Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 4. 9. 2009 11:16

Blossom
Host

Re: Jak to vidíte vy?

helena napsal(a):

No a pak se tady svěřit se svýmy problémy
Žejo - jen impertinentních invektiv se od těch ... dočkáš http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png Žádnej nepolituje, zaplatit dluhy nenabídne... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Blbé je to, že už se pomalu nedá svěřit opravdu na žádném vlákně, s žádným problémem. Že to začíná být na Babinetu obecný jev - dotyčného s jeho problémem zadupat do země, a tím si dokázat, jak je vlastně dotyčný pisatel "lepší".
Asi to některým lidem pomáhá dohnat jejich sebevědomí... hmm

Nemyslím, že by bylo tady zvykem vzájemně se litovat, rochnit si v tom. Ale i sdílení je někdy dobré. A nebo nejlíp pomůže konstruktivní rada.
Já bych přivítala pozitivnější přístup k lidem, ale ono je to na každém přispěvateli...

#127 4. 9. 2009 11:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Máš pravdu, Blossom, i když to, co jsem psala až tak vážně myšleno nebylo. Ale taky mám dojem, že toho dokazování si vlastních kvalit na úkor sdílení, rady nebo i toho politování jaksi přibývá.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#128 4. 9. 2009 11:48

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

maja095 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

maja095 napsal(a):

...a ejhle,samé impertinentní invektivy sad .

Se nediv, když jezdíš autobusem načerno lol

No a pak se tady svěřit se svýmy problémy big_smile .Ale jo,jen tak dál,on ten Babinet opravdu k něčemu je.A já myslela,že ne.
1.poučení,které mě přinesl-NIKDY SE NESVĚŘUJ osobám,které dobře neznáš.Následně to může být použito proti tobě.
Jsem zvědavá,jaké bude další poučení.

To ty bys měla používat to, co tady přečteš pro sebe - třeba jen něco, co je pro tebe přínosem - co kdo "používá" proti tobě, to ti může být fuk - jsou to jen kecy a nikdo ti tu nijak skutečně ublížit nemůže - moc to prožíváš.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#129 4. 9. 2009 12:09

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jen jsem po čase nakoukla, co má Mája za problém netuším, možná něco z jiného vlákna, ale dámy , co jste tu předvedly v "diskuzi" je opravdu nechutné.

Kuty - ty by sis měla především sáhnout do svého svědomí, a uvědomit si, že i ty dáváš svým chováním, jednáním i MYŠLENÍM vzor svým dětem.

Maja si sem přišla pro pomoc. Je pravda sice , že na veřejném fóru může obdržet i takového reakce, ale předně si Májo uvědom, že to co píší, píší zejména o sobě. Pokud by tam skrytý problém neměly (nějaký), tak by neměly potřebu něco takového napsat. Ty příspěvky vypovídají o nich, ne o tobě. To si každý zde dokáže přeložit.
Takže se prober, otřep, a na invektivy reagovat nemusíš. Nemá to ani význam..dámy si svůj problém musí řešit jinak.

Já za sebe ti chci říct, že KAŽDÁ situace má své řešení. Je potřeba ji dopodrobna rozložit, seřadit priority a znovu poskládat. Určitě tady jsou lidé, kteří se ti budou snažit pomoci, ať už jakkoliv. smile
Bohužel dotaz je smazán.

Není tady

#130 4. 9. 2009 13:42

maja095
♥♥-----

Wiki,Blossom-děkuji,lépe bych to nenapsala
Mashanka-Také děkuji,vlastně si uvědomuji,že ikdyž si přítel občas rýpne...asi to moc prožívám.Jenže ja taková prostě jsem.

Chovej se k ostatním tak,jak by si chtěl,aby se chovali oni k tobě.smile

Není tady

#131 4. 9. 2009 13:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

maja095 napsal(a):

Kiara napsal(a):

Nu, Majo - na Tvém místě bych už rozjížděla další akci s cílem sehnat si práci a ne, že budu čekat jestli se mi milostivě během čtrnácti dnů někdo ozve a sdělí mi, že nevyhovuji jejich požadavkům.
Krafat na internetu můžeš, až si tu práci najdeš - do té doby je to pro Tebe zbytečná ztráta času, kterou si nemůžeš dovolit.

A teď jsem si přečetla....Kiara je taky bez práce.
Tady je prča lol .

