19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Wendulka napsal(a):
Dobrý den vem , kteří toto budou číst .
Je mi 29 let , z toho jsem 6 let vdaná . Muj mu je vlastně můj úplně první partner . Nikdy jsem neměla ani jiný vztah . Né e bych byla tak oklivá , nebo neschopná , ale měla jsem dost problémy s rodiči , kteří mi bránili téměř ve vem a to i v dospělém věku . Nikdy mě nikam nepustili , pořád hlídali kadý můj krok , ze koly rovnou domu ( běda jak mi ten autobus ujel ) . Vím , e mi prohlíeli věci ( nechápu co hledali ) . Ve svých 21 letech jsem to u nevydela a z domu odela . Musela jsem , jeliko jsem se seznámila se svým muem a konečně jsem chtěla mít nějaký vztah . Nezapomenu nikdy , jak mi moje mamka označila za k.... Po dvou letech chození jsem se vdala . Jenome můj problém je v tom , e jsem nikdy nebyla do mého mue zamilovaná . To co jsem k němu vdy cítila , bylo spí hlubí přátelství , důvěra a tak i trochu vděk . Bohuel se to odráí i v naem intimním ivotě . Nikdy jsem s ním neproila při milování orgasmus . Teď v mých 29 letech přiel ale velký zlom a já se poprvé v ivotě zamilovala (platonicky ) do svého o 6let mladího exkolegy . Vůbec nechápu , jak mě ten směný cit mohl tak ovládnout . Bráním se tomu jak to jde . Jenome to určitě vichni znátenejde to vypnout tak snadno . Pořád na něj myslím , jsem z toho velmi neastná a depresivní .
Teď postupem času zjiuju , e mi vlastně nejhezčí léta protekly mezi prstama . e mi hrozně chybí ivotní zkuenosti . Jak bych si přála těch 6 let vrátit zpátky . Snaím se na sobě pracovat , trochu do sebe investovat , být spokojená sama se sebou . Jakoby dohánět to co jsem nestihla . Moje okolí , včetně manela si samozřejmě té změny vimlo .
Váně teď uvauju , jak se svým budoucím ivotem naloím . Jestli mám počkat , a ta krize středního věku přejde a ve se vrátí k normálu . Nebo začít úplně znova . Děti nemáme , manel je nechce , o to by to bylo jednoduí . Jenome si říkám , e z kadého vztahu ta láska a zamilovanost časem vyprchá a zůstane právě ta důvěra a přátelství , které v manelství mám .
Byla jsem na tom podobně, s tím rozdílem, e BM nebyl první chlap, se kterým jsem chodila. Byl ale první, se kterým jsem si uměla představit ít - byl zodpovědný, spolehlivý............ máme spolu dnes u 20ti letého syna. je zodpovědný a spolehlivý stále, vdycky jako otec fungoval bezproblémově, vycházel vstříc, lásku mi vyznával tím, e vytřel v kuchyni, zatímco jsem spala po obědě............. prostě, seriózní mu.
Přesně ve věku, ve kterém jsi ty, jsem měla stejné pocity a rozvedla se s ním. Neuspokojovalo mě to, vztah mi připadal účelový, chyběla mi sdrceryvná vyznání lásky, váeň, .......Nelituji toho, mám teď mue, kterého miluji a jsem spokojená, ale jen ti chci říct, e kdybych se vrátila zpátky v čase, ale s rozumem a zkuenostmi, které mám dnes, nerozvedla bych se s ním. Vím, e mě miloval, jen to dával najevo jiným způsobem, ne po kterém jsem tenkrát prahla
Upravil(a) mashanka (30. 8. 2009 18:14)
Není tady
Mashanko, jestli jsem správně postřehla: Rozváděla ses kolem třicítky, vdávala ses podruhé kolem čtyřicítky, jsi nově vdaná tedy asi dva roky. A jak jsi to ve proívala v tom mezidobí, ne jsi poznala svého druhého mue? Litovalas svého rozvodu?
ilo se ti dobře samotné, a nebo jsi sama neila a měla nějaké vztahy?
A co kdybys svého druhého mue vůbec nepotkala, jak bys to celé vnímala, jak bys pak svůj ivot pak hodnotila?
Omlouvám se za tolik otázek, nechci ti ourat v soukromí.
