Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 1. 10. 2009 13:03

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Křišťálové děti

Pokud nekdo umi letat, pokud je to jeho prirozenost navzdory tomu kde se narodil, drive nebo pozdeji proste vzletne. Nemuze jinak, dojde mu, ze tady neco nehraje. Videno z pohledu, ze se jedna SKUTECNE o orla a ne o hrocha. Muj nazor. smile

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#52 1. 10. 2009 14:03

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lúthien napsal(a):

Co když je někdo "orel" a je tak utiskovaný (nebo spíš se nechá utiskovat), že do smrti nevzlétne? Čeká ho to teda v příštím životě? To by pak ale nikdo nebyl "slepice", ale všichni by byli "orli", jen by každý začal létat v jiném vtělení... No, možná jsem se do toho jen blbě zamotala big_smile

Ja bych nerekla ze jsi se do toho zamotala. smile
To je dobra otazka Luthien.

Pod pojmem orel jak uz jsem rekla mam na mysli cloveka s jistym potencilem "vzletnout",to znamena vyciti,citit,poznat a nakonec vedet ze ten potencial je v nem ukryt navzdory prostredi v kterem se objevil.
To znamena ze moje myslenka nezahrnuje "orla"-takoveho cloveka ktery v sobe tenhle potencial nema,neobjevil,neuvedomil si ho. Jedine takovy "orel" (ten co neni tim potencionalnim orlem),se nechal utiskovat. Pod slovem utiskovat si osobne predstavuju nevedomost okoli o jeho prirozenosti orla a jeho vlastni nevedomosti o sve prirozenosti orla.

Orel,ten pojem je mnou  pouzit pro znazorneni nejhlubsi podstaty cloveka, sve nejhlubsi prirozenosti.
Clovek si bezne mysli ze letat neumi a prece to neni pravda.  smile

Jedna se o potencial ulozeny v kazdem z nas.  smile  Driv nebo pozdeji si ho kazdy uvedomi.
Tezko to asi budu umet lepe vysvetlit ale snad uz je to srozumitelnejsi ta moje myslenka.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#53 1. 10. 2009 17:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jj - přesně to teď klopotně, či méně klopotně děláme: snažíme se nalézt SVŮJ vlastní potenciál - ať už je to potenciál orla, rypouše sloního, nebo potenciál kosodřeviny smile Lidi mají v sobě všechno, počítám - jde jen o to, aby zaujali to správné místo ve světě a v životě. Ale je to někdy fuška, vám řeknu va

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#54 1. 10. 2009 18:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi nejsem si zatim uplne jista ale vnimam to precijenom tak vidim tak ze kazda z nas dvou mluvime trosinku o necem jinem.  smile
Jakoby z ruznych pohledu.

Není tady

#55 1. 10. 2009 18:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že spíš ne- ale i kdyby, tak je to jen dobře, ne? smile

Není tady

#56 1. 10. 2009 18:39

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ano ,podle pohledu ktery kazda z nas dvou ma (jedna spis ano -jedna spis ne) je to presne tak jak to kazda vidime.  smile

Není tady

#57 1. 10. 2009 19:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ee? Spíš ano co a kdo? Mně teda přišlo, že jsme obě byly "spíš ano" lol
Dle hesla "vzlétni, zahrab se, nebo plav - napřed ale zjisti, jestli máš křídla, drápky, nebo ploutve" rock

Není tady

#58 1. 10. 2009 21:24

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi va jsi v poradku?  Me se zda ,nezda ze ne.   lol  cool

Není tady

#59 2. 10. 2009 9:47

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jáá? Já jsem vpořádku- naprostým! Ale Hir, jestlipak ty jsi v pořáku? valol Tak zdá, nebo nezdá, nebo co? dumbom

Není tady

#60 2. 10. 2009 9:59

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

valol Tak zdá, nebo nezdá, nebo co? dumbom

Jaaa? V naprostym poradku Lupi.  dudlik
A Ty nevic co znamena zda, nezda, nebo cooooo?  dumbom

Není tady

#61 2. 10. 2009 10:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to se mi snad zdááá http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/padnu.giflyssnalol

Není tady

#62 2. 10. 2009 11:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Tak to se mi snad zdááá http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/padnu.giflyssnalol

Nebo pořádek není vždycky pořádek wink

Znáš ten vtip: jde cvokař po blázinci a kouká, pacoš si maluje slunečnice.
Tak se cvokař zamyslí a jen tak si pro sebe řekně. Sakra sakra, na toho Vonáska se musím co nejdřív mrknout, ještě včera byl Michelangelo...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#63 5. 10. 2009 11:01

Nick3594
Host

Tady se to hezky rozjelo big_smile. Jdu vás dočíst, křišťáláka i mě skolila viroza, tak na net nebyl čas big_smile.

