27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Svas, to je opravdu velký pokrok!
Není tady
Podávám dalí hláení. Máme tu modrou potvoru necelé dva měsíce, mluví, neuvěřitelně se ochočila a děsně nás miluje, co znamená, e den tráví ne ve své kleci, ale u někoho z rodiny na rameni nebo na hlavě, je straně zvědavá a zvídavá. Vechno musí prozkoumat, nejlépe to ochutnat, take dveře máme nahoře kraječkované, u veho asistuje. Ráda se koupe, bohuel v čemkoli (sklenice s dusem, polévka, káva atd. Nuda s ní rozhodně není, občas vzpomínáme na klidného koreláka
Jediné, co je malinko problém, kadý den si prostě minimálně jednou musí odzpívat svoji árii, na plné pecky skřehotavým hláskem, a to píchá v hlavě. Ale je u toho straně spokojená.
Není tady
To je hezký!
Není tady
Krásně si vás ochočila.
Ne. Je to super. Papuci jsou moc fajn. Ta árie - to je určitě oslavná píseň na vás. Tak se zadařilo. To je dobře.
Není tady
Svas, bezva!
Není tady
Tak se zase hlásím, jak to u nás pokročilo a e pokročilo
Mohla jsem mít krásného, mírného a dnes ji ochočeného pyruru, mám modrou diktátorskou bestii Mníci to prostě mají v povaze.
Je to pořád prcek, je jí pět měsíců, ale troku u u nás vyrostla a o dvě deka přibrala. Miluje zbytek rodiny, mě trpí. Tedy můu jí čistit klec, krájet ovoce a zeleninu a doplňovat kadý den zrníčka, to zatím můu Jinak na mě dokonale peče. Kdy u mě omylem přistane, uvědomí si to a okamitě někam odpálí. Kdy přistane u zbytku rodiny , tak si to uívá - něňounce jim povídá a zpívá, přerovnává jim vlasy a veholí. Pouívá u celý byt včetně rámů obrazů
, záclon a závěsů, které jsem váně neměla v úmyslu prát obden. Mluví, začíná opakovat i to, co ji neučíme. No prostě nae zlato.
Není tady
Doplnění k o dvě deka přibrala. Ač je to enská, ráda se váí
Není tady
Počkej, za chvilku Tě bude dirigovat nebo Ti nadávat .
Moná Tě bere jako konkurenci?
Není tady
Svas napsal(a):
Tak se zase hlásím, jak to u nás pokročilo a e pokročilo
Mohla jsem mít krásného, mírného a dnes ji ochočeného pyruru, mám modrou diktátorskou bestiiMníci to prostě mají v povaze.
Je to pořád prcek, je jí pět měsíců, ale troku u u nás vyrostla a o dvě deka přibrala. Miluje zbytek rodiny, mě trpí. Tedy můu jí čistit klec, krájet ovoce a zeleninu a doplňovat kadý den zrníčka, to zatím můuJinak na mě dokonale peče. Kdy u mě omylem přistane, uvědomí si to a okamitě někam odpálí. Kdy přistane u zbytku rodiny , tak si to uívá - něňounce jim povídá a zpívá, přerovnává jim vlasy a veholí. Pouívá u celý byt včetně rámů obrazů
, záclon a závěsů, které jsem váně neměla v úmyslu prát obden. Mluví, začíná opakovat i to, co ji neučíme. No prostě nae zlato.
Svas, tvůj sloh je úchvatný a obsah perfektní!
Není tady
Nae modrá bestie je v pubertě, je jí u 11 měsíců a je to síla. V jejím vztahu ke mě se vůbec nic nezměnilo, spí je to jetě horí. Potvrzuje se tím, e je to váně holčička a árlí. Manela zboňuje, to se nedá jinak říct. Odcházíme do práce a ujiuju vás, e se se mnou nijak neloučí. To já hopsám kolem klece se slovy: tak a ti tady není smutno atd. Pro něj si rezervuje speciální loučení. Z klece se začne ozývat: ahoj, pusu, pusinku doprovázené hlasitým mlasknutím z její strany, no přece polibek jak má být. Teď přes léto jsme na chatě a dojídíme do práce. Musím si začít dávat pozor na pusu. Četla jsem si na zahradě a nade mnou z okna se ozývalo velmi srozumitelně na celou vesnici: ty čuně, čuníku, ty čůzo jedna. Ach jo.
Není tady
Svas proto si nepořizujem nic, co opakuje.. byly by to samé hvězdičky...
čůza mě pobavila
Někde tu je...
Svas napsal(a):
Nae modrá bestie je v pubertě, je jí u 11 měsíců a je to síla. V jejím vztahu ke mě se vůbec nic nezměnilo, spí je to jetě horí. Potvrzuje se tím, e je to váně holčička a árlí. Manela zboňuje, to se nedá jinak říct. Odcházíme do práce a ujiuju vás, e se se mnou nijak neloučí. To já hopsám kolem klece se slovy: tak a ti tady není smutno atd. Pro něj si rezervuje speciální loučení. Z klece se začne ozývat: ahoj, pusu, pusinku doprovázené hlasitým mlasknutím z její strany, no přece polibek jak má být. Teď přes léto jsme na chatě a dojídíme do práce. Musím si začít dávat pozor na pusu. Četla jsem si na zahradě a nade mnou z okna se ozývalo velmi srozumitelně na celou vesnici: ty čuně, čuníku, ty čůzo jedna. Ach jo.
Není tady
Svas
Čůza... jednou se malý kluk hodně hlasitě ptal: "A tati, jaká čůza obsadila obě sedadla?"
Upravil(a) Irma (5. 8. 2021 10:49)
Není tady
Jo, dětičky spolehlivě a s úasně nevinným pohledem vechno prozradí.
Není tady
Svas, no to je paráda. Buď ráda, e tě vůbce strpí, kdy u si Tvého manela vybrala jsko partnera.
:-)
To ná tehdejí korelák musel z domu, protoe s takou bojoval a moc.
Jojo, ptáčci, to je čiré sebevědomí (větinou teda).
Není tady
Judy, kam jste ho přestěhovali?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Judy, kam jste ho přestěhovali?
Do Zverimexu . Jinak to fakt nelo. Ale někdo si ho vzal domů.
Není tady
Pak asi zlobil zas jiného pána.
Není tady
Nevím ke komu el, ale paní by byla určitě vhodnějí :-)
Není tady
Není tady
Judyna napsal(a):
Nevím ke komu el, ale paní by byla určitě vhodnějí :-)
U nás by to bylo přesně naopak.. miluje chlapy!! Dneska jsem mu ráno dávala burák a nemohl odolat, ne aby si první típl do mě.. Tak jsem mu vyměnila vodu, dala rádlo, rozloučila se a la jsem do práce
Někde tu je...
Palomito a Svas, koukám, e jste na tom obě stejně...
Není tady
Aspoň, e ta čtyřnohá čubina stojí při mě
Někde tu je...
Tak jetě pro čubinku!
Není tady
Děkujem S tou zůstávám o víkendu doma. Ta mladí jde s bandou na dvoudenní rajz po kopečkách. U se těím, a budu mít čas jenom na ni
Někde tu je...