29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ono nejde o to, jestli je člověk bohatý či chudý. Záleží jen na tom, jak se ten dotyčný chová ke svému okolí
Se mi v pondělí stala taková příhoda. Na zastávce tramvaje se u mě zastavil jakýsi "somrák", že jetli bych mu nedal nějaké peníze. Vypadal dost nevzhledně a alkohol z něho táhl na půl kilometr. Bez většího rozmejšlení jsem mu odvěti, že NE. Byl překvapenej, že jsem mu to řekl na rovinu a že si toho cení. Popřál nám s přítelkyní krásný den, hodně lásky a odešel. Člověk by si řekl somrák, fuj, ale já z něho měl dobrý pocit. Příště mu možná něco na chlast dám
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kaliku, ale to zde již bylo. Dělnická třída, pracující inteligence.................
Kapitalismus taktéž. Asi je čas pohnout se dál
Není nic dál.
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Kaliku, ale to zde již bylo. Dělnická třída, pracující inteligence.................
Není nic dál.
JE!
Například nelpět na přežilém.
Není tady
KALIK napsal(a):
Ono nejde o to, jestli je člověk bohatý či chudý. Záleží jen na tom, jak se ten dotyčný chová ke svému okolí
Se mi v pondělí stala taková příhoda. Na zastávce tramvaje se u mě zastavil jakýsi "somrák", že jetli bych mu nedal nějaké peníze. Vypadal dost nevzhledně a alkohol z něho táhl na půl kilometr. Bez většího rozmejšlení jsem mu odvěti, že NE. Byl překvapenej, že jsem mu to řekl na rovinu a že si toho cení. Popřál nám s přítelkyní krásný den, hodně lásky a odešel. Člověk by si řekl somrák, fuj, ale já z něho měl dobrý pocit. Příště mu možná něco na chlast dám
To bylo nejspíš chvilkový zatmění mysli, normálně by tě poslal do pr....
Samozřejmě souhlas s tím že záleží vždycky na jednotlivém člověku. Jako jsou mezi bohatejma hajzlové tak i mezi chudšíma jsou normální slušný lidi.
Není tady
No, máš pravdu mezi chudými lidmi jsou i špatní a mezi bohatými i občas nějaký ten dobrý člověk
Není tady
Takže panuje vzácné porozumění, můžeme Volby 2009 ukončit.
Není tady
Petře, možná si ještě nepochopil, ale ať volíš nebo ne, stejně se nic nezmění. Takže je nutné volit? Demokratické volby jsou svým způsobem anachronismus
Není tady
Kaliku není nic lepšího než demokratické volby.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Takže panuje vzácné porozumění, můžeme Volby 2009 ukončit.
Tady a prozumění? Zase neblbni..... volby 2009 ale už ukončili jiní.
Kaliku to by mě ale taky zajímalo co by jsi navrhoval místo všelidového hlasování?
Není tady
Jéňo, všelidové držení huby a kroku. Doufám, že jako zastánce diktatůrek toto chápeš
Není tady
KALIK napsal(a):
Jéňo, všelidové držení huby a kroku. Doufám, že jako zastánce diktatůrek toto chápeš
No tak to sem rád že si v otázce diktatur rozumíme......... prostě chtělo by to nějakýho toho osvícenýho diktátora kterej volby zruší a sám zavede nějakej ten systém kterej jinde funguje..... jen nevim kde se takovej pan diktátor vezme.
Není tady
Co třeba Paroubek?
Není tady
KALIK napsal(a):
Co třeba Paroubek?
Vizuálně by to byl ten nejlepší člověk ale duševně ne.
Mě by vyhovoval diktátor konzervativně-pravicového smýšlení a ne jakýsi experimentátor s nějakejma vizema o tom že se budou mít všichni stejně dobře.
Takže mě by asi nejvíc vyhovoval V.Klaus, což se tady ale asi většině moc líbit nebude.
Upravil(a) Jeňýk (15. 10. 2009 8:34)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Já bych byl také spokojený. Pandoro jaké máš jiné řešení? Ale nechtěj defenestraci, to není řešení.
Podávej, buď se lidé bojí svých vládců a nebo se vládci bojí lidí.
Pravda, v Čechách je zažitá ještě varianta, že buď si vládci dělají prču z lidí, nebo si lidi dělají prču z vládců.
V obou příoadech jsem jednoznačně pro druhou variantu.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
A fakt si myslíš, že kdyby to bylo reálný, je nějaký důvod k jásotu?
Pandorro k jásotu určitě ne, k jásotu mě politika nikdy nedohnala a ani nedožene. Byl bych pouze spokojenej že zde přesvědčivě zvítězil myšlenkový směr kterýmu věřím.
Já holt v nejsem snílek věřící v nějaké náhlé procitnutí lidstva a v jeho nápravu. Nebo snad myslíš že někde existujou nějaký "neprovařený ksichty" který netouží po moci, majetku, vlastním prospěchu a pracovali by výhradně pro blaho ostatních? Tak naivní snad nejsi, že ne?
P.S.Mám ale jednu velice dobrou zprávu:
V roce 2012 konec světa nehrozí, uklidňují lidstvo potomci Mayů
http://zpravy.idnes.cz/v-roce-2012-kone … anicni_abr
To je dobrý, ne? Jsem zas o něco klidnější.
Jeňýku, konec světa už nastal, ty sis toho ještě nevšiml?
Takový markantní projev z poslední doby je třeba dění na nejmenovaní právnické fakultě....
Jen si představ to zděšení některých tryskoprávníků. Netvrď mi, že jejich svět se momentálně nehroutí
A bude hůř
Není tady
KALIK napsal(a):
Jinak do samošky si určo skákni, hlavně nakup hodně trvanlivého mléka, to se nezkazí
A taky se s ním dá leccos slepit, v případě potřeby i zahnat nepřítele
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Není nic dál.
Pro tebe jistě ne.
Upřímnější by od tebe bylo, kdybys napsal třeba: neumím si PŘEDSTAVIT, že by mohlo být něco dál....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Kapitalismus taktéž. Asi je čas pohnout se dálNení nic dál.
Pro tebe jistě ne.
Upřímnější by od tebe bylo, kdybys napsal třeba: neumím si PŘEDSTAVIT, že by mohlo být něco dál....
Neumím si PŘEDSTAVIT, že by mohlo být něco dál....
Není tady
Petr100 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Není nic dál.
Pro tebe jistě ne.
Upřímnější by od tebe bylo, kdybys napsal třeba: neumím si PŘEDSTAVIT, že by mohlo být něco dál....Neumím si PŘEDSTAVIT, že by mohlo být něco dál....
A je to
Upravil(a) Pandorraa (16. 10. 2009 19:56)
Není tady