29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Aha. A jeho zájmy se nějak změnily, od té doby ? Začal háčkovat, drhat, nebo tak něco, že si myslí, že teď byste už spolu zase být mohli ?
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 15:01)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:45)
Není tady
Není tady
Tak proč se ho nezeptáš ? Říkal jsi, že nemůžeme být spolu, protože máme jiné zájmy. Tvoje zájmy se za ten půlrok nějak změnily ? Moje ne - mám pořád stejné, tak proč bys se mnou chtěl být za stejných okolností, za kterých jsi odešel ? Zdá se mi to podezřelé
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
no myslím, že jen měli krizi.. a já hloupá začala doufat.... teď mi přišla od něj smska... měli jsme dnes vyrazit s dětmi, teda on říkal, že pokud bude sám, tak asi není, přijede malému jen pro botičky...
Jo, takže, pokud bude sám, vezme zavděk bývalou manželkou - no teda, a ty ještě řveš !
Mě by zajímalo, jak by se na to tvářila ta jeho současná, že s tebou výletuje. Asi nic moc, žejo.
Tohle mi nepřipadá, jako že neví, co chce. Tohle mi připadá, že ho začalo bavit s vámi cvičit - z oběma. A zkouší, jestli k tobě bude zase moci dorazit, až mu na to ona přijde a vykopne ho. Stejně tak určitě zkoušel na ni, jestli ho vezme k sobě, když od tebe odejde.
Měly byste se domluvit a poslat ho do řiti obě.
Není tady
Kde doteď bydlel? U milenky, nebo někde sám a za ní docházel? Já bych mu řekla - pošlapal si moji důvěru v tebe, nejde to ze dne na den ti říct, zda ano, či ne. Musíš si tu důvěru zase zasloužit, nebo vybudovat. Dejme tomu čas a uvidí se.
NO a uvidí se - jak tu holky píšou - myslí-li to vážně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chceš a hlavně - co nechceš. Bude-li to akceptovat, můžete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechceš výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestliže mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)
Není tady
Sonriso, nerozumím, proč řešíš coby- kdyby. Ani ti neřekl, že se chce vrátit a ty už řešíš. Proč?
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Já vím , že jsem hloupá, no co nadělám, asi mi musí znovu ublížit, abych si dala pokoj, že?
Jo ?? A kolikrát ?
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:46)
Není tady
někdo tady někde (v jiném vlákně) napsal přirovnání k loutce na hřebíčku - to mi přišlo velmi výstižné
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Já vím , že jsem hloupá, no co nadělám, asi mi musí znovu ublížit, abych si dala pokoj, že?
Jo ?? A kolikrát ?
...už víckrát neee...
Tak jsem namalovaná a upravená a čekám na BM až přijede malému pro botičky....
Jsi beznadějný případ
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
někdo tady někde (v jiném vlákně) napsal přirovnání k loutce na hřebíčku - to mi přišlo velmi výstižné
tímhle bych nechtěla být.... jen loutkou...
ale vždyť jsi - copak to nevidíš ???????
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
tímhle bych nechtěla být.... jen loutkou...
Tím jsi.
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:47)
Není tady
Když už na něho čekat, tak oblečená a "v kabátě" - čekáš jen, až si vezme botičky, abys už konečně mohla odejít. Kam, to je samozřejmě tvoje věc - jsi rozvedená žena. I kdyby ses po jho odchodu měla zase svléknout do tepláků a luštit křížovku. Chlap, kterého chceš zajímat, tě nikdy nesmí vidět čekající, obzvláště ne na něho, ale vždycky na odchodu, při příchodu..... v akci
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 15:36)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:47)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Kde doteď bydlel? U milenky, nebo někde sám a za ní docházel? Já bych mu řekla - pošlapal si moji důvěru v tebe, nejde to ze dne na den ti říct, zda ano, či ne. Musíš si tu důvěru zase zasloužit, nebo vybudovat. Dejme tomu čas a uvidí se.
NO a uvidí se - jak tu holky píšou - myslí-li to vážně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chceš a hlavně - co nechceš. Bude-li to akceptovat, můžete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechceš výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestliže mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)
Zklamaná, promiň, ale představa, že někomu říkám tuhle větu, mě značně pobavila. Bych si připadala jako Adina Mandlová ve filmu pro pamětníky
Není tady
mashanka napsal(a):
Když už na něho čekat, tak oblečená a "v kabátě" - čekáš jen, až si vezme botičky, abys už konečně mohla odejít. Kam, to je samozřejmě tvoje věc - jsi rozvedená žena. I kdyby ses po jho odchodu měla zase svléknout do tepláků a luštit křížovku. Chlap, kterého chceš zajímat, tě nikdy nesmí vidět čekající, obzvláště ne na něho, ale vždycky na odchodu, při příchodu..... v akci
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
NO a uvidí se - jak tu holky píšou - myslí-li to vážně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chceš a hlavně - co nechceš. Bude-li to akceptovat, můžete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechceš výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestliže mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)doteď pořád bydlí s milenkou a jejím synem... no myslím, že bude nejlepší to prostě nechat být a čas uvidí, jestli se vrátí nebo ne.... dvířka má u mě otevřené.... zatím...
...a zřejmě to moc dobře ví.
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Když už na něho čekat, tak oblečená a "v kabátě" - čekáš jen, až si vezme botičky, abys už konečně mohla odejít. Kam, to je samozřejmě tvoje věc - jsi rozvedená žena. I kdyby ses po jho odchodu měla zase svléknout do tepláků a luštit křížovku. Chlap, kterého chceš zaujímat, tě nikdy nesmí vidět čekající, ale vždycky na odchodu, při příchodu..... v akci
ju já jsem připravená, že sotva odejde vyrážím taky.... samo, že nikam nejdu....
Tak stepuj s botičkami před barákem a obejdi si blok...a pak se vrať domů
Není tady
Nezapomeň mu říct, ať je příště pečlivější a všechny potřebné věci pro malého si vezme s sebou, aby tě zbytečně neblokoval.
Ale, že se vůbec snažím - až dorazí, stejně se roztečeš, co ?
Není tady