18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Teď právě se modrá příera rozhodla, e vám taky napíe. Dupe mi po zádech a ječí do ucha. Horí je, e se pak vdycky spustí na klávesnici, vyrve z ní písmeno a někam odfrčí. Dlouho jsem po bytě hledala D. Nala jsem za skříní vechno moný i slupky od cibule (její oblíbený zřejmě moučník), ale e to D odloí do květináče, tak to mě nenapadlo. Je to ikula.
Je jí (nebo jemu?) tři a půl roku a je čím dál tím víc voseklá. Kadý večer má hodinku mluvení, ale za přísných podmínek. Musíme být s manelem na značkách oba a obdivovat a tleskat, jinak se představení nekoná. Mluví tedy úasně, ve větách, kterými nám odpovídá. Na manela kadý večer volá: pojď sem, no sem, up up. A sedí mezi dvířky do klece a pohyby hlavy ho láká dovnitř. Marně jí mu vysvětluje, e se do klece nevejde, rozhodla se, e k ní půjde na návtěvu a basta.
Teď ji na Velikonoce čeká odjezd na u skoro letní pobyt na venkov, to se zas mají místní ptáci na co těit.
Není tady
Ahoj Svas, na veterině jetě pořád nevyřeili, jestli chováte holku, nebo kluka?
Jinak je to opravdu ikula. A vypadá to, e tě u přece jen vzala na milost.
Jak ji učíte ty věty? Třeba se jí podaří vyvzdělat ptactvo na letním bytě.
Není tady
Vrabečku, to, jestli je modrou holka nebo kluk, na veterině nevyřeí, protoe to nejde. Museli by ji/ho endoskopovat a to já ji tomu podrobovat nechci. Hlavně je nám to jedno. Protoe jsme ji koupili jako holku, tak o ní tak mluvíme, ale bůh ví.
Věty ji neučíme, odposlouchává si je sama, spojí do neuvěřitelných celků a dle svého uváení taky pouívá. Nejnovějí hit je, e kadou nai návtěvu okamitě posílá domů. Včera večer přila sousedka a dověděla se hned mezi dveřmi, e má jít zpátky domů, up up. A to ji má ráda, protoe nosí náunice
Není tady
Svas, za mého dětství jsme měli postupně dvě morčata. Prvnímu jsme dali jméno Krytof. Pak jsme zjistili, e je to holka, ale jméno v klučičí podobě jí u zůstalo. A jasně, ádnou endoskopii!
Vae modrá holka je neuvěřitelně chytrá a mazaná. To z ní mají návtěvy radost.
Není tady