6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
kakamila napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Kde doteď bydlel? U milenky, nebo někde sám a za ní docházel? Já bych mu řekla - polapal si moji důvěru v tebe, nejde to ze dne na den ti říct, zda ano, či ne. Musí si tu důvěru zase zaslouit, nebo vybudovat. Dejme tomu čas a uvidí se.
NO a uvidí se - jak tu holky píou - myslí-li to váně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chce a hlavně - co nechce. Bude-li to akceptovat, můete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechce výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestlie mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)Zklamaná, promiň, ale představa, e někomu říkám tuhle větu, mě značně pobavila. Bych si připadala jako Adina Mandlová ve filmu pro pamětníky
Není to diktát - můe pouít vlastní interpretaci - takté i ty...nebo ti snad stojím u krku s noem
Nebo třeba dle jiného slovníku - vys*ral si se na mě a na děti, nechal si mě ve sr*ačkách - táhni, odkud si přiel a jestli si chce se mnou začít, tak se bude muset jinak kroutit...u to lépe ladí k tvému citu?
Upravil(a) Zklamaná (29. 8. 2009 15:42)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:41)
Není tady
vys*ral si se na mě a na děti, nechal si mě ve sr*ačkách - táhni
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 15:45)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Nezapomeň mu říct, a je přítě pečlivějí a vechny potřebné věci pro malého si vezme s sebou, aby tě zbytečně neblokoval.
Ale, e se vůbec snaím - a dorazí, stejně se rozteče, co ?to ne, ale jak zabouchnu dveře zas budu bulet, jako pokadé
ach jo - u nevím, co z tebou - měla bys jít alespoň ven, i kdybys měla obejít ten blok - na veřejnosti se bude muset ovládnout
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Nezapomeň mu říct, a je přítě pečlivějí a vechny potřebné věci pro malého si vezme s sebou, aby tě zbytečně neblokoval.
Ale, e se vůbec snaím - a dorazí, stejně se rozteče, co ?to ne, ale jak zabouchnu dveře zas budu bulet, jako pokadé
Ale já tohle mám v ivý paměti, ten stranej pocit .............jak si odvez děti a vichni tři zmïzeli, tak straná depka po tý ztracený rodině.............. po těch nádherných výletech s kočárkem v lesích , zapadající růový slunce , v kočáru buclatý mimino a večer perfekt sex:( .........přitom mě vedle v posteli čekal můj sladkej nahej blondatej ukrajinskej chlapeček........já bych to snad měla dodneka ty pocity, kdybych měla malý děti a on si pro ně chodil.........
Upravil(a) Rozmarila (29. 8. 2009 15:50)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
měli jsme dnes vyrazit s dětmi, teda on říkal, e pokud bude sám, tak asi není, přijede malému jen pro botičky...
paneboe... tak tohle říct mně, tak to by teprv letěl...
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:42)
Není tady
nejse ádná onuce, abys čekala co na tebe milostivě zbyde!
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
nechápu co ten včerejek měl znamenat....
nejspí si potřeboval nezávazně s bývalkou za.ukat aby si pohonil ego jak mu stačí pár blbých canců a poloí se na zádíčka
Není tady
Není tady
ale můe, co bys nemohla, to se nedá takhle si lusknout prsty a odmilovat se na povel - jen mu to prosímtě nedávej na jevo! koukej to vydret dobře ví co by tě čekalo! I kdyby se k tobě vrátil, se slečnou by to stejně koulel jako teď s tebou! Nebo věří e by se s ní jen tak rozeel?
Není tady
Není tady
jo to věřím e by se rád vrátil - ale stejně by si dál il (vlastně uíval) podle svojeho, akorát by si dával větí pozor abys na to nepřila, a ty bys přila jenom o nervy...
Není tady
Bety napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
měli jsme dnes vyrazit s dětmi, teda on říkal, e pokud bude sám, tak asi není, přijede malému jen pro botičky...
paneboe... tak tohle říct mně, tak to by teprv letěl...
No já to vidím z pozice, e vlastně ani jinak to Sun říct nemohl, rozuměno - u Sun u nebydlí, a u nové sice bydlí, ale ta můe ho kdykoliv vyhodit, take musí sekat latinu....take musí manévrovat a hrát to na obě strany, aby z něj nakonec nebyl bezdomovec. Sám neví, co chce....on by tak panáček nakonec chtěl obě, dokonalý servis, a hlavně nic neřeit. Není to chlap.
SUn, hlavu vzhůru a nebreč sakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nebo sednu na autobus, přijedu a nafackuji Ti , a se probere....a pak pobrečíme spolu, budeme dokonalá dvojka
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:43)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Bety napsal(a):
ale můe, co bys nemohla, to se nedá takhle si lusknout prsty a odmilovat se na povel - jen mu to prosímtě nedávej na jevo! koukej to vydret dobře ví co by tě čekalo! I kdyby se k tobě vrátil, se slečnou by to stejně koulel jako teď s tebou! Nebo věří e by se s ní jen tak rozeel?
to já vůbec nevím, chjooo dal mi naději, e by se mohl vrátit a já se ji chytla...
To on by měl přemýlet, jestli dá ty naději jemu, kdy on odeel, ne ?
Jinak, chlapi jsou sice oousti, ale zase, kdy u opravdu od eny odejdou, dokonce sami, ani by byli vyhozeni, a dokonce se i rozvedou, asi to myslí spí váně, e s ní být prostě nechtějí. Kdyby to byl nějaký úlet, spí by se snail zůstat doma s manelkou (obzvlá, kdy mu vechno trpí) a s milenkou se el občas pobavit.
Prosímtě, přestaň si u lhát. Udělej za tím tlustou čáru a přestaň si dělat nějaké naděje, kdy k tomu není ádný důvod. Jednou jste se rozvedli a hotovo. ij si svůj ivot - musí se to naučit
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
ANdrejko, sedej na ten autobus a u a si tady
Nezahrávej si - já mám dovolenou
Není tady
Není tady
Není tady
To můu - absolutně nic mi v tom nebrání - a dostane na kaďák
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
. ij si svůj ivot - musí se to naučit
...to musím... jinak budu jen bulet...
No, to bude pro potencionální nápadníky opravdu hooooodně přitalivá
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:44)
Není tady
Není tady
Udělej s tím něco kvůli sobě. Pro sebe, aby ty jsi byla v pohodě. Potom se nápadníci sami pohrnou. Mui mají rádi veselé, pohodové eny, ne trosky.
Není tady
Není tady