29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Založim nový téma ať se máme kde hádat.
Ono ale je možný že žádný ani nebudou
http://zpravy.idnes.cz/volby-v-rijnu-mo … domaci_adb
Pan Melčák potřebuje doplatit půjčky, inu Kocourkov
Není tady
A co jsi čekal? Nedostal trafiku, velký brat Topol zapomněl.
Osobně si myslím, že kdyby nebyly, tak ušetříme, podnik s červenou lampou bude, tak jako tak, a když to bude nafurt tak se stejnak nic nestane. Ono je šumák zda je demokratická totalita červená, růžová a nebo modrá, černá. Jen nevím jak to zvládne zebra.
Upravil(a) Pisatel (1. 9. 2009 22:50)
Není tady
No, tisk volebních lístků za 8 melounů proveden bude, ať už budou nebo nebudou ... tak aspoň tiskaři na tom neprodělaj ... a možná dokonce vydělaj 2x, páč pokud budou nebudou, budou muset být všechny ty lístky skartovány a příští rok vytisknuty znovu .... Ale vlastně co - 8 melounů sem, 8 melounů tam, je krize, musí se dát lidem vydělat, že jo ...
Upravil(a) Míša Kulička (2. 9. 2009 8:06)
Není tady
Já bych řekl, že tu máme totalitu médiální ... ve volbách do EU uspěly strany v pořadí:
ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL a Suverenita ( pořadí počtu hlasů v tis.: 741, 528, 334, 180 a 100 ).
Přesto se ve VŠECH článcích na iDnes i kdekoli jinde (TV-Moravec) objevuje poněkud jiná pětka...
KDO rozhodl o tom, že se namísto o Suverenitě píše pořád dokola o TOP09? .... ???
Není tady
Buďte v klidu. Volby budou v termínu. Paroubek se již nemůže dočkat až bude vládnout s komunisty, udělá pro to vše.
Není tady
Vachu napsal(a):
Já bych řekl, že tu máme totalitu médiální ... ve volbách do EU uspěly strany v pořadí:
ODS, ČSSD, KSČM, KDU-ČSL a Suverenita ( pořadí počtu hlasů v tis.: 741, 528, 334, 180 a 100 ).
Přesto se ve VŠECH článcích na iDnes i kdekoli jinde (TV-Moravec) objevuje poněkud jiná pětka...
KDO rozhodl o tom, že se namísto o Suverenitě píše pořád dokola o TOP09? .... ???![]()
Již nejsou volby do EU. Nyní jsou jiné. Kdo to je Suverenita? Není to náhodou ta, co nosila červené šatičky a třešničky při volbě prezidenta? Kolik má nyní v průzkumech? Nějak se nemohu dopátrat. Dej odkaz.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vachu napsal(a):
Já bych řekl, že tu máme totalitu médiální ...
KDO rozhodl o tom, že se namísto o Suverenitě píše pořád dokola o TOP09? .... ???![]()
Již nejsou volby do EU. Nyní jsou jiné. Kdo to je Suverenita? Není to náhodou ta, co nosila červené šatičky a třešničky při volbě prezidenta? Kolik má nyní v průzkumech? Nějak se nemohu dopátrat. Dej odkaz.
Průzkumy jsou falešné - protože jsou neúplné.
Když se odstraní z průzkumného dotazníku nějaký subjekt, pak je výsledek dán výhradně jen poměrem těch, kteří uvedeni jsou. Je snad jasné, že to je mylné, falešné, že je to podlá manipulace voličstvem .... (vyberte si)
Není tady
Vachu jasně. Všechno je manipulace. Kdy bude mít Bobo v Brně předvolební estrádu? Rád bych tam zašel.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vachu jasně. Všechno je manipulace. Kdy bude mít Bobo v Brně předvolební estrádu? Rád bych tam zašel.
Zkus muset hledat na stránkách Suverenity (nejsem v jejím týmu... )
Není tady
Tak jsem se koukl, žádná sláva. Nějaká setkání v kavárnách. Ale hlavně jsem ve většině krajů nenašel žádné kandidáty. Vachu, rudá Bobo nedostane ve volbách ani 3%.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Tak jsem se koukl, žádná sláva. Nějaká setkání v kavárnách. Ale hlavně jsem ve většině krajů nenašel žádné kandidáty. Vachu, rudá Bobo nedostane ve volbách ani 3%.
