Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 7. 9. 2009 23:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Hellga VII.

Tak už jsem to zjistila: Tačůd = Touchwood big_smile
http://www.propaganda.com.au/catweazle/media/touchwood.jpg
To je on v celé své kráse ... big_smile

Upravil(a) Kiara (7. 9. 2009 23:41)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#102 7. 9. 2009 23:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hele a za půl hoďky mi začne výročí - budu tu už přihlášená celé tři roky ... neměla by se za to dávat nějaká odměna čičo?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#103 7. 9. 2009 23:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Nu, Míšo ... třeba se odměny počítají od 25ti let výše ... lol

Není tady

#104 8. 9. 2009 7:52

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Peti, já se tady bála napsat, že jsem Čáryfuka nesnášela a byl hnusnej... lol Jsi větší hrdinka, já se bála, co mi uřknou... lol

Kiar, ta tvá právnice má za ušima! To se mi líbí. Na hada se vyprdni, byť by tě sežral, při tvé konstituci by si tě mohl splést s některým mafiánem. Manža se znemožní sám před soudem, bych si tak tipla. Obzvlášť, jestli si dá nějakou na kuráž. pussa

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#105 8. 9. 2009 9:08

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Robina Úda toho černovlasého okatého drobka jsme taky samozřejmě sledovala, ale byl takový kapku zženštilý.... Ale hezký, to jo...
A Kšandokan, no toho jsem měla několik  let na hrudníčku na růžovém podvlékacím triku, krásný umělý černý zažehlený obtisk od kolotočů, to byla vzácnost.... lol
Dávali to několikrát, bylo to tak smutný, on tak úžasný a ona tak krásná.... grater lol
Jak jsem zajásala, když to vyšlo v levné trafikové edici, hned mám doma všechny díly. Když pominu ty papírové kulisy a kvalitu rovnající se filmu z válečné doby, tak je to pořád úžasný.... big_smile

Není tady

#106 8. 9. 2009 9:09

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Hani napsal(a):

Peti, já se tady bála napsat, že jsem Čáryfuka nesnášela a byl hnusnej... lol Jsi větší hrdinka, já se bála, co mi uřknou... lol

Kiar, ta tvá právnice má za ušima! To se mi líbí. Na hada se vyprdni, byť by tě sežral, při tvé konstituci by si tě mohl splést s některým mafiánem. Manža se znemožní sám před soudem, bych si tak tipla. Obzvlášť, jestli si dá nějakou na kuráž. pussa

Jen se neboj napsat vlastní názor, třeba Tě ušetříme.... lol No byl nevkusnej, kozí dědek, ale bylo to super namluvený a měl bezvadný hlášky....

Kiar - godlike , dobře to vedeš .... tummenupp

Není tady

#107 8. 9. 2009 9:43

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Macex napsal(a):

Robina Úda toho černovlasého okatého drobka jsme taky samozřejmě sledovala, ale byl takový kapku zženštilý.... Ale hezký, to jo...
A Kšandokan, no toho jsem měla několik  let na hrudníčku na růžovém podvlékacím triku, krásný umělý černý zažehlený obtisk od kolotočů, to byla vzácnost.... lol
Dávali to několikrát, bylo to tak smutný, on tak úžasný a ona tak krásná.... grater lol
Jak jsem zajásala, když to vyšlo v levné trafikové edici, hned mám doma všechny díly. Když pominu ty papírové kulisy a kvalitu rovnající se filmu z válečné doby, tak je to pořád úžasný.... big_smile

Símtě - nějaké papírové kulisy - dyk to nebylo na těch našich zrnících černobílých obrazovkách poznat ... ale bylo to děsně romantické, jak mu třeba umírala na choleru a tak tillfreds
Čáryfuk už mě vcelku míjel ... já si vyčíhla jen Byl jednou jeden ... a bednu Ednu. ... a pak se mi líbilo Vzhůru na palubu dálky volají a Děti z kouřovej hory ... Ale my to v polovině Magionu a Vegy přepínali na Vídeň na Toma a Jerryho, Knight Ridera nebo Alphu 1

Upravil(a) Míša Kulička (8. 9. 2009 9:43)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#108 8. 9. 2009 12:32

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Vzhůru na palubu byly myslím ty Dva roky prázdnin, ne?
No Rakušáci to bylo něco, Knight Rider, Hard aber Herzlich, Tom a Jerry a sobotní horory a páteční koženokalhotové erotické filmy.... lol
Co byla Alpha 1?

Upravil(a) Macex (8. 9. 2009 12:32)

Není tady

#109 8. 9. 2009 12:32

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Ouplně mi v uších zní ty songy: Sandokaaan Sandokaaan....   i to Míšino Vzhůru na palubu dálky volají , vítr už blablabla žene nás. Tajemné příběhy nás teď čekají .... a dál si to nepamatuju. dumbom

I ty Děti z kouřové hory...

Jj , to byli časy vissla

Mací já měla z pouti takové ty placky na trička. Sandokana, Vinetua , Michaela Jacksona a Samatu Fox tummenupp
A nažehlovací Šmouly lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#110 8. 9. 2009 12:35

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

http://filmovezvuky.fdb.cz/znelky-a-hudba5/

Tady to máme všechno hezky po kupě... Můžem nostalgicky ronit...  lol

Není tady

#111 8. 9. 2009 12:37

PetraP
♥♥♥♥♥♥-

Není tady

#112 8. 9. 2009 12:38

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Když tak na to koukám, tak jsme zcela, ale zcela zapomněly na Gora a Skippyho.... lol

Není tady

#113 8. 9. 2009 12:42

PetraP
♥♥♥♥♥♥-

http://trelawney.hope.users.btopenworld.com/MP2.jpg

lol

A ještě jsem si vzpoměla na Viléma Tella lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#114 8. 9. 2009 13:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Macex napsal(a):

Když tak na to koukám, tak jsme zcela, ale zcela zapomněly na Gora a Skippyho.... lol

Gorem straším Frikulínovou ... ještě jednou mě bude nutit poslouchat Japonské filmy, tak to seženu a přinutím jí to zmérknout celýho Gora aj s tím úděsným dabingem od Molavcový dumbom

Skippy byl můj favorit ... jsem mohla mít malýho klokana na Vysočině, ale bála jsem se, že to nezvládnu smile

Alpha 1 bylo něco jako Star Trek, ale německý

A Vilém Tell už mě minul, to už jsem radš chodila randit gloria

Upravil(a) Míša Kulička (8. 9. 2009 13:29)

Není tady

#115 8. 9. 2009 13:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Jj, Goro - bílý pes ... pamatuji, jak jsem kolouchovi tenkrát vyčetla, že když ubohý pejsek umíral, cynicky se u toho smál smile takový prohřešek si pamatuju i po pětadvaceti letech ... lol
Jinak prudič si sinkovi opravdu o klíče řekl (sinek nic nevěděl, tak jsem ho uklidnila, že nic není jeho vina pussa). Pravděpodobně to dopadne tak, že prudič klíč někam strčí, zapomene na něj a ztratí ho dřív, než si stačí udělat kopii. Přesto se půjdu podívat po nějaké vložce a radši ji vyměním, co kdyby hmm
V pátek mám pohovor č. 1, v úterý pohovor č. 2, tak mi držte palce!!! Potřebuju do práceééé grater

Není tady

#116 8. 9. 2009 14:16

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiara napsal(a):

Jj, Goro - bílý pes ... pamatuji, jak jsem kolouchovi tenkrát vyčetla, že když ubohý pejsek umíral, cynicky se u toho smál smile takový prohřešek si pamatuju i po pětadvaceti letech ... lol
Jinak prudič si sinkovi opravdu o klíče řekl (sinek nic nevěděl, tak jsem ho uklidnila, že nic není jeho vina pussa). Pravděpodobně to dopadne tak, že prudič klíč někam strčí, zapomene na něj a ztratí ho dřív, než si stačí udělat kopii. Přesto se půjdu podívat po nějaké vložce a radši ji vyměním, co kdyby hmm
V pátek mám pohovor č. 1, v úterý pohovor č. 2, tak mi držte palce!!! Potřebuju do práceééé grater

budu držet tummenupp

A on Goro nakonec umřel? Já se na to snad ani nedodívala ... no jo, čemu se vlastně divím, takový typický džapanský konec pro děti hmm

Není tady

#117 8. 9. 2009 14:21

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kiar, držímě všechny! pussa

Jó Goro, to byl můj hrdina. Pak se mi ještě strašně líbilo: Spadla z oblakov. A Smolíkovi - es-em-lomos, es-em-lomos! big_smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#118 8. 9. 2009 14:34

