|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobré ránko zlatíčka 

včera už jsem se nedostala ... patlala jsem ten dort s přestávkami do čtyř odpoledne a pak, aby mě od toho shýbání nad pracovní deskou nebolely záda málo, jsem šla nažehlovat značku pejska Adámkovi na oblečení a věci do školky. Ale zas jsem ráda, že to všechno mám připravené. Už na mě jde nervóza za něj
Na obídek sem dorazí 
s rodiči, tak je Áďa natěšený, jelikož minulý víkend babi s dědou neviděl a měl z toho absťák
Mamina vyváří jak o závod
... knedlíčkovou polívku, gulášek, plněnou sekanou, sýrové rolády ... jsem zvědavá, jak se to všechno pojí 
Fotečky z oslavy pak samo dám, ale asi až v úterý nejdřív ... v pondělí budu celý den lítat po úřadech
, v úterý mám volné jen dopolko, odpolko jedu na pracovní pohovor a ve středu první den školky! 
Raduško, už jsem se o tebe začínala bát, že se pár dní neukázala
Natynky je mi taky líto
... ale slzička asi nakonec ukápne u každého dítka, ať už ze začátku nebo pak v průběhu, postihne to všechny. Taky to očekávám, nedá se bohužel nic dělat - musí si zvyknout naši miláčci i my
Bolavé nožičky foukám!!! 
Marti, super, že u Ninušky paleček už vypadá dobře! A ty tekoucí trubky ... ještě že to má kdo opravit
A jak s tou brigádkou - budeš chodit jen některý den v týdnu? 
Simonko, tak ať vám jde práce pěkně od ruky!
My budeme zítra nejspíš asistovat taky u malování, u babi a dědy od 

Blani, tak vidíš, už se to pomalinku lepší, bude to dobré!!!
Ještě že máš tak fajn odreagování
a navíc i nějakou korunku, to se hodí! 
Ranatko, vidíš to, Veru nemůže školky dospat, šla by i dnes 

Není tady
Ahojky všem , jdu jen rychle pozdravit a mažu se všnovat tchánovi , co přijel a pak se jdu s Kačí chystat na os¨lavu tchánovo -BM narozeninin.
Tady máte ukázku toho , co jsem pro něj vytvořila
http://petruse78.rajce.idnes.cz/zari09/#P1010009.JPG
Není tady
hmmmm taky mám hlad
oběd tu voní ale ještě chvilku 
Není tady
Zdravím,
tak záchod opravenej
, teď jenom čekat až to vyschne neb je to dost promáchaný. Zachvilku se chystáme na návštěvu.
po včerejší firemní oslavě. Tak půjdem na kavinku ke kamarádce.
Tak něco pro pobavení 
Koukám večer na film a zbudí se Nina, chvilku kňourala v postely a pak přišla do obýváku dřapla si k pelíšku Erwina, vyhrnula košilku a začala čůrat
...... tak teda nevím co jí to popadlo, proč jako obvykle nedošla na zýchod nebo má ještě na noc v pokojíku nočník.
Včera jsme byly ještě v tý nemocnici. Ještě jí to zavazali a dneska sundat a máchat v řepíku. Jsem j í to dopol sundala a hned s ní do vany neb se skoro celej tejden pořádně neumyla
PETI, dortík super... moc se ti to povedlo... to ty sama takovej nápad? Akorát tu 50tku bych dala obráceně. Ale dobrej tip pro chlapi co neradi sladké.
Já jsem taky kkupuvola zase masové bomboňéry.
Není tady
Ahojky . Tak jsem s Kačí dorazila s Klín s oslavy v půl 7 domů, bylo moc moc fajn , mě je prostě s BM rodinkou strašně dobře
. Kačí se taky vyblbla a byly jsme celkem všichni mo spokojený.
Tchán měl z dortu velkou radost a já měla radost , že má radost
Martí , jak padesátku obráceně ? Jo ,jo , dělala jsem to uplně sama , sama jsem se divila ,co ve mě je
Ninuška má teda nápady takhle po nocích
Super , že už má nožku v pořádku
Renčo , dnes se Kačí ráno vzbudila a začala se na půl 7 sama oblékat, že jde do školky ,prý
byla pak zklamaná , že je sobota
Gabčulko , tak už máte za sebou rodinnou sobotu s rodičema ,vit
Blani , no vidíš , Patriček bude lepší a lepší
Raduško , at to berušku Natynku také brzy přejde , jako Patrička a začne chodit ráda do školky
Simí , tak my zapomněli popřát Anetce k 8 narozeninám
.
Tak že jí přeji hodně opožděně , vše nej nej nej nej nej nej nej , hlavně zdravíčko a škola at jí stále jde , jako lonský rok , je to šikulka
Není tady
Přidala jsem fotky září a srpen , ale třeba první školní den Ondráška budu mít až od BM , nebo jsem vzala foták s vybitíma baterkama
Jo a dnes přijede bráška v noci , tak musím vydržet být vzhůru do 23h . To bude mít Kačí ráno radost , až uvidí strejdu
.
Ondráškovi jsem to na Klínech na oslavě radši neřekla , nebo už takhle chtěl se mnou odjet s Kačí domů .
Jo a BM mi i navrhoval , že nás odveze domů

