Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 30. 8. 2009 22:04

Rozmarila
Zablokovaný

Re: "Chce se vrátit,aneb půl rok po odchodu"

sonrisa_1976 napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

boože, proč seš tak závistivá??? Si mě prdni do ignoru a nepruď... dumbom

big_smilebig_smile:Dmyslíš že ti závidím tu tragédii, co tu předvádíš ??Morfík to zkouší na všechny, prostě se nudí a je rád, že je tu tolik ženských najednou, na jiných chatech by musel prosit o půl věty ... .......a ty ses toho chytla jak životní šance.....kolik že ti je ?

já že se toho chytla jako životní šance??? dumbom asi moc nečteš viď?? vissla A kolik mi je? Akorát...

Tak to jsem asi slepá, když mám pocit že tu sedíš celý dny a řešíš chlapy a smajlíky a doma mᚠtři děti ......já chápu že je ti blbě , mě bylo v tý době taky .........ale zas když vidím, jak jsi dětská, tak se ani nedivím, že mᚠv životě takový problémy .....vyloženě si o ně říkáš, přímo žadoníš........ty mᚠvíc tatínků u dětí, co?A je ti kolem 30 let ?sad

A si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#227 30. 8. 2009 22:04

petra72
Host

Želvička17 napsal(a):

Rozmarila že by byla ta, co si schovává ty růžovoučké údy?

No to mi ho teda vyndej storstark

Žejo viď?   Jestli je to fakt ten původní nic změněn na Rozmařilou, tak to jooo. To její názory na ostatní beru. To je stejná legranda, jako ty její růžovoučký .... fuj, to slovo nesmím vyslovit, páč bych pak dostla chu... gloria

Jestli to tak není, tak se omlouvám a klaním až k zemi. vissla

#228 30. 8. 2009 22:41

x21365
Host

Petro , dělᚠsi jen legraci, že jo ???
Teda, doufám....... kvůli tobě

#229 30. 8. 2009 22:45

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

No já Petru 72 znám a působí na mě velice pohodově. Tady to ale asi někomu vadí, ta schopnost minulost si srovnat a uzavřít smile

Tohle na ni obdivuji, chtěla bych to umět...

Jj, tak toto na nej tiez obdivujem lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#230 9. 10. 2009 12:29

lady ZP
♥♥♥----
Místo: Praha

mashanka napsal(a):

Mám strach, že prochází s tou svoji novou krizí a že se jen ujišoval, že kdyby mu to nedopadlo, že se bude mít kam vrátit...

To je velmi pravděpodobné.
Já bych to nechala tak, jak to je. Tři týdny je krátká doba - byl zvyklý na svou rodinu a je jasné, že si také zvyká na nový stav.

Maximálně bych se opatrně nechala znovu "balit"a časem bych s ním začala randit. Ale každý ve svém a žádné rodinování. To ovšem vyžaduje pevnou vůli - nepodlehnout a nezačít ho zvát na obědy, prát mu fusekle a nechat ho u sebe přespávat.

Byla bys jeho milenkou - tak proč si to neužít co nejdéle. Nech ho, a on přemýšlí, jak tě dostat - čím tě zaujmout, jaký pro tebe vymyslet program........ nech ho pádlovat, neber mu ten pocit, že si tě dobude - budeš mít potom pro něho daleko větší cenu

Skvělá rada moudré ženy !!!tummenupptummenupptummenupp

Žít a nechat žít

Není tady

#231 9. 10. 2009 13:06

lady ZP
♥♥♥----

ViktorkaLove napsal(a):

mashanka napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

no tak to nevím ani já gloria a aspoň by jsi to měla ke mě blíž tongue

No, to bychom asi zrovna někde plakaly spolu. On byl taky pěknej vejlupek - ale tenkrát jsem byla mladá a blbá - ikdyž, zase tolik ne, když jsem z toho vycouvala

Už jsem z vas Ostravaček taky potróblá, řikám si, co ta Son píše, že by to bylo blíže přes jakousi Barovskou hospodu, když přes hospody bývá vjetšinou šééécko delší... a pak mi došlo, že Mash, skoro Ostravačka...
Mmch. v Pendolinu se fakt nekouří? Třeba proto jsou tak poruchová, ne?

Dámy to máte z toho, že všude autem - zaspaly jste dobu už pár let nejsou ani kuřádká oddělení, zkrátka nikde na dráze se nekouří, ani na nádražích a setsakra si na to dávaj městský strážníci majzla.
Takže nekouří se ani v rychlíku JADRAN, který jede 36 hodin do Chorvatska - řekla bych, že je to diskriminace nás kuřáků, sakra.hmm

Žít a nechat žít

Není tady

#232 9. 10. 2009 13:08

lady ZP
♥♥♥----

Oprava - kuřácká oddělení, ale to vy jistě víte - jo a Mashanko ta část Ostravy se nejmenuje Záhřeb ale Zábřeh, to jen tak, aby se neřeklo taky odtamtud kousek pocházím.

Žít a nechat žít

Není tady

#233 9. 10. 2009 13:17

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

lyssna

Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:52)

Není tady

#234 26. 1. 2013 17:53

sipova
♥♥♥♥♥♥-

Tak vrátil se?

Není tady

#235 26. 1. 2013 18:02

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

co pořád blbneš s tím vracením, sipova?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#236 26. 1. 2013 18:16

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Protože pořád doufá. Mám v sázce  svý boty:-)

Není tady

#237 26. 1. 2013 18:35

agewa
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

[b]Protože pořád doufá.[/b] Mám v sázce  svý boty:-)

presne

Není tady

#238 27. 1. 2013 8:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

koukám, že to tu sonrisa promazala va

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí