|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
http://www.informservis.cz/
máte zkušenosti s tímto,nebo tahají z lidí jenom peníze??
Díky za odpověď.
Není tady
Působí to silně dojmem: Podej prst - my ti ukousnem celou ruku 
Toť můj názor.
U nás v domě má někdo ve sklepě haldy reklamních časopisů a brožur - asi se stará o jejich distribuci.
Kdo ví, třeba je to něco takového.
To já bych raději byla mezi lidma. Práce doma - nic pro mě.
Upravil(a) tříska (30. 8. 2009 9:33)
Není tady
Nezkoušela bych to ani náhodou
copak je normální, aby Vám šéf při nástupu do rpáce řekl "tak jestli u nás chcete pracovat, tak nám zaplaťte dva platy - to je jedn drobná investice v poměru s tím co si můžete vydělat." Není, ne? Cokoliv kde z tebe tahají prachy kvůli tomu abys VŮBEC mohla pracovat zavání podvodem.
Není tady

Přímo po rozkliknutí vidíš, že si musíš "koupit" nabídky na práci. Obyčejně, po zakoupení, Ti přijde zásilka, dělej to, jako my, on se nějakej "vůl" nachytá a Ty si vyděláš.
Není tady

Nu, já mám zase trochu jiné zkušenosti. Momentálně jsem nezaměstnaná a hledám práci, což s sebou nese aspoň hodinu denně odepisování na inzeráty a regeistraci na různých pracovních serverech.
Telefonicky mi odpověděla slečna, která mě pozvala na přijímací pohovot do společnosti XYZ. Abych se na schůzku náležitě připravila, sedla jsem v předvečer konání k internetu a vygůglila si společnost XYZ. Ohromeně jsem zjistila, že společnost XYZ se zabývá makléřským poradenstvím na hranici legality a na toto konto figuruje v mnoha internetových diskusích. Bývalí zaměstnanci zde popisovali prapodivné praktiky, kterých se společnost dopouštěla a mimo jiné popisovali, kterak třeba tři měsíce telefonicky obvolávali klienty a protože neuzavřeli žádný obchod, nevydělali si ani korunu a v podstatě dělali 3 měsíce telefonisty zcela zdarma 
Takže pozor na to, kdo nabízí práci a za jakých podmínek.
BTW ještě, že mám doma internet - ušetřila jsem si tak cestovné do Prahy a nazpět 
Není tady