#64 5. 10. 2009 11:16

Nick3594
Host

Jejda jejda, tak jsem si to dočetla a jen jsem chtěla všem připomenout, že svoje dítko nepovažuji za nijak zvláště výjimečné a lišící se od ostatních. Jen a pouze mě zaujala informace, že je to křišťálové dítko a proto jsem si řekla, že nebude od věci, když někdo bude mít podobného andílka doma a třeba se dovím i něco užitečného k výchově, a vyvaruji se třeba zbytečných chyb, které by mu mohli v životě nadělat paseku a chudák je pak bude muset čistit jako já (i když dnes vím, že rodiče je nadělali s největší láskou jakou mohli) a stejně tak je budu dělat i já. Protože pár věcí už vím a nechci, aby se zase opakovali a nepochybně jsou další chyby, které nevím a které by mě i jemu mohli usnadnit život v budoucnosti.
A také chci říci, že ani sebe napovažuji nijak za zvlášť výjimečného člověka, i když jsem potrefená taroty a mraky jiných esoterických věcí.
A to, že pro všechny děti je důležitá láska, pochopení a bezpečný domácí přístav, o tom žádná a je fuk, jestli je to indigo, křišťál či duháček. Ale tohle já prostě považuji tak nějak za samozřejmost, protože ve stejném prostředí jsem vyrostla, takže prostě mi to nějak nestojí za zmínku.
Tak to je asi tak všechno big_smile.

#65 5. 10. 2009 12:32

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Jé, lvice, my jsme taky měli virózu. A teda musím říct, že mimis se z toho dostával daleko líp než já big_smile Je toho teď všude kupa, ale zase si říkám, aspoň mám nějaké protilátky v tom mlíčku...

Taky nemám pocit, že by tady někdo křišťálky, duháčky atd. nadřazoval nebo něco. NIkdo nevyvrací, že všechny děti jsou výjimečné a potřebují lásku, péči... Zkrátka ale tyhle "nové" děti můžou mít větší problémy s adaptací kvůli jejich trochu jinému pohledu na svět, můžou být častěji nepochopené a proto si myslím, že se o informace o nich zajímáme, když máme takové dítko pravděpodobně doma, ne par Na tom přece není nic špatného, když si člověk chce o nějaké problematice něco zjistit dumbom
Tak dámy nevyšilujte, v klidu čtěte, když chcete, nebo nečtěte vůbec wink

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#66 8. 10. 2009 22:07

Ellie.n
♥------

Máte pravdu, tyto děti,které se nyní rodí se nad nikoho nenadřazují (indigo,křišťálci,duhoví atd.). Právě naopak, ony všechny lidi bez vyjímky milují a považují se za rovné s ostatními. Bohužel většinou právě lidé jim dělají potíže. Diagnostikují jim nemoci, které nemají (LMD, autismus atd.) a dopují je léky,které tyto děti ničí. Ještě horší je však postoj veřejnosti k těmto dětem. To,jak je ostatní odmítají a říkají jim, že jsou divné. Věřte mi, vím o čem mluvím... Je mi 15 let a příliš si nerozumím se svými vrstevníky. Bohužel. Když začnu mluvit o duchovnu a neustále jim opakuji moji oblíbenou větu : Mysli pozitivně, svět je dobrý a Vyšší moc se postará o to, aby to dopadlo dobře., nebo : Buď pozitivní, myšlenka je počátek. tak se mi většinou smějí, nebo mi říkají, že jsem divná a že je to nesmysl. A já se jim jen snažím pomoci! Mám je všechny moc ráda a snažím se je zbavit jejich strachu a pevně věřím, že se mi to povede. Měla jsem se narodit až v roce 2012, ale nakonec se moje duše rozhodla pro rok 1994.Kvůli duchovní transformaci,která dosáhne v roce 2012 téměř svého vrcholu.
A proto Vás prosím, mějte úctu k svým nadaným dětem a nedopusťte, aby jim kdokoliv ublížil, vždyť jsou tak citlivé! Mnohonásobně Vám to oplatí svojí láskou a Boží energií, kterou vnesou do Vašich dnů!