Kiara je taky bez práce, to máš pravdu. Kiara ale byla předtím řádně zaměstnána, pobírá podporu plus má další pravidelný příjem, má vlastní střechu nad hlavou a hlavně si řeší svoje problémy tak, aby se nemusela bát že na ni vletí exekutor smile
Jinak - kdyby Tě to zajímalo - internet mám doma m.j. proto, abych věnovala denně alespoň hodinu sháněním nového zaměstnání, neboť pravidelný příjem je jen na "dobu určitou" A to, že mám přes den houby co na práci a sedím u internetu je výlučně moje záležitost big_smile Každej to má holt zařízeno po svém ...

Upravil(a) Kiara (4. 9. 2009 13:59)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#132 4. 9. 2009 14:03

maja095
♥♥-----

Kiara napsal(a):

maja095 napsal(a):

Kiara napsal(a):

Nu, Majo - na Tvém místě bych už rozjížděla další akci s cílem sehnat si práci a ne, že budu čekat jestli se mi milostivě během čtrnácti dnů někdo ozve a sdělí mi, že nevyhovuji jejich požadavkům.
Krafat na internetu můžeš, až si tu práci najdeš - do té doby je to pro Tebe zbytečná ztráta času, kterou si nemůžeš dovolit.

Tady je prča lol .

Kiara je taky bez práce, to máš pravdu. Kiara ale byla předtím řádně zaměstnána, pobírá podporu plus má další pravidelný příjem, má vlastní střechu nad hlavou a hlavně si řeší svoje problémy tak, aby se nemusela bát že na ni vletí exekutor smile
Jinak - kdyby Tě to zajímalo - internet mám doma m.j. proto, abych věnovala denně alespoň hodinu sháněním nového zaměstnání, neboť pravidelný příjem je jen na "dobu určitou" A to, že mám přes den houby co na práci a sedím u internetu je výlučně moje záležitost big_smile Každej to má holt zařízeno po svém ...

A moje ne?
Pane bože,ty ani nevíš,co píšeš.Víš,od tebe bych spíš uvítala společnou řeč,třeba na kterých portálech je nejlepší hledat,o těch podvodníkách,co píšeš na jiném vlákně.....ale ne a ne....napadat,napadat,rejpat,urážet.

Upravil(a) maja095 (4. 9. 2009 14:08)

Chovej se k ostatním tak,jak by si chtěl,aby se chovali oni k tobě.smile

Není tady

#133 4. 9. 2009 14:20

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Je mi líto, že moje příspěvky bereš jako napadání či urážky a nikoliv dobré rady hmm ale s tím já nic nenadělám.
Hledej a zaregistruj se např. na těchto portálech:
Dobrá Práce.cz, Joblist.cz, Jobpilot.cz. Eurec.cz, Práce.cz, Správný krok.cz ...
A jsem Ti dobrou radou: když už dostaneš nabídku na přijímací pohovor, najdi si před návštěvou zaměstnavatele ve vyhledávači info o firmě. Za prvé je to užitečné vědět, čím se firma vlastně zabývá a na pohovoru o tom umět zasvěceně hovořit wink neboť z toho zaměstnavatel pozná, že máš skutečný zájem o nabízenou pozici. Za druhé se Ti nemůže stát, že narazíš na nějakou nesolidní nabídku, jako se to stalo mně.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#134 4. 9. 2009 14:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kiara napsal(a):

maja095 napsal(a):

Kiara napsal(a):

Tady je prča lol .

A prečo nepripustíš, že by to Maja mohla mať podobne? A ktokoľvek iný tiež? Fakt mi to tu už pripadá ako pretláčanie sa o to, kto je lepší. Keď vás to baví... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#135 4. 9. 2009 14:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Hurá, konečne niečo konštruktívne! A za seba: Maja, rozhoď siete aj v okolí a daj najavo, že hľadáš prácu, mne často pomohli "náhodné" tipy kamošiek alebo rovno telefón na personálne oddelenie, prípadne info, že hľadajú niekoho ako ja.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#136 6. 9. 2009 18:22

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Majo,natřást polštář?-klidně.Líbí se mi,že když už někdo jako ty založí vlákno,tak taky plynule odpovídá.

Wiki - ty asi pracuješ jako vrchní radní big_smile.Beru babinet přesně jako Helena jako oddychovou záležitost,obzvlášť dnes jsem povznesena nad takové teoretizuující chytrolínky  tvého typu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí