29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessiko, nemyslím si, že to, že chtějí mít sex jenom partneři spolu a ne s někým jiným, byť na oživení, je zaprděnost. Každý to máme prostě jinak a když to vyhovuje, tak není třeba to shazovat. Vše je správně.
Není tady
Eva. napsal(a):
Dva muži a jedna žena taky nemusí být marný.
Jenže na to málokterej chlap přistoupí, to víš, co kdyby byl ten druhej lepší
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jasně, Majko, ale pro mě to prostě není přirozený, takže tak.
Věřím, že mnoha chlapům se to líbí, koukat se a přidat se.
Mně tahle představa nijak nevzrušuje,ani jako zpestření
Gayové a lesbičky to mají jinak. Nevím, jestli by lesbičku vzrušoval pohled na její partnerku mazlící se v posteli s chlapem, například.
Mám to stejně jako Modroočka.
A dá se zpestřit i jinak
Není tady
Jessika napsal(a):
Nela napsal(a):
modrovous napsal(a):
Nemyslím si, že by zvýšení obsazenosti ložnice mohlo mít kladný vliv na vztah. Spíš rozkladný.
To si myslím taky
Tady je krásně vidět ta zaprděnost
Nepsala jsem o zvýšení obsazenosti ložnice, ale o změně v přístupu k sexu.
Víte, co s chlapem udělá, když se před ním mazlíte s jinou ženou?
proč zaprděnost ? protože to vidí jinak než ty ?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jessika napsal(a):
Nela napsal(a):
To si myslím takyTady je krásně vidět ta zaprděnost
Víte, co s chlapem udělá, když se před ním mazlíte s jinou ženou?Nevím, ale živě si dovedu představit, co by udělal se mnou pohled na dva mazlící se chlapy..................... nic, rozhodně by mě to nerajcovalo.
Vzpomněla jsem si na písničku Karla Černocha a Petera Dvorského "Láska prý...... je jako moře....."
Pak někde byl komentář k té písničce, autor komentáře psal, že si představuje dvě nahá bílá tlustá těla běhající po pláži ...................
Nějak jsem na chlapy, mazlit se v posteli se ženskou, to by mě asi ani moc nebavilo. Takovou oběť bych svýmu muži nepřinesla, ani kdyby ho to potěšilo sebevíc. Jsem teda zřejmě sobec, protože představa, že by pak chtěl i moji "spolumazlici" ......................... o chlapa se rozhodně dělit nehodlám
k prvním 2 odstavcům
Není tady
Pokud bych šla jen po fyzickém zážitku, tak jasně, 3, 4 lidi, fauna, flora (zejména zelenina) je vítaná.
Zaujalo mě - že tam někdo píše, že dvě ženy vzruší muže.... Vzpomněla jsem na nějaký časopis v čekárně u mudra, tam taky byly vtipný články jak vzrušit muže. Absolutně jsem nechápala proč bych to dělala..
Nikdy mě nenapdlo se tím zabývat.
Muže, alespoň ty, co znám, jsem nepotřebovala nikdy vzrušovat. i když bych raději nevzrušeného...
Upravil(a) Wikina (9. 4. 2014 20:26)
Není tady
modrovous napsal(a):
Nemyslím si, že by zvýšení obsazenosti ložnice mohlo mít kladný vliv na vztah. Spíš rozkladný.
Záleží na osobách, vzťahu, situácii, okolnostiach, na tých ostatných... Máločo je samo osebe dobré alebo zlé, môže to byť tak aj onak.
Mužov (aspoň tých, čo poznám ja) hlavne vzrušujú dve ženy, ktoré TO VIDITEĽNE BAVÍ. Myslím, že pohľad na dve ženy, ktoré sa premáhajú so zdvihnutým žalúdkom a zaťatými zubami, je skôr antikoncepčný. Ja by som tiež skôr privítala ruskú trojku ako švédsku (2 chlapi + jedna žena, nie 2 ženy a 1 chlap), ale nenašla som ochotných aktérov.
Čo už, nemusím mať všetko.
Upravil(a) Selima (9. 4. 2014 21:58)
Není tady
Já si myslím, že na jakékoliv sexuální praktice není nic špatného. Ovšem musí to být pro oba (všechny) potěšení. Ale jako nějaký pokus na udržení vztahu, no to je nesmysl.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já si myslím, že na jakékoliv sexuální praktice není nic špatného. Ovšem musí to být pro oba (všechny) potěšení. Ale jako nějaký pokus na udržení vztahu, no to je nesmysl.
Právě, musí to být potěšením pro oba. Abych se cicmala s ženskou s přemáháním, jen abych udělala radost chlapovi, to ne. Naštěstí by to po mně ani nechtěl, on ví, že bych pak mohla na oplátku chtít k němu ještě jednoho chlapa, aby se s ním přede mnou obíral a navíc to riziko, že by ten druhej mohl být třeba lepší to by jeho mužská ješitnost nepřežila
Není tady
Judyna napsal(a):
Stále hledám (a možná marně, třeba to celé pindání nebylo určeno mně), kde jsem psala, že se pokouším se zaťatými zuby a obracejícím se žaludkem zvrácenými sexuálními praktikami udržet vztah...
Není tady
Jessika napsal(a):
Judyna napsal(a):
Stále hledám (a možná marně, třeba to celé pindání nebylo určeno mně), kde jsem psala, že se pokouším se zaťatými zuby a obracejícím se žaludkem zvrácenými sexuálními praktikami udržet vztah...
Ježíš, to si vůbec neber osobně, to mě ani nenapadlo, že by sis to vztáhla na sebe. Píšu jen obecně o tom, že jako záchrana vztahu (pokud nejde o přirozené "choutky") mi to příjde nesmyslné.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Právě, musí to být potěšením pro oba. Abych se cicmala s ženskou s přemáháním, jen abych udělala radost chlapovi, to ne. Naštěstí by to po mně ani nechtěl, on ví, že bych pak mohla na oplátku chtít k němu ještě jednoho chlapa, aby se s ním přede mnou obíral a navíc to riziko, že by ten druhej mohl být třeba lepší
to by jeho mužská ješitnost nepřežila
Možná by tě překvapil.
Můj mě taky překvapil... Nebo spíš ani ne, nepozoruji, že by byl ješitný. Jen někdy velmi malinko.
Není tady
Wikina napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jessika napsal(a):
Tady je krásně vidět ta zaprděnost
Víte, co s chlapem udělá, když se před ním mazlíte s jinou ženou?Nevím, ale živě si dovedu představit, co by udělal se mnou pohled na dva mazlící se chlapy..................... nic, rozhodně by mě to nerajcovalo.
Vzpomněla jsem si na písničku Karla Černocha a Petera Dvorského "Láska prý...... je jako moře....."
Pak někde byl komentář k té písničce, autor komentáře psal, že si představuje dvě nahá bílá tlustá těla běhající po pláži ...................
Nějak jsem na chlapy, mazlit se v posteli se ženskou, to by mě asi ani moc nebavilo. Takovou oběť bych svýmu muži nepřinesla, ani kdyby ho to potěšilo sebevíc. Jsem teda zřejmě sobec, protože představa, že by pak chtěl i moji "spolumazlici" ......................... o chlapa se rozhodně dělit nehodlám
k prvním 2 odstavcům
mě se ta písnička černocha a dvorskýho vždycky moc líbila. ten komentář, o kterém psala očka, to snad musel napsat nějákej blbec.
Není tady
Taky se mi ta písnička moc líbí pořád.
Není tady