Ale docela mě zaujalo téma - být s hodným ,spolehlivým, milujícím muem, i kdy vztahu chybí jiskra, a nebo to risknout, a čekat na velkou lásku (která ale vůbec nemusí přijít...) ?
Upravil(a) Blossom (31. 8. 2009 7:53)
Nevadí mi to, není to nic tak pikantního, e bych to tajila.
Po rozvodu jsem cítila nejdřív úlevu - ani nevím proč, BM mi skutečně nic patného nedělal, jen byl prostě suchar.
Potom se na mě vechno navalilo, nebyla jsem zvyklá hlídat inkasa, lepit ústřiky kamsi, mít v hlavě termíny ...... to byla jeho doména - za dobu manelství jsem nikdy nemusela jít třeba na úřady, apod, protoe to nesnáím - a na něho byl spoleh. Dal mi plat, řeila jsem domácnost a o ostatní se staral on.
Jetě nějakou dobu mi dokonce i volal a různé věci připomínal, protoe mě zná a nechtěl, abych se dostala do potíí - měl mě prostě rád.
Sama jsem nebyla - během těch 10 let jsem měla 2x přítele, cca 3 a 4 roky. Oba byli tzv. rodinní, tzn., e komunikovali i se synem, byli u nás na Vánoce, na víkend,.......jeli jsme na společnou dovolenou, ale nebydleli s námi. Nejsem typ, e bych si hned někoho nastěhovala do bytu a jak el čas, zvládla jsem ty inkasa, apod., čím dál víc mi vyhovovalo, ít se synem sama, být nezávislá a líbilo se mi to.
Ani mě nenapadlo, e bych se jetě vdala - říkala jsem "nikdy", jak to tady u některých holek vídávám, a myslela jsem to opravdu váně. Potom jsem potkala mého současného manela - myslela jsem si, e bude hezký románek, ale ne - on prostě časem začal touit, abych se stala jeho manelkou, chtěl ke mně patřit....... prostě probíhal normální postup vztahu. A já jsem se toho hrozně bála, e bych zase měla s někým ít, hospodařit........ ale přemýlela jsem o tom a uměla si to s ním představit - miluji ho.
Nakonec, asi kdy věděl, e jsem u nalomená , přiel s prstenem, a já řekla ano.
Kdybych svého mue nepotkala, ila bych spokojeně tak, jak před tím - vyhovovalo mi to. Ale samozřejmě, kdy se sejdou dva, kteří k sobě sednou, je to příjemné. Kompromisy bych nedělala - kdyby nebyl takový, jaký mi opravdu vyhovuje, nevzala bych si ho
Upravil(a) mashanka (31. 8. 2009 9:14)
Není tady
Mashanko, dík.
Téma mě velmi zaujalo, zaloím na to novou diskusi.
Wendulko,
není to jedoduché. Sama jsem nikdy nedovedla pochopit, e jsou někteří lidé ve vztahu, ani by partnera milovali. Pokud jsi z toho teď neastná, bylo by asi nejlepí sebrat odvahu a odejít. Časem to lepí nebude, naopak bude mít jetě hlubí pocit, e Ti ivot ubíhá mezi prsty.. Je spousta holek, které ve 29 letech neproily váný vztah, jsou samy a stále hledají, take není vůbec pozdě. Zvlá kdy nemáte děti. Má za sebou jednu velkou ivotní zkuenost..
Nevím, jak to vnímá Tvůj manel, ale jestli on Tě miluje, není to k němu úplně fér. Třeba by měl anci poznat někoho, kdo by do něj byl blázen.
Není tady
Wendulko, krizi středního věku opravdu nemá, to nám věř
Tvoje smýlení naprosto chápu. Má samozřejmě několik moností, ale nejlepí bude určitě ta, která přijde tak jaksi intuitivně, a přesto o ní dostatečně dlouho popřemýlí. Určitě ve Tvých 29 letech na nic není pozdě, jen pořádně vecko promysli pokud mono z mnoha stran.
Třeba já bych za vání a nějakými nedejboe dokonce srdceryvnými vyznáními lásky (hezky napsáno Mashanko)
absolutně nela. To ve mně vdycky vzbuzovalo nedůvěru k tomu člověku (a e jsem si toho v ivotě uila kolikrát), to jsem viděla jako příjemné jen na chvilku
. Vyznávání toti nedělá problémy, je "bezpracné"; zatímco aby Ti partner s něčím pomohl, co čeho se mu zrovna nechce, zatímco Ty odpočívá, to u je panečku láska.
