|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
misho, psa mam stříbrnnýho středního pudlíka, přítel dělá šestnáctky, takže od rána do noci, včera dělal přípravy na dnešní raut až do 23:30 a ráno zas v 6:00 šel, někdy se bojim, že se strhne, ale je dobrej, je fakt dobrej co dokáže, jeho prezentaci mam na facebooku jako cieska ciesková, ale nevim, jestli to nevidí jen přátelé..
no v každym případě, když takle chodí domu po 16ti hodinový šichtě - tak chtěj sex :-) a bez sexu jaksi klesají šance na miminko a bude hůř, ve svym volnu dělá plesy a sezona se zas pomalu blíží.. už teď jsem z toho otrávená
Není tady
Ahoj holky. Tak opet po delsi dobe...... Stale jsem cela a doufam, ze nam to jeste chvilku vydrzi. Jsem v 35tt.
Jirik se ma k svetu a asi to bude obrik. Odhad vahy pred 10dny byl 2150g. Takze se pomalu pripravuji na to, ze budeme mit asi 4kilove miminko...
Terezka zacala v utery chodit do skolky. Prvni dva dny tam spala a sla jsem pro ni po odpol svacince. Vcera uz mi do skolky nechtela, tak jsem ji slibila, ze ji vyzvednu po o. A je to mrska a vi, jak na me a po o ji budu vyzvedavat nadale. Ac jsem nechtela a chtela jsem, aby si tam zvykla. Jenze kdyz jsem pro ni v utery prisla, tak jeste dojidala a byla takova smutna. Uplne me to vzalo....nemohla jsem z toho ani spat, porad jsem ji mela pred ocima.
Je to i hormonama, ktere se mnou v mem stavu pekne mavaji. 
Tak jsem se rozhodla, ze ji nebudu ze skolky delat trauma a treba si sama casem rekne, ze tam chce spinkat. Musi si proste zvyknout. I pro me je to obr zmena, prece jen jsme na sebe zvykle.Byla se mnou cele dny doma. Dnes uz byla mnohem klidnejsi, kdyz vedela, ze ji po o vyzvednu. A ja jsem taky spokojenejsi. Nemuzu ji ted vubec videt plakat, desne mi to rve srdce.
A co je tady noveho?
Není tady
ahojky mamino, gratuluju k pořádnýmu chlapákovi, snad vyklouzne jak po másle, až přijde čas.. se školkou je to vždycky kříž, když je díťátko zvyklý doma na maminku jenom pro sebe a pak je najednou v hromadě dětí na jednu cizí "tetu", sama si ještě pamatuju, jak se mi úzkostlivě stýskalo po mamině, když se za ní zaklaply dveře, ale vždycky jenom tak půl hodinky, pak jsem se zabrala do hraní a najednou už stála máma ve dveřích mě vyzvednout, neboj je jí tam dobře, musí si zvykat na dětičky a buď ráda, že ji vůbec vzali, mojí neteřinku si budeme asi přehazovat jak horký brambor, nikde 3letý dítě nechtěj, do jeslí velká, školky zas berou přednostně 4leté děti, neni místo pro ni, bohužel, ségře zkončí mateřská a co s maličkou bude?babičky pracující, ségra musí nastoupit jinak přijde o místo, které ji ty 3 roky drží .. ukáže čas jak to půjde
Není tady

tak se jdu na vas juknout - prolitla jsem, co jste napsaly (vim z toho kulovy
)
Mamino gratuluju - tak za mesic jdes na to jo?
neboj mala si brzo zvykne, je to pro ni taky obr. zmena. Ale ty to budes mit taky lepsi, budes se moct doma venovat malemu a mala bude v kolektivu 
add hlidaci babicky (i prilezitostne) desne zavidim, ja mam jednu babicku 500km a druhou 200km
- kdybych cekala az moje mati pujde do duchodu, tak bych byla pomale v prechodu
- no co uz, musime to zvladnout bez nich 
jinak ja u Dr. jeste nebyla, tak vim kulovy, jestli je vse v poradku - jdu az 14.9. a musim teda rict, ze mi je pekne blbe, dopoledne a nekdy i vecer
nastesti chodim s malou po obede spat, tak alespon to 
Upravil(a) akar (4. 9. 2009 12:14)