Není tady
ahojky ZLATÍČKA..
tak jdu ještě na chvilku ,než zalezu
musím ale ještě dopsat jídelníček
..ach to vymýšlení.. lépe se vymýšlí pro dospělé.. hlavně ty ranní a odpolední svačinky mi dělají problémy.. co stále,aby to bylo zdravé a chutné pro ty naše prcky
klidně uvítám nápady
Ted´jsem se tu hrabala v krabici v letákách co máme dole u vchodu v baráku.. a vázala je do balíku ..sbíráme sběr do školky..a to se hodí
Je dnes pěkná zima..odpo jsme šli jen koupit jogurty na sváču Verče ..a hajdy domů do tepla
Petruško..
tak to bude ráno opět radosti
No vidíš..Bm ti nadbíhá.. mě také..psal mi jak mi to v těch novinách našich ..na tom mecheche školkovým sluší..
no jo..já chci zvýšit alimenty
Verče jsem ted´říkala,než šla spát ..at´ráno spí..že je školka zavřená
No jo..Simčo..
promin´...to bylo vše tím,že jsme tu jen mluvili o těch našich prckách.. problémy okolo školek atd..a na Anetku jsme tím zapoměli...že už není tříletá
TAK ANETKO..
DODATEČNĚ VŠE NEJ NEJ..HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA.. ÚSPĚCHŮ VE ŠKOLE..A MOC HODNÝCH KAMARÁDŮ KOLEM SEBE
Martí..
asi byl úplněk.. když Ninda tak blbla..u mých holek to fungovalo
a ještě občas funguje..u Elišky jsem to zažila ted´když tu byla..kecala v posteli o nějaké díře do stropu..a zelené.. asi je
..mají zelenou ložnci.. i Kubíčkovi se to nelíbí..jen do ní vstoupí..volá...zelenáááááááááá
Gabčí..
tak pěknou návštěvu a at´tě to vše dobré v bříšku moc netlačí

