29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mufí, Kika to zabalila, sotva jsme vyjeli z Prahy, ale v Hradci se probudila a začala plakat, kde má botičky....
No jak jsem psala holky jsou k sežrání a o Barče Kika mluvila ještě před spaním....
Ronjí, ráda tě vidím....
Není tady
Teda já já píšu jak imbecil, prej břížko, no hlavně že mi rozumíte! Oli zlatíčko četla jsem, že prý snad cysta? Děvče zlatý, ty to teda fakt musíš vyžrat všechno.
Já dobrý, pohoda, klid, teď jsem týden doma a pak jedu zase do Anglie
Není tady
Veru
Mufi to tě nemusí mrzet, však to znáš, jak je člověk po táboře mrtvola, to se dospí a zítra budu fit Tábor samozřejmě poaráda, včera jsem do jedné do rána tvrdla na břehu jezera v zatopeném lomu a hrála na klarinet dětem, které kolem projížděli na lodičce, to jako v rámci tajemné atmosféry
Není tady
Olii fakt mi to pomáhá...a když jsem doma, tak se zavalím prací a taky dobrý Posledních pár měsíců překládám filmy a je to celkem zábava
Jak ty zlato, jsi pořád na nemocenské?
Není tady
mufina1 napsal(a):
Very to projití ikeou ven nás stálo 3 tisíce...
![]()
a ztrátu boty...
miluju ikeu...
![]()
ale zase mají holky i Baruš nové koberečky do pokojíčků...
Tak ten začátek jsem se lekla.. a ony v tom koberce, uf...... tak my utratili asi 400Kč... no jo když mě nic nebylo dost dobrý...
Není tady
jeee Ronji to ale muselo být super... jo znám to - na jednu stranu jsem byla vyflusaná a tvrdila, že potřebuju dovolenou a na druhou stranu baterky dostaly šťávu...
tak anglie... hm....
Není tady
Ronji kdybych mohla taky bycch hned cestovala to mě baví jen na to nejsou ted finance. Jsem pořád na neschopence a asi dlouho budu nemám se kam vrátit a střeva sem tam ještě zlobí popravdě si nedokážu zatím představit jít do práce s mojima střevníma pochodama bych prodávala a vždycky odběhla prominte musím jit tento
ono když to ne mě příjde musím hned bo pak jsem v křeči
Není tady
verynka napsal(a):
Ronjí, tak před hrou na klarinet smekám, já ho jednou držela v pazourkách, no já snad držela už všechno
(myslím hudební nástroje), ale moc mi to nešlo.
ahaaaaaaa tak paní už držela všechnooooo...
Není tady
Mufí...no právě Ta ohrádka berušek...to je supr
Výběh
Berušky, jdu do pelíšku. Jsem ráda že jsem tu potkala "starou partičku"
Dobrou noc všem
Není tady
mufina1 napsal(a):
Miru a já moc ráda vidím, že už vás čeká CAR... jak jsi na tom? a kam se chystáte??
jo jo Pavlík - měla teď výpadek - si klidně odjela do karavanu a já musela pít ranní kávu sama...![]()
ale min. týden tu byla i s holkama... malá Julča je pěknej pučmelounek
![]()
![]()
a díky za pochvalu... jsou to potvůrky... většinou moooooc hodné - třeba včera celý den v ZOO a naprosto v pohodě... jen dneska Rozálka brečela v Ikea, ale omluvou jí je, že když jsme přijeli domů měla 38,6![]()
Jejda, to jste hned měli o zábavu postaráno. Chudinka malá
Pavlíka Jůlinka je taky uzlíček štěstíčka
No, já se léčím Prednisonem a ted mě čekají v Car u Imunoložky výsledky, zda budu moci do IVF či ne, se teda rozhodne. A řeknu ti, že se na to už i těším Všechny ty injekce a lítáníčko my nějak chybí
Není tady
mufina1 napsal(a):
verynka napsal(a):
Ronjí, tak před hrou na klarinet smekám, já ho jednou držela v pazourkách, no já snad držela už všechno
(myslím hudební nástroje), ale moc mi to nešlo.
ahaaaaaaa tak paní už držela všechnooooo...
![]()
Si děláš pr..., ale já už držela i mikrofon......
Není tady
Oliii jen pěkně zůstaň doma a pořádně se dej do kupy, však já to znám. sice je to blbé kvůli penězům, ale hlavně abys byla zdravá a bylo ti dobře
Veru no ono to žádné velké umění nebylo, to se neboj jsem si ho koupila teprve nedávno...jsem chtěla z flétny přejít na něco většího
Není tady
Jeee, Ronja je tuuuu....
Není tady