Není tady

#67 8. 10. 2009 22:21

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Ellie.n, znas osobne dalsi deti jako jsi Ty?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#68 8. 10. 2009 22:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ellie, jestli to nebude spíš tím, že jim to "neustále opakuješ" - to by udolalo i slona smile
Moje dcera učí na poměrně pragmaticky založeném gymplu (tělocvik) a říká, že ji naopak překvapuje, že zhruba třetina dětí tyhle "jiné" skutečnosti a myšlenky považuje za normální, druhá třetina na ně hledí nedůvěřivě, ale občas je to zaujme, kdežto jen asi třetina je tvrdošíjně materialistických....
Měly jste být na škole v roce 70, dejme tomu cool

Není tady

#69 9. 10. 2009 7:35

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ellie, opravdu, když jim to budeš pořád opakovat, nejspíš se budou bránit. Možná, když půjdeš ostatním prostě svým příkladem a nebudeš o tom tolik mluvit, přijdou sami. Začnou se zajímat, ptát... Asi jsme na tom trošku podobně (a věřím, že jsou tady i další). Nevím, jestli jsem indigo nebo cokoliv jiného, na to jsem mimo jiné asi moc stará lol ale tyhle problémy jsem ve škole a vůbec všude měla taky - nepochopení. A pořád to tady je. Jen už přestávám mluvit, spíš už se jen chovám podle svého přesvědčení. A když to není úplně ono, tak se podle toho aspoň snažím chovat big_smile A jak jsem psala víše, sama doufám, že třeba nějaký ten škarohlíd projeví zájem...moc ráda bych pomohla, ale už na to nebudu tlačit styrka
Ellie, jak jsi vlastně přišla na to, že ses měla narodit až v roce 2012?

P.S.: Píšeš moc krásně na svůj věk. A to proti tvému věku nic nemám, je bezva, ale když si vzpomenu na své vrstevníky, když jim bylo 15, no nevím, asi by to opravdu nepochopili storstark

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

Není tady

#70 9. 10. 2009 11:20

Nick3594
Host

asaqsssssssssssxAAAAAAAAAAAAAnAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA_________________________________________________----------
đéP%

Tak to vám vzkazuje můj křišťálák big_smile wink

#71 9. 10. 2009 14:28

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

lvice napsal(a):

asaqsssssssssssxAAAAAAAAAAAAAnAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA_________________________________________________----------
đéP%

Tak to vám vzkazuje můj křišťálák big_smile wink

Pěkné! Skoro jako když jsem se učila psát všema deseti lol hjarta

Není tady

#72 9. 10. 2009 15:54

Ellie.n
♥------

Máte pravdu,
možná to opakuji až moc často, ale prostě si nemůžu pomoci. Moc mě mrzí, když je poslouchám, jak nedůvěřují svým vrozeným schopnostem a vždy si myslí, že se stane to nejhorší. Snažím se jim pomoci, ale budu to muset začít dělat nějakým jiným způsobem, než tak, že vždy vyhrknu nějaké duchovní moudro, které mě právě napadne. Věřím, že mi mí duchovní vůdci a ndělé pomohou.
To, že jsem se měla narodit o 18 let později jsem v podstatě věděla vždy, nějak podvědomě. Sice ne přesný rok, ale věděla jsem, že jsem tu "dříve". Potvrdila mi to jedna výborná léčitelka u které jsem byla.
Mám několik indigových přátel se kterými si velmi rozumím, ale ve škole bohužel nikoho podobně založeného, ale i oni určitě časem "procitnou". Já osobně taky nevím, jestli jsem indigo, nebo něco podobného.Věk mám na indigo, ale povahu ne.Moc na tom nezáleží, hlavně když budu já a celý svět šťastný!

Není tady

#73 9. 10. 2009 16:00

Ellie.n
♥------

Lúthien,
určitě nejste na indigové dítě moc stará.Pravděpodobně patříte k prvním generacím těchto dětí.Moje maminka je také indigové dítě.Cítím to.Když jsem jí to řekla a ona si přečetla knihu,jenom mi přitakala a poděkovala mi, protože jí to pomohlo pochopit další věci a pomohlo jí to v duchovnímu růstu. Právě indigovým se rodí citlivé děti, protože indiga jsou pro ně ideální rodiče, které je pochopí a vzájemně se budou podporovat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí