29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ciesko, no prave ty chripky jsou blbe, ale zase si rikam, ze pak by se na jare a v lete nerodily zadne deti..uvidim co rekne..Ja se ockovat nenechavam, muj doktor je k tomuhle skeptik a sam se taky neockuje..ze sveho blizkeho okoli znam i pripad ze babicka po ockovani skoncila s hroznou chripkou skoro v nemocnici..budu se cpat vitaminama a modlit se..
Není tady
no jo jenže po očkování se nemůžeš snažit 3 měsíce. Very vím, doufat musím, čekat do jara stejně nemůžeme, takže budeme věřit:-)
Není tady
Ciesko, tak v tomhle máme s manželem stejné představy, takže výběr páru by nebyl problém, představa zajímavá...... jinak než výměna párů určitě nee....... a i tak, mě z toho vylézá většinové NE...
Není tady
silvi, fakt? to mě vůbec nenapadlo, že by to mohlo mít nějakej vliv, to se teda nenechám píchnout! ježiš kolik je ještě dalších informací, který nevim, uplně se děsim, jasný mi je jenom nenechat se rentgenovat a o zbytku vim prd
Není tady
Silvi a třeba zrovna..... nikdy nemůžeš vědět....... moc bych ti to přála... opravdu.
Včera jsem poslouchala ten pořad na Nově, myslím, že se jmenuje Víkend a tam probírali, dva názory, jeslti si vybrat cestu bez dítěte, nebo s ním.... a po pravdě mě názor Kateřina Kašparové dost překvapil- kam se poděly mateřské pudy?
Není tady
Silvi, zase rika mudra, ze pokud je vse ok, muzes se stavet treba na hlavu a mimi se drzi..takze bude verit, ze tentokrat si k nam najdou cestu poradne se drzici embryjka!!! kdyz jsem otehotnela poprve z tech neuspesnych, nastupovala jsem druhy den po potvrzeni tehu s malym do nemocnice, to byl sileny stres a dodnes nevim, zda jsem to nezpusobila ja, pac jsme nespali, ja ve stresu nemuzu jist, hodne jsem brecela..podle utz se prestalo vyvijet den po propusteni z nemocnice ...mam z toho vycitky dodnes :-(
Není tady
Karal napsal(a):
Silvi, zase rika mudra, ze pokud je vse ok, muzes se stavet treba na hlavu a mimi se drzi..takze bude verit, ze tentokrat si k nam najdou cestu poradne se drzici embryjka!!! kdyz jsem otehotnela poprve z tech neuspesnych, nastupovala jsem druhy den po potvrzeni tehu s malym do nemocnice, to byl sileny stres a dodnes nevim, zda jsem to nezpusobila ja, pac jsme nespali, ja ve stresu nemuzu jist, hodne jsem brecela..podle utz se prestalo vyvijet den po propusteni z nemocnice ...mam z toho vycitky dodnes :-(
Jezis to mi nerikej my se doma parkrat postekali a taky si to vycitam jestli....
Není tady
Cies mě právě chtěli nechat očkovat v býv. zaměstnání a když mi dr.řekl, že alespoň 3 měs.nemohu otěhotnět odmítla jsem. Ahoj Simííí
Není tady
já podle všeho mám embryjka v pořádku, ale imunita je prevít a zničí je chudáčky malinký!
Není tady
Silvi, ja taky bastim Wobenzym, dneska jsem si koupila vitaminy Elevit, listovku na na predpis a jeste pridam rybi tuk..a to prece musi vyjit,ne? Ale jsem vazne zvedava, jestli ti pomuze ten Wobenzym, ja verim ze tu budeme oslavovat maly zazrak a tvoje sliznice poroste jak travnik po desti :-))
Není tady
Ne a vysvětlila to tak, že to furt odkládala, protože měla fóbii z porodu a děti se jí nikdy nelíbily, hlavně nemá ráda nevychovance.... a nevidí nic záslužného na tom, když žena porodí dítě, které se stane třeba zlodějem a tak.... , navíc by nechtěla přivést dítě do takovéto čím dál se zhoršující společnosti.......
Není tady
Ahojte babky
Já baštím kromě Prednisonu taky listovku, ale klasickou. Možná jí tentokrát změním na Babyplan, ptž už v dalším cyklu budu stimulovat . Už se těším, jak malá
Není tady
verynka napsal(a):
Holky, já těď nejím vůbec nic, krom čokolády.......
jsem se rozhodla, že tělu dám dovču od veškerých sra.ček...
Jeeee tak to ted musis byt klidas co???
Není tady
Simi, ja ale byla totalne v pr..pretoze malemu vyslï blbe vysledky stitne zlazy, pres dva tydny po nocich zvracel a doktorka nas poslala do spitalu, ze to muze byt blbost a taky nemusi..ja si na netu nasla nekolik katastrofickych scenaru a skoro jsem se slozila..navic jako tehu jsem s nim nemohla chodit na nektera vysetreni, no jak rikam, stres jako blazen..
Není tady
MiraB napsal(a):
Ahojte babky
Já baštím kromě Prednisonu taky listovku, ale klasickou. Možná jí tentokrát změním na Babyplan, ptž už v dalším cyklu budu stimulovat. Už se těším, jak malá
Cao
Není tady
Karal napsal(a):
Simi, ja ale byla totalne v pr..pretoze malemu vyslï blbe vysledky stitne zlazy, pres dva tydny po nocich zvracel a doktorka nas poslala do spitalu, ze to muze byt blbost a taky nemusi..ja si na netu nasla nekolik katastrofickych scenaru a skoro jsem se slozila..navic jako tehu jsem s nim nemohla chodit na nektera vysetreni, no jak rikam, stres jako blazen..
Ten net je na takove veci katastrofa ,ono kdyz nevis tak je to v nekterych vecech lepsi ,nekdy jak jsem se sekla a cetla se divim ,ze me neodvezli
Není tady
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
čoveče ani né.... já čokošku moc nejím, ale dnes jsem splácala dva proužky.... to ty nervy z toho sexu ve třech....
Není tady
verynka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
čoveče ani né.... já čokošku moc nejím, ale dnes jsem splácala dva proužky....
to ty nervy z toho sexu ve třech....
ve trech no no no Very ,to jsou mi novinky
Není tady