6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Svas, to je opravdu velký pokrok!
Není tady
Podávám další hlášení. Máme tu modrou potvoru necelé dva měsíce, mluví, neuvěřitelně se ochočila a děsně nás miluje, což znamená, že den tráví ne ve své kleci, ale u někoho z rodiny na rameni nebo na hlavě, je strašně zvědavá a zvídavá. Všechno musí prozkoumat, nejlépe to ochutnat, takže dveře máme nahoře kraječkované, u všeho asistuje. Ráda se koupe, bohužel v čemkoli (sklenice s džusem, polévka, káva atd. Nuda s ní rozhodně není, občas vzpomínáme na klidného koreláka
Jediné, co je malinko problém, každý den si prostě minimálně jednou musí odzpívat svoji árii, na plné pecky skřehotavým hláskem, až to píchá v hlavě. Ale je u toho strašně spokojená.
Není tady
To je hezký!
Není tady
Krásně si vás ochočila.
Ne. Je to super. Papušci jsou moc fajn. Ta árie - to je určitě oslavná píseň na vás. Tak se zadařilo. To je dobře.
Není tady
Svas, bezva!
Není tady
Tak se zase hlásím, jak to u nás pokročilo a že pokročilo
Mohla jsem mít krásného, mírného a dnes již ochočeného pyruru, mám modrou diktátorskou bestii Mníšci to prostě mají v povaze.
Je to pořád prcek, je jí pět měsíců, ale trošku už u nás vyrostla a o dvě deka přibrala. Miluje zbytek rodiny, mě trpí. Tedy můžu jí čistit klec, krájet ovoce a zeleninu a doplňovat každý den zrníčka, to zatím můžu Jinak na mě dokonale peče. Když u mě omylem přistane, uvědomí si to a okamžitě někam odpálí. Když přistane u zbytku rodiny , tak si to užívá - něžňounce jim povídá a zpívá, přerovnává jim vlasy a šveholí. Používá už celý byt včetně rámů obrazů , záclon a závěsů, které jsem vážně neměla v úmyslu prát obden. Mluví, začíná opakovat i to, co ji neučíme. No prostě naše zlato.
Není tady
Doplnění k o dvě deka přibrala. Ač je to ženská, ráda se váží
Není tady
Počkej, za chvilku Tě bude dirigovat nebo Ti nadávat .
Možná Tě bere jako konkurenci?
Není tady
Svas napsal(a):
Tak se zase hlásím, jak to u nás pokročilo a že pokročilo
Mohla jsem mít krásného, mírného a dnes již ochočeného pyruru, mám modrou diktátorskou bestii Mníšci to prostě mají v povaze.
Je to pořád prcek, je jí pět měsíců, ale trošku už u nás vyrostla a o dvě deka přibrala. Miluje zbytek rodiny, mě trpí. Tedy můžu jí čistit klec, krájet ovoce a zeleninu a doplňovat každý den zrníčka, to zatím můžu Jinak na mě dokonale peče. Když u mě omylem přistane, uvědomí si to a okamžitě někam odpálí. Když přistane u zbytku rodiny , tak si to užívá - něžňounce jim povídá a zpívá, přerovnává jim vlasy a šveholí. Používá už celý byt včetně rámů obrazů , záclon a závěsů, které jsem vážně neměla v úmyslu prát obden. Mluví, začíná opakovat i to, co ji neučíme. No prostě naše zlato.
Svas, tvůj sloh je úchvatný a obsah perfektní!
Není tady
Naše modrá bestie je v pubertě, je jí už 11 měsíců a je to síla. V jejím vztahu ke mě se vůbec nic nezměnilo, spíš je to ještě horší. Potvrzuje se tím, že je to vážně holčička a žárlí. Manžela zbožňuje, to se nedá jinak říct. Odcházíme do práce a ujišťuju vás, že se se mnou nijak neloučí. To já hopsám kolem klece se slovy: tak ať ti tady není smutno atd. Pro něj si rezervuje speciální loučení. Z klece se začne ozývat: ahoj, pusu, pusinku doprovázené hlasitým mlasknutím z její strany, no přece polibek jak má být. Teď přes léto jsme na chatě a dojíždíme do práce. Musím si začít dávat pozor na pusu. Četla jsem si na zahradě a nade mnou z okna se ozývalo velmi srozumitelně na celou vesnici: ty čuně, čuníku, ty čůzo jedna. Ach jo.
Není tady
Svas proto si nepořizujem nic, co opakuje.. byly by to samé hvězdičky... čůza mě pobavila
Není tady
Svas napsal(a):
Naše modrá bestie je v pubertě, je jí už 11 měsíců a je to síla. V jejím vztahu ke mě se vůbec nic nezměnilo, spíš je to ještě horší. Potvrzuje se tím, že je to vážně holčička a žárlí. Manžela zbožňuje, to se nedá jinak říct. Odcházíme do práce a ujišťuju vás, že se se mnou nijak neloučí. To já hopsám kolem klece se slovy: tak ať ti tady není smutno atd. Pro něj si rezervuje speciální loučení. Z klece se začne ozývat: ahoj, pusu, pusinku doprovázené hlasitým mlasknutím z její strany, no přece polibek jak má být. Teď přes léto jsme na chatě a dojíždíme do práce. Musím si začít dávat pozor na pusu. Četla jsem si na zahradě a nade mnou z okna se ozývalo velmi srozumitelně na celou vesnici: ty čuně, čuníku, ty čůzo jedna. Ach jo.
Není tady
Svas
Čůza... jednou se malý kluk hodně hlasitě ptal: "A tati, jaká čůza obsadila obě sedadla?"
Upravil(a) Irma (5. 8. 2021 10:49)
Není tady
Jo, dětičky spolehlivě a s úžasně nevinným pohledem všechno prozradí.
Není tady
Svas, no to je paráda. Buď ráda, že tě vůbce strpí, když už si Tvého manžela vybrala jsko partnera.
:-)
To náš tehdejší korelák musel z domu, protože s taťkou bojoval až moc.
Jojo, ptáčci, to je čiré sebevědomí (většinou teda).
Není tady
Judy, kam jste ho přestěhovali?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judy, kam jste ho přestěhovali?
Do Zverimexu . Jinak to fakt nešlo. Ale někdo si ho vzal domů.
Není tady
Pak asi zlobil zas jiného pána.
Není tady
Nevím ke komu šel, ale paní by byla určitě vhodnější :-)
Není tady
Není tady
Judyna napsal(a):
Nevím ke komu šel, ale paní by byla určitě vhodnější :-)
U nás by to bylo přesně naopak.. miluje chlapy!! Dneska jsem mu ráno dávala burák a nemohl odolat, než aby si první štípl do mě.. Tak jsem mu vyměnila vodu, dala žrádlo, rozloučila se a šla jsem do práce
Není tady
Palomito a Svas, koukám, že jste na tom obě stejně...
Není tady
Aspoň, že ta čtyřnohá čubina stojí při mě
Není tady
Tak ještě pro čubinku!
Není tady
Děkujem S tou zůstávám o víkendu doma. Ta mladší jde s bandou na dvoudenní rajz po kopečkách. Už se těším, až budu mít čas jenom na ni
Není tady