6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 18:21)
Není tady
Mám strach, e prochází s tou svoji novou krizí a e se jen ujioval, e kdyby mu to nedopadlo, e se bude mít kam vrátit...
To je velmi pravděpodobné.
Já bych to nechala tak, jak to je. Tři týdny je krátká doba - byl zvyklý na svou rodinu a je jasné, e si také zvyká na nový stav.
Maximálně bych se opatrně nechala znovu "balit"a časem bych s ním začala randit. Ale kadý ve svém a ádné rodinování. To ovem vyaduje pevnou vůli - nepodlehnout a nezačít ho zvát na obědy, prát mu fusekle a nechat ho u sebe přespávat.
Byla bys jeho milenkou - tak proč si to neuít co nejdéle. Nech ho, a on přemýlí, jak tě dostat - čím tě zaujmout, jaký pro tebe vymyslet program........ nech ho pádlovat, neber mu ten pocit, e si tě dobude - bude mít potom pro něho daleko větí cenu
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 13:51)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:47)
Není tady
Sun, my to spolu probíráme přes ajsko, take ví, co si myslím já, nicméně mi to nedá a musím napsat, e Mashanka to napsala velmi krásně a má naprostou pravdu. Bude to chtít pevnou vůli, bude brečet, vím to, ale prostě MUSÍ vydret. Nejsi přece laciná trofej, nedovol, aby písknul a ty přiběhne. Ano vím, miluje ho, vím to, vím, e to bolí, ale byl to on, kdo odeel, kdo Tě nechal ve srabu se třemi dětmi, ani se neohlédl. Kdy bude na dně a bude ho chtít zavolat k sobě, vzpomeň si na okamik, kdy ses sesypala, jak zle Ti bylo. Nedovol, aby Ti ublíil znova. Zachovej si svou hrdost, nech se znova dobývat, jsi ena, ena která si to zaslouí, nechej ho v nejistotě, ublíil Ti, tak a se teď chlapec snaí. Pokud Tě skutečně miluje, a lituje toho, co udělal (co tak klidně můe být), tak vydrí, vydrí čekat, bude se snait Tě znova dobýt - s láskou, s něhou. Pokud je to opak a jde mu jen o to, aby se měl případně kam vrátit, tak to nevydrí, a pak Ti za to nestojí. Je to těký, vím to. Dr se....vak ví, e tady jsem pro Tebe, jak bude potřebovat rameno na vybrečení, jsem tu
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:48)
Není tady
Kdyz jsem se rozvedla muj BM take chtel po 2 mesicich zpet.I kdyz jsem ho srasne milovala nevzala jsem ho zpet.Vedela jsem,ze bych se s nim jenom trapila.stala by se ze me strasne zarliva zenska ktera by se mu stejne zprotivila.Vecne bych se utapela v podezreni,ze me zase nekde zahyba.
Není tady
Ted resim problem sve zname .Ma hodne atraktivniho manzela se kterym prozila pres 20 let.Vcera me se slzama v ocich vypravela,ze od ni odesel ke sve milence jeji kamaradce.Vim,ze on ji byl,uz nekolikrat neverny vzdycky mu odputila.I ted mu dala sanci na navrat do vanoc.Nejvic me prekvapilo,ze rozpad jejiho manzelstvi dava za vinu jejich dceri,ze byla problematicka a on chudak nemel doma klid.
Je mi ji opravdu lito,vim,ze se citi mizerne.Ale co ji ceka za zivot,pokud on se vrati zpet,kdyz ji bude stejne nevernej treba s nejakou jinou.
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
..mám strach ze sebe... e to nevydrím a prostě mu "podlehnu" bojím se toho veho...
No, to já taky, proto ti to píu. Pokud myslí, e na to nemá, nech to zatím být. Jestli tě skutečně chce, bude tě chtít i za půl roku
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Kdyz jsem se rozvedla muj BM take chtel po 2 mesicich zpet.I kdyz jsem ho srasne milovala nevzala jsem ho zpet.Vedela jsem,ze bych se s nim jenom trapila.stala by se ze me strasne zarliva zenska ktera by se mu stejne zprotivila.Vecne bych se utapela v podezreni,ze me zase nekde zahyba.
..z toho mám strach, ale zase vím, e jsem mu vlastně odpustila....
Pokud si mu vlastne odpustila tak neni co resit.Tvuj pribeh neznam nevim jestli ve vasem vztahu byla nevera,ale pokud ano ver,ze za cas se to muze opakovat znova co bude dal ?Zase odpustis?
