29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Není tady
Ahoj Verrano, děkujeme!
Není tady
Ahoj Stokky, koukám, že jsme obě objevily ty krásné // ve stejný den Přeju ti hodně štěstí a neboj - vše určitě dobře dopadne! Já musím vydržet k Dr. ještě tři týdny
Není tady
Ahoj, tak to je povedené! Ještě tři týdny? No je pravda, že jsem měla jít k doktorovi až v pondělí ale měla jsem hodně nepříjemné a ostré bolesti, tak jsem raději zašla dříve, jak říkám, v tomto směru jsem dost vyjukaná, jinak k doktorům chodím nerada... Také ti moc držím palečky!
Není tady
Pánečku ...koukám jak se to tu s novým chlívečkem pěkně rozjelo. To se mi líbí...jen aby nám to vydrželo
Ještě aby mi přibývaly údaje na nástěnku
Upravil(a) Sigi (26. 8. 2009 12:50)
Není tady
ja se k vam pridam zitra, az budu mit za sebou dalsi vysetreni. do zimnat se mi moc nechce, doufam, ze me tu nechate....
Není tady
Verčo to víš, že tě tu necháme. Budeme moc rádi.
Držím palce na zítřejší kontrolu
Není tady
Přeju všem jarním maminkám pohodové těhotenství a zdravá miminka ať to šlape
Není tady
Teda, toto utíká. Už jsou založené Jarňátka.
Všem těhulkám přeju, jen to nejlepší, těhotenství bez problémů a s vytouženým koncem.
Není tady
Zdravím Jarňátka. Zrovna jsem si říkala, jak to bylo nedávno, co jsem se zařadila mezi Podzimňata a za chvíli budeme mít miminka. Takže Vám přeji příjemné těhotenství a hlááááávně zdravá miminka.
Není tady
Ahoj, všem díky za přáníčka Teda ženský, kde jste, všechny? Já mám havaj, malej už spí, tak mám nohy nahoře
Už máme zabaleno, zítra vyrážíme a už se fakt mooooc těším
. Koukala jsem na nástěnku a zatím tam máme jméno jenom my u kluka, jak jste na tom vy, už máte něco v merku????
Není tady
Ahoj KAtko já se teprve teď trochu zastavila. Dneska to byla docela honička ...předělávali jsme ložnici a tak jsem to tam musela dát dokupy....no přiznávám mám toho plný zuby. No ale ložnice je hotová ...za to všude jinde je úplně neskutečnej bordel ( věci co už nebudou v ložnici a tu tam ještě něco z dovolené a hlavně spousta prádla na praní)
Každopádně vy si užijte dovču ...a kdypak se nám vrátíš?
Není tady
Sigi, to jsi šikula. Manžel se chytá na podzim rozbít krb, co máme v ložnici (dřív tam byl obývák), takže nás to taky čeká. Každopádně s prací to nepřeháněj a odpočívej . No, vracíme se v sobotu večer, tak když nebudu kaput, tak na vás přijdu hodit očko
. Tak všem, které čekají kontroly držím palce a mějte se tu krásně.
Není tady
no páni tak už tu máme jarnátka .... tak holky všem vám přeji hodně štěstíčka a hlavně pohové těhu a zdravá miminka
Není tady
Děkujeme všem za gratulace a přáníčka Holky, já to do té první kontroly asi fakt nevydržím....Dokud to neuslyším přímo od doktora, nechce se mi zatím ještě věřit, že jsem vůbec těhotná
Není tady
ahojky holky, no tééééda - fakt to děsně letí!!! Zrovna nedávno jsma na Jarňátkách 09 vzpomínaly s holkama, jak jsme začaly objevovat pozitivní tt a už je to tady!!!!! Naši Jarní nástupcové!!! Užívejte si - pokud možno - každej týden - hrozně to uteče!!!
.. a už se tu na mě směje skoro půlroční prcek
Moc vám držím pěsti a přeju klidné těhotenství, bez problémů a zdravá miminka!!!
pa Berka a Tomášek 3/3/09
Není tady
AHoj holky, jdu se na vás podívat. Jsem v práci a jelikož tu vedení není, tak mám volněji a tudíž mám čas myslet "co když - mimoděložní" apod. , Před půl hoďkou jsem si vysledovala i tlak na pravé straně... Musím se rozptýlit... Ještě, že existuje něco jako babinet!
Není tady
ahoj holky,
tak vcerejsi vysetreni dopadlo dobre, meli jsme podrobny ultrazvuk a takove to velke vysetreni, co se dela mezi 11-14 tydnem. (jelikoz ziju v Rakousku, tak se to tu jmenuje asi trosku jinak nez v CR)
mimco ma necelych 10 cm, zrovna spalo, tak jsme ho museli vzbudit
finalni vysledky prijdou zacatkem pristiho tydne, ale dle ultrazvuku je vse ok, tak doufam ze ten zbytek uz bude taky ok.
Manzel byl se mnou, doporucuji i ostatnim obcas drahe polovicky vzit, aby z toho taky neco meli, preci jenom fotka je neco jineho, nez primo ultrazvuk. a srdicko bylo taky o sto sest.... 185 tiku za minutu
Není tady
Verčo, moc blahopřeji, určitě bude všechno OK! - Takové zprávy se čtou nádherně!
Není tady
Téma zavřeno