Není tady
Ahojky Zlatínečka školková 

zkusila jsem to zapnout, ale jsem úúúplně hotovson
nějak na mě doléhá ranní vstávání a pak
plakání těch mých kuřátek
jsou to srdíčka, je mi jich tak líto, ale naštěstí je to většinou při loučení. na to je nejlepší, rychlé rozloučení a utíkat pryč, mám bezva rodiče, kteří si nechají říct, jelikož prodlužování loučení je pro ta zlatínečka ještě horší a hlavně to se chce obrnit a vydržet, jelikož jak poznají, že by se jim povedla vyplakat, že nepůjdou, šili by si na sebe bič, jelikož na tohle jsou ta naše milovaná zlatíčka hooodně rychlá. Ony to s náma pěkně umí, vlastně hůř jsou na tom maminky než dětičky, jelikož maminky odejdou a ony si jsou zachlvilinku hrát a až na přechody a to jen někteří, jsou ve školičce v pohodě, ale co po nich člověk může chtít po týdnu žéé, přeci jen cizí prostředí, cizí ženská, cizí dětičky a najednou pro děti, které nemají pevný režim, tak ten tam je
takže se jim to nelíbí, ale jde jen o chviličku, pak naopak si zvyknou a ta pravidelnost jim dělá dobře.. je to jak u miminek 

ale ta srdíčka maminek
jsme ráda, že Davídek je spokojený, ale prý se taky přijde pomazlínkovat k Janičce i Olince- to jsou mé kolegyňky. U mých kuřátek se šmajchlíkujeme pořád
teda podle toho jak se kuřátkům chce
ale ony to potřebují
a já vlastně taky, i když je to trošku náročný na
chodím domů úplně vycucnutá
dneska už se těším do pelíšku, jen uložim fotečky ze školičky a pak mažu do hajan
Tak držím všem smutným školkáčkům pusinku na čelíčko, hodné a trpělivé paní učitelky a ať to zvykací období mají rychle za sebou, někdo to tak holt má
tak berušky moje držte se, pro maminky je to stejně horší
ony ty naše zlatíčka se strašně rychle oklepou a jsou celý den v pohodě, jen maminkám to tak nejde 
Petruško, dortík je teda suprácký 

jsi šikovná a nápaditá
to měl asi tchán radost co 

jsou úplně k nakousnutí 

Marti, Ninušce posíláme s Davídkem pofoukání , ať už má princezná nožku v pořádku 
... tak jdu nahrát fotečky na rajčátko a mažu, zítra musím udělat výzdobu do školky- na okna Rákosníčka a hvězdy a pak papírové řetězy do třídy, ať to tam máme hezké
ješě hlavně nesmím zapomenout kytičky s květináčkama v autě, co jsem si dneska do třídičky koupila, ať se máme o co s Kuřátky starat 
Není tady
Jé , já tu musím vydřet ještě hodinu vzhůru
a vy jdete všichni spát
Vidíš, Renčo , já jsem tý naší těšitelce školkový zapomněla říct , že zítra taky ještě nejde , tak at spí
Mě se neptej ,vo vařit ,já ted vařím minimálně
.
Lucinko , škoda, že dětičky nemůžou všechny , myslím ty naše , chodit k tobě do školky do třídy , ty by se měli
U tebe ta láska k dětem vyzařuje už s toho ,jak píšeš o dětičkách

