|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mlíko :-)))) no potěš, už to vidím v barvách "ty moje mlíko" :-))). Hele a používáte i jiné mléčné deriváty - jogurt, tvaroh, máslo ? Třeba v závislosti na intimnosti situace.
Není tady

mlíko mě taky pobavilo 
Není tady

Když mu řeknu Michaeli, ví, že je zle. A když mu řeknu Michaeli Příjmení, je ještě hůř 
Kyž potřebuji, aby udělal něco mužského, třeba něco opravil, říkám mu muži - jasně z toho vyplývá, že to zvládne jedině skutečný muž
Je to taková naše hra
Jinak Myšáku nebo Myši a podobné varianty
Není tady

No, já říkám Bubákovi běžně Lubi, jinak, když něco potřebuju, mu říkám Lubinku a když mě štve, říkám mu Lubine. a když má blbou náladu a je jako kakabus, říkám mu Bubáku.Jo a když mi připomíná, že ho mám prozvonit, že jsem v pořádku dojela domů, nebo když mi říká, že mám holý záda, že se mám pořádně oblíct a tak podobně, říkám mu Tati.
Upravil(a) Modroočka (19. 10. 2009 20:28)
Není tady
Tiina napsal(a):
Mlíko :-)))) no potěš, už to vidím v barvách "ty moje mlíko" :-))). Hele a používáte i jiné mléčné deriváty - jogurt, tvaroh, máslo ? Třeba v závislosti na intimnosti situace.
Ne, jiné mléčné deriváty jako přeřeknutí miláčka jaksi nejdou.
A co se týče intimních situací, tak oslovení v nich tady rozvádět nebudu 
Není tady

mashanka napsal(a):
Když mu řeknu Michaeli, ví, že je zle. A když mu řeknu Michaeli Příjmení, je ještě hůř
Kyž potřebuji, aby udělal něco mužského, třeba něco opravil, říkám mu muži - jasně z toho vyplývá, že to zvládne jedině skutečný mužJe to taková naše hra
Jinak Myšáku nebo Myši a podobné varianty
Michael? To už se dneska moc nevidí, že?
Není tady

Já oslovuji přítele jménem , na zdrobnělinky nejsme ani jeden z nás .Před rokem jsem se s dětmi odstěhovala od mýho ex a chci ,aby novému příteli říkali tati,je to nejlepší způsob,jak si na něj navyknout a brát ho jako vlastního . Jejich otec je blbec bez slušného vychování a byla bych nejradši,kdyby on byl pro ně "strejda" se kterým se občas uvidí a tím to hasne . Možná s mým názorem nebude někdo souhlasit,ale já ho považuji za jediné řešení :-)
Není tady

Lenysek111 napsal(a):
Já oslovuji přítele jménem , na zdrobnělinky nejsme ani jeden z nás .Před rokem jsem se s dětmi odstěhovala od mýho ex a chci ,aby novému příteli říkali tati,je to nejlepší způsob,jak si na něj navyknout a brát ho jako vlastního . Jejich otec je blbec bez slušného vychování a byla bych nejradši,kdyby on byl pro ně "strejda" se kterým se občas uvidí a tím to hasne . Možná s mým názorem nebude někdo souhlasit,ale já ho považuji za jediné řešení :-)
rikam bud jmenem nebo rikam mu 'milovany'. Prevzala jsem tohle osloveni od mych znamych z Jizni Ameriky, kteri se naucili cesky a ac se mezi sebou bezne bavili spanelsky, tak sem tam se to 'milovany ' proste objevilo. Spis tak ze srandy. A nebyl to par, to byl muj buzna kamos a jeho kamaradka ;-)))
Jo a on mi rika kocicko, jesterko, opicko, proste zastupuju cely ZOO.
Upravil(a) baba.jaga (23. 11. 2009 20:57)
Není tady

Lenysek111 napsal(a):
No, ale oni si ho za otca nevybrali... To ty si im ho vybrala, a nepredpokladám, že by slušné vychovanie zabudol pri tebe...
Aelbo áno? A otca majú len jedného, to sorry. Aj keby hovorili "tati" hoci čašníkovi z mekáča... Otec je otec.
A ja partnerovi zdrobnelinou alebo jednou zvieracou zdrobnelinkou... 
Upravil(a) Selima (23. 11. 2009 22:31)
Není tady
Lenysek111 napsal(a):
a případě, že se rozdejdete, tak dalšímu tvému "kamarádovi" budou taky říkat tati?
jako vlastního ho můžou brát i když mu budou říkat Karle
.
Není tady

Lenysek111 napsal(a):
To je ale střelený názor...sorry. Ale na matku s dětmi trošku dětinské a egoistické.
Není tady

jménem a občas "únosnou" zdrobnělinou jména
Není tady

Jménem nebo lišáku.
Není tady