|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
simo, gratulace, ke mě se dnes taky dostavila, bohužel, já bych radši aby ne .. ale co, tak holt další cyklus, další pokus
Není tady
no u mě je tosnad poprvé co jsem mršku chtěla taky si dala na čas skoro 2 měsíce potfůrka
a tu příští budu taky očekávat jak svátost bo budu zvědavá jestli začnu fugovat normálně konečně měla jsem brát antiko ale kašlu na to dr řeknu že jsem radostí zapoměla a pak už nebudu muset bo jsem měla mít 3 měsíce od dalšího snaženíčka a to s další ms budou 
Není tady
Olii- to je vážně na hlavu
. Jednou se z mrchy radujeme, podruhé nikoli...
Mě před 1IVF dorazila až po Agolutinu 54DC a to mám MS 26-28DC
A upozornuju tě, že jsem to nijak nepopoháněla, kromě babských rad a už vůbec sem si to nijak nebrala...
Simi- fakt se nedočkáme...už je mi to divný 
Cieska- Ronja ti to dostatečně vysvětlila. Bud ráda, že se k nám letitejm dlouhodobkám řadit nemusíš
Tfuj, tfuj- at se ti zadaří přirozeně 

Není tady
Oliii hurááááááááááááá
tak to mám fakt radost, tak přeju ať se tělíčko rozjede a příští MS už normálně v termínu, nebo nikdy 
ciesko to víš že chápu, že je to každý měsíc zklamání. Já taky byla po půl roce už řádně nervozní. Jak běží roky, tak si člověk zvykne a už to tak neprožívá, ale do takové fáze ty se ani nedostaneš, protože nám to za krátko budeš hlásit pozitivní testík 
Není tady
Ronji tak tomu že Cieska bude hlásit //, co nevidět, taky věřím 
Very- nic ti neuniklo. My se se Simi dali na věštbu, víš
a už dva dny čekáme na odpověd a nic.... Oliii odpověděla totiž ještě ten den 

Není tady
Ronja napsal(a):
Oliii hurááááááááááááá
tak to mám fakt radost, tak přeju ať se tělíčko rozjede a příští MS už normálně v termínu, nebo nikdy
ciesko to víš že chápu, že je to každý měsíc zklamání. Já taky byla po půl roce už řádně nervozní. Jak běží roky, tak si člověk zvykne a už to tak neprožívá, ale do takové fáze ty se ani nedostaneš, protože nám to za krátko budeš hlásit pozitivní testík
To zni strasne jak bezi roky
sama si to neumim predstavit .
Není tady
verynka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
verynka napsal(a):
Miru a Simi, na co vy to čekáte? něco mi uteklo?
Nereknu ,nereknu ,nereknu
![]()
![]()
Jsem já to ale hlava skopová, že vy čekáte návštěvu....
Simi promin, já sem ale stračena ukecaná

No to je hustýýýýý 

Není tady
Ciest tak o prstíkové metodě si myslím, že je celkem k prdu a spíš než k miminku ti může pomoct k nějakému zánětu, ale samozřejmě jsem ji taky zkusila, protože v určité fázi člověk prostě zkusí všechno 
Není tady
MiraB napsal(a):
verynka napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Nereknu ,nereknu ,nereknu![]()
![]()
Jsem já to ale hlava skopová, že vy čekáte návštěvu....
Simi promin, já sem ale stračena ukecaná
![]()
![]()
![]()
![]()
No to je hustýýýýý
Ja uz sem to taky propalila ,to bych Verynce neudelala ,ze bych nerekla nase mega tajemstvi

Není tady
Ciesko ja ti reknu tolik,mam mensi problem a snazili jsme se 10 mesicu ,ale ja otehotnela v momente kdy jsem se na to vykaslala sice to nedopadlo dobre ,ale muj nazor psychika je mrcha
nemyslis otehotnis 
Není tady