Není tady
jééé...Lucinko ahojky...
no vidíš..každá máme tu naší profesy jinou..ale unavené jsme stejně z těch našich školkáčků-dětiček
... ale jak píšeš..já to tak vidím ted´ také jak to chodí...dostanu se i mezi ně
..nějak je neumím nechat plakat ... a p.učitelka je tam na těch uplakánků po ránu sama ... je to tak..oni opravdu jen chvilku pláčou.. třeba si vzpomenou zase za chvilku ,že dlouho neplakali
..a ty maminky to opravdu nesou hůře.. ta maminka Pepíčka zhubla za ten týden 2kg.. každý den ji tam utěšuji.. ona v noci nespí.. trápí se..a Pepíček je každýn dnem o trošku lepší
Přeji ti do dalších dní hodně síly..a už stále méně uplakaných dětiček -kuřátek 
Upravil(a) salek (5. 9. 2009 22:25)
Není tady
Tak fotky z dovči a školky vloženy
a nějak se mi to nátáhlo, tak letím 
Petruško, když mě je těch zlatíček tak líto, ale hodně se snažím být v pohodě a uklidňovat i maminky, jelikož dětičky tohle z maminek vycítí
nesou to pak hůř, ale s maminkami si píši sms,tedy pokud stíhám, chce se to prostě trpělivost s těmi zlatíčky, ony si zvyknout, jen to chce časíka
jéé Petruško já bych tam ty naše Zlatínečka brala hnedka 
Renatko, díky za přáníčko, já v to doufám, nejhorší je, že je probém maminkám vysvětlit, že čím dříve odejdou tím je ten jejich miláček na tom dříve lépe
navíc, každé kuřátko je jiné, některé potřebuje pomazlit, některému stačí uklidnit a některého prostě zabrzdit a vysvětlit, že nemá proč plakat, na každé prostě zabírá něco jiného, u některých je litování ještě horší
jenže hledat tu správnou mířu je někdy na
ony to pak zkoušejí, co všechno jim projde a pak je to pěkný blázinec, takže i občas zhouknout se musí
jináč by mi skákali po hlavě
a hlavně jak jsou malinký, tak do všeho hrrr a když se pokoušíme hrát nějakou hru, tak je to malinko o život, tak se musí brzdit a brzdit
no je toho až dost. Navíc ten nástup je pro všechny z nás po těch 3-4 letech docela prda, měly jsme ta naše zlatíčka jen a jen pro sebe takovou dobu a najednou 
mě je po tom mém raubíři taky smutno a když se potkáme na vycházce,tak si mě ani nevšimne jak je spokojený u dětí
ale já si to šmajchlování pak odpoledne vynahradím
jen semusím naučit včas odcházet ze školky
se tam vždycky zaseknu a tak místo ve 14 hodin tam jsem do 16 a ráno si chodím o hodinu dřív kvůli papírování a stejně to nestíhám a rázem je z toho 10 hodin v kuse ve školce, ještě že se mnou Davídek ráno nechodí- tatínek ho vozí do školky na 9 hodinku 
Tak a teď už vážně letím do hajan 
Sladkou dobrou nocičku všem 
Není tady
LUCINKO ty naše hodná paní učitelko, jak píše PETRUŠKA, kdyby to šlo a všechny naše zlatíčka, mohla chodit k tobě
opravdu z tebe to všechno září, určitě je to moc vyčerpávající, já se tam nezdržuju, vím jak to funguje
doma se i zapomene a už povídá co ve školce mají a tak, ale hned dodá že tam nechce
to aby nevyšel ze cviku 
Všechny jsme tím začátkem unavený z nástupu do práce i dětiček, ale ono se to srovná 
KDYBYCH VÁS TAK MOHLA POZVAT DO TOHO SINGL BARU, TO BY JSME SE POBAVILY !!! holky je to tam čím dál lepší
oba dny plno a hlavně lidi se bavěj
včera tam byl i šéééf, tak jsme si potikali
byl uplně jinej, když viděl jak to tam jede a jak zpívám, tak jsem strašně ráda
musím vám to tu napsat, furt píšu negativně, tak ať víte že tu mám i něco dobrýho 
Psala mi MARCELKA má toho moc, chtěli domeček, nevyšlo to, teď zase škola a práce, odjíždí na dovču a pak se hned ukáže, anpsala jsem ji kde jsme
MÁM VÁS POZDRAVOVAT 
Není tady
Ahojky, jdu jen na skok, pořád ještě marodíme, Ondráš má teploty, takže sirupujeme a čekáme, kdy to konečně na chvíli skončí, no ty výkyvy v počasí jsou holt úžasný.
Blani, hlavně že tikáš

