19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
ahojky ZLATÍČKA
jen se jdu zahlásit
..a půjdu do hajan..nějak mě to sluníčko a práce zmáhá
S Veru jdu ze kolky hned nakoupit..na hřitě.. pak domů něco ,,podělat" a je večer..
Mía dnes donesla dvě jedničky z písemek..z máti a fyziky..na vysvědčení budou jedničky.. přítí úterý je rodičák..tak jetě uvidím..asi je hodně zaláskovnaá..kdy ji kola tak jde.. řekla jsem ji něco za něco,kdy jim to jejich chození toleruji..a ono to funguje
tak jdu..dnes se mnou nic nebude..
Není tady
Dobré ránko,
Petí, to je dobře, e se ti to lepí, byl by to pech s tou alergií na zvířátka. Půjde raději na ty testy?
Reni, to je Mía ikulka ve kole. Bude to tou láskou a nebo taky, e jí ta kola baví ne?
Já mám dnes 1/2 dne dovči, holky se ma mě těí a pro ně přijdu a půjdeme do bazénu, tak budou mít zpestření.
Včera jsem byla naposledy u zubaře a korunku mám krásnou , barva se jim povedla.
Přeji krásný víkend.
Není tady
Ahojky vandy
, tak nakukuju, nakukuju, já vím za "A".
Mám chvilinku, Pátín usnul po obědě a Ondrá taky spí, máme na chvíli klid. U je vechno zase jako předtím, na břie mám jenom čtyři čínský písma - jizvičky po laparu a je klíííííd, hurá a dlabu u vechno
jako předtím.
Ondrá u pěkně chodí, take venku mám o zábavu vystaráno, chytne se za ruku a jdeme.
Jinak vám naláduju pár foteček na rajče, a máte přehled, jak to u nás vypadá a jak mi to roste .
Jj Blani, tak lučníček? No já jsem opravdu ráda, e u mám po operaci a po problémech, protoe tak jak mi bylo patně před operací, to byla ílenost a jsem ráda, e u to nikdy nezaiju. Na jídlo si teda pozor dávej, ale pokud ti to vyvolal salát a řízek, tak bys neměla ani jedno - řízek je smaenej a v salátu majonéza. No jo to ví, jsem pochytala moudrosti za tu dobu, co jsem se léčila aspoň aby mě poustili na operaci, fuuuj.
Jo Renči a na lučník algifen, dávaj to i ve pitálech do kapaček a e jsem si jich uila jéjej mraky.
Tak já zase navečír kuknu.
Není tady
AHOJKY ZLATÍČKA...
NO NEJDŘÍVE VÍTÁM SYLVINKU...
tak to je fajn ,e u si se uzdravila..vdyt´tě to potrápilo pořádně !! Snad u bude mít pokoj..od bolestí
hned juknu na fotečky ..jak ti ličátka
rostou
SIMČO..
určitě kola Míu ted´více baví.. a je to určitě na přístupu učitelů k ákům...moc si naí kolu tady nechválí..
Tak at´korunka drí .. mám jich plný vrch pusiny
15tisíc..před 7lety..ted´by to bylo jednou tolik
Tak pracovní týden za mnou..to jsem ráda..je toho ted´nějak moc.. ale stále se to dá zvládnout.. při pátku větí úklid..tak jsem přila domů kolem půl čtvté..Veru mi opět zdrhla k Pepíčkovi.. tak jsem si za hodinku pro ní la..venku to parádně fouká..a je docela zima..tak ani venku jsme nebyli nákup nás čeká tedy a zítra..jen jsem opět vyprala..a zítra se pustím do úklidu
Mía je dnes u přes noc
..tak si uděláme s
pěkný večer u Kameňáku
Jo..Veru má opět rýmu ..stále ji honím smrkat..bojím se, aby se ji to nevrazilo zase do ucha
zatím pa...
Upravil(a) salek (9. 4. 2010 19:27)
Není tady
ahojky zlatíčka
Veru u leí u telky.. za chvilku se vrátí Mía od a
el dělat kafínko..dopo jsem byla nakoupit..pak rychle uvařit..
vyluxoval vude..oloupal brambory.. a byly rychlé karboe.. po O jsem se musela natáhnout..nějak na mě vlezla únava.. pak jsem la s Veru chvilku za barák..dali tam nové houpátko..ale li jsme asi za 10minut domů..začal foukat vítr...pret....zima..a je to do ted´..
jdu na to kafínko..pa a mějte se...
jo psala jsem vám,e Veru začala říkat R... ?? Naučila se to na kočku u mamky.. kdy na ní volala Kodl.. a to ,,dl" na to se učí děti v logopedii právě R
no ta slova co zná od mala..a říká v nich L..místo R ..to říká..ale ta co nezná... no ta sprostá..psát to tu nebudu
.. tak to řekne..
no kdepak jste....
Není tady
Renčí, tadýýýý
Tak to je Renča fakt ikulka, mě čeká s Pátínem logo, ale to je na dlouho. Je to tvrdlohlavka tvrdohlavá.
Blani, chtělo by to nový chlíveček ne? A bude mít chvilku ju?
Tak Mía u chodí i na noc joo? To jsou novinky, no jo u je jí 17? Nebo 16? Nějak v tom mám hokej. Koukám si tu na vratný láhve, je na noční, zítra znovu, take jsem slaměná vdova. Dneska jsme byli nakoupit, měli jsme toho moooc, no vdy nás taky moc je a jako zákon schválnosti - nejel výtah, tahala jsem Ondráe celých tich 6 pater, ufff. Juu ani jsem se nepochlubila, váí teda váil 11 450g, je to nae malý sumo ale je i docela velkej, měří přes 80. A jsem b...c, koupila jsem mu bundičku na jaro - 92 a on je v tom jak pekáček
, je mu malá, take jí měl poprvé a naposledy.
Není tady
Tak u jsem udělala nový chlívek, koukám e u mě tu naháníte místo adminů budeme zodpovědný jo
u jsem to chtěla kolikrát zaloit a vdycky něco, tak hotovo
SILVI teda ty má páru
Není tady
Jen jsem to to chtěla obnovit, koukám kam s dětma letos na srazík
Není tady