Jak vidí, kadý člověk uvauje jinak a kadému je milé něco jiného. Tak si dej na přemýlení čas, zbytečně se netrap. To, co proívá, bych označila za normální a běné. A - přeji těstí při rozhodování.
Není tady
Nala jsem tu tohle starí téma, to moje by mělo stejný název ale úplně jiný obsah , tak si jen dovolím navázat a neduplikovat.
Jsme s muem přes 20 let, jsme manelé, manelství probíhalo v různých vlnách, vlnkách i nějaké to tsunami bylo.
Po celou dobu povauji nae manelství za spíe dobré, nebo hezké. Prostě jsem povětinou spokojena.
Máme to tak, e mu je spíe ten dominantnějí ve vztahu. Někdy se prodere na povrch zase naopak moje...cosi. prostě se nenechám ulapat, a i kdy umím být podporující a pečující, čas od času si prostě taky někdy dopřeju to své. Viz např. moje studium na stará kolena. :-)
S postupem věk ubývají chvíle, kdy máme čas jen na sebe. Mu si utíká do svých hor, já do svých činností. Občas něco i spolu. Zajdem na kávu, na večeři (párkrát do roka). Ale stále méně trávíme spolu večery (mně nebaví válečné dokumenty, jeho zase moje psychofilmy, tak aspoň koukáme na komedie, to nám jde).
Známe se u hodně dlouho. Víme o sobě hodně. Mu je starí. Je to takový ten zralý uvědomělý vztah, děti odrůstají, kadý si hledáme to svoje (a máme to), jen začínáme ít vedle sebe, ne spolu. Čím dál méně se dríme za ruku, pusa na dobrou noc není u pravidlem.
kdy jsem se snaila tyto rituálky udret, pochopila jsem, e to tlačím, a e to prostě mu tak necítí.
Často je negativně naladěn, a to s ním pak nehne nic. vechno je patně. Tak se ani nepokouím v takovou chvíli něco s ním řeit.
Stává se z něj morous. jetě úplně není, ale dokáu si představit, e k tomu úspěně směřuje, a já nemám moc to zvrátit.
Píu to teď, protoe v tomhle období je to zrovna pro mě těké, ustát jeho odtaitost. nevyznám se v jeho náladách, a nechci je řeit. Protoe on sám je nevidí. nebudu mu vnucovat problém, který nevnímá.
Mrzí mě jen, jak se odcizujem.
Vím, e to je jen období-mnohokrát přilo a odelo. jen je jakoby stále delí.
Má za následek, e i já se tedy chráním a straním a to mezi námi propast zvětuje.
Dřív zafungovala aspoň biologie-prostě u jsme "to" oba potřebovali, a sexuální napětí vzrůstalo s délkou sex. abstinence. To s věkem slábne.¨
Jsem ve fázi, e si uvědomuji, e to u bude jiné. e se z toho veselého vtipného chlapíka (kterým stále jetě je) pomalinku stává morous, no.
Přemýlím nad tím, jak to udrřet aspoň za sebe na přijatelné fázi-kadý své potřeby a koníčky, ale přesto ít tak nějak spolu.
Jít od sebe nechcem, o tom není řeči, myslím, e máme vazbu silnou, i kdy bychom se někdy jeden druhého rádi poslali k ípku. :-)
Znáte to. Znáte to???
Není tady
Znám to. Bylo to u nás po dvacetiletém manelství.
Pak se BM zamiloval a odeel.
Není to o tom, e jít od sebe nechcete. Protoe nikdy neví.
Jsem dnes s odstupem 8 let ráda, e se tak stalo a e kdy jsme nedokázali najít cestu k sobě, neijeme dál odcizený vztah. I kdy mi jsme si pusu na dobrou noc dávali, dreli se za ruce, mu se chtěl milovat často, atd. Ale psychicky jsme si u nebyli blízcí. Kdy budu mluvit jen za sebe, nevěděla jsem, jak se mu znovu přiblíit. A moná ani on. A dnes u vím, e u jsme se nemilovali, jenom měli rádi. e u nebyla ani chemie.
