6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bestie...
Není tady
Králíčci, viď.
Není tady
Judyna napsal(a):
Králíčci, viď.
Kdo jinej... na ty jsem taky alergická... (fakt - a hodně)
Není tady
No já to tušila! Kdepak vrba v zimě...
Není tady
Proč by ne? Když můžou bejt jahody...
Není tady
Judyna napsal(a):
Koukání po růžových králíčcích způsobuje zánět spojivek
No to nevím. Já zrovna čile mažu levé oko a pravé se asi brzo k zánětu přidá, a zajíčka jsem neviděla, ani nepamatuju.
Ani růžového ani zlatého, dokonce ani mladého.
Někde soudruzi z NDR asi udělali chybu!
Není tady
Pohádku O dvanácti měsíčcích můžeme klidně zrušit.
Není tady
Tak to je dobrý
Možná tvoje oko reaguje už dopředu na myšlenku
No tak mažte holky, mažte...
Není tady
Zajíček je ve svý jamce... pokud zrovna nesportuje... a Judy, pamatuj - kdo maže...
Upravil(a) helena (27. 1. 2018 18:17)
Není tady
Judyna napsal(a):
Tak to je dobrý
No tak mažte holky, mažte...
Mažu, a prd z toho mám. Navíc musím mazat na střídačku, protože vždycky tak hodinu po namazání vidím velký kulový, tak abych se neumlátila doma o futra. A ještě k tomu se každý koho potkám domnívá, že slzím nad výsledky prezidentských voleb.
Není tady
modrovous napsal(a):
A ještě k tomu se každý koho potkám domnívá, že slzím nad výsledky prezidentských voleb.
Radostně???
Není tady
modrovous napsal(a):
Judyna napsal(a):
Tak to je dobrý
No tak mažte holky, mažte...Mažu, a prd z toho mám. Navíc musím mazat na střídačku, protože vždycky tak hodinu po namazání vidím velký kulový, tak abych se neumlátila doma o futra. A ještě k tomu se každý koho potkám domnívá, že slzím nad výsledky prezidentských voleb.
Není tady
helena napsal(a):
modrovous napsal(a):
A ještě k tomu se každý koho potkám domnívá, že slzím nad výsledky prezidentských voleb.
Radostně???
Jak jinak. Slzy štěstí prýští samy od sebe, jen o teda sfinsky štípe. Takhle si čirou radost zrovna nepředstavuju.
Není tady
Co máš dneska čirýho? Ani ty slzy už nejsou, co bejvaly...
Není tady
čirý nesmysl -časem neovlivnitelný
Není tady