29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Wendulka napsal(a):
Dobrý den všem , kteří toto budou číst .
Je mi 29 let , z toho jsem 6 let vdaná . Muj muž je vlastně můj úplně první partner . Nikdy jsem neměla ani jiný vztah . Né že bych byla tak ošklivá , nebo neschopná , ale měla jsem dost problémy s rodiči , kteří mi bránili téměř ve všem a to i v dospělém věku . Nikdy mě nikam nepustili , pořád hlídali každý můj krok , ze školy rovnou domu ( běda jak mi ten autobus ujel ) . Vím , že mi prohlíželi věci ( nechápu co hledali ) . Ve svých 21 letech jsem to už nevydžela a z domu odešla . Musela jsem , jelikož jsem se seznámila se svým mužem a konečně jsem chtěla mít nějaký vztah . Nezapomenu nikdy , jak mi moje mamka označila za k.... Po dvou letech chození jsem se vdala . Jenomže můj problém je v tom , že jsem nikdy nebyla do mého muže zamilovaná . To co jsem k němu vždy cítila , bylo spíš hlubší přátelství , důvěra a tak i trochu vděk . Bohužel se to odráží i v našem intimním životě . Nikdy jsem s ním neprožila při milování orgasmus . Teď v mých 29 letech přišel ale velký zlom a já se poprvé v životě zamilovala (platonicky ) do svého o 6let mladšího exkolegy . Vůbec nechápu , jak mě ten směšný cit mohl tak ovládnout . Bráním se tomu jak to jde . Jenomže to určitě všichni znátenejde to vypnout tak snadno . Pořád na něj myslím , jsem z toho velmi nešťastná až depresivní .
Teď postupem času zjišťuju , že mi vlastně nejhezčí léta protekly mezi prstama . Že mi hrozně chybí životní zkušenosti . Jak bych si přála těch 6 let vrátit zpátky . Snažím se na sobě pracovat , trochu do sebe investovat , být spokojená sama se sebou . Jakoby dohánět to co jsem nestihla . Moje okolí , včetně manžela si samozřejmě té změny všimlo .
Vážně teď uvažuju , jak se svým budoucím životem naložím . Jestli mám počkat , až ta krize středního věku přejde a vše se vrátí k normálu . Nebo začít úplně znova . Děti nemáme , manžel je nechce , o to by to bylo jednodušší . Jenomže si říkám , že z každého vztahu ta láska a zamilovanost časem vyprchá a zůstane právě ta důvěra a přátelství , které v manželství mám .
Byla jsem na tom podobně, s tím rozdílem, že BM nebyl první chlap, se kterým jsem chodila. Byl ale první, se kterým jsem si uměla představit žít - byl zodpovědný, spolehlivý............ máme spolu dnes už 20ti letého syna. je zodpovědný a spolehlivý stále, vždycky jako otec fungoval bezproblémově, vycházel vstříc, lásku mi vyznával tím, že vytřel v kuchyni, zatímco jsem spala po obědě............. prostě, seriózní muž.
Přesně ve věku, ve kterém jsi ty, jsem měla stejné pocity a rozvedla se s ním. Neuspokojovalo mě to, vztah mi připadal účelový, chyběla mi sdrceryvná vyznání lásky, vášeň, .......Nelituji toho, mám teď muže, kterého miluji a jsem spokojená, ale jen ti chci říct, že kdybych se vrátila zpátky v čase, ale s rozumem a zkušenostmi, které mám dnes, nerozvedla bych se s ním. Vím, že mě miloval, jen to dával najevo jiným způsobem, než po kterém jsem tenkrát prahla
Upravil(a) mashanka (30. 8. 2009 18:14)
Není tady
Mashanko, jestli jsem správně postřehla: Rozváděla ses kolem třicítky, vdávala ses podruhé kolem čtyřicítky, jsi nově vdaná tedy asi dva roky. A jak jsi to vše prožívala v tom mezidobí, než jsi poznala svého druhého muže? Litovalas svého rozvodu?
Žilo se ti dobře samotné, a nebo jsi sama nežila a měla nějaké vztahy?
A co kdybys svého druhého muže vůbec nepotkala, jak bys to celé vnímala, jak bys pak svůj život pak hodnotila?
Omlouvám se za tolik otázek, nechci ti šťourat v soukromí.
