29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A kdo řekl, že jsem divoška? Já jsem jen tak trochu, řekněme, velmi svobodomyslná
Nechce se mi nic dělat, úúúúúúú
Není tady
tak
holky mě je od včera zle....... v noci jsem vyhodila celou večeři a ráno průjem..... nevím jestli to je z nervů z tý školky...... nebo viroza... jeslti si mám vzít preventivně ten hnus na průjem... fuj ale to nepozřu......holky nemůžou se náký prášky na průjem?? ta smecta to se nedá....
Není tady
sudina napsal(a):
tak
holky mě je od včera zle....... v noci jsem vyhodila celou večeři a ráno průjem..... nevím jestli to je z nervů z tý školky...... nebo viroza... jeslti si mám vzít preventivně ten hnus na průjem... fuj ale to nepozřu......holky nemůžou se náký prášky na průjem?? ta smecta to se nedá....
ajaj....a živočišné se nesmí?
Není tady
a, pročpak jsi nervozní ze školky? Já se tak těším, až tam malýho šoupnu a budu free a zároveň bude o bobka postaráno...
Není tady
Sudi - já jsem měla brutální průjem na začátku, jako fest několik dní, bála jsem se i ztráty tekutin, jedla jen suchou rýži, no hrůza v lékárně mi na to cosi pro těhule prodali
sice se pán tvářil jako kdyby řešil celosvětový problém, ale nakonec vyřešil
jen to bohužel byl v itálii, takže nevím jak přesně se ten vercajk jmenovala jestlis e u nás prodává taky
ale neváhala bych a v lékárně se zeptala
Clari - krásný fota
Není tady
právě nevím-doma ho ted nemáme... ,no já do sebe zatím nacpu probiotika...... ty mě pomáhají...ale blbka je beru jen když mi něco je...
no ted už nervozní nejsem ,ale tak nák sem spíš stresovala jak to budeme zvládat ráno.... a co adam....i když vím že je v pohodě.... holky on se doma nechce zouvat obouvat atd........ a tam hned sám ani mu nikdo nic neříkal.... no zachvíli pro něj jdeme tak uvidíme.....ale jo mám z něj dobrej pocit.....
ale já ráno řvala....... že už mám prostě doma velkýho chlapa.......-samozřejmě aby mě neviděl....
Není tady
...děkuji....jste hodné
Není tady
checht..sudi...tak to jsem moc zvědavá, jak budu tyhle silné životní okamžiky prožívat já
jinak o živočišném uhlí jsem se kdysi dozvěděla, že je lautr neškodné. Proto ho dávám i pejsulkám, když mají sem tam průjem....
Není tady
Sudi, zivocisny uhli je urcite v pohode, maj to v pribalovym letaku, min tyden jsem ho taky mela a zabralo dost rychle. A neboj, malej je urcite v poho a ve skolce si to uziva
Clari, hezka fotecka
Ja dneska byla u doktorky na kontrole, zas mi nasla v moci protein Rikala, ze to opet posle do laborky a pak se uvidi, chjo. Pred 14 dny jsem dobrala atb, nechci se cpat dalsima..
Není tady
sudina napsal(a):
no tak co myslíte..... příjdeme tam a řev-že nechce domů-že tam chce spát........neb ostatní se připravovali ke spánku.......to sem ale trapka že jsem ho nahlásila jen na dopolko.......
tak on ubohý opuštěný do světa vyhozený drobeček nespěchal k mamince?
No vidíš
Není tady
Sudi Tak hlavne, ze se mu tam libi
Není tady
Ahoj těhule, tak poradna dneska ok. Váhová přírůstek 0 - se ptal jestli umím vůbec vařit Udělal mi minutový usg vyřazeným přístrojem a prcek je zatím koncem pánevním, tak doufám, že se přetočí
Dobré odpoledne
Tak Sudí...můj syn když šel poprvé do školky a já ho vyzvedávala,tak mi tam brečel a křičel,že domů nepůjde,že si tam chce hrát.Já si připadala jako by jsme neměli doma žádný hračky.
Není tady
Ahoj holky,
koukám teda, že s mrňatama bude sranda až do puberty :-) ale dobře, že to sem píšete, aspoň my, co budeme mít prvního prcka, víme, co nás čeká :-)
Není tady
Já sice průjmy nemám, zezačátku jsem měla opačný problém.
Teď mě ale trápí takové píchání dole v břiše, jakoby na močáku, ale na té kosti, jestli mi rozumíte. Je to jak kdyby mě tam někdo píchal vidličkou, ale jen občas. Byla jsem minulý týden na kontrole, moč v pořádku, já sama potíže s močením taky nemám, ale píchá mě tam pořád. Dr. říkala, že prý to je tím, jak se natahují svaly kolem dělohy. Nemáte s tím některá taky zkušenost?
Není tady
Páďo mě píchá každou chvíli někde a někdy i dost,že se nemůžu v posteli ani otočit.Taky se mi prcek kolikrát navalí na močák a jdu si pak lehnout aby přelezl někam jinam.Bude to asi pěknej rarach podle toho co v tom břiše vyvádí.Včera mi na to přítel řekl že on byl hyperaktivní dítě a že můžu doufat že se sklidní.A on se při tom nesklidnil ani ve 30 letech.
Není tady
Ahoj holky, já už mám toho vedra po krku Ale je mi jasný, že až bude hnusně, budu ještě vzpomínat
Já mám asi hodné děťátko, občas se převalí, sem tam ťukne, ale jinak o něm nevím
Občas mě taky někde píchne.
No nic, jdeme plavit psy, tak zatím pa
Není tady
Jo a k tomu průjmu, já měla smectu, fakt hnus a probiotika.
Není tady
Ahojky prďolky ...
po pár dnech se hlásím,musím si vás pak dočíst...koukám že už je nový chlívek
Nemáte některá zkušenost se zánětem pupíku? Musela jsem dnes už k dr. Tekl z něho hnis,sice malinko,ale je to dost nepříjemné. Řekla že mám zánět a že jsem přišla ještě včas Mám máchat v řapíku a nějakou mast
Upravil(a) RAIEM (1. 9. 2009 18:04)
Není tady
Ahoj RAIEM a kde ti to hnisá, přímo v pupíku??
Není tady
Ahojky těhulky!
Clari moc ti to sluší
Mag neboj, on ten fotbalový zápas teprve nastane. Já už se s ním nemůžu domluvit, jak si mám večer lehnout, aby se to obešlo bez patřičné dávky kopanců
Raiem, ani jsem netušila, že je taková věc možná. Takže neporadím
Páďo, je to v pohodě. V tom bříšku se fakt děje hromada věcí a v 16tt už se miminko dost mele a občas se trefí dost bolestivě.
Potvůrko tak si vygůgli nějaou dobrotu, ať nám trošku přibereš
Není tady
Potvůrko podle toho tvojeho etříku by sme měly rodit už za 40 dní Nepočítá on nějak špatně ty dni do porodu?
Není tady