6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nenunka napsal(a):
Veranna napsal(a):
Ahoj Luci
helejte, že tu nebudu strašit 2v1 do 19. chlíva, že neJeeeeeejda, to bych se pobavila
To budeme všichni na kolenou prosit, aby jsi ho už vyprdla....
No, jestli an to dojde a já se fakt přikulím ještě do 19. chlíva, tak fakt budete všichni prosit, protože já budu tááááák nepříjemná a naštvaná a otrávená takže ve vlastním zájmu prosím posílejte ke nám nějakou porodní energii
Není tady
Definitiv napsal(a):
Veran - nebuď baba a pojď do tho
tak vo co?
Není tady
Ať to stojí za to, ta sázka. Btw: jaký je přesný znění? Já tvrdím, doufám, modlím se a udělám všechno pro to, abych porodila do neděle. A ty?
Není tady
hanuscb napsal(a):
Hezky to tu rozjíždíte v sázkách.
Ahoj hani, to je síla, co? Takhle se sázet o dítě Mně už z toho ale asi fakt hráblo
I když spíš mě napadá, že mě Def k tomu provokuje shcválně, protože věří na sílu podvědomí ...
Není tady
Veran - já tvrdím že dřív jak v úterý to nebude a vsadíme se o nealko šáňo od Bohejmky (který mám moc moc moc ráda ), který pak spolu na jaře vypijem co ty na to? máš lepší nabídku?
Není tady
Hani - na to tak trochu spolíhám, že nenechá mámu ve štychu a společně to Defi natřeme
Není tady
Defi - beru, už se mi sbíhaj sliny
jen upřesňující dotaz - co když to bdue v pondělí?
Není tady
Veranna napsal(a):
hanuscb napsal(a):
Hezky to tu rozjíždíte v sázkách.
Ahoj hani, to je síla, co? Takhle se sázet o dítě Mně už z toho ale asi fakt hráblo
I když spíš mě napadá, že mě Def k tomu provokuje shcválně, protože věří na sílu podvědomí ...
Jak bych mohla
a když to bude v pondělí? Tak koupíme každá jedno a vypijem je dohromady
Není tady
Hani - bude to pro sichr nealko šáňo
Defi - ok, ujednáno!
si to asi budu muset někam zapsat, abych na to pak nezapomněla
Není tady
Veran - tak ruku na to Připomenem si to pak před jarním srazíkem, ok? a v případě, že už třebas nebudem kojit, tak je na zvážení jestli výhru nepřehodnotit na alko
Není tady
def - souhlas
OK, jdu dál pracovat, ve 12 mám další kontrolu... tak paa
Není tady
Ahojky
Nenu, moc děkuju za radu ke Girasolu Od zkušených šátkařek a klokanů jsou to rady k nezaplacení, fakt v tom plavu, vybírám tak různě podle vzhledu, ceny, komentářů... a mám v tom hokej Ok, takže Girasol nebrat, chci aby to uneslo i Any - 15kg, takže co by jsi mi prosím poradila? Děkujů
Veran, držím palce, ať to prcke co nejdřív rozjede a vyleze Poslíci zní dost dobře
Def, kecy o rozmazlování atd mě fakt už teď zvedají ze židle, když jsem Any uspávala a nenechávala vyřvat, jak mi radila tchýně, tak to byly sonáty na téma jak si šiju na sebe bič, jak tohle a tamto... no a ideální je když to chytrolínky tohoto ražení zakončují pěním na vlastní děti, jak toto neznají, že jak je položily tak spaly, celé noci jim spaly, tohleto nikdy nedělaly atd... spíš bych řekla, že skleroza je mocná čarodějka a hodně rychle matky zapomněly, co měly doma za případy ony... Jednou jsem stála frontu v krámu a Any když se zastavil kočár, tak ječela. TAkže jsem preventivně popojížděla a rukou kočár dyndala a nafintěná cca padesátnice - úplně cizí ženská... mi tam začala kázat, jak tohle by tedy nikdy nedělala, že má tři děti a nikdy toto nedělala a nemusela, jak si to děláme samy atd. TAk jsem čuměla "doblba", dělala hluchou a modlila se za ní, ať má rychle nakoupeno, nebo spustím já a seřvu jí na dvě doby, že jí můžu být volná a ať si hledí salámu a sýru ve vitríně
