29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Bré ráno holky
Veru gratuluji k úspěšné kontrole...tak doufám, že už pošleš údaje do nástěnky
Stokky buď v klidu...hlavně se moc nepozoruj a nemysli na blbosti...nebo se z toho holka zblázníš
Jinak samo všem mooooc děkujeme za gratulace
Není tady
Sigi,
tak me tam pripichni:
Vek 27
snazeni 9 mesicu
Dve carky zjisteny 22.6.
Srdicko potvrzeno 30.7.
jmeno jeste nemame.......
Není tady
vsak my se rozrosteme, preci jenom je na jarnatka jeste brzy a myslim ze v nejblizsich par tydnech nas tu bude opravdu hodne
vidis, nenapsala jsem ti termin: dle UT je 27.2.2010
Není tady
Ahoj jarňátka To je super, že jste se konečně odhodlaly založit chlívek
Přeju všem šťastné a bezproblémové těhulení
Není tady
ahojte jarňátka 2010 ... jde na mně nostalgie, když jsem našla // já ... přeju vám pohodové těhotenství, lehký porod a hodně radosti s vašimi uzlíčky
P. S.: má tu už někdo termín 17. 4.?
Není tady
ahoj holky, tak jak valcite?
ja musim rict, ze dopoledne mi byva dost blbe - je to jak na houpacce lepsi a horsi dny - i kdyz na blindeni to neni, spis si pripadam kazdy den jak po opici
jak jste na tom vy?
Není tady
Ahoj Akar, já se vůbec necítím těhotně Teda jen zhruba do 3 hodin odpoledne...to začnu zívat, že bych si hubu roztrhla
I když...včera v podvečer mi bylo malilinko šoufl, ale ne na zvracení.... Dnes ráno jsem si dělala "kontrolní" testík (měla jsem ho koupený, tak co s ním, přece ho nevyhodím
)...Takže jsem se ráno pokochala krásnými dálnicemi a den je hned veselejší
Není tady
Čaute ženský,
Akar přesně vímjak se cítíš..to jsem měla taky horší a lepší dny, ale na zvracení to nebylo. JInak já už jsem celkem OK až na to spaní...mohla bych spát snad 24 hodin denně
Cassiopeio myslím, že tenhe termín tu zatím nikdo nemá. Nebo mě holky opravte jestli se mýlím
Není tady
Baru já se takhle chodímkochat do skříně kde mám v krabičce uložený testík s //.
Není tady
Barco to je super
ja mela prvni tehu uplne jak popisujes, nic mi nebylo, akorat jsem odpo v praci byla desne unavena, ale jen cca prvni 2 mesice, pak uz to byla pohoda, kdyby mi nerostlo bricho, vubec bych nevedela, ze jsem tehu
ted je to jine ale zase jsem s malou doma, tak si chodim po obede lehnout, coz jsem prvne nemohla
Není tady
No tak já při prvním těhu měla ranní nevolnosti večer když jsem přijela z práce tak jsem padla a bylo mi fakt zle.
No ale ta únava je stejná jako uprvního těhu. Fakt bych mohla prospat celý den a stejně by to nepomohlo
Není tady
ahojda,
ja jsem taky unavena, domu prijdu kazdy den tak pred sedmou a opravdu toho mam plne kecky, taky to podle toho doma vypada....... nekdy si rikam, zustat obcas nejaky den doma, by bylo super.
a musim rict, ze ta unava vubec neprechazi, taky jsem si myslela, ze to ustane po prvnich tydnech, ale je to furt stejne....
nadruhou stranu jsem rada, ze nemam zadne zaludecni problemy. Jen musim premyslet, co ze to vlastne budu jist, na co mam chut.....
a nahore mam 0,7 kg, coz jde:reta:
Není tady
Je je, právě jsem vás objevila a nedá mi abych vám všem do jarňátek nepopřála co nejpohodovější a bezproblémové těhotenství, hlavně ať si naplno užijete každý den toho krásnýho období
No za dva dny to bude rok co jsem i já objevila svoje // a teď už je tu s náma naše Terezka! Hrozně to letí!
Tak přeju hlavně zdraví
Není tady
ahoj Sluni a jak je tobe?
Není tady
Ahojky holky,
ak pořád ještě potichu ale už trochu s větší nadějí hlásím úspěšnou kontrolu a potvrzené srdíčko :-) takže se oficiálně hlásím mezi Jarňátka 2010
Není tady
Blue tak super gratuluji k a jestli chceš pošli mi údaje a já tě připíchnu na nástěnku
Není tady
Ahoj holky, přeju jarňátkům pohodové těhu
Sluníčka, moc ráda tě mezi nima vidím
Není tady
Sigi napsal(a):
Čaute ženský,
Akar přesně vímjak se cítíš..to jsem měla taky horší a lepší dny, ale na zvracení to nebylo. JInak já už jsem celkem OK až na to spaní...mohla bych spát snad 24 hodin denně
Cassiopeio myslím, že tenhe termín tu zatím nikdo nemá. Nebo mě holky opravte jestli se mýlím
Sigi: já teda měla termín 8. 4., ale malá si nechtěla dát sama říct ... a tak indukce trvala dokonce 2 dny ... takže 17. 4.
každopádně, držím palce všem a hlavně přeju všem zdravá miminka
Není tady
Cass: Myslím, že Barča tady z nových jarňátek už má TP tak nějak po té půlce dubna!!Nástupkyně vid!!
Není tady
Ahoj jarňátka
přeju vám do chlívku jen to nejlepší, bezproblémové těhotenství a žádné komplikace
a ať vás je tu co nejvíce
Není tady
Téma zavřeno