Jsem ráda proto, e nynějí plusy vyvaují mínusy, e nemám úplnou rodinu, nebo jak to lépe vyjádřit. e neiju s otcem naich dětí a e se nae děti nevrací ze světa k nám oběma, ale jenom ke mně. Plusem je krásný vztah, o jakém se mi ani nesnilo, s muem, kterého cítím tak blízko, jako jsem ádného dosud necítila, přesto e je enatý s jinou enou. Ale blízkost o existenci oddacího listu není, dnes u to vím. S mým BM jsme ho měli a přesto jsme u blízkost necítili.
Neznám radu, jak se znovu k sobě přiblíit. A dnes vím, e bez citové a tělesné blízkosti bych dalích řekněme 20-30 let ít nechtěla. To budu raději sama.
Není tady
A myslí, e v dalím vztahu to k tomuhle bodu nedojde také?
Jinak je supr, e vae rozhodnutí bylo přínosné pro oba. Já si nemyslím, e bych chtěla od mue odejít. Ale kdy by el za jinou, tak asi jo, to by bylo přirozené. U by se cesty uzavřely. To jo.
Není tady
Damila napsal(a):
Znáte to. Znáte to???
Co vlastně znamená to naduívané klié: "ít vedle sebe"? Sama nevím...
ít "vedle sebe" můe být zralejí a hodnotnějí, ne proklamovat nekonečnou romantickou lásku.
Co třeba hluboké přátelství podepřené celoivotní zkueností? Přátelství se petičkou milostnosti... Moná Tvůj morous nerad prezentuje city, ale miluje Tě a má Tě rád.
Říká, e se chrání a straní. Uvaovalas, jak se to stalo? Co to znamená? Zda je to třeba?
Má doma veselého vtipného chlapíka. Umí také dodávat do situace humor a lehkost?
Smích je nejkrásnějí lék .
Damilo, hrozně Vám oběma fandím. Máte něco, o čem se mnoha jiným můe jen zdát...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Damila napsal(a):
Znáte to. Znáte to???
ít "vedle sebe" můe být zralejí a hodnotnějí, ne proklamovat nekonečnou romantickou lásku.
Co třeba hluboké přátelství podepřené celoivotní zkueností? Přátelství se petičkou milostnosti... Moná Tvůj morous nerad prezentuje city, ale miluje Tě a má Tě rád.
Říká, e se chrání a straní. Uvaovalas, jak se to stalo? Co to znamená? Zda je to třeba?
Má doma veselého vtipného chlapíka. Umí také dodávat do situace humor a lehkost?
Smích je nejkrásnějí lék.
Damilo, hrozně Vám oběma fandím. Máte něco, o čem se mnoha jiným můe jen zdát...
Tak za to ti moc děkuji...
Humor je něco, co nás drí při ivotě. Můj mu dokáe být vtipný a já se jeho fórům pořád směju. Vzájemně se tak nabíjíme. Humor je jedna z nejdůleitějích vlastnostech u chlapa, aby pro mě byl přitalivý. A to i ve stáří. prostě kde je humor, je ivot. takhle to mám. Samozřejmě musím mít taky smysl pro humor, jinak bych se tomu nemohla smát. A hlavně, je to takhle nastavený-mui jsou ti vtipní a neodolatelní, eny jsou ty "obdivovatelky". Obecně...jasně.
Proč se chráním a straním? No, kdy kontakt odmítá, nebo je chladnej (nemá náladu) tak prostě netlačím. Bylo by dost hnusný kdybych dolejzala, kdy nechce. Má své tempo, no. Jene v tom období, kdy on nechce a já chci a ovládám se, dost trpím. A to pak píu na diskuzi, no. :-)
Je to pro mě těké, ale vím co to dělá, kdy se moc tlačí na pilu.
Mám známou, ta je pro mě odstraující případ. věí se na chlapa, leze za ním, doslova fyzicky na něm visí (tahá ho za ruce aby neel ven)...tak tohle je hrozný. To nechci.
A koneckonců kdy se chová odtaitě a nadává na vechny prkotiny kolem sebe, má blbou náladu, tak se mi ani přibliovat nechce. I kvůli sobě. Není to příjemný. Co bych se k němu hnala, kdy srí vztekem, nemusím s ním sdílet úplně ve.
Jen si říkám, měsíc, dva, to u je i na mě moc, abych vydrela vedle něj být jako bratr a sestra.
Chjo.
Řeím blbosti, co.
To jen tak e jsem se dnes probudila mimo domov a měla jsem sen, e leím vedle mue...který tam nebyl a bylo mi smutno.