Není tady
Ahoj holky, tak sme zase doma 
mishi, doma ve skalici je jeden a půl pokoje obytný, máme tam všecky věci a táta má cestičku k počítači, ledničce a do postele
to mu stačí
stejnak celý den dělá
a táto a mámo si říkáme, co máme Lukáška 
no nic, jdu se pomalu chystat, vyrážíme na oslavu kamarádových narozenin 
Není tady

Sluni: Užijte si oslavu!! s tím manželem je mi to jasný (lednička, postel, cestičky, super
). My včera dospárovali kuchynskou dlažbu v 22.30h!!!Mazec!
Já jsem dnes u našich, vozila jsem segřinu holčičku a tak..
Akar: Já mám mamku právě v důchodu už letos )a to jsem o 11 let mladší než ty: ), takže u nás by to bylo fajn,až to mimi klapne..
Mamina M. - dcerka si zvykne časem, je to opravdu velká změna (hlídali ji občas babičky, chodili jste do mateřských center nebo dětských koutků už třeba i dříve před 3.rokem??)...
Cieska - my máme vlčáka. Jak bylo v práci? Já dnes měla volno a ono lilo skoro celý den, hrůza.
Není tady

Sluni vitej doma
(my si taky rikame tato, mamo - ale jen kdyz je s nama A. , jinak si samozrejme rikame jeste jmenem
)
Misho drzim palce, at to klapne
to je fajn, ze mamka uz je doma a sem tam pohlidani neni na skodu. Ja se snazim jezdit k nasim cca jednou za mesic tak na tyden, aby si male taky uzili a ja si dala pauzu
- mam tam temer celou rodinu, babicky, sestrenice, teticky - A. ma vzdy poradnik, kdy si ji kdo vezme na vychazku, houpacky atd. - je vetsinou vidim tak na jezeni a na spani
, za to, ja stihnu vetsinou kosmetiku, kadernika a nejaky relax 

Není tady
Holky, včera jsme jeli do Olmíka a pak přespali u našich, manžel šel totiž na hon (myslivost má pořád ještě tam) a docela se tam cáknul, teď je mu blbě a vyspává..........mu zatrhnu vycházky a bude...........
Není tady

Akar - a manželoj se po vás nestýský když jste týden pryč? Máš to k rodičům daleko?
Verynko ahoj, manžel je myslivec? Jen jako koníček nebo v tom i dělá?
My byli dnes taky u našich, od strejce jsme si odvezli tu kuchyni, jednotlivé skřínky a montovat se to bude asi za týden u nás..už se těšíme..jdeme malovat - pokojíček na švestkovo..
Není tady

Dobré ráno Very a holky.
Tak mám druhý den MS (ještě tu po HA normálně a od příštího měsíce uvidíme zda cyklus vůbec naběhne,..)
...se nám změnilo počasí že!! Zima jak v psírně a mi řežeme ytong, včera z malování nic nebylo a pustili jsme se do obkládání kuchyně!!
A ještě vám pošlu naše barvičky.. (zkusím dát malé obrázky, ať to moc nezabere..)

Upravil(a) misha88 (12. 9. 2009 19:00)
Není tady

Už aby to bylo:)!! Ted jdeme obkládat parapet pod oknem (normálně jen kachlíkama 10x10cm) a já musím odskočit ohřát rajskou...hlad je hlad!!
Co děláte v té zimě co venku panuje?
Není tady

! Áhá.. na ven to fakt není, leda pouštět draka, taky k té zimě i docela fouká!
Sluni: Jak vy pokračujete s podlahama?
Není tady
Holky, jo za mesic jdu na to.....snad nam vyjde prirozeny porod. Terezku jsem rodila cisarem. Chtela bych zazit jaky to je.... 
Myslim, ze si Terezka na skolku zvykne. Je mnohem klidnejsi, kdyz vi, ze ji po o vyzvednu. Driv jsem s ni samozrejme mezi deti chodila a babicky ji tez hlidali. Je dost spolecenska. Dle meho to bude casem v pohode a mozna se dockame, ze tam bude i spinkat. 
Vsem preji pekne dny a snad se nam moc rychle neochladi. Vcera byla desna zima.
A copak lusyl a jeji mimisek???
papa
Není tady
Ahojky...no jo, co Lusyl a kde je dino?
very, chlapi no :roleyes: 
mishi, krááásný 
a podlahy? pořád stejný táta neměl přes týden na nic čas, ale prý mu mám zavolat zítra ve 12 a už bude vědět víc (čeká se jen kvůli zedníkovi) 
Není tady