Ještě před pár dny tam měla ve všech krajích jen svoji vlastní fotku... Ale postupně přibývají další...
Ono je nakonec možná času dost...
Není tady
Petr100 napsal(a):
Buďte v klidu. Volby budou v termínu. Paroubek se již nemůže dočkat až bude vládnout s komunisty, udělá pro to vše.
Na druhé straně, pokud by se Paroubkovi s Topolánkem podařilo schválit do řádných červnových voleb nový volební systém - nejlépe většinový, jak navrhovala ODS, tak by to vůbec nemuselo být špatné
Není tady
Vy máte ale starosti, politici si to nějak mezi sebou vyřeší. Vás k tomu nepotřebují Já jen čekám, kdy budou v Toskánsku na jachtě přistiženi Topolánek, Paroubek a Filip
Není tady
Vachu napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Ještě před pár dny tam měla ve všech krajích jen svoji vlastní fotku... Ale postupně přibývají další...
Ono je nakonec možná času dost...
Já tedy nevím, ale termín na oznámení kandidátek byl již dávno. Volby budou za pět týdnů.
Není tady
KALIK napsal(a):
Vy máte ale starosti, politici si to nějak mezi sebou vyřeší. Vás k tomu nepotřebují
Já jen čekám, kdy budou v Toskánsku na jachtě přistiženi Topolánek, Paroubek a Filip
Filip né, toho nepotřebujou ... spíš nějací vhodní mecenáši
Není tady
KALIK napsal(a):
Vy máte ale starosti, politici si to nějak mezi sebou vyřeší. Vás k tomu nepotřebují
Já jen čekám, kdy budou v Toskánsku na jachtě přistiženi Topolánek, Paroubek a Filip
Kaliku nezáviď stále ty jachty. Pracuj pořádně, ať si ji můžeš jednou koupit.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Myslíš? Když já bych chtěl raději něco většího a luxusnějšího
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Myslíš? Když já bych chtěl raději něco většího a luxusnějšího
Když budeš schopný, tak si koupíš něco většího a luxusnějšího. Jinak je myslím rozhodnuto, takže jsou zbytečné starosti.
Politici jdou na Hrad s plánem rychle přepsat Ústavu.
http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby … ?id=646469
Není tady
Petře, tak já tedy budu šetřit, díky za radu
Neříkal jsem to, že si politici poradí i bez nás a že se ODS a ČSSD domluví? Ještě chybí to Toskánsko a jachta
Když jde o takovéto důležité věci, tak se naši politici domluví ajncvaj. Je vůbec hezké vidět, že to jde
Není tady
Kaliku určitě si poradí. Nějak se mně zdá, že by jsi chtěl radit, třeba Paroubkovi.
Není tady
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Petříku a proč mám pracovat as kupovat jachta a jiné zhovadilosti? Buď příjde nějakej ten pomatenec a střelímě raketou po hlavě, raketovej štít mě stejně neochrání, nebo zas jinej pitomec a rozhoupe světovou ekonomiku a já mu to ještě zaplatím, a nebo ty s poplatkama za zdraví a jsem s holou řití. Tůdle brácho, jdu se raději koupat do moříčka, třeba se utopím a už si odychneš.
Není tady
Petře, Paroubkovi a rovněž Topolánkovi bych radil odchod z politiky, pro náš národ by tak udělali mnohem větší službu, něž když jsou v politice Vlastně se to dá říct o většině našich politiků
Děkujeme, odejděte
Není tady
KALIK napsal(a):
Petře, Paroubkovi a rovněž Topolánkovi bych radil odchod z politiky, pro náš národ by tak udělali mnohem větší službu, něž když jsou v politice
Vlastně se to dá říct o většině našich politiků
Děkujeme, odejděte
Jéžiš, co blbneš? A kdo za ně bude politikařit? Dyk to nikdo normální nechce dělat ... nebo ty snad jo ???
Není tady
Míšo ty nevíš že až ti politici odejdou tak skončí ta "demokratická totalita" a konečně se budeme mít všichni stejně skvěle? Ty ještě Kalika s "mluvkou" neznáš?
Není tady
KALIK napsal(a):
... Neříkal jsem to, že si politici poradí i bez nás a že se ODS a ČSSD domluví?
Jestli se zase domluví, tak to už pak vážně nezbude, než je vyházet z oken na ulici a pak do Vltavy...
Není tady