29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zakládám nové téma, poněvadž nevím kam vrznout tohle úžasné video: http://www.youtube.com/watch?v=I1qHVVbY … ature=fvst
Podívejte se na další videa autora, je to super.
No a pošlete taky něco o těch našich potvorách, nějaké legrační příhody, vtipy o kočkách, animace atd.
Není tady
Odkaz na web, věnovaný výhradně kočkám KLIKNĚTE SEM...
Web je v angličtině, můžete zde nalézt obrázky, videa, fotky atd. - všechno s kočičí tématikou. Dále je zde soutěž o zařazení koček do kalendáře 2010 - oslovuje jejich majitele.
Nu a nakonec zde najdete ČESKÉ KOČIČÍ FÓRUM - diskusní fórum českých chovatelů koček.
Není tady
Já teda moc veselou nemám, ale třeba vás to pobaví. Jsem potřebovala naší kočičce líbezný natřít bříško. Už jste někdy viděli jak někomu visí na ruce kočka zakouslá a zadráplá všema čtyřma nohama a nejde setřepat? Video jsem bohužel nestihla natáčet
Jo a zpráva z veteriny z minulého týdne: Kočka je velmi agresivní, nelze ošetřit bez sedace. Při sedaci vrčí...
ffly: z toho si nic nedělej ... já chtěla jedné ze svých koček vytáhnout klíště, kočka se mi vymrskla, odrazila se mi zadníma nohama s vytaženými drápy od obličeje a málem jsem přišla o oko ... dětičky to viděly a dostaly - hajzlíci - záchvat smíchu. Nicméně od té doby sinek obchází svoji kočičku Sisinku uctivým obloukem
BTW co to máš za rasu, že je Tvoje čičina tak agresivní ???
Není tady
Cca šestikilová pouliční kočka domácí nalezená jako kotě u popelnic. Kupodivu neútočí na svého o pár let mladšího a o 30 kilo těžšího bratra psa. Oba jsou černobílí. Ruka je přímo epesní.
Šestikilová ??? Proboha, to jí tak dopřáváš, nebo je vykastrovaná s minimem pohybu?
Jestli nic z toho, tak se obávám aby kočička nebyla kříženec s nějakou agresivní rasou, když je to takový kus.
Na bratra psa si nedovolí být ostrá - jednak jí neprovádí takové ošklivé věci, jako je vtírání nějakého fujtajxlu do bříška, druhak bratr pes by její záchvaty asi zadusil hned v zárodku
Není tady
Kočka je kastrovaná a navíc dobře živená - pohybu má dostatek - lítá jak ďas. A křížená bude zřejmě s rotvailerem, jinak si to nedovedu vysvětlit
Slyšela jsem o britském kocourovi, který měl 12 kilo a paničce na zapleskání skočil na hruď, aby se nemusela ohýbat. Jinak já mám momentálně 4 kočky a před dovolenou jsem jich měla 6, ale 2 se zřejmě odstěhovaly někam za lepším.
Není tady
Tak my teď máme na hlídání máminu kočku, takže jsou doma teď dvě a někdy to stačí, hlavně když se nad ránem honí po bytě
Nicméně mít dvě kočky je určitě lepší než jednu, už vím o čem zkušení kočkaři mluví Náš mlaďoch sice prvních pár dní žárlil, naháněl kočku po bytě a dával najevo že to je jeho teritorium, chvílema jsme se fakt báli, že si něco udělají, ale brzy jsme viděli, že se kočkujou s láskou, už u toho nesyčeli, necenili zuby a víc než na vzájemnou likvidaci se soustředili na likvidaci bytu
Není tady
Jj, jedna kočka - žádná kočka ... potom o veselé historky z natáčení opravdu není nouze
Není tady
O pátracích, dobývacích i laškovných honičkách koček vím svoje.
Když se do toho dají, je lepší se klidit z dosahu. Ono když ti přes obličej nejdřív přeběhnou 4 kila a ve vteřině potom 6, tak se to nasčítá a jsi vzhůru jedna dvě. A dupou při tom jako stádo bizonů.
Zajímavý je, že ani kolikrát nestihnu zařvat: nechte se vy bestie chlupatý a v bytě je ticho jak v kostele před biřmováním, nemluvě o tom, že kočky nenajdu, ani když rozsvítím a projdu jejich schovávačky. Nevím, kam se ti pokemoni vždycky vytratí....
Není tady
Vzhledem k tomu, že moji mafiáni jsou již převážně senioři, od podobných nočních hrátek už naštěstí upustili.
Nicméně si to vynahrazují tehdy, když nejsem doma: zotvírané skříně, záclona i s konzolí visící jen na jedné skobě, shozená myš od PC, shozená věž (mafiánka si na ní ustlala a jak se zavrtěla, žuchla dolů i s věží ...)
Není tady
To Ronja: toto video mi pripomnelo jednu moji oblibenou basen
http://www.americanpoems.com/poets/williams/4510#at
Není tady
Ahoj, taky si vaše kočka myslí že je pes a žužlá koberec a ze vzteku že je vyhozena z ložnice ( o půl 3 ráno, už se jí nechce spát) tak vztekem rozcupuje houbičku na nádobí? Takovou spotřebu houbiček sem fakt neměla ani nepamatuju.
A chudáci křečci by mohli povídat. Když nemůžu slečnu najít tak je stopro vlezlá v akvárku a nebo jim alespon vyhazuje packou stelivo,někdy sebou vezme i křečka.
Není tady