Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 4. 9. 2009 15:20

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hellga VII.

Ale neříkej Kiarko, že si ani očkem nezahlédla, když ses probudila čerstvě po obědě po den předtím proběhlé rockové zábavě.... lol
To je to stejný, jak kdybys přišla např. o Čáryfuka apod. luxusní záležitosti, které úplně zapadly.....

Není tady

#77 4. 9. 2009 15:23

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Jo mimochodem naše drahá Mavis, kvůli Tobě jsem projela všechny bonusy na Rodince a musím ti s politováním oznámit, že je tam o tom velká zmínka, spoustu fotek, ale pouští to do takové koláže, že střídají fotky s Lanďákem a do toho mluví Moučka ty svoje repliky a různě to tam Hanzlík komentuje. Jelikož mám ten první ofiko vydaný drahý originál, tak nepředpokládám, že na těch dalších levných sérií, co se pak objevily v trafikách by bylo něco víc. Tak mám obavu, že to asi u nikoho nenajdeš...

Upravil(a) Macex (4. 9. 2009 15:37)

Není tady

#78 4. 9. 2009 15:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hmmm, to je škoda ... třeba se to ještě někdy někde objeví smile ... ale moc dík smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#79 4. 9. 2009 16:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Macex skutečně, přísahám že jsem to nezahlídla ani jedním okem big_smile jo, to kdyby přišly na přetřes Večerňajzy z devadesátých let, byla bych v obraze. Pamatuji si, že jsem děti ukládala a později honila do postele hned po Večerníčku stolt, na který jsme koukali buď všichni, nebo jsem ho měla jako zvukovou kulisu při jiné bohulibé činnosti.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#80 5. 9. 2009 11:48

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiara napsal(a):

Macex skutečně, přísahám že jsem to nezahlídla ani jedním okem big_smile jo, to kdyby přišly na přetřes Večerňajzy z devadesátých let, byla bych v obraze. Pamatuji si, že jsem děti ukládala a později honila do postele hned po Večerníčku stolt, na který jsme koukali buď všichni, nebo jsem ho měla jako zvukovou kulisu při jiné bohulibé činnosti.

Tak to musíme napravit, Kiar - tady máš studijní materiál:
http://www.youtube.com/watch?v=N0qF3Fj9oww

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#81 5. 9. 2009 15:35

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Já už jsem se tam proklikala smile ve chvíli, kdy mě Péťa překvapila bednou Ednou a vílou Mavis, to abych věděla o co vlastně gou.
Přece nebudu sto let za opicema - no ni???

Není tady

#82 5. 9. 2009 15:51

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No a co na to říkáš? Mě to přijde ještě lepší, než tehdy ... a Mavis mi připadá ještě úžasnější, jak blondýna lol

Není tady

#83 5. 9. 2009 16:39

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Mavis je sqjelá tummenupp  Já jsem jí stejně měla ráda. Jak se jmenovala ta bludička?  Kouknu taky na ten odkaz lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#84 5. 9. 2009 16:47

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

No - přiznám se že z bedny Edny bych jako dítě asi měla upřímnou hrůzu big_smile
Když jsem se dívala na televizi, mohlo se tam vyskytnout strašidlo jenom jednou jedinkrát a už jsem řvala hrůzou, schovávala jsem si hlavu a zakrývala uši ... big_smile
Ještě že mi to nezůstalo a horrory jsou v dospělosti mým oblíbeným žánrem ...

Není tady

#85 5. 9. 2009 21:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Bedna Edna je pěkně strašidelná a Mavis je celá Míša lol Akorát nevím, jakto, že mi to uniklo? MAcí -kolik že ti bylo, když to běželo?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#86 5. 9. 2009 21:34

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Bedna Edna je pěkně strašidelná a Mavis je celá Míša lol Akorát nevím, jakto, že mi to uniklo? MAcí -kolik že ti bylo, když to běželo?