Není tady
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ted resim problem sve zname .Ma hodne atraktivniho manzela se kterym prozila pres 20 let.Vcera me se slzama v ocich vypravela,ze od ni odesel ke sve milence jeji kamaradce.Vim,ze on ji byl,uz nekolikrat neverny vzdycky mu odputila.I ted mu dala sanci na navrat do vanoc.Nejvic me prekvapilo,ze rozpad jejiho manzelstvi dava za vinu jejich dceri,ze byla problematicka a on chudak nemel doma klid.
Je mi ji opravdu lito,vim,ze se citi mizerne.Ale co ji ceka za zivot,pokud on se vrati zpet,kdyz ji bude stejne nevernej treba s nejakou jinou...no pokud byl nevěrnej víckrát, asi by u neměl anci, my byli spolu skoro 11let... a celou dobu byl věrný, a letos v lednu.... chjooo.... mám z něj pocit, e toho lituje, e neví kudy kam.... miluju ho pořád....
On odesel k milence?Jestli jo,proc chce zpatky?Mluvila si s nim o tom?
Není tady
Sonriso, Mashanka Ti to napsala velice hezky.
Dej tomu čas, abys poznala oč Tvému BM vlastně vůbec jde - jestli si uvědomuje, oč přiel, lituje toho co udělal a chtěl by případně začít s Tebou znovu a jinak.
Nebo jestli mu jde o "zadní vrátka" či se chce ujistit, e Tě má pořád jistou, cvrlikat na Tebe a na situaci nic zásadního neměnit.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Je mi ji opravdu lito,vim,ze se citi mizerne.Ale co ji ceka za zivot,pokud on se vrati zpet,kdyz ji bude stejne nevernej treba s nejakou jinou.
Chudáček neměl doma klid jo??A dítě za to můe ??Jestli to nebylo naopak, tatínek vyváděl a dítě z toho bylo problematický ...
To je fakt neuvěřitelný, co si některý enský nechaj líbit.
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:49)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
..z toho mám strach, ale zase vím, e jsem mu vlastně odpustila....
To, e to ví ty, to je tvoje věc - proč by to měl vědět i on ? Ona je něco jiného nevěra, kdy zjistí, e se někde náhodně spustil, a něco jiného, kdy opravdu odeel - i od třech dětí, nejen od tebe
Není tady
eremuruss napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Je mi ji opravdu lito,vim,ze se citi mizerne.Ale co ji ceka za zivot,pokud on se vrati zpet,kdyz ji bude stejne nevernej treba s nejakou jinou...no pokud byl nevěrnej víckrát, asi by u neměl anci, my byli spolu skoro 11let... a celou dobu byl věrný, a letos v lednu.... chjooo.... mám z něj pocit, e toho lituje, e neví kudy kam.... miluju ho pořád....
On odesel k milence?Jestli jo,proc chce zpatky?Mluvila si s nim o tom?
No zalezi taky na tom jak se k tobe choval driv.
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:49)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
mashanka napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
..mám strach ze sebe... e to nevydrím a prostě mu "podlehnu" bojím se toho veho...
No, to já taky, proto ti to píu. Pokud myslí, e na to nemá, nech to zatím být. Jestli tě skutečně chce, bude tě chtít i za půl roku
...myslím, e nejlepí bude to nechat jak to je, pokud mě chce vzít na výlet, nebráním se, proč by děti nemohly zaít den jako rodina....
Přesně tak. A a se zeptá, jestli s ním půjdete na výlet, přesně takhle bych mu to podala - proč ne, proč by DĚTI nemohly zaít výlet JAKO rodina. A si láme hlavu, jestli zrovna tohle je jediný důvod, proč souhlasí.
Upravil(a) mashanka (29. 8. 2009 14:25)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:50)
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:50)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Pane Boe, co je tohle za duevního suteréna
Já být Tvojí známou, tak nečekám ani týden, nato do Vánoc a rozseknu to rovnou jako tu "poslední kapku"
Permanentně nevěrný, zahejbá s nejlepí kamarádkou, odchází od rodiny a za záminku si bere vlastní dítě
Ten u jinej nebude, bude to čím dál tím horí a navíc je to morální mrzáček. Ne tohle mít doma a nechat ubliovat sobě a dítěti, tak to radi nic!!!
Není tady
sonriso, a proč od tebe vlastně odeel? Jak ti to tenkrát podal?
Není tady
Upravil(a) Deborah (26. 1. 2013 19:51)
Není tady