29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky, jsem smutná žádné další odpovědi mi nepřišly
Na jednu odpověď čekám jak na smilování boží a pořád nic. Je to dr., na kterého jsem se chtěla obrátit a svěřit se mu do ruky. Vím, může být třeba na dovči, ale když mi neodpoví, tak mám pocit, že si k němu zavírám dveře?!?!?!?
Není tady
Sadí hoj
Hele vem to podle sebe! Když se ty vrátíš v pondělí po dovče z dovolenky do práce, tak první den jsi určo jednou nohou ještě "u vody" a tak dej doktorovi ještě šanci...
Jinak vím, že se ti moc nechce dojíždět do prahy, ale jak psaly holky o Kouckém, tak se taky přikláním- i já bych za tebou jezdila, kdybys ležela u Apoli
Není tady
Miru, já nevím, jestli je na dovči, ale je to možné. Je taky fakt, že je to dost vytížený člověk, takže je jasné, že nesedí na netu jako já na nemoocenské
Já chci totiž situaci pořešit hned teď, před dalším otěhu (koucký psal, ozvat se až v otěhu), prostě chci přesně vědět, jak se mnou v dalším těhu budou postupovat. A dozvědět se něco o té případné operaci. Za chviličku vyrazím za tím dr., co mě poslal můj dr.
Není tady
ahoj ciesko, já ne a upřímně, nevím. Bylo a je tu pár holek, co mají Crohna.
Není tady
tak já valím na zjiš´tovací štaci, pa!!!!
Není tady
Sadí, tak at tedaq pořídíš! Faktem je, že info potřebuješ PŘED otěhotněním , to je jasný
Cies- já sem po operaci slepáku, ale radit moc nemůžu, ptž to je 14let) bylo mi 22 a dceři rok. Tehdy mě propustili už 3 den po operaci ....žádný lázně nic...
Není tady
no to já taky jsem po operaci už nějaký pátek, nedaří se mi otěhotnět, tak zvažuju všecky možný příčiny, tehdá mi řikali doktoři, že je možný, že bude problém se srůsty po operaci, tak toho se bojim ..:-(
Není tady
Cies- nechci tě strašit, ale opravdu jestli o miminko stojíš, ničeho se neboj i kdyby srůsty byli (jako u mě, bohužel), tak se to dá řešit. Ty asi do Car ještě nechodíš, vid?
Upravil(a) MiraB (31. 8. 2009 8:11)
Není tady
Jdu s pejskem a pro čerstvou snídani!
Od zítra co začne škola, se už dcerka těžko dočká čerstvého pečina, ptž bude dojíždět busem do města (asi 14km)
Jojo holky, nějak se mi zdá, že naše kočena s nástupem na střední školu už jaksi ujíčdí dětstvíííí a my už můžem pomalu začít počítat s tím, že dcerunku uvidíme čím dál mínˇ.....
Není tady
míro, nevim co je car? o mimčo se pokoušíme teprve půl roku, vim, že je to pro většinu snažilek krátká doba, která nemusí nic znamenat, ale hlavou to vrtá..
jinak ty srůsty může doktor odhalit na utz nebo při prohlídce? já jenom, že při té poslední mi doktorka řekla, že jsem naprosto v pořádku, tak jestli mam být klidná, nebo se to zjišťuje nějak jinak?
Není tady
tak utíkej, já tu budu tak "pohnívat" celý den asi, jsem totiž v práci a dneska je tu klídeček, že neni ani do čeho píchnout, jinak kdyby někdo měl nějaký spešl typy(babkovský rady), nebo jak to nazvat, jak otěhotnět, tak to na mě hrňte :-) já ještě nezkoušela vůbec nic, páč jsem čekala, že to bude hned a že to půjde samo .. :-(
Není tady
ciesko, dobře ti radím, buď v klidu. Snažit se půl roku opravdu nic není, zdravému páru trvá otěhotnění půl roku až rok. Ještě se nestresuj. kdyby to neklaplo ani za ten rok, můžeš podstoupit laparoskopii, což je jediný způsob, jak na srůsty přijít, doktorka je na UTZ opravdu nevidí. Ale zatím není důvid, abys šla na operaci, snažíte se krátce a určitě to klapne pčirozeně. v tomhle chlívku najdeš holky, které se snaří roky a chodí co center asistované reprodukce (CAR). To se tě fakt netýká a pevně věřím, že ani týkat nebude
Není tady
ronjo, děkuju za útěchu, vim, že je potřeba trpělivost a snažim se být rozumná a nebrat si to tak, ale líto to člověku každou ms trošku je, hlavně vydržet!
Není tady
Saďourek napsal(a):
ahoj holky, jsem smutná
žádné další odpovědi mi nepřišly
Na jednu odpověď čekám jak na smilování boží a pořád nic. Je to dr., na kterého jsem se chtěla obrátit a svěřit se mu do ruky. Vím, může být třeba na dovči, ale když mi neodpoví, tak mám pocit, že si k němu zavírám dveře?!?!?!?
Sadi je fakt ,ze muze byt na dovolene a on je odkud?ze by ses pri nejhorsim za nim vydala .
Není tady
ahojky holky dobré ránko
Včera mi taky babinet vypadl večer jsem myslela že to neodeslalo jak jsem přála dobrou noc a odeslalo
Holkýýýýý už jsem dostala MS sice mě víc bolí břicho než teču ale nevadá prý to po agolutinu tak dělá nebo se ještě rozteču. Já jsem tak ščasnáááá jako nikdy za MS
Není tady
oliii napsal(a):
ahojky holky dobré ránko
Včera mi taky babinet vypadl večer jsem myslela že to neodeslalo jak jsem přála dobrou noc a odeslalo![]()
Holkýýýýý už jsem dostala MS sice mě víc bolí břicho než teču ale nevadá prý to po agolutinu tak dělá nebo se ještě rozteču. Já jsem tak ščasnáááá jako nikdy za MS
Není tady