Sluni: jo kvůli řemeslníkům jsou ty čekací doby nejdelší to je fakt, nám zedník a obkladač v jednom řekl před měsícem, že může k nám až v září - takže jsme se do toho holt pustili sami. Ale o víkendu příštím snad už dojde, aby se pohlo s koupelnou, obklad už je, dlažba chybí a obložení vany a takový ty serepetičky...
Upravil(a) misha88 (6. 9. 2009 20:12)
Není tady
jo mishi, manža by se do toho taky pustil, ale prý to musí udělat někdo, kdo chytne rovinu..takže jestli chceme mít rovnou podlahu, tak mmusíme čekat, no...
holky a musím vám něco říct....je to hrozná haluz a zítra zkusím zjistit víc
poslední dobou je mi hrozně zle (svádím to na pivo, chodili sme s babčou skoro každej den na jedno, ale teď musím vynechávat...) celý dny prospím (dneska sem spala do půl 12!!! já která vstávám v 8) a večer nevydržím, slíbila sem tátovi, že se mrknem včera na prcičky a já už usnula u filmu předtím...ale hlavně, co mě nejvíc zaráží, moje citlivý bradavky...měla sem to tak i u těhu předtím...hrozně mi vadí kojení, mám je vždycky takový hrozně růžový! ale zase ms bych měla mít asi za 14 dní (nevím přesně, ale říkala sem si, že ji budu čekat na Lukáškovu oslavu), takže mi to přijde brzo a ještě ke všemu sme se s tátou tulili jen jednou!!!tak zítra zkusím měřit a uvidíme, ju? jo a víte co...dneska sem brečela, když táta odjížděl domů!!!asi mám nějaký rozhozený hrmony, či co 
Není tady

Sluni: No to jsem na tebe teda zvědavá
, to jsou indikátory samý...!!
My máme čistou podlahu nalitej inhydrit (uplně tekutej beton nalitej hadicí, o pak zatuhl), takže je to uplně megasuper rovný, takže tu pokládku zmákneme i my sami na to teda!
Není tady
ahoj holky, zííííf, ještě bych spala, strašná morna dneska, jsem musela vstávat už v pět, páč ty bestie v zemědělským zásobování mají jen do dvou hodin otevřeno a to jaksi pracující člověk nemá šanci stihnout, tak jsem jela pro krmiva, bo o víkendu ani na jedné akci - člověk v přírodě louny a prezentační výstava drobného zvířectva na dočesné v žatci - neměli krmiva ani jeden stánek, samej šarlatán se švédskou utěrkou a keramickým nožem. jináč jsem trošku zavářela, uklízela a tak normálka, slila jsem griotku - moc se mi nepovedla, málo sladká a chcípla mi jedna křepelka, na co to netušim, přijeli jsme z loun a už ležela...
jinak mam po ms, takže jsme úspěšně načali další cyklus, takže vesele začínám blbnout s prstíkovou metodou a podkládánim zadku, nejradši bych svýho poslala na spermiogram, ale dokud ho tam nevyžene doktor, tak se mu tam nechce, vzhledem k tomu, že jedno dítě už má, tak si myslí, že je určo v pohodě, tak jsem na to zvědavá, kdy se konečně zadaří..
Není tady

misha88 napsal(a):
Akar - a manželoj se po vás nestýský když jste týden pryč? Máš to k rodičům daleko?
as styska, ale ja odjedu vetsinou v pondeli a vracime se v sobotu dopoledne - on pres tyden stejne odchazi do prace v osm a vraci se kolem sedme (i pozdeji)
k nasim je to cca 2.5 hodky cesty

Není tady

misha88 napsal(a):
http://img.mimibazar.cz/foto-ssd64/5/09 … 271591.jpg
A ještě vám pošlu naše barvičky.. (zkusím dát malé obrázky, ať to moc nezabere..)
http://img.mimibazar.cz/foto-ssd64/5/09 … 259120.jpg
http://img.mimibazar.cz/foto-ssd64/5/09 … 251598.jpg
http://img.mimibazar.cz/foto-ssd64/5/09 … 250036.jpg
mate moc pekne barvicky - budete to mit doma vesele 

Není tady