Ale docela mě zaujalo téma - být s hodným ,spolehlivým, milujícím mužem, i když vztahu chybí jiskra, a nebo to risknout, a čekat na velkou lásku (která ale vůbec nemusí přijít...) ?
Upravil(a) Blossom (31. 8. 2009 7:53)
Nevadí mi to, není to nic tak pikantního, že bych to tajila.
Po rozvodu jsem cítila nejdřív úlevu - ani nevím proč, BM mi skutečně nic špatného nedělal, jen byl prostě suchar.
Potom se na mě všechno navalilo, nebyla jsem zvyklá hlídat inkasa, lepit ústřižky kamsi, mít v hlavě termíny ...... to byla jeho doména - za dobu manželství jsem nikdy nemusela jít třeba na úřady, apod, protože to nesnáším - a na něho byl spoleh. Dal mi plat, řešila jsem domácnost a o ostatní se staral on.
Ještě nějakou dobu mi dokonce i volal a různé věci připomínal, protože mě zná a nechtěl, abych se dostala do potíží - měl mě prostě rád.
Sama jsem nebyla - během těch 10 let jsem měla 2x přítele, cca 3 a 4 roky. Oba byli tzv. rodinní, tzn., že komunikovali i se synem, byli u nás na Vánoce, na víkend,.......jeli jsme na společnou dovolenou, ale nebydleli s námi. Nejsem typ, že bych si hned někoho nastěhovala do bytu a jak šel čas, zvládla jsem ty inkasa, apod., čím dál víc mi vyhovovalo, žít se synem sama, být nezávislá a líbilo se mi to.
Ani mě nenapadlo, že bych se ještě vdala - říkala jsem "nikdy", jak to tady u některých holek vídávám, a myslela jsem to opravdu vážně. Potom jsem potkala mého současného manžela - myslela jsem si, že bude hezký románek, ale ne - on prostě časem začal toužit, abych se stala jeho manželkou, chtěl ke mně patřit....... prostě probíhal normální postup vztahu. A já jsem se toho hrozně bála, že bych zase měla s někým žít, hospodařit........ ale přemýšlela jsem o tom a uměla si to s ním představit - miluji ho.
Nakonec, asi když věděl, že jsem už nalomená , přišel s prstenem, a já řekla ano.
Kdybych svého muže nepotkala, žila bych spokojeně tak, jak před tím - vyhovovalo mi to. Ale samozřejmě, když se sejdou dva, kteří k sobě sednou, je to příjemné. Kompromisy bych nedělala - kdyby nebyl takový, jaký mi opravdu vyhovuje, nevzala bych si ho
Upravil(a) mashanka (31. 8. 2009 9:14)
Není tady
Mashanko, dík.
Téma mě velmi zaujalo, založím na to novou diskusi.
Wendulko,
není to jedoduché. Sama jsem nikdy nedovedla pochopit, že jsou někteří lidé ve vztahu, aniž by partnera milovali. Pokud jsi z toho teď nešťastná, bylo by asi nejlepší sebrat odvahu a odejít. Časem to lepší nebude, naopak budeš mít ještě hlubší pocit, že Ti život ubíhá mezi prsty.. Je spousta holek, které ve 29 letech neprožily vážný vztah, jsou samy a stále hledají, takže není vůbec pozdě. Zvlášť když nemáte děti. Máš za sebou jednu velkou životní zkušenost..
Nevím, jak to vnímá Tvůj manžel, ale jestli on Tě miluje, není to k němu úplně fér. Třeba by měl šanci poznat někoho, kdo by do něj byl blázen.
Není tady
Wendulko, krizi středního věku opravdu nemáš, to nám věř
Tvoje smýšlení naprosto chápu. Máš samozřejmě několik možností, ale nejlepší bude určitě ta, která přijde tak jaksi intuitivně, a přesto o ní dostatečně dlouho popřemýšlíš. Určitě ve Tvých 29 letech na nic není pozdě, jen pořádně všecko promysli pokud možno z mnoha stran.
Třeba já bych za vášní a nějakými nedejbože dokonce srdceryvnými vyznáními lásky (hezky napsáno Mashanko)
absolutně nešla. To ve mně vždycky vzbuzovalo nedůvěru k tomu člověku (a že jsem si toho v životě užila kolikrát), to jsem viděla jako příjemné jen na chvilku
. Vyznávání totiž nedělá problémy, je "bezpracné"; zatímco aby Ti partner s něčím pomohl, co čeho se mu zrovna nechce, zatímco Ty odpočíváš, to už je panečku láska.