Není tady
Damilo - řekla bych, e dvacetiletý vztah je uplně někde jinde ne prvopočátní zamilovanost. Posouvá se dál. Nejde přeci o to být u mue na blízku, kdy má své dny a nic mu nejde a je mrzutý. Ale třeba o pochopení,e to tak má a e chce být sám. Být sám a vzájemná blízkost se přece nevylučuje.
Upravil(a) dusička (5. 4. 2014 12:39)
Není tady
Damila napsal(a):
eno, bude dneska oběd?
Upravil(a) gymnasión (5. 4. 2014 11:32)
Není tady
Ne, jsem ve kole, přes půl republiky od domova. :-)
Chlapi maj klobásku. :-D
Není tady
Damila napsal(a):
A myslí, e v dalím vztahu to k tomuhle bodu nedojde také?
Jinak je supr, e vae rozhodnutí bylo přínosné pro oba. Já si nemyslím, e bych chtěla od mue odejít. Ale kdy by el za jinou, tak asi jo, to by bylo přirozené. U by se cesty uzavřely. To jo.
Nebylo to nae rozhodnutí. Rozhodnutí svého BM jsem nesla těce a bolestně. Dnes vím, e co jsem proila, stálo za to, co iju teď.
Někdy přemýlím, jestli to v dalím vztahu dojde k tomuhle bodu.
Moná v některém vztahu ano. Ale v jiném nemusí. Kdy si ho partneři hýčkají a kdy se potkali ti, co k sobě patří. Neumím poznat, jestli jsem se potkala s tím, co ke mně patří. Ale vím, e je to jiné a je to pořád krásnějí i po pěti letech, co se známe a po třech letech hodně intenzivní známosti. Jestli to bude vydrí a nedojde k citovému odcizení, to ukáe a čas. To lze podle mě říct a na konci cesty u jakéhokoliv vztahu.
Damilo, kdy tě znovu čtu, vím, co v mém manelství bylo stejné, jako u tebe a teď je to jiné. Neodtahujeme se od sebe, nestraníme se, ale o vem mluvíme. I o tom, co se nám nelíbí, s čím máme problém. A oba si vzájemně vycházíme vstříc a měníme to, s čím máme problém. Ale fakt je, e máme problémů minimálně. Je to i pochopitelné, kdy spolu nebydlíme. Ale s BM jsme v začátku známosti taky spolu nebydleli, neřeili kadodenní starosti, neřeili děti. A ten vztah nebyl takový, jaký je nynějí. Potichoučku si myslím, e jsem potkala toho, s kým k sobě patříme. Myslím si, e důleité jsou i společné zájmy, e hodně odliné lidi spí odcizí a ty společné je jetě víc sblíí. Moná se protiklady na začátku vztahu přitahují. Ale pak jde vztah do háje. Lidé podobného raení, mezi kterými je navíc sexuální přitalivost, chemie, a funguje vztah i sex, těm vztah spí vydrí. Vidím to i kolem sebe, které vztahy se rozpadají, ve kterých lidé ijí vedle sebe a které jsou opravdu Vztahy s velkým V.
Upravil(a) Eva. (5. 4. 2014 11:47)
Není tady
gymnasión napsal(a):
Smích je nejkrásnějí lék.
A bude vědět (nepřeji to to), bude také vědět, e to bohuel není klié, ale e je to ze ivota a e se to stává.
ít vedle sebe, bez uvozovek, není vztah. A vztah není ani proklamování nekonečné romantické lásky. A přátelství je zase přátelství. Ale vztah to není. Přátelé se spolu nemilují. Ti mají někdy spolu sex. Ale hluboká láska a milování, to je ve vztahu. To nelze nahradit jinou náhrakou. A taky - píe - miluje tě a má tě rád. To jsou dvě zásadně rozdílné věci.
Damilo, jak velký věkový rozdíl je mezi vámi?
Není tady
Damila napsal(a):
Jen si říkám, měsíc, dva, to u je i na mě moc, abych vydrela vedle něj být jako bratr a sestra.
Chjo.
Řeím blbosti, co.
To jen tak e jsem se dnes probudila mimo domov a měla jsem sen, e leím vedle mue...který tam nebyl a bylo mi smutno.
Neřeí. Řeí jednu ze zásadních věcí ve vztahu.
A nejhorí je, kdy leí vedle mue. Který tam je. A přesto není.
