6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sonrisa_1976 napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
booe, proč se tak závistivá??? Si mě prdni do ignoru a nepruď...:Dmyslí e ti závidím tu tragédii, co tu předvádí ??Morfík to zkouí na vechny, prostě se nudí a je rád, e je tu tolik enských najednou, na jiných chatech by musel prosit o půl věty ... .......a ty ses toho chytla jak ivotní ance.....kolik e ti je ?
já e se toho chytla jako ivotní ance??? asi moc nečte viď?? A kolik mi je? Akorát...
Tak to jsem asi slepá, kdy mám pocit e tu sedí celý dny a řeí chlapy a smajlíky a doma má tři děti ......já chápu e je ti blbě , mě bylo v tý době taky .........ale zas kdy vidím, jak jsi dětská, tak se ani nedivím, e má v ivotě takový problémy .....vyloeně si o ně říká, přímo adoní........ty má víc tatínků u dětí, co?A je ti kolem 30 let ?
Není tady
elvička17 napsal(a):
Rozmarila e by byla ta, co si schovává ty růovoučké údy?
No to mi ho teda vyndej
ejo viď? Jestli je to fakt ten původní nic změněn na Rozmařilou, tak to jooo. To její názory na ostatní beru. To je stejná legranda, jako ty její růovoučký .... fuj, to slovo nesmím vyslovit, páč bych pak dostla chu...
Jestli to tak není, tak se omlouvám a klaním a k zemi.
Petro , dělá si jen legraci, e jo ???
Teda, doufám....... kvůli tobě
sonrisa_1976 napsal(a):
elvička17 napsal(a):
No já Petru 72 znám a působí na mě velice pohodově. Tady to ale asi někomu vadí, ta schopnost minulost si srovnat a uzavřít
Tohle na ni obdivuji, chtěla bych to umět...
Jj, tak toto na nej tiez obdivujem
Není tady
mashanka napsal(a):
Mám strach, e prochází s tou svoji novou krizí a e se jen ujioval, e kdyby mu to nedopadlo, e se bude mít kam vrátit...
To je velmi pravděpodobné.
Já bych to nechala tak, jak to je. Tři týdny je krátká doba - byl zvyklý na svou rodinu a je jasné, e si také zvyká na nový stav.
Maximálně bych se opatrně nechala znovu "balit"a časem bych s ním začala randit. Ale kadý ve svém a ádné rodinování. To ovem vyaduje pevnou vůli - nepodlehnout a nezačít ho zvát na obědy, prát mu fusekle a nechat ho u sebe přespávat.
Byla bys jeho milenkou - tak proč si to neuít co nejdéle. Nech ho, a on přemýlí, jak tě dostat - čím tě zaujmout, jaký pro tebe vymyslet program........ nech ho pádlovat, neber mu ten pocit, e si tě dobude - bude mít potom pro něho daleko větí cenu
Skvělá rada moudré eny !!!
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
mashanka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
no tak to nevím ani já a aspoň by jsi to měla ke mě blí
No, to bychom asi zrovna někde plakaly spolu. On byl taky pěknej vejlupek - ale tenkrát jsem byla mladá a blbá - ikdy, zase tolik ne, kdy jsem z toho vycouvala
U jsem z vas Ostravaček taky potróblá, řikám si, co ta Son píe, e by to bylo blíe přes jakousi Barovskou hospodu, kdy přes hospody bývá vjetinou ééécko delí... a pak mi dolo, e Mash, skoro Ostravačka...
Mmch. v Pendolinu se fakt nekouří? Třeba proto jsou tak poruchová, ne?
Dámy to máte z toho, e vude autem - zaspaly jste dobu u pár let nejsou ani kuřádká oddělení, zkrátka nikde na dráze se nekouří, ani na nádraích a setsakra si na to dávaj městský stráníci majzla.
Take nekouří se ani v rychlíku JADRAN, který jede 36 hodin do Chorvatska - řekla bych, e je to diskriminace nás kuřáků, sakra.
Není tady
Oprava - kuřácká oddělení, ale to vy jistě víte - jo a Mashanko ta část Ostravy se nejmenuje Záhřeb ale Zábřeh, to jen tak, aby se neřeklo taky odtamtud kousek pocházím.
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:52)
Není tady
Tak vrátil se?
Není tady
co pořád blbne s tím vracením, sipova?
Není tady
Protoe pořád doufá. Mám v sázce svý boty:-)
Není tady
holcina napsal(a):
[b]Protoe pořád doufá.[/b] Mám v sázce svý boty:-)
presne
Není tady
koukám, e to tu sonrisa promazala
Není tady