Jak vidíš, každý člověk uvažuje jinak a každému je milé něco jiného. Tak si dej na přemýšlení čas, zbytečně se netrap. To, co prožíváš, bych označila za normální a běžné. A - přeji štěstí při rozhodování.
Není tady
Našla jsem tu tohle starší téma, to moje by mělo stejný název ale úplně jiný obsah , tak si jen dovolím navázat a neduplikovat.
Jsme s mužem přes 20 let, jsme manželé, manželství probíhalo v různých vlnách, vlnkách i nějaké to tsunami bylo.
Po celou dobu považuji naše manželství za spíše dobré, nebo hezké. Prostě jsem povětšinou spokojena.
Máme to tak, že muž je spíše ten dominantnější ve vztahu. Někdy se prodere na povrch zase naopak moje...cosi. prostě se nenechám ušlapat, a i když umím být podporující a pečující, čas od času si prostě taky někdy dopřeju to své. Viz např. moje studium na stará kolena. :-)
S postupem věk ubývají chvíle, kdy máme čas jen na sebe. Muž si utíká do svých hor, já do svých činností. Občas něco i spolu. Zajdem na kávu, na večeři (párkrát do roka). Ale stále méně trávíme spolu večery (mně nebaví válečné dokumenty, jeho zase moje psychofilmy, tak aspoň koukáme na komedie, to nám jde).
Známe se už hodně dlouho. Víme o sobě hodně. Muž je starší. Je to takový ten zralý uvědomělý vztah, děti odrůstají, každý si hledáme to svoje (a máme to), jen začínáme žít vedle sebe, ne spolu. Čím dál méně se držíme za ruku, pusa na dobrou noc není už pravidlem.
když jsem se snažila tyto rituálky udržet, pochopila jsem, že to tlačím, a že to prostě muž tak necítí.
Často je negativně naladěn, a to s ním pak nehne nic. všechno je špatně. Tak se ani nepokouším v takovou chvíli něco s ním řešit.
Stává se z něj morous. ještě úplně není, ale dokážu si představit, že k tomu úspěšně směřuje, a já nemám moc to zvrátit.
Píšu to teď, protože v tomhle období je to zrovna pro mě těžké, ustát jeho odtažitost. nevyznám se v jeho náladách, a nechci je řešit. Protože on sám je nevidí. nebudu mu vnucovat problém, který nevnímá.
Mrzí mě jen, jak se odcizujem.
Vím, že to je jen období-mnohokrát přišlo a odešlo. jen je jakoby stále delší.
Má za následek, že i já se tedy chráním a straním a to mezi námi propast zvětšuje.
Dřív zafungovala aspoň biologie-prostě už jsme "to" oba potřebovali, a sexuální napětí vzrůstalo s délkou sex. abstinence. To s věkem slábne.¨
Jsem ve fázi, že si uvědomuji, že to už bude jiné. Že se z toho veselého vtipného chlapíka (kterým stále ještě je) pomalinku stává morous, no.
Přemýšlím nad tím, jak to udrřet aspoň za sebe na přijatelné fázi-každý své potřeby a koníčky, ale přesto žít tak nějak spolu.
Jít od sebe nechcem, o tom není řeči, myslím, že máme vazbu silnou, i když bychom se někdy jeden druhého rádi poslali k šípku. :-)
Znáte to. Znáte to???
Není tady
Znám to. Bylo to u nás po dvacetiletém manželství.
Pak se BM zamiloval a odešel.
Není to o tom, že jít od sebe nechcete. Protože nikdy nevíš.
Jsem dnes s odstupem 8 let ráda, že se tak stalo a že když jsme nedokázali najít cestu k sobě, nežijeme dál odcizený vztah. I když mi jsme si pusu na dobrou noc dávali, drželi se za ruce, muž se chtěl milovat často, atd. Ale psychicky jsme si už nebyli blízcí. Když budu mluvit jen za sebe, nevěděla jsem, jak se mu znovu přiblížit. A možná ani on. A dnes už vím, že už jsme se nemilovali, jenom měli rádi. Že už nebyla ani chemie.
