|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ota napsal(a):
Blážo, to bych taky rád věděl. Nějak podezřele to do sebe zapadá..
Mě ne
... tedy, pokud není zájem vrátit se do sféry vlivu nejmenované východní velmoci
Není tady
Petr100 napsal(a):
Bláža.. napsal(a):
Ota napsal(a):
Včerejší stanovisko socanů: Nemá to smysl, zas to někdo napadne a odsune volby.
Vzápětí reagoval další zběh Raninec: Kdyby se sněmovna rozpustila, tak to okamžitě napadnu u ÚS.
Netahá tady někdo za nitky?Oto, taky mě to napadlo.
Ale komu ku prospěchu? (kdo má zájem na tom, aby z nás byla banánová republika bez banánů?)Blážo, banány socani dovezou.
Dali jsme doma hlavy dohromady.
Jestli za tím není nějaká vnější mocnost, jedině paralela s 48osmým rokem. Politici se hádají, hází na sebe špínu,
jdou v podstatě od toho. Jediní kdo se vlády ujímají jsou komunisté, ovládnou ČSSD (která se nemůže vlády ujmout, protože nemá program).
Teď jen čekat, kdy se ozve: Právě jsem se brátil z hradu...............
Upravil(a) Bláža.. (16. 9. 2009 10:16)
Není tady
Ale jestli to tak je, čeho by mohli dosáhnout bez podpory a vedení SSSR?
Upravil(a) Bláža.. (16. 9. 2009 10:18)
Není tady

Bláža.. napsal(a):
Ale jestli to tak je, čeho by mohli dosáhnout bez podpory a vedení SSSR?
A o čem to ten Paroubek vlastně jednal s Putinem 
Není tady
Kuličko používej správné oslovení- bývalý agent KGB a bývalý šéf KGB Putin.
Není tady

Petr100 napsal(a):
Kuličko používej správné oslovení ....
Ano prosím - A o čem to ten Paroubek vlastně jednal s bývalým agentem KGB, bývalým šéfem KGB, bývalým vlivným prezidentem Ruské federace a dnes neméně vlivným premiérem téhož státu Putinem
... teda, popravdě mi do smíchu moc není ... zřejmě bych se měla intenzivněji věnovat nějakému západoevropskému jazyku 
Upravil(a) Míša Kulička (16. 9. 2009 10:34)
Není tady
Míšo jistě víš, že KGB je označena jako zločinecká organizace. Takže bývalý šéf zločinecké organizace Putin jednal s Paroubkem určitě o úzkém navázání soudružských vztahů. Jestli neznáš ruštinu, tak raději tuto řeč, než nějakou kapitalistickoimperialistickou!
Upravil(a) Petr100 (16. 9. 2009 10:47)
Není tady

Z ruštiny jsem na protest odmaturovala za 4 ... vůůůůůbec mě to nebavilo ...
Hele, teď mě napadl docela reálný důvod - v podstatě nechá Paroubek všechny ty nutné nepopulární reformy na úřednické vládě, přičemž si může zase mnout ručičky a tvrdit "já nic, já muzikant" ... a za půl roku se na nějaké jeho veletoče zapomene, že jo ...
Není tady
Ano, i to je možné, o tom jsem mimochodem ráno slyšela mluvit v rádiu jako o jednom z možných důvodů. Faktem je, že pravý důvod se zřejmě nedozvíme.
Tu ostudu máme ve světě už dávno. Ráno jsem slyšela mluvit V. Bělohradského z Itálie, že je to pouze pokračování té nebetyčné osudy, kterou bylo naše předsednictví EU. V Itálii se prý o nás prakticky nezajímají, takže reakce z této země zatím nijaké. Pouze Berlusc. prý v době našeho předsednictví mluvil o naší nečitelnosti a fanatismu ve smyslu protikomunistického a protiruského postoje a v tom, jak na počátku krize naši představitelé neustále tvrdili, že vše vyřeší trh.
Není tady

V rakouských novinách naznali, že si Paroubka nezasloužíme, že až tak špatní nejsme 
Italům se nedivím, léta se tam střídali u moci komanči a flanďáci a ty vazby přetrvávají ... jenže oni nikdy nemuseli žít za železnou oponou.
Není tady
To je krásný: Že až tak špatní nejsme."
Upravil(a) Bláža.. (16. 9. 2009 11:35)
Není tady

Se musím jen smát a vůbec mě tyhlety skopičiny nepřekvapují
Divadlo, velké divadlo...
Kdy už lidi konečně prozřou, že tyhlety zástupce lidu nepotřebují??? Asi si budem muset ještě počkat. Dávám jim tak rok, nejvýš dva 
Není tady
KALIK napsal(a):
Kdy už lidi konečně prozřou, že tyhlety zástupce lidu nepotřebují??? Asi si budem muset ještě počkat. Dávám jim tak rok, nejvýš dva
Kaliku neprozřou.
Ale konspirační teorie Petra a Míši mě docela pobavily, takovou znůšku.... by nevyplodil ani Langr s Vondrou dokupy a to je co říct.
Jinak socdemácke řešení, je v současné době pro ČR to nejlepší, co šlo udělat. 
Není tady

Petra101 napsal(a):
Ale konspirační teorie Petra a Míši mě docela pobavily, takovou znůšku.... by nevyplodil ani Langr s Vondrou dokupy a to je co říct.
A to jsem ještě nepřišla s tou, že do května-června by se relativně dala stihnout další Margarita 

Není tady
KALIK napsal(a):
Kaliku a co bude potom??????
Není tady

Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Ještě větší chaos, než jsme doufali? 
Není tady
Petra101 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Kaliku neprozřou.
Vysvětli prosím význam slova Znůška. Jaxi tomu při mé malé inteligenci nerozumím.
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Přesně na toto jsem se chtěla taky zeptat. Jakou máš Kaliku představu o tom, jak to má bez "zástupců lidu" fungovat? Jak řídit stát? Je fakt, že naše současná politická reprezentace je naprosto ubohá, ale bez určitého řízení to snad ani nejde?
Právě proto, že jsou naši politici takoví jací jsou, (opakuju se, já vím), tak je možná dobré, že jim ÚS ukázal, že si úplně všechno dovolit nemohou.
Není tady

Judyna napsal(a):
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Přesně na toto jsem se chtěla taky zeptat. Jakou máš Kaliku představu o tom, jak to má bez "zástupců lidu" fungovat? Jak řídit stát? Je fakt, že naše současná politická reprezentace je naprosto ubohá, ale bez určitého řízení to snad ani nejde?
Právě proto, že jsou naši politici takoví jací jsou, (opakuju se, já vím), tak je možná dobré, že jim ÚS ukázal, že si úplně všechno dovolit nemohou.
Judynóóó ... konečně se na něčem shodnem 
Není tady
Míšo, jednou to přijít muselo
Ale i kdyby ne tak já mám ráda i lidi s opačným názorem, když tedy nejsou úplně blbí, což tady snad není nikdo.
Není tady
Mám dojem že je ve vzduchu něco jako bylo před 89 rokem.
Tenkrát bylo jasné co bude následovat. Ale co teď, neumím si představit.
Přece nechtějí tu republiku přivést k bankrotu jen pro to, že chce každý zavést svou totalitu.
Není tady
A je to tady. Přečtěte si, co jsem napsal včera v příspěvku č. 148. Oni ho snad přepsali.
............Další z hypotéz, kterou expremiér uvedl, je, že obrat ČSSD byl způsoben vzpourou ve sněmovním klubu: „Zejména vzpourou těch poslanců, kteří byli na nevolitelných místech kandidátky“.
http://www.novinky.cz/domaci/179227-za- … rzeni.html
Není tady

Petr100 napsal(a):
A je to tady. Přečtěte si, co jsem napsal včera v příspěvku č. 148. Oni ho snad přepsali.
............Další z hypotéz, kterou expremiér uvedl, je, že obrat ČSSD byl způsoben vzpourou ve sněmovním klubu: „Zejména vzpourou těch poslanců, kteří byli na nevolitelných místech kandidátky“.
http://www.novinky.cz/domaci/179227-za- … rzeni.html
Jj, jsem to večer četla v mf Dnes
... to je vcelku dost pravděpodobné ... si myslím, že když si to všechno Paroubek sečetl, tak neměl jinou možnost ...
Jenže - zahraniční diplomacie má už teď strach, že po řádných volbách bude muset jednat s člověkem typu "odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil ..." a nijak zvlášť se asi nepohrnou do uzavírání nejistých dohod - Paroubkovi pak zbyde asi jen ten východ, což pro nás rozhodně nejsou příznivé vyhlídky 
Upravil(a) Míša Kulička (17. 9. 2009 8:54)
Není tady
Míšo klídek, on to společně s agentem StB Filipem zvládnou.
Není tady

Kristovanoho:
http://www.novinky.cz/domaci/179226-pre … unoru.html
Upravil(a) Míša Kulička (17. 9. 2009 8:53)
Není tady