To mohlo být nějak tak v 83. - 88. vždycky ve čtvrtek v Magionu smile

Není tady

#87 5. 9. 2009 22:40

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No mne už vcelku dost, ale Peťa to musela sledovat mezi šprušličkama dětské postýlky.... lol

Zrovna jsem přemýšlela, zda to šlo ve Veze nebo v Magionu, ale ve Veze letělo spíš Matyáš Šándor a nebo Dva roky prázdnin a nebo Děti z kouřové hory, Jack Holborn a náš velký oblíbenec Čáryfuk..... Magion byl na kreslený Šmouly, Byl jeden člověk, život, vynálezce apod....

Není tady

#88 5. 9. 2009 22:45

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Macex napsal(a):

No mne už vcelku dost, ale Peťa to musela sledovat mezi šprušličkama dětské postýlky.... lol

Zrovna jsem přemýšlela, zda to šlo ve Veze nebo v Magionu, ale ve Veze letělo spíš Matyáš Šándor a nebo Dva roky prázdnin a nebo Děti z kouřové hory, Jack Holborn a náš velký oblíbenec Čáryfuk..... Magion byl na kreslený Šmouly, Byl jeden člověk, život, vynálezce apod....

Původně jsem teda myslela, že to byl Večerníček, ale to mě už kdesi vyvedli z omylu - prej Magion.

Není tady

#89 5. 9. 2009 22:45

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Na tohle jsem náhodou narazila. Panáčci by potřebovali malou výpomoc s koláží a střihem, ale jinak jim to mooooc hezky zpívá.... A klip má vtip a tak to má být....

http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0

Není tady

#90 5. 9. 2009 22:52

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dobří Elvisáci ... a ta sexy práce nohou ... mmmmmmmmmmmmmm http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/kiss.gif

Není tady

#91 5. 9. 2009 23:18

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a teď jsem našla tuhle moji oblíbenou, už jsem ten klip hroozně dlouho neviděla... Ten žongléř mne fakt baví, ten výraz v obličeji a ty kouzelný pohyby.... tummenupp lol

http://www.youtube.com/watch?v=TE9CvOGI … re=related

Není tady

#92 6. 9. 2009 1:05

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

...tak jsem si vás dočetla a vzpoměla jsem si až podle bedny Edny! tummenupp TU si pamatuju... stolt lol

Není tady

#93 6. 9. 2009 13:24

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No vidíš to Kiaro a ty se budeš vymlouvat na jiné aktivity. I Hellga si to pamatuje a to je co říct.... lol tummenupp

Není tady

#94 6. 9. 2009 13:28

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Mně to nedalo a dávám ještě sem (vztahuje se to k threadu "Co právě čtete") odkaz na video "FELIDAE-kočičí detektivka" Co to vlastně je?
Animovaný film byl vytvořen podle knihy Akifa Pirincciho, spisovatele turecké národnosti žijícího v Německu. Hlavním hrdinou, vypravěčem a zároveň detektivem je kocour Francis. Obsah knihy není pohádkový, ale je to syrový příběh s hlubokým vnitřním poselstvím. Kniha se natolik líbila, že byla přeložena do více, nežli dvaceti jazyků a nakonec podle ní byl natočen animovaný film. Některé sekvence v něm opravdu nejsou vhodné pro děti tongue
Klikněte sem a dopřejte si pokocháníčko smile

Není tady

#95 6. 9. 2009 13:32

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Macex: no jóóóó, no ... neviděla, neviděla ...
Jo - a úryvek, na který jsem sem dala odkaz je samozřejmě namluvený v angličtině, tak aby se někdo necítil zaskočen smile Respektive je to německý film, dabovaný do angličtiny. Jak je v našich krajích zvykem, v Česku se asi hned tak neobjeví hmm

Není tady

#96 7. 9. 2009 16:37

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Mací náhodou už jsem seděla na gauči. A Magion i Vegu jsem měla najetou. Ve Veze totiž tenkrát byl i takovej seriál Robin Hood a ten jsem nikdy neviděla do konce, protože jsem jezdila do hudebky na kravíl lol  Bylo mi cca 10 rodna A já hrozně milovala toho hlavního přestavitele. A nebyl to Kéva vissla

