29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky musela jsem pracovat teď. Karal no to se super řešení pořádnou žhavou stavební noc zopakovat a to by bylo aby nebylo
jo ten vikend byl krátký
Není tady
no jo ještě pořád z mobilu a to nějakou dobu ještě potrvá, ještě jsme pořád bez střechy:-(
Není tady
ciesko my už se na to téma doma bavili a ani jeden z nás by do toho asi nešel. na ženskou bych žárlila-nesnesla bych, že se manžel dotýká jiné a asi by mě to bolelo i když by třeba o nic nešlo a představa druhého chlapa
Není tady
no já to mam vyzkoušený, jak s holkou, tak s chlapem do trojky a doporučit to můžu jenom lidem mimo vztah, jak se do toho pletou city je to na pytel, už bych do toho nikdy znova nešla
Není tady
cieska souhlasím. já bych to fakt nezvládla si myslím, určitě bych byla zklamaná a chci mít manžu jen pro sebe
Není tady
Very aha takže to nebylo tak, že by chtěl manža někoho přizvat jde to mimo něj, tak do toho bych už nešla vůbec, cítila bych to stejně jako ty, že podvádím.
Není tady
tak to jo, no jestli myslíš, tak do toho klidně jdi, já jenom, že už bych na sebe před přítelem od jinýho nedala sáhnout a taktéž by se mi vůbec nelíbilo, kdyby měl něco s jinou můj přítel. nějak sem to přehodnotila za ty roky co spolu jsme (tamto bylo v začátcích) a asi jsem nějak usedla, dneska je pro mě důležitý teplo domova a jistota, kterou si dáváme navzájem a tohle by mě vykolejilo a taky když chci to miminko ..
Není tady
Ciesko, spermiogram:supr:
Ja nevim, nad timhle jsem nidky nepremyslela..Ale asi bych se bala, ze to vnese do vztahu trable prave s city..kdyz uz ta se dvema cizima chlapama
Silvi, jeste se zeptam mudry, jestli ji ty 4 mesice pauzy pripadaji dostatecne a pokud da zelenou, pujdeme do boje..ona neni naklonena graviditam na podzim a me navic nastoupil kluk do skolky, takze se bojim ze bude tahat bacily, jenze me se do jara cekat nechce..:-(
Není tady
silvi, říct mi muj, že chce někoho určitýho přizvat do postele, tak by dostal pěkný kapky a bylo by mi to asi líto, naštěstí mi zatim přijde spokojenej
Není tady
Silvi, no právě, my to s manželem probírali, já teda celý den špekulovala, jestli mu to říct, nebo ne..... ale dospěli jsme k názoru, že zvlášť by jsme do tohu určitě nešli...... a je otázka, jestli bychom to, v konečném důsledku dokázali....... Ta představa, že se na mě dívá můj partner, jak s někým jiným a opačně.......... i kdybych překonala jistou žárlivost, tak nevím, jeslti bych vůbec mohla........ a to k tomu nepotřebuju funkční úd.........
Není tady
karal, a jo, nad timhle jsem nepřemýšlela, že vlastně napodzim lítá kdejakej bacil, samá chřipka a tak, ségře, když přišla ve 3. měsíci o miminko loni v únoru řekli, že svůj podíl na tom muže mít taky prodělaná viróza, ale 100% příčinu jí neřekli, ale snad to neni tak častý, hodlám se nechat očkovat (pro jistotu, jak varujou před tou prasečí)
Není tady
Karal si právě říkám, že do dalšího ivf jdeme v zimě, kdy je všude samej bacil, navíc s mrazáčkama pravděpodobně...no naděje už víc mizivá být nemůže
Není tady
No a samo, taky chci miminko, takže,......ale je fakt, že nás to s manželem vcelku nažhavilo a mě dělalo dobře vědět, že má o mě zájem i někdo druhý......., příjemný pocit.
Není tady
very, my jsme se o tom nedávno doma bavili taky, ale jelikož máme rozdílný představy, když už teda bychom to chtěli realizovat - tak by šlo asi o výměnu partnerů spíš, jenže muj by chtěl pani kolem 40let a já zas zajíčka 20letýho a takovej pár asi nenajdem - bavili jsme se jen teoreticky, v důsledku jsme oba příliš velcí žárlivci :-)
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Karal si právě říkám, že do dalšího ivf jdeme v zimě, kdy je všude samej bacil, navíc s mrazáčkama pravděpodobně...no naděje už víc mizivá být nemůže
Silvi, naděje umírá poslední.......
Není tady