Tak zase jdu, něco honem zhltnou a pak to pomalu uložit,
je na noční.
Není tady
Ahojky všem
.
Jdu vás také pozdravit a koukat na chvíli na Super star.
Zítra jdu do práce a v uterý hodně brzy ráno jedu na školení až do Žďáru nad Sázavou (6h vlakem) jede mi to v 3:44 .
Mějte se tu všichni zítra krásně
a dětičkám at se zítra ve školce líbí a těm co se líbí , at je to ještě lepší .
A nám maminkám at to v práci rychle uteče 
Není tady
ahojky ZLATÍČKA..
Také jdu na chvilku za vámi juknout..než zalezu
Před chvilkou jsem dožehlila..
no jen něco..ještě mi tam něco zbylo..v týdnu na to nemám nějak chut´
hlavně mé prádlo do práce..a zbalila opět čisté věci Verče do školky.. co tam má na převléknutí .. Ráno jde s námi
potáhnu mou tašku s papírováním.. dva balíky papíru na sbět do školky .. pekáč na buchtu..zítra budu péct domácí buchtičku na úterý dětičkám na ranní sváču
a odpo jsme dojeli do Okay a koupila jsem si do práce rádio s cd+rádio + na kazety..za pouhých 599.-kč
mají slevy až -59%
takže bych to ráno asi sama nepobrala
Míša má ted´od pondělí týden praxi.. zítra jdou poprvé..tady za námi na kopečku má škola velkou zahradu se skleníkama..tak bude chodit v papučích z domu
Potřebovala bych dojít na obvodní..došly mi už v pátek prášky na tlak..a na bolesti těch mých nožek.. ani jsem to nestihla s tou mou prací hlídat
Petruško..
tak to mají školení hodně daleko..
to pojdeš zase pak hned zpět domů ??
Mě to v práci utíká..kolikrát už mě vyhazují..at´jdu pro Veru a domů ...v úterý je první rodičák.. budu tam představená rodičům.. už ted´je mi zle..
jak budou na mě někde venku ukazovat .. možná mě i
Sylvinka..
nakoukla..měla jsem vás od ní pozdravovat..
Blani..
tak to by bylo super v baru..
určitě každá z nás to odreagování ted´potřebuje
No hlavně ,že jsou Macek
v pořádku
jdu ještě juknout na fotečky Lucinky
..a pak už do

Není tady
dobré ránko
tak u nás se dneska šlo do školky s brekem...... nojo no taky to muselo přijít žejo....zatím jsme měli rána v pohodě......no a samozřejmě jsem za to mohla já.....ten
mě vytočil hned po ránu..... teda on už mě vytočil včera..... 
reni,no na některý maminky bacha...sem se dozvěděla že u nás si jedna maminka opisuje jídelníček aby se jídla neopakovali často....
,no ona je taková šouplá....taková ta eko matka....
-haha a ted jak je jc město pohádky tak děti mají pohádkovej jídelníček-loupežnická polívka a tak.....což mi příjde milý.... a ona z toho je celá hin,protože neví co to je za jídlo 

Není tady
Ahojky 

hlásím, že žiju ... a to je teď skoro všechno, čeho jsem schopna
Od rána jsem lítala po úřadech a zpola zbytečně, takže ve středu můžu znova ... až vyzvednu Áďu ze školky a dám ho hlídat našim
Byla jsem pak ještě odpolko zaplatit školku a vzala jsem Ádi na zmrzku. Chtěl ve školce zůstat ... šel se mnou do třídy a povídal "ahoj, Adámek se menuju a vy?"
... joo, teď se tam žene, a pak třeba bude brečet. O víkendu nám jednu chvíli tvrdil na hlášku, že od středy už bude velký kluk a bude moct do školky - "děkuji, nepudu"
To bude ještě veselo
...
No Sudi, tak už i Ádovi došlo, že školka je na furt
... to se zas srovná
, on je takový společenský tvor jako to naše zvířátko.
Renatko, s tím jídelníčkem ... já koukala, co budou mít tento týden a pamatuju si jen pečené kuře s kaší, rajčatový salát, ovocný nápoj
... jo a ještě dalmácké čufty a ke sváče piškotovou roládu, víc už jsem si nezapamatovala 
Petruško, teda na zítra to školení ... uááá, to bude cestování! Tak ať nastoupíš ráno do správného vlaku 
Lucinko, škoda, že nám tu nemůžeš dělat paní učitelku ... a fotečky jsou mooooc krásný, jak z dovči, tak těch tvých kuřátek a školičky 
Není tady
Joo a oslava byla fajn
akorát těch fotek je nějak málo, víc se povídalo a tak
Pak něco vložím, až bude chvilka.
To mi připomíná - SIMONKO, taky se omlouvám, že jsem naprosto zapomněla pogratulovat vaší sedmileté slečně k narozeninkám!!!
Tímto napravuji ... a ANETKO, všechno nej nej nej!!!! 