Jsem ráda proto, že nynější plusy vyvažují mínusy, že nemám úplnou rodinu, nebo jak to lépe vyjádřit. Že nežiju s otcem našich dětí a že se naše děti nevrací ze světa k nám oběma, ale jenom ke mně. Plusem je krásný vztah, o jakém se mi ani nesnilo, s mužem, kterého cítím tak blízko, jako jsem žádného dosud necítila, přesto že je ženatý s jinou ženou. Ale blízkost o existenci oddacího listu není, dnes už to vím. S mým BM jsme ho měli a přesto jsme už blízkost necítili.
Neznám radu, jak se znovu k sobě přiblížit. A dnes vím, že bez citové a tělesné blízkosti bych dalších řekněme 20-30 let žít nechtěla. To budu raději sama.
Není tady
A myslíš, že v dalším vztahu to k tomuhle bodu nedojde také?
Jinak je supr, že vaše rozhodnutí bylo přínosné pro oba. Já si nemyslím, že bych chtěla od muže odejít. Ale když by šel za jinou, tak asi jo, to by bylo přirozené. Už by se cesty uzavřely. To jo.
Není tady
Damila napsal(a):
Znáte to. Znáte to???
Co vlastně znamená to nadužívané klišé: "žít vedle sebe"? Sama nevím...
Žít "vedle sebe" může být zralejší a hodnotnější, než proklamovat nekonečnou romantickou lásku.
Co třeba hluboké přátelství podepřené celoživotní zkušeností? Přátelství se špetičkou milostnosti... Možná Tvůj morous nerad prezentuje city, ale miluje Tě a má Tě rád.
Říkáš, že se chráníš a straníš. Uvažovalas, jak se to stalo? Co to znamená? Zda je to třeba?
Máš doma veselého vtipného chlapíka. Umíš také dodávat do situace humor a lehkost?
Smích je nejkrásnější lék .
Damilo, hrozně Vám oběma fandím. Máte něco, o čem se mnoha jiným může jen zdát...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Damila napsal(a):
Znáte to. Znáte to???
Žít "vedle sebe" může být zralejší a hodnotnější, než proklamovat nekonečnou romantickou lásku.
Co třeba hluboké přátelství podepřené celoživotní zkušeností? Přátelství se špetičkou milostnosti... Možná Tvůj morous nerad prezentuje city, ale miluje Tě a má Tě rád.
Říkáš, že se chráníš a straníš. Uvažovalas, jak se to stalo? Co to znamená? Zda je to třeba?
Máš doma veselého vtipného chlapíka. Umíš také dodávat do situace humor a lehkost?
Smích je nejkrásnější lék.
Damilo, hrozně Vám oběma fandím. Máte něco, o čem se mnoha jiným může jen zdát...
Tak za to ti moc děkuji...
Humor je něco, co nás drží při životě. Můj muž dokáže být vtipný a já se jeho fórům pořád směju. Vzájemně se tak nabíjíme. Humor je jedna z nejdůležitějších vlastnostech u chlapa, aby pro mě byl přitažlivý. A to i ve stáří. prostě kde je humor, je život. takhle to mám. Samozřejmě musím mít taky smysl pro humor, jinak bych se tomu nemohla smát. A hlavně, je to takhle nastavený-muži jsou ti vtipní a neodolatelní, ženy jsou ty "obdivovatelky". Obecně...jasně.
Proč se chráním a straním? No, když kontakt odmítá, nebo je chladnej (nemá náladu) tak prostě netlačím. Bylo by dost hnusný kdybych dolejzala, když nechce. Má své tempo, no. Jenže v tom období, kdy on nechce a já chci a ovládám se, dost trpím. A to pak píšu na diskuzi, no. :-)
Je to pro mě těžké, ale vím co to dělá, když se moc tlačí na pilu.
Mám známou, ta je pro mě odstrašující případ. věší se na chlapa, leze za ním, doslova fyzicky na něm visí (tahá ho za ruce aby nešel ven)...tak tohle je hrozný. To nechci.
A koneckonců když se chová odtažitě a nadává na všechny prkotiny kolem sebe, má blbou náladu, tak se mi ani přibližovat nechce. I kvůli sobě. Není to příjemný. Co bych se k němu hnala, když srší vztekem, nemusím s ním sdílet úplně vše.
Jen si říkám, měsíc, dva, to už je i na mě moc, abych vydržela vedle něj být jako bratr a sestra.
Chjo.
Řeším blbosti, co.
To jen tak že jsem se dnes probudila mimo domov a měla jsem sen, že ležím vedle muže...který tam nebyl a bylo mi smutno.