Není tady
Damilo, jetě mě napadlo. Píe o psychických problémech, ... má tu vlákno Tipy na povzbuzení ducha.
Kdy skončilo nae manelství, ve kterém jsme u léta ili jenom vedle sebe a kdy jsem se s tím vyrovnala, skončily mé deprese, kterými jsem trpěla od dětství a v manelství čím dál, tím víc a častěji. To je pro mě velmi pozitivní.
Tak po 5 letech manelství jsem čím dál tím častěji cítila, jak velmi jsem osamělá. Přesto, e tam se mnou můj BM byl.
Teď se mnou můj mu neije a přesto se osamělá cítím jenom výjimečně. Je se mnou pořád, i tehdy, kdy tady fyzicky není.
Není tady
Není tady
dusi, dík za odkaz.
Cituji z něj, co mě zaujalo:
V ivotě hledáme tuto druhou polovinu sebe mimo sebe a proto ji v ádném vztahu nemůeme nalézt. Teprve, kdy toto pochopíme, můeme být astni.
Myslím si, e a k tomuhle ve svém ivotě dojdeme, budeme mít skutečný vztah a budeme partnera milovat.
Není tady
Evo.
Já neočekávám lásku s velkým L. Tu jsem opravdu s muem zaila, a splnila jsem si tyhle potřeby.
Teď jsem vstoupila jen do jiné etapy ivota, a spíe ne měnit to chci nějak sdílet, ventilovat, utřídit si v sobě.
A ne, depresí netrpím, a věz, e vím o čem mluvím, momentálně je pryč a u nikdy nikdy se s ní z pozice pacienta nechci potkat. Poznám to u, cosi mám za sebou. Nejsem naivní housátko, nečekám zázraky. Jen jsem obyč. enská co si chce o citech povídat. ok.?
Není tady
Damilo, já ti rozumím.
Ale ty asi nerozumí mně.
Řeknu to zjednodueně. U lásky s velkým L (kdy u jsi to takto pojmenovala) nedojde ve vztahu k takovému odcizení, jaké tady popisuje. To jsem tím vím chtěla říct. Protoe ti dva lidé k sobě prostě patří. Láska není euforie ani zamilování. Láska je prostě láska.
Sdílet partnera nijak nepřiměje, kdy sám nebude chtít. Moná jsem naivní, ale stále si myslím, e i sdílení je součást vztahu, kdy se potkají ti praví. Sdílení, které ani věkem ani délkou vztahu nekončí a pořád tady je.
Upravil(a) Eva. (5. 4. 2014 13:06)
Není tady
Eva. napsal(a):
Damilo, já ti rozumím.
Ale ty asi nerozumí mně.
Řeknu to zjednodueně. U lásky s velkým L (kdy u jsi to takto pojmenovala) nedojde ve vztahu k takovému odcizení, jaké tady popisuje. To jsem tím vím chtěla říct. Protoe ti dva lidé k sobě prostě patří. Láska není euforie ani zamilování. Láska je prostě láska.
Sdílet partnera nijak nepřiměje, kdy sám nebude chtít. Moná jsem naivní, ale stále si myslím, e i sdílení je součást vztahu, kdy se potkají ti praví. Sdílení, které ani věkem ani délkou vztahu nekončí a pořád tady je.
myslím, e se mýlí...
Není tady
Myslím, e se nemýlím. Protoe to je prostě ten ideální vztah, kde to funguje od potkání do smrti.
To je ten, ke kterému směřujeme, ale jen málokomu je dopřán, protoe jen málokdo potká toho, co k němu skutečně patří. Někdy si to na chvilku myslíme, ale kdy se to pokazí, to je důkaz toho, e to nebylo to skutečné. Vztah posvátný a posvěcený. Vztah z nebe.
Upravil(a) Eva. (5. 4. 2014 13:24)
Není tady
Eva. napsal(a):
Myslím, e se nemýlím. Protoe to je prostě ten ideální vztah, kde to funguje od potkání do smrti.
To je ten, ke kterému směřujeme, ale jen málokomu je dopřán, protoe jen málokdo potká toho, co k němu skutečně patří. Někdy si to na chvilku myslíme, ale kdy se to pokazí, to je důkaz toho, e to nebylo to skutečné. Vztah posvátný a posvěcený. Vztah z nebe.
nebudu se s tebou přít... kdy si to myslí...
Není tady