18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Aha. A jeho zájmy se nějak změnily, od té doby ? Začal háčkovat, drhat, nebo tak něco, e si myslí, e teď byste u spolu zase být mohli ?
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 15:01)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:45)
Není tady
Není tady
Tak proč se ho nezeptá ? Říkal jsi, e nemůeme být spolu, protoe máme jiné zájmy. Tvoje zájmy se za ten půlrok nějak změnily ? Moje ne - mám pořád stejné, tak proč bys se mnou chtěl být za stejných okolností, za kterých jsi odeel ? Zdá se mi to podezřelé
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
no myslím, e jen měli krizi.. a já hloupá začala doufat.... teď mi přila od něj smska... měli jsme dnes vyrazit s dětmi, teda on říkal, e pokud bude sám, tak asi není, přijede malému jen pro botičky...
Jo, take, pokud bude sám, vezme zavděk bývalou manelkou - no teda, a ty jetě řve !
Mě by zajímalo, jak by se na to tvářila ta jeho současná, e s tebou výletuje. Asi nic moc, ejo.
Tohle mi nepřipadá, jako e neví, co chce. Tohle mi připadá, e ho začalo bavit s vámi cvičit - z oběma. A zkouí, jestli k tobě bude zase moci dorazit, a mu na to ona přijde a vykopne ho. Stejně tak určitě zkouel na ni, jestli ho vezme k sobě, kdy od tebe odejde.
Měly byste se domluvit a poslat ho do řiti obě.
Není tady
Kde doteď bydlel? U milenky, nebo někde sám a za ní docházel? Já bych mu řekla - polapal si moji důvěru v tebe, nejde to ze dne na den ti říct, zda ano, či ne. Musí si tu důvěru zase zaslouit, nebo vybudovat. Dejme tomu čas a uvidí se.
NO a uvidí se - jak tu holky píou - myslí-li to váně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chce a hlavně - co nechce. Bude-li to akceptovat, můete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechce výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestlie mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)
Není tady
Sonriso, nerozumím, proč řeí coby- kdyby. Ani ti neřekl, e se chce vrátit a ty u řeí. Proč?
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Já vím , e jsem hloupá, no co nadělám, asi mi musí znovu ublíit, abych si dala pokoj, e?
Jo ?? A kolikrát ?
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:46)
Není tady
někdo tady někde (v jiném vlákně) napsal přirovnání k loutce na hřebíčku - to mi přilo velmi výstiné
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Já vím , e jsem hloupá, no co nadělám, asi mi musí znovu ublíit, abych si dala pokoj, e?
Jo ?? A kolikrát ?
...u víckrát neee...
Tak jsem namalovaná a upravená a čekám na BM a přijede malému pro botičky....
Jsi beznadějný případ
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
někdo tady někde (v jiném vlákně) napsal přirovnání k loutce na hřebíčku - to mi přilo velmi výstiné
tímhle bych nechtěla být.... jen loutkou...
ale vdy jsi - copak to nevidí ???????
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
tímhle bych nechtěla být.... jen loutkou...
Tím jsi.
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:47)
Není tady
Kdy u na něho čekat, tak oblečená a "v kabátě" - čeká jen, a si vezme botičky, abys u konečně mohla odejít. Kam, to je samozřejmě tvoje věc - jsi rozvedená ena. I kdyby ses po jho odchodu měla zase svléknout do tepláků a lutit kříovku. Chlap, kterého chce zajímat, tě nikdy nesmí vidět čekající, obzvlátě ne na něho, ale vdycky na odchodu, při příchodu..... v akci
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 15:36)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:47)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Kde doteď bydlel? U milenky, nebo někde sám a za ní docházel? Já bych mu řekla - polapal si moji důvěru v tebe, nejde to ze dne na den ti říct, zda ano, či ne. Musí si tu důvěru zase zaslouit, nebo vybudovat. Dejme tomu čas a uvidí se.
NO a uvidí se - jak tu holky píou - myslí-li to váně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chce a hlavně - co nechce. Bude-li to akceptovat, můete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechce výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestlie mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)
Zklamaná, promiň, ale představa, e někomu říkám tuhle větu, mě značně pobavila. Bych si připadala jako Adina Mandlová ve filmu pro pamětníky
Není tady
mashanka napsal(a):
Kdy u na něho čekat, tak oblečená a "v kabátě" - čeká jen, a si vezme botičky, abys u konečně mohla odejít. Kam, to je samozřejmě tvoje věc - jsi rozvedená ena. I kdyby ses po jho odchodu měla zase svléknout do tepláků a lutit kříovku. Chlap, kterého chce zajímat, tě nikdy nesmí vidět čekající, obzvlátě ne na něho, ale vdycky na odchodu, při příchodu..... v akci
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
NO a uvidí se - jak tu holky píou - myslí-li to váně, bude o tebe mít zájem i za půl roku - i za déle. Začni s ním znova - nenavazuj v místě, kde jste skončili - tzn. neskákej mu hned kolem krku a do postele. Nastav v případném novém vztahu nová pravidla, hranice, mluvte o tom, komunikujte, řekni mu, co chce a hlavně - co nechce. Bude-li to akceptovat, můete spolu pak být. Bude-li mít k něčemu, co ty nechce výhrady, asi to nebude tak skvělý. No a v neposlední řadě, nevěř mu na první odkejvání čehokoliv - jestlie mu teče do bot, odkejvá ti cokoliv :-)doteď pořád bydlí s milenkou a jejím synem... no myslím, e bude nejlepí to prostě nechat být a čas uvidí, jestli se vrátí nebo ne.... dvířka má u mě otevřené.... zatím...
...a zřejmě to moc dobře ví.
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
Kdy u na něho čekat, tak oblečená a "v kabátě" - čeká jen, a si vezme botičky, abys u konečně mohla odejít. Kam, to je samozřejmě tvoje věc - jsi rozvedená ena. I kdyby ses po jho odchodu měla zase svléknout do tepláků a lutit kříovku. Chlap, kterého chce zaujímat, tě nikdy nesmí vidět čekající, ale vdycky na odchodu, při příchodu..... v akci
ju já jsem připravená, e sotva odejde vyráím taky.... samo, e nikam nejdu....
Tak stepuj s botičkami před barákem a obejdi si blok...a pak se vra domů
Není tady
Nezapomeň mu říct, a je přítě pečlivějí a vechny potřebné věci pro malého si vezme s sebou, aby tě zbytečně neblokoval.
Ale, e se vůbec snaím - a dorazí, stejně se rozteče, co ?
Není tady