Není tady
Damilo - řekla bych, že dvacetiletý vztah je uplně někde jinde než prvopočátní zamilovanost. Posouvá se dál. Nejde přeci o to být u muže na blízku, když má své dny a nic mu nejde a je mrzutý. Ale třeba o pochopení,že to tak má a že chce být sám. Být sám a vzájemná blízkost se přece nevylučuje.
Upravil(a) dusička (5. 4. 2014 12:39)
Není tady
Damila napsal(a):
Ženo, bude dneska oběd?
Upravil(a) gymnasión (5. 4. 2014 11:32)
Není tady
Ne, jsem ve škole, přes půl republiky od domova. :-)
Chlapi maj klobásku. :-D
Není tady
Damila napsal(a):
A myslíš, že v dalším vztahu to k tomuhle bodu nedojde také?
Jinak je supr, že vaše rozhodnutí bylo přínosné pro oba. Já si nemyslím, že bych chtěla od muže odejít. Ale když by šel za jinou, tak asi jo, to by bylo přirozené. Už by se cesty uzavřely. To jo.
Nebylo to naše rozhodnutí. Rozhodnutí svého BM jsem nesla těžce a bolestně. Dnes vím, že co jsem prožila, stálo za to, co žiju teď.
Někdy přemýšlím, jestli to v dalším vztahu dojde k tomuhle bodu.
Možná v některém vztahu ano. Ale v jiném nemusí. Když si ho partneři hýčkají a když se potkali ti, co k sobě patří. Neumím poznat, jestli jsem se potkala s tím, co ke mně patří. Ale vím, že je to jiné a je to pořád krásnější i po pěti letech, co se známe a po třech letech hodně intenzivní známosti. Jestli to bude vydrží a nedojde k citovému odcizení, to ukáže až čas. To lze podle mě říct až na konci cesty u jakéhokoliv vztahu.
Damilo, když tě znovu čtu, vím, co v mém manželství bylo stejné, jako u tebe a teď je to jiné. Neodtahujeme se od sebe, nestraníme se, ale o všem mluvíme. I o tom, co se nám nelíbí, s čím máme problém. A oba si vzájemně vycházíme vstříc a měníme to, s čím máme problém. Ale fakt je, že máme problémů minimálně. Je to i pochopitelné, když spolu nebydlíme. Ale s BM jsme v začátku známosti taky spolu nebydleli, neřešili každodenní starosti, neřešili děti. A ten vztah nebyl takový, jaký je nynější. Potichoučku si myslím, že jsem potkala toho, s kým k sobě patříme. Myslím si, že důležité jsou i společné zájmy, že hodně odlišné lidi spíš odcizí a ty společné je ještě víc sblíží. Možná se protiklady na začátku vztahu přitahují. Ale pak jde vztah do háje. Lidé podobného ražení, mezi kterými je navíc sexuální přitažlivost, chemie, a funguje vztah i sex, těm vztah spíš vydrží. Vidím to i kolem sebe, které vztahy se rozpadají, ve kterých lidé žijí vedle sebe a které jsou opravdu Vztahy s velkým V.
Upravil(a) Eva. (5. 4. 2014 11:47)
Není tady
gymnasión napsal(a):
Smích je nejkrásnější lék.
Až budeš vědět (nepřeji to to), budeš také vědět, že to bohužel není klišé, ale že je to ze života a že se to stává.
Žít vedle sebe, bez uvozovek, není vztah. A vztah není ani proklamování nekonečné romantické lásky. A přátelství je zase přátelství. Ale vztah to není. Přátelé se spolu nemilují. Ti mají někdy spolu sex. Ale hluboká láska a milování, to je ve vztahu. To nelze nahradit jinou náhražkou. A taky - píšeš - miluje tě a má tě rád. To jsou dvě zásadně rozdílné věci.
Damilo, jak velký věkový rozdíl je mezi vámi?
Není tady
Damila napsal(a):
Jen si říkám, měsíc, dva, to už je i na mě moc, abych vydržela vedle něj být jako bratr a sestra.
Chjo.
Řeším blbosti, co.
To jen tak že jsem se dnes probudila mimo domov a měla jsem sen, že ležím vedle muže...který tam nebyl a bylo mi smutno.
Neřešíš. Řešíš jednu ze zásadních věcí ve vztahu.