A Čáryfuk mi byl děsně o.d.p.o.r.n.ej. Ale ta jeho žába Tačůd (psáno jak slyším dumbom)  byla dobrá

Upravil(a) PetraP (7. 9. 2009 16:38)

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#97 7. 9. 2009 19:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Magion jsem si vzpomněla, jak na to holky čumákovaly - nejvíc letěl u nás Byl jednou jeden život a Betka bedlivě sledovala Šmouly (mně teda přišlo zvrhlý, že maj jen jednu holčičku - maminku, ale pak jsem přečtla Svobodnej národ a došlo mi, že je to nějakej anglosaskej folklor cool )
Vegu si vůbec nepamatuju - ale Hooda jo, poněvadž se mi taky líbil.... gloria A zapomněly jste na Sándokána, co zabil týgra a mouchy se bál.... lol ale to vám bylo pět, nebo šest, nebo tak nějak.

Není tady

#98 7. 9. 2009 21:06

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Áááááá ... Sandokan a Perla Labuanu big_smile tak to zdejší holky byly ještě hodně malý, když to dávali - pokud dobře počítám, tak mi bylo osmnáct smile
Jinak dosudmanžel se rozhodl, že mi bude měsíc před rozvodem sladit život. Dvakrát se dožadoval klíčů od mého domu z titulu věcného břemena, které tady má napsáno s tím "že si sem chce dát nějaké věci". Pět let tady nebydlí, věci si může dáít na deset různých míst - zkrátka před posledním stáním mě začal škádlit. Takže po poradě s právničkou jsem mu pošlala doporučený dopis, ve kterém jsem mu napsala, že já zase požaduji klíče od jeho dvou vozidel, které má jako podnikatel napsané na sebe s tím, že až mi předá klíče, dostane ty od domu. Ještě včera večer buzeroval, zase nastrčil dceru jako posla (z toho se můžu pominout, že ji do všeho tahá) a dělal bu-bu-bu, že klíče si nechá zkopírovat z klíčů dětí.
Dnes si zřejmě přečetl ten dopis big_smile protože jsem před chvílí přijela domů a není tady ani manžel, ani věci. Už v autobuse jsem přemýšlela o tom, že se tady jenom jednou objeví a pořídím si terárko s vypaseným hadem (manžel má přímo panickou fobii z hadů) nebo pronajmu barák Ukrajincům a chudáky mafiány holt přemístím dva k matce a tři ke kolouchovi big_smile Nicméně - když jsem si odemkla dům a nikdo nikde. uvědomila jsem si, že manžel při pomyšlení, jak si vozím zadek v jeho luxusním voze či zabírám druhý vůz, ve kterém jezdí jeho prvorozený zezelenal jako špenát, udělalo se mu špatně a naznal že takovéto špásovájní by ho mohlo přijít velice draho lol
Ono se to dělá ramena navečer po osmi pivech, že ...vissla

Není tady

#99 7. 9. 2009 22:05

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Peti a nebyl to Tačmůd? Já jen, že tak M. občas říká Jimovi stolt

Není tady

#100 7. 9. 2009 22:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Kiar, no prosím - jaký jste s právnicí šikovný! tummenupppussa Jo a k tomu hadovi, prosímtě: že by ti zežral mafiány se neboj - hadi jsou neobyčejně úpo*ná stvoření a nežerou a nelověj, když bezpodmínečně nemusej. Takže když ho budeš krmit, hrozí spíš hadovi nebezpečí od mafiánů, než naopak lol Já jen, kdyby na hada přece jen muselo dojít.... vissla Zdá se však, že jeho úlohu zdatně zastaneš sama lol
Tačůd je kamarádčina kočka a údajně jakási mediální hvězda - alternativní, ovšem...pojmenoval tak kocoura synek a ten by mu určitě nedal nějaký blbý popový jméno...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí