Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 19. 10. 2009 15:56

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Jak oslovujete partnera, přítele, manžela(manželku)?

Mlíko :-)))) no potěš, už to vidím v barvách "ty moje mlíko" :-))). Hele a používáte i jiné mléčné deriváty - jogurt, tvaroh, máslo ? Třeba v závislosti na intimnosti situace.

Není tady

#152 19. 10. 2009 19:43

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

mlíko mě taky pobavilo big_smile

Není tady

#153 19. 10. 2009 20:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Když mu řeknu Michaeli, ví, že je zle. A když mu řeknu Michaeli Příjmení, je ještě hůř big_smile
Kyž potřebuji, aby udělal něco mužského, třeba něco opravil, říkám mu muži - jasně z toho vyplývá, že  to zvládne jedině skutečný muž wink Je to taková naše hra

Jinak Myšáku nebo Myši a podobné varianty

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#154 19. 10. 2009 20:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, já říkám Bubákovi běžně Lubi, jinak, když něco potřebuju, mu říkám Lubinku a když mě štve, říkám mu Lubine. a když má blbou náladu a je jako kakabus, říkám mu Bubáku.Jo a když mi připomíná, že ho mám prozvonit, že jsem v pořádku dojela domů, nebo když mi říká, že mám holý záda, že se mám pořádně oblíct a tak podobně, říkám mu Tati.

Upravil(a) Modroočka (19. 10. 2009 20:28)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#155 20. 10. 2009 7:34

Lili5
♥------

Tiina napsal(a):

Mlíko :-)))) no potěš, už to vidím v barvách "ty moje mlíko" :-))). Hele a používáte i jiné mléčné deriváty - jogurt, tvaroh, máslo ? Třeba v závislosti na intimnosti situace.

Ne, jiné mléčné deriváty jako přeřeknutí miláčka jaksi nejdou.
A co se týče intimních situací, tak oslovení v nich tady rozvádět nebudu wink

Není tady

#156 23. 10. 2009 13:53

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

mashanka napsal(a):

Když mu řeknu Michaeli, ví, že je zle. A když mu řeknu Michaeli Příjmení, je ještě hůř big_smile
Kyž potřebuji, aby udělal něco mužského, třeba něco opravil, říkám mu muži - jasně z toho vyplývá, že  to zvládne jedině skutečný muž wink Je to taková naše hra

Jinak Myšáku nebo Myši a podobné varianty

Michael? To už se dneska moc nevidí, že?

Out from the dark into the light !

Není tady

#157 23. 11. 2009 18:45

Lenysek111
♥------
Místo: východní Čechy

Já oslovuji přítele jménem , na zdrobnělinky nejsme ani jeden z nás .Před rokem jsem se s dětmi odstěhovala od mýho ex a chci ,aby novému příteli říkali tati,je to nejlepší způsob,jak si na něj navyknout a brát ho jako vlastního . Jejich otec je blbec bez slušného vychování a byla bych nejradši,kdyby on byl pro ně "strejda" se kterým se občas uvidí a tím to hasne . Možná s mým názorem nebude někdo souhlasit,ale já ho považuji za jediné řešení :-)

Není tady

#158 23. 11. 2009 20:46

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Lenysek111 napsal(a):

Já oslovuji přítele jménem , na zdrobnělinky nejsme ani jeden z nás .Před rokem jsem se s dětmi odstěhovala od mýho ex a chci ,aby novému příteli říkali tati,je to nejlepší způsob,jak si na něj navyknout a brát ho jako vlastního . Jejich otec je blbec bez slušného vychování a byla bych nejradši,kdyby on byl pro ně "strejda" se kterým se občas uvidí a tím to hasne . Možná s mým názorem nebude někdo souhlasit,ale já ho považuji za jediné řešení :-)

rikam bud jmenem nebo rikam mu 'milovany'. Prevzala jsem tohle osloveni od mych znamych z Jizni Ameriky, kteri se naucili cesky a ac se mezi sebou bezne bavili spanelsky, tak sem tam se to 'milovany ' proste objevilo. Spis tak ze srandy. A nebyl to par, to byl muj buzna kamos a jeho kamaradka ;-)))
Jo a on mi rika kocicko, jesterko, opicko, proste zastupuju cely ZOO.

Upravil(a) baba.jaga (23. 11. 2009 20:57)

42!

Není tady

#159 23. 11. 2009 22:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Lenysek111 napsal(a):

No, ale oni si ho za otca nevybrali... To ty si im ho vybrala, a nepredpokladám, že by slušné vychovanie zabudol pri tebe... wink Aelbo áno? A otca majú len jedného, to sorry. Aj keby hovorili "tati" hoci čašníkovi z mekáča... Otec je otec.
A ja partnerovi zdrobnelinou alebo jednou zvieracou zdrobnelinkou... smile

Upravil(a) Selima (23. 11. 2009 22:31)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#160 24. 11. 2009 5:46

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Lenysek111 napsal(a):

a případě, že se rozdejdete, tak dalšímu tvému "kamarádovi" budou taky říkat tati?
jako vlastního ho můžou brát i když mu budou říkat Karle kapitulation .

Není tady

#161 24. 11. 2009 8:15

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Lenysek111 napsal(a):

To je ale střelený názor...sorry. Ale na matku s dětmi trošku dětinské a egoistické.

Není tady

#162 24. 11. 2009 8:17

sugar
♥♥♥♥---

jménem a občas "únosnou" zdrobnělinou jména

Není tady

#163 25. 11. 2009 14:00

Judi
♥♥-----

Jménem nebo lišáku.smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí