27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky,
po zoufalych zkusenostech z lonske zimy s fusakem Emitex, hledam NEKLOUZAJICI nahradu Idealne s odepinaci casti pro botky.
Poradite prosim ?
Diky
B.
Není tady
ahoj Bajajo, taky přemýlím, jaký fusak si pořídit na zimu, mohla bys mi prosím napsat, co přesně ti vadilo na emitexu? díky moc
Není tady
Emitex je fajn, ale je z vnějí strany z usáku, take sedící dítě v kočárku nebo na saních kloue dolů.
Není tady
Ahoj Cassi,
uprimne mi na Emitexu vadi vsechno.... material svrchni hrozne klouze a je tuhy, vnitrni je sice teply, ale napred barvil, po dvou pranich zezmolkoval. Cely je hrozne objemny a nepoddajny a hlavne nesnasim to klouzani.....
Není tady
Tak já musím napsat opak...s fusakem jsem byla velmi spokojená. Tvrdý mi vůbec nepřipadal, nic nebarvilo a nemolkovatilo...i po praní je jako nový. Klouzání mi ani nevadilo, protoe jeden rok byl syn miminko a neseděl, druhý roku u zase seděl dobře, take se mi v kočárku nijak nehroutil.
Zkuenost s jinými značkami nemám.
Není tady
Baji, já toti teď taky řeím koupi fusaku, jeliko se malá narodila 17. 4., tak jsem zatím ádný nepotřebovala. Probíráme to teď s holkama na jarňátkách 09, tak tam mrkni. Mají Aesthetic a chválí ho. (Emitex teda někdo taky ...)
Není tady
Diky Cassi, ja tam nakouknu.
Není tady
Baji, tak jsi z toho nějak moudrá? já to vidím na Aesthetic ... má tu pojistku proti klouzání - jak píe, e ti vadilo, e Emitex klouzal ... akorát teda jetě nevím, jestli KLASIK nebo SOFT verzi ... to je těký, kdy si to nemůu omakat
jetě se zeptám holek, co radí
Není tady