29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sissi, gratulace ke kontrole
Není tady
Jeee Sissi, tak to dvojita gratulace Jeste aby tam ten pindik byl i priste
A co by sis prala?
Není tady
Omyl
Upravil(a) mada77 (31. 8. 2009 16:50)
Není tady
Mausko to Isko je fakt boj. Asi bych na tvém ístěpřesídlila do Čech. Být tam bez příjmů je fakt dost velkej luxus. Vím o čem mluvím. Žila jsem tam 3 roky
Sissi .... velká gratulace ke kontrole Holky bude tu mít vůbec některá holčičku?
Není tady
Tak u nás si všichni přejí kloučka...tady je jen jeden a to daleko A mně je to jedno, já chci zdrávé miminko
Jen pro zvědavost a co mám kupovat to chci vědět
Není tady
mausko - tak to je teda... Opravdu zlatá Čr.
Sissi - gratuluju ke kontrole. A Tobě dělal i ultrazvuk? Mě v tom 15. týdnu nedělal. Předtím ve 12.týdnu ano, a snad i teď v pátek.
Takže závidím, že jsi prďolku viděla.
Petra - já ještě nevím, co budeme mít, ale nějak cítím kluka - ani vlastně nevím proč. A jestli to bude holka, tak si na ni budu muset zvyknout.
Není tady
Peti, byla jsem asi hodně zavodněná, takže to byla asi převážně voda. Zítra mi budou brát nějaké krve, ale nevím ještě na co + vnitřní vyšetření. Ultrazvuk v 30 týdnu se dělá všem
Ahoj holky
Mau, mám to podobně, v práci nevím, co dřív dělat, abych to stihla... na mateřskou půjdu začátkem listopadu a zbývá mi 8 dnů dovolené a tak si jí budu vybírat každý pátek až do nástupu
Sissi, gratuluji je KO, tady je normálně přepindíkováno, jsem zvědavá, jestli se i já ve čtvrtek už taky něco dozvím
Není tady
Ahoj Sudi, já už se začínám připravovat, že budemem mít překvapení
Není tady
Potvůrko mě dělá UTZ při každé kontrole
Mag ty musíš mít holčičku, bo by to už nebylo možné. To budou pod letošním stromečkem jen opravdu samí Ježíškové
Není tady
No ty samoška taky, ale tady si ještě 4 týdny počkáme na verdikt .
Nebo už jste na UTZ něco vyšpekulovali?
Není tady
Peti, mně dělá UTZ taky každou KO, ale v tom 30 tt je to podrobný velký UTZ jako ve 20tt.
Taky už si myslím, že to bude holčička, kdybys viděla kolik krásných šatiček mám ve sledování na Aukru...
Není tady
Tak jsem si vše dočetla a vy jste zatím pryč.Mě také dělá doktor ultrazvuk pokaždé a ve čtvrtek jedu na tu plodovku,tak doufám,že tam drobeček ukáže co je zač ,ale můj typ je kluk,protože mládnu i moje obvodní doktorka mi říkala že mi to těhotenství moc prospívá.Já b yla za přítelem aby jel ve čtvrtek se mnou,tak jsem mu zařídila i volno a pojedeme spolu
Tak dobrou noc
Není tady
Mag - posílám SZ i email s obří prosbou, prosím nekoukla by ses mi na výpověď? Já mám právníka pryč a je to urgent do zítra do rána díkes moc
Není tady
Táááák......hokus pokus fotka........čáry máry fuk.......
Není tady
hm, nic nevidím, to jsem si mohla myslet nemůžou to kruci udělat jednodušší??
[img][/img]http://www.filipekmilacek.estranky.cz/archiv/inahled/1.jpg[img][/img]
Není tady
jééééééééé a už to je omlouvám se, s mou ranní oteklou hlavou, ale fakt nemám moc času a je to rychlovka focená v práci kolegyňkou....
a ještě bříško, taky z rychlíku:
a přeji krááááááááááááááásnýýýýý den, děvčátka, těším se až budu moc víc číst a přispívat..
Není tady
tak holky aby jste to měli ještě těžší... až budete vybírat kočárek..... docela čučím jaký značky jsou nevyhovující...
http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/402 … -o-zivot-/
Není tady