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Goro nakonec snad neumřel. Jak to v seriálech bývá, nakonec se snad uzdravil big_smile
Jó, Smolíkoví ... lol tenkrát, když jsem před 25ti lety bydlela u koloucha, měli jsme sousedy-prudiče. Pořád na nás klepali, zvonili, na něco si stěžovali. Zeď koupelny sousedila s jejich ložnicí, takže hlavama leželi v posteli 30 cm od vany. Běda, jak jsme vlezli do vany po desáté hodině večerní - stačilo otočit kohoutkem, pustit vodu a u dveří se vzápětí rozdrnčel zvonek.
Ale proč o tom píšu - soused jako by z oka vypadl panu Halířovi ze Smolíků: černovlasej, ušatej dědek s nosem jako skoba. Přezdívka "Halířovi", kterou jsem vymyslela se ujala tak dokonale, že když jsme se s Pavlem po 25ti letech sešli, okamžitě si na ně vzpomněl. Jejich pravé příjmení zmizelo v propadlišti dějin, ale Halířovi zůstali ... lol

Není tady

#119 9. 9. 2009 13:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem se ještě pojistila a včera jsem vyměnila vložku u vchodových dveří wink Sinek - když viděl jak zápasím se šroubovákem a nadávám u toho jak špaček - mi jemně vzal šroubovák z ruky a výměnu beze slova dokončil smile
Mám docela provinilý pocit z toho, že sinek musí být zrovna u tohohle ... ale jinou možnost, bohužel nemám.
Jinak je na západní frontě klid, tak se trochu bojím, abych to nezakřikla butter

Není tady

#120 9. 9. 2009 19:28

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PetraP napsal(a):

Ouplně mi v uších zní ty songy: Sandokaaan Sandokaaan....   i to Míšino Vzhůru na palubu dálky volají , vítr už blablabla žene nás. Tajemné příběhy nás teď čekají .... a dál si to nepamatuju. dumbom

I ty Děti z kouřové hory...

...vítr už příhodný vane nám, tajemné příběhy nás teď čekají - tvým domovem bude oceán. Vítr v ráhnoví plachty nadouvá, žene loď v šírou dál, kolébá boky plachetnice, jak by si s ní jen hrál...posádku, ani škuner neleká bouře, ni uragán................
A dál nevim roll
Jj, to byla kráásná písnička!
A děti z Kouřové hory jsou tu s námi pokaždé, když se přihlásím wink Ten můj podpis je citát vocamcaď.
Jo Skipy  - a jak se jmenoval ještě ten delfín? Ff...něco...to byl taky seriál.
Kiar vidíš pussa i sinek se nakonec účastní...a ty jsi nejlepší krajta ve Středočeským kraji tummenupp

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#121 9. 9. 2009 21:35

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No Lupi ty válíš, to je paměť, písně zná, citáty zná.... a pouze pro tebe a potichu ti pošeptám a napovím toho delfína Flipper, ale ten už minul i mne, jen jsem okem zahlédla, že něco takového proběhlo...

Není tady

#122 9. 9. 2009 22:19

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak Flippera jsem viděla taky jen v rakouské verzi hmm

Vidíš, Lupi, a já myslela, že je to nějaký moudro z Prattcheta, ke kterýmu jsem ještě nedošla smile

Není tady

#123 9. 9. 2009 22:58

x56325
Host

Tak zjišťuju, že mám paměť na draka... všechny ty hrůzy od Sandokana po Gora jsem taky kdysi v pravěku viděla, ale zapomněla jsem na ně tak milosrdně a dokonale, že abslutně nevím, o co tam šlo...
Hlubší dojem ve mě zanechali jenom Smolíkovi lol , ty si vybavuju docela dobře, obzvlášť souseda Halíře... stolt

Jinak zdravím po delší absenci...  rock

#124 10. 9. 2009 9:33

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jj, já zase už v manželství často používala větu: "Že já si nevzala Pištu Hufnágla!" lol

Upravil(a) Hani (10. 9. 2009 9:34)

Není tady

#125 10. 9. 2009 12:37

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Že já nešťastná, jsem si nevzala Pištu Hufnágla.... To myslím zaznělo v lecjaké domácnosti.

Haňous nepřijedeš příští týden do Brna, že by ses zastavila rozptýlit chuderku "hostesku"??? lollollol
Kuliš už bude někde v trapu....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí