|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak už jsem to zjistila: Tačůd = Touchwood 

To je on v celé své kráse ... 
Upravil(a) Kiara (7. 9. 2009 23:41)
Není tady

Hele a za půl hoďky mi začne výročí - budu tu už přihlášená celé tři roky ... neměla by se za to dávat nějaká odměna čičo?
Není tady

Nu, Míšo ... třeba se odměny počítají od 25ti let výše ... 
Není tady
Peti, já se tady bála napsat, že jsem Čáryfuka nesnášela a byl hnusnej...
Jsi větší hrdinka, já se bála, co mi uřknou...
Kiar, ta tvá právnice má za ušima! To se mi líbí. Na hada se vyprdni, byť by tě sežral, při tvé konstituci by si tě mohl splést s některým mafiánem. Manža se znemožní sám před soudem, bych si tak tipla. Obzvlášť, jestli si dá nějakou na kuráž. 
Není tady

Robina Úda toho černovlasého okatého drobka jsme taky samozřejmě sledovala, ale byl takový kapku zženštilý.... Ale hezký, to jo...
A Kšandokan, no toho jsem měla několik let na hrudníčku na růžovém podvlékacím triku, krásný umělý černý zažehlený obtisk od kolotočů, to byla vzácnost.... 
Dávali to několikrát, bylo to tak smutný, on tak úžasný a ona tak krásná....

Jak jsem zajásala, když to vyšlo v levné trafikové edici, hned mám doma všechny díly. Když pominu ty papírové kulisy a kvalitu rovnající se filmu z válečné doby, tak je to pořád úžasný.... 
Není tady

Hani napsal(a):
Peti, já se tady bála napsat, že jsem Čáryfuka nesnášela a byl hnusnej...
Jsi větší hrdinka, já se bála, co mi uřknou...
![]()
Kiar, ta tvá právnice má za ušima! To se mi líbí. Na hada se vyprdni, byť by tě sežral, při tvé konstituci by si tě mohl splést s některým mafiánem. Manža se znemožní sám před soudem, bych si tak tipla. Obzvlášť, jestli si dá nějakou na kuráž.
Jen se neboj napsat vlastní názor, třeba Tě ušetříme....
No byl nevkusnej, kozí dědek, ale bylo to super namluvený a měl bezvadný hlášky....
Kiar -
, dobře to vedeš .... 
Není tady

Macex napsal(a):
Robina Úda toho černovlasého okatého drobka jsme taky samozřejmě sledovala, ale byl takový kapku zženštilý.... Ale hezký, to jo...
A Kšandokan, no toho jsem měla několik let na hrudníčku na růžovém podvlékacím triku, krásný umělý černý zažehlený obtisk od kolotočů, to byla vzácnost....
Dávali to několikrát, bylo to tak smutný, on tak úžasný a ona tak krásná....![]()
Jak jsem zajásala, když to vyšlo v levné trafikové edici, hned mám doma všechny díly. Když pominu ty papírové kulisy a kvalitu rovnající se filmu z válečné doby, tak je to pořád úžasný....
Símtě - nějaké papírové kulisy - dyk to nebylo na těch našich zrnících černobílých obrazovkách poznat ... ale bylo to děsně romantické, jak mu třeba umírala na choleru a tak 
Čáryfuk už mě vcelku míjel ... já si vyčíhla jen Byl jednou jeden ... a bednu Ednu. ... a pak se mi líbilo Vzhůru na palubu dálky volají a Děti z kouřovej hory ... Ale my to v polovině Magionu a Vegy přepínali na Vídeň na Toma a Jerryho, Knight Ridera nebo Alphu 1
Upravil(a) Míša Kulička (8. 9. 2009 9:43)
Není tady

Vzhůru na palubu byly myslím ty Dva roky prázdnin, ne?
No Rakušáci to bylo něco, Knight Rider, Hard aber Herzlich, Tom a Jerry a sobotní horory a páteční koženokalhotové erotické filmy.... 
Co byla Alpha 1?
Upravil(a) Macex (8. 9. 2009 12:32)
Není tady

Ouplně mi v uších zní ty songy: Sandokaaan Sandokaaan.... i to Míšino Vzhůru na palubu dálky volají , vítr už blablabla žene nás. Tajemné příběhy nás teď čekají .... a dál si to nepamatuju. 
I ty Děti z kouřové hory...
Jj , to byli časy 
Mací já měla z pouti takové ty placky na trička. Sandokana, Vinetua , Michaela Jacksona a Samatu Fox 
A nažehlovací Šmouly 
Není tady

http://filmovezvuky.fdb.cz/znelky-a-hudba5/
Tady to máme všechno hezky po kupě... Můžem nostalgicky ronit... 
Není tady

Když tak na to koukám, tak jsme zcela, ale zcela zapomněly na Gora a Skippyho.... 
Není tady

Macex napsal(a):
Když tak na to koukám, tak jsme zcela, ale zcela zapomněly na Gora a Skippyho....
Gorem straším Frikulínovou ... ještě jednou mě bude nutit poslouchat Japonské filmy, tak to seženu a přinutím jí to zmérknout celýho Gora aj s tím úděsným dabingem od Molavcový 
Skippy byl můj favorit ... jsem mohla mít malýho klokana na Vysočině, ale bála jsem se, že to nezvládnu 
Alpha 1 bylo něco jako Star Trek, ale německý
A Vilém Tell už mě minul, to už jsem radš chodila randit 
Upravil(a) Míša Kulička (8. 9. 2009 13:29)
Není tady

