29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jo jo víkend jsem viděla nepochopim! Karal si moc hodná, děkuju
i ostatním! v té sliznici problém zas až tak nebude, když bude v pořádku imunita, tak sliznice doroste pomocí nějakých hormonů
ale sama jsem zvědavá, co W provede...nic jiného tentokrát nepapkám, ale mám ještě Femibion, nebo jak se to píše a ten začnu před ivf.
Není tady
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Jeeee tak to ted musis byt klidas co???čoveče ani né.... já čokošku moc nejím, ale dnes jsem splácala dva proužky....
to ty nervy z toho sexu ve třech....
![]()
ve trech no no no Very ,to jsou mi novinky
![]()
Simi, tak si přečti, kousek zpátky..... jsem zvědavá, co na to řekneš....
Není tady
Téda holky, vy jedete! Od včerejšího večera 3 stránky nakecáno a co nevidět bude novej chlív
Kerol- to ti nezávidím! Lepší je, se v tom neštourat, vid! Ale copak to jde? Hlavně at se uzdraví a je dobře
Není tady
ahoj simon
když vás tak slyšim o těch medikamentech, neměla bych si taky pořídit aspoň tu listovku, nebo nějaký vitamíny? poraďte, díky
Není tady
Huš vedle, jsme to tu trochu přepískly..... http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=39646
Upravil(a) verynka (7. 9. 2009 10:43)
Není tady
Verynko, jojo, uz jsem se poucila..
Silvi, cetlas ty studie? Ja myslim, ze to bude ok..Ja si taky chtela koupit Femibion ale lekarnice kdyz videla uz ty tri krabicky listovky, tak mi ho vymluvila a dala mi Elevit..
Není tady
MiraB napsal(a):
Pavlík2697 napsal(a):
Miru to jsou skvělé zprávičky, gratuluju a držím palečky do nového boje.
Pavlííííí- no ty opice jedna.Kde se tu bereš???? moc tě zdravím a moc ti děkuju!
Copak Jůlinka?A Eliška? Jsem ale zvšdavá, co?
Miru Jůlinka je strašně hodné miminko. Pořád se směje a povídá . Elišce začal škola, už nám přinesla 3 jedničky a jednu dvojku, tak doufám že jí to vydrží a nebude nic horšího. O Jůlinku se stará, pořád k ní běhá a povídá si s ní.
Včera chtěla ostříhat, tak sem pár hodin odolávala, ale pak mě ukecala a ostříhala sem jí na mikádo. Dokonce se mi to i povedlo a moc jí to sluší. Pro sem šikovná mamka
volali ste do Caru, jak to dopadlo?
Není tady