vím. Každý má nějaké zkušenosti, každý je na nějaké vlně, má nějaký názor. Takže něco se někomu nedá vysvětlit (mně taky nikdo nikdy nevysvětlí vyšší matiku) a ani to nečekám, že mě musí každý chápat. Momentálně mám jen pocit, že jsem na nějakém pustém ostrově a "spřízněné dušičky" mě trochu míjí. Neříkám, že nemám žádné, to jo, ale daleko. Přesně jak píšeš - daleko na osobní setkání, když je potřeba to hned probrat
Ale to se změní, věřím tomu
Není tady
Luthien, protože jsme podobně potrefené na MD , řeknu ti jedno jediné: říká ti něco karta Poustevník?
Před rokem jsem tady řešila něco podobného jako ty, dnes si vystačím sama se sebou a malým. Nakonec jsem zjistila, po mnohých nedorozumněních, že i mnozí lidé to duchovno vnímají každý po svém a dochází k třenicím a tak ti poradím jediné. Sama se rodíš, sama umřeš, nikdo s tebou nebude. Nauč se být sama se sebou a vystačit si.....
jenže mě pomáhá někdy probrat, co se mi děje, nebo třeba jestli vnímám správně signaly, zda se něco podobného děje i někomu jinému.
u těchto zážitků je trochu problém, že se nedají realně ověřit.proto je pro mě důležité to probrat s někým, kdo vi"vo co go" a může mi říct takhle jo, takhle si dej pozor.
Není tady