Není tady
no holky tak dneska hrůůůůůza.... říkala učitelka že hrozně vyváděl... že musela zamknout-že chtěl utýct a vysel na klice......
,pak prej se šel natáhnout a už to bylo dobrý....jinak ho chválila že je moc šikovnej....tak aspon tak...
Není tady
ahojky ZLATÍČKA
JÉÉ.. RENI...
nebyl malý v naší školce
mi tam měli dnes také jednoho nového chlapečka ,který nás všechny málem pokousal..pokopal.. visel také na klice.. až si musela pro něj maminka dojít.. nemohli jsme ho udržet v klidu ..
chudinky malý
Ale ono to bude pro ně ode dne lepší..
vidím to na Pepíčkovi ...dnes už vůbec neplakal
Byla dnes schůzka rodičů.. byla jsem jim představena..a mou vedoucí stravovatelkou pochválena.. že jsem do toho šla rovnýma nohama..
no aby ne..práce mě baví..a chtěla bych tam co nejdéle vydržet
jo..a byla jsem zvolena rodiči pokladní..co bude mít na starosti korunky..a hospodaření s nimi ...
Jo..Reni..
možná tam špionku na jídelníček máme také..ptala se..kde je vyvěšený.. že ho druhý týden nevidí
no chodí okolo
Snažím se dávat jiná a neobvyklá jídla..pokud mi to norma na jídelníček dovolí..dnes jsem dělala na odpolední svačinku pudink s jahůdkama..a pekla na zítra ráno jablečný koláč
Mi máme také pohádkový týden..ale ta jídla vůbec neznám.. vím,že jsi o tom už psala u vás.. docela by mě to zajímalo.. jak taková jídla vypadají..
nemůžeš to zjistit ???
Gabčo...
ach jo..ty úřady vid´???
To měl dobrou hlášku Áda...
neboj..bude mu i nadále fajn
kdepak jste všichni..
já už se také pomalu rozloučím..
Petruško..
zítra šťastnou cestu

Není tady
Ahojky, jdu vás rychle pozdravit a rychle už zalehnout , i když nevím, jak rychle usnu 
Renčo , jede nás víc jedním vlakem
. V Teplicích ke mě nastoupí vedoucí z Teplic , v Ústí nad Labem další vedoucí a v Praze ještě dvě vedoucí .
Domů jedu něco kolem 17-19h tedy doufám, a tak doma budu cca v 23-01h
No docela se na ženský těším , píšem si pomáháme a přitom se většima neznáme
Kačí je ve školce stále spokojená
Ondrášek byl dnes konečně i v družině, tak byl štastný
Středa , čvrtek jsem doma , tak se tu ukážu .
Pá a mějte se tu

Není tady
Ahojky všem a hlavně tedy jdu popřát Adamkovi -GABČI. Píšu z mobilu,tak to teď bude bez obrázků. Adamku ,vše nej nej k narozeninám ,a co je u tebe a maminky hodně důležité ,ať jste s mamčou a Ladíkem stále moc šťastný a k lásce zdravý. Já už mám před sebou už jen hodinu a půl cesty a budu ve Žďáru:-) docela mi to i utíká ,tak to jde. Venku se dělá docela fajn počasí a místo hezkého dne s rodinkou ,budu do hlavy tlačit rozumy :-). Mějte se všichni krásně !
Není tady