A nejhorší je, když ležíš vedle muže. Který tam je. A přesto není.
Není tady
Damilo, ještě mě napadlo. Píšeš o psychických problémech, ... máš tu vlákno Tipy na povzbuzení ducha.
Když skončilo naše manželství, ve kterém jsme už léta žili jenom vedle sebe a když jsem se s tím vyrovnala, skončily mé deprese, kterými jsem trpěla od dětství a v manželství čím dál, tím víc a častěji. To je pro mě velmi pozitivní.
Tak po 5 letech manželství jsem čím dál tím častěji cítila, jak velmi jsem osamělá. Přesto, že tam se mnou můj BM byl.
Teď se mnou můj muž nežije a přesto se osamělá cítím jenom výjimečně. Je se mnou pořád, i tehdy, když tady fyzicky není.
Není tady
Není tady
dusi, dík za odkaz.
Cituji z něj, co mě zaujalo:
V životě hledáme tuto druhou polovinu sebe mimo sebe a proto ji v žádném vztahu nemůžeme nalézt. Teprve, když toto pochopíme, můžeme být šťastni.
Myslím si, že až k tomuhle ve svém životě dojdeme, budeme mít skutečný vztah a budeme partnera milovat.
Není tady
Evo.
Já neočekávám lásku s velkým L. Tu jsem opravdu s mužem zažila, a splnila jsem si tyhle potřeby.
Teď jsem vstoupila jen do jiné etapy života, a spíše než měnit to chci nějak sdílet, ventilovat, utřídit si v sobě.
A ne, depresí netrpím, a věz, že vím o čem mluvím, momentálně je pryč a už nikdy nikdy se s ní z pozice pacienta nechci potkat. Poznám to už, cosi mám za sebou. Nejsem naivní housátko, nečekám zázraky. Jen jsem obyč. ženská co si chce o citech povídat. ok.?
Není tady
Damilo, já ti rozumím.
Ale ty asi nerozumíš mně.
Řeknu to zjednodušeně. U lásky s velkým L (když už jsi to takto pojmenovala) nedojde ve vztahu k takovému odcizení, jaké tady popisuješ. To jsem tím vším chtěla říct. Protože ti dva lidé k sobě prostě patří. Láska není euforie ani zamilování. Láska je prostě láska.
Sdílet partnera nijak nepřiměješ, když sám nebude chtít. Možná jsem naivní, ale stále si myslím, že i sdílení je součást vztahu, když se potkají ti praví. Sdílení, které ani věkem ani délkou vztahu nekončí a pořád tady je.
Upravil(a) Eva. (5. 4. 2014 13:06)
Není tady
Eva. napsal(a):
Damilo, já ti rozumím.
Ale ty asi nerozumíš mně.
Řeknu to zjednodušeně. U lásky s velkým L (když už jsi to takto pojmenovala) nedojde ve vztahu k takovému odcizení, jaké tady popisuješ. To jsem tím vším chtěla říct. Protože ti dva lidé k sobě prostě patří. Láska není euforie ani zamilování. Láska je prostě láska.
Sdílet partnera nijak nepřiměješ, když sám nebude chtít. Možná jsem naivní, ale stále si myslím, že i sdílení je součást vztahu, když se potkají ti praví. Sdílení, které ani věkem ani délkou vztahu nekončí a pořád tady je.
myslím, že se mýlíš...
Není tady
Myslím, že se nemýlím. Protože to je prostě ten ideální vztah, kde to funguje od potkání do smrti.
To je ten, ke kterému směřujeme, ale jen málokomu je dopřán, protože jen málokdo potká toho, co k němu skutečně patří. Někdy si to na chvilku myslíme, ale když se to pokazí, to je důkaz toho, že to nebylo to skutečné. Vztah posvátný a posvěcený. Vztah z nebe.
Upravil(a) Eva. (5. 4. 2014 13:24)
Není tady
Eva. napsal(a):
Myslím, že se nemýlím. Protože to je prostě ten ideální vztah, kde to funguje od potkání do smrti.
To je ten, ke kterému směřujeme, ale jen málokomu je dopřán, protože jen málokdo potká toho, co k němu skutečně patří. Někdy si to na chvilku myslíme, ale když se to pokazí, to je důkaz toho, že to nebylo to skutečné. Vztah posvátný a posvěcený. Vztah z nebe.
nebudu se s tebou přít... když si to myslíš...
Není tady