Není tady
Luluc - to je na ránu já jsem dost pruďas na tyhle věci, takže si ještě asi užiju jako je fakt že třebas rodinu vykecat nechám, to dělám hluchou a kývu a kývu a pak si to stejně udělám po svým, protože vím, že to prostě nemá cenu. menší zlo je tahle cesta. jako třeba sesřtenka, káže abych nenosila dítě, že jinak si zvykne a přitom jejíé dítě neusne bez toho aby ho držela za ruku a s druhým musí být hodinu v pokoji holt rady nad zlaot
Není tady
Lulu, tím jsem vůůůůbec nechtěla říct, že Gir je špatný šátek - to vůbec. Ale já rozmazlená Didymosem ...... Mě to prostě dřelo a hůř se mi s ním vázalo. To měl Vojtím nějakých 12kg - ale pro menší nošenečky je prý supr. Jináč co vím, tak doporučují (na těžší dítka) je Didymos, Storchenwiege (snad jsem to napsala dobře ) a Easycare - je fakt, že to nejsou zrovna nejlevnější šátky, ale kompenzuje se to pohodlím. Já s křivejma zádama jiný nějak nemůžu. Hned skučím.
Jooo - je to asi 14 dní, co mladej přišel, že chce na záda - vázání bylo sice jedna velká komedie ale pěkně se mi srovnaly zádínka a měla jsem na pár dní klid. Ale musí mít se mnou trpělivost - to vázání mimo panděro je v našem podání fakt "kouzelný"
Holky do výchovy si nenechte nikým kecat!! A neposlouchat takový ty chytrý "kolemjdoucí" že se musí to a to a to a to se zas naopak nesmí vůbec - je to vaše dítě = vaše výchova.
Není tady
Hrozinko!!!! Verusko !!!! Moc moc moc gratuluji !!!!
Přeji sluníčkům hodně zdraví, maminkám mlíčka a vítám další podzimňátka :-) !!!
Není tady
Holky. tak já se vrátila z dovolené v Českém ráji !!! Krása :-) .. děti vše zvládly a my taky :-) Míša už má 4060g a podle včerejší kontroly z neurologie je snad v naprostém pořádku :-)...
Držím palce !!! Míša zase řve, tak musím :-(
Není tady
Tak jsem Vás dočetla.
Trochu to na mě padlo, když jsem si přečetla, že Hrozinka měla termín 19.9. Docela jí závidím. Už je to poslední dobou únavný.
Verann - já Ti prostě dávám fakt do toho 19 chlívku. Přesně, jak to tu někdo psal, nejdřív by Tě zbláznili a teď budou všichni klečet na kolenou a prosit ťě, abys už to vyprdla.
Tedy ta dnešní změna počasí, ta mně tedy dává. Já Vám mám návaly jak stará baba. Žehlím to po chvilkách, pak si jdu zase sednout na mičudu, páč už pak se zády nemůžu.
Def - ořechy nemáme, do bytovky se nám strom nevejde
O víkendu porodila D. kamaráda manželka o měsíc dřív a maličká vážila 2300g, tak jsme si říkali, jak asi je malinká. No a to mě přivedlo na myšlenku, že mám strašně malinko oblečení 50. Počítáme s tím, že to mimčo bude vážit přes 3kg, páč jinak mu to bude velké a budem mu to muset ohrnávat. NO tak jste mě rozproudily, že si nechvám přivézt tu kolíbku a postýlku, abych jí měla alespoň připravenou.
Zítra jdeme na svatbu kamarádce, máme připravený dárek, nastřádali jsme 1000 Kč v 50 Kč, tak jsem zvědavá, včem jí to dáme.
Joa dneska babizna v obchodu mi povídá, no Vy jste ještě celá? No mále jsem jí vynesla v zubech.
Tý jo, to jsem se rozepsala co?
Není tady