Jj, Goro - bílý pes ... pamatuji, jak jsem kolouchovi tenkrát vyčetla, že když ubohý pejsek umíral, cynicky se u toho smál
takový prohřešek si pamatuju i po pětadvaceti letech ... 
Jinak prudič si sinkovi opravdu o klíče řekl (sinek nic nevěděl, tak jsem ho uklidnila, že nic není jeho vina
). Pravděpodobně to dopadne tak, že prudič klíč někam strčí, zapomene na něj a ztratí ho dřív, než si stačí udělat kopii. Přesto se půjdu podívat po nějaké vložce a radši ji vyměním, co kdyby 
V pátek mám pohovor č. 1, v úterý pohovor č. 2, tak mi držte palce!!! Potřebuju do práceééé 
Není tady

Kiara napsal(a):
Jj, Goro - bílý pes ... pamatuji, jak jsem kolouchovi tenkrát vyčetla, že když ubohý pejsek umíral, cynicky se u toho smál
takový prohřešek si pamatuju i po pětadvaceti letech ...
Jinak prudič si sinkovi opravdu o klíče řekl (sinek nic nevěděl, tak jsem ho uklidnila, že nic není jeho vina). Pravděpodobně to dopadne tak, že prudič klíč někam strčí, zapomene na něj a ztratí ho dřív, než si stačí udělat kopii. Přesto se půjdu podívat po nějaké vložce a radši ji vyměním, co kdyby
V pátek mám pohovor č. 1, v úterý pohovor č. 2, tak mi držte palce!!! Potřebuju do práceééé
budu držet 
A on Goro nakonec umřel? Já se na to snad ani nedodívala ... no jo, čemu se vlastně divím, takový typický džapanský konec pro děti 
Není tady
Kiar, držímě všechny! 
Jó Goro, to byl můj hrdina. Pak se mi ještě strašně líbilo: Spadla z oblakov. A Smolíkovi - es-em-lomos, es-em-lomos! 
Není tady

Goro nakonec snad neumřel. Jak to v seriálech bývá, nakonec se snad uzdravil 
Jó, Smolíkoví ...
tenkrát, když jsem před 25ti lety bydlela u koloucha, měli jsme sousedy-prudiče. Pořád na nás klepali, zvonili, na něco si stěžovali. Zeď koupelny sousedila s jejich ložnicí, takže hlavama leželi v posteli 30 cm od vany. Běda, jak jsme vlezli do vany po desáté hodině večerní - stačilo otočit kohoutkem, pustit vodu a u dveří se vzápětí rozdrnčel zvonek.
Ale proč o tom píšu - soused jako by z oka vypadl panu Halířovi ze Smolíků: černovlasej, ušatej dědek s nosem jako skoba. Přezdívka "Halířovi", kterou jsem vymyslela se ujala tak dokonale, že když jsme se s Pavlem po 25ti letech sešli, okamžitě si na ně vzpomněl. Jejich pravé příjmení zmizelo v propadlišti dějin, ale Halířovi zůstali ... 
Není tady

Tak jsem se ještě pojistila a včera jsem vyměnila vložku u vchodových dveří
Sinek - když viděl jak zápasím se šroubovákem a nadávám u toho jak špaček - mi jemně vzal šroubovák z ruky a výměnu beze slova dokončil 
Mám docela provinilý pocit z toho, že sinek musí být zrovna u tohohle ... ale jinou možnost, bohužel nemám.
Jinak je na západní frontě klid, tak se trochu bojím, abych to nezakřikla 
Není tady
PetraP napsal(a):
Ouplně mi v uších zní ty songy: Sandokaaan Sandokaaan.... i to Míšino Vzhůru na palubu dálky volají , vítr už blablabla žene nás. Tajemné příběhy nás teď čekají .... a dál si to nepamatuju.
I ty Děti z kouřové hory...
...vítr už příhodný vane nám, tajemné příběhy nás teď čekají - tvým domovem bude oceán. Vítr v ráhnoví plachty nadouvá, žene loď v šírou dál, kolébá boky plachetnice, jak by si s ní jen hrál...posádku, ani škuner neleká bouře, ni uragán................
A dál nevim 
Jj, to byla kráásná písnička!
A děti z Kouřové hory jsou tu s námi pokaždé, když se přihlásím
Ten můj podpis je citát vocamcaď.
Jo Skipy - a jak se jmenoval ještě ten delfín? Ff...něco...to byl taky seriál.
Kiar vidíš
i sinek se nakonec účastní...a ty jsi nejlepší krajta ve Středočeským kraji 
Není tady

No Lupi ty válíš, to je paměť, písně zná, citáty zná.... a pouze pro tebe a potichu ti pošeptám a napovím toho delfína Flipper, ale ten už minul i mne, jen jsem okem zahlédla, že něco takového proběhlo...
Není tady

Tak Flippera jsem viděla taky jen v rakouské verzi 
Vidíš, Lupi, a já myslela, že je to nějaký moudro z Prattcheta, ke kterýmu jsem ještě nedošla 
Není tady
Tak zjišťuju, že mám paměť na draka... všechny ty hrůzy od Sandokana po Gora jsem taky kdysi v pravěku viděla, ale zapomněla jsem na ně tak milosrdně a dokonale, že abslutně nevím, o co tam šlo...
Hlubší dojem ve mě zanechali jenom Smolíkovi
, ty si vybavuju docela dobře, obzvlášť souseda Halíře... 
Jinak zdravím po delší absenci... 
Jj, já zase už v manželství často používala větu: "Že já si nevzala Pištu Hufnágla!" 
Upravil(a) Hani (10. 9. 2009 9:34)
Není tady

Že já nešťastná, jsem si nevzala Pištu Hufnágla.... To myslím zaznělo v lecjaké domácnosti.
Haňous nepřijedeš příští týden do Brna, že by ses zastavila rozptýlit chuderku "hostesku"??? 

Kuliš už bude někde v trapu....
Není tady