|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ale neříkej Kiarko, že si ani očkem nezahlédla, když ses probudila čerstvě po obědě po den předtím proběhlé rockové zábavě.... 
To je to stejný, jak kdybys přišla např. o Čáryfuka apod. luxusní záležitosti, které úplně zapadly.....
Není tady

Jo mimochodem naše drahá Mavis, kvůli Tobě jsem projela všechny bonusy na Rodince a musím ti s politováním oznámit, že je tam o tom velká zmínka, spoustu fotek, ale pouští to do takové koláže, že střídají fotky s Lanďákem a do toho mluví Moučka ty svoje repliky a různě to tam Hanzlík komentuje. Jelikož mám ten první ofiko vydaný drahý originál, tak nepředpokládám, že na těch dalších levných sérií, co se pak objevily v trafikách by bylo něco víc. Tak mám obavu, že to asi u nikoho nenajdeš...
Upravil(a) Macex (4. 9. 2009 15:37)
Není tady

Hmmm, to je škoda ... třeba se to ještě někdy někde objeví
... ale moc dík 
Není tady

Macex skutečně, přísahám že jsem to nezahlídla ani jedním okem
jo, to kdyby přišly na přetřes Večerňajzy z devadesátých let, byla bych v obraze. Pamatuji si, že jsem děti ukládala a později honila do postele hned po Večerníčku
, na který jsme koukali buď všichni, nebo jsem ho měla jako zvukovou kulisu při jiné bohulibé činnosti.
Není tady

Kiara napsal(a):
Macex skutečně, přísahám že jsem to nezahlídla ani jedním okem
jo, to kdyby přišly na přetřes Večerňajzy z devadesátých let, byla bych v obraze. Pamatuji si, že jsem děti ukládala a později honila do postele hned po Večerníčku
, na který jsme koukali buď všichni, nebo jsem ho měla jako zvukovou kulisu při jiné bohulibé činnosti.
Tak to musíme napravit, Kiar - tady máš studijní materiál:
http://www.youtube.com/watch?v=N0qF3Fj9oww
Není tady

Já už jsem se tam proklikala
ve chvíli, kdy mě Péťa překvapila bednou Ednou a vílou Mavis, to abych věděla o co vlastně gou.
Přece nebudu sto let za opicema - no ni???
Není tady

No a co na to říkáš? Mě to přijde ještě lepší, než tehdy ... a Mavis mi připadá ještě úžasnější, jak blondýna 
Není tady

Mavis je sqjelá
Já jsem jí stejně měla ráda. Jak se jmenovala ta bludička? Kouknu taky na ten odkaz 
Není tady

No - přiznám se že z bedny Edny bych jako dítě asi měla upřímnou hrůzu
Když jsem se dívala na televizi, mohlo se tam vyskytnout strašidlo jenom jednou jedinkrát a už jsem řvala hrůzou, schovávala jsem si hlavu a zakrývala uši ... 
Ještě že mi to nezůstalo a horrory jsou v dospělosti mým oblíbeným žánrem ...
Není tady
Bedna Edna je pěkně strašidelná a Mavis je celá Míša
Akorát nevím, jakto, že mi to uniklo? MAcí -kolik že ti bylo, když to běželo?
Není tady

lupina montana napsal(a):
Bedna Edna je pěkně strašidelná a Mavis je celá Míša
Akorát nevím, jakto, že mi to uniklo? MAcí -kolik že ti bylo, když to běželo?
To mohlo být nějak tak v 83. - 88. vždycky ve čtvrtek v Magionu 
Není tady

No mne už vcelku dost, ale Peťa to musela sledovat mezi šprušličkama dětské postýlky.... 
Zrovna jsem přemýšlela, zda to šlo ve Veze nebo v Magionu, ale ve Veze letělo spíš Matyáš Šándor a nebo Dva roky prázdnin a nebo Děti z kouřové hory, Jack Holborn a náš velký oblíbenec Čáryfuk..... Magion byl na kreslený Šmouly, Byl jeden člověk, život, vynálezce apod....
Není tady

Macex napsal(a):
No mne už vcelku dost, ale Peťa to musela sledovat mezi šprušličkama dětské postýlky....
Zrovna jsem přemýšlela, zda to šlo ve Veze nebo v Magionu, ale ve Veze letělo spíš Matyáš Šándor a nebo Dva roky prázdnin a nebo Děti z kouřové hory, Jack Holborn a náš velký oblíbenec Čáryfuk..... Magion byl na kreslený Šmouly, Byl jeden člověk, život, vynálezce apod....
Původně jsem teda myslela, že to byl Večerníček, ale to mě už kdesi vyvedli z omylu - prej Magion.
Není tady

Na tohle jsem náhodou narazila. Panáčci by potřebovali malou výpomoc s koláží a střihem, ale jinak jim to mooooc hezky zpívá.... A klip má vtip a tak to má být....
http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0
Není tady

Dobří Elvisáci ... a ta sexy práce nohou ... mmmmmmmmmmmmmm 
Není tady

Jo a teď jsem našla tuhle moji oblíbenou, už jsem ten klip hroozně dlouho neviděla... Ten žongléř mne fakt baví, ten výraz v obličeji a ty kouzelný pohyby....

http://www.youtube.com/watch?v=TE9CvOGI … re=related
Není tady
...tak jsem si vás dočetla a vzpoměla jsem si až podle bedny Edny!
TU si pamatuju...

Není tady

No vidíš to Kiaro a ty se budeš vymlouvat na jiné aktivity. I Hellga si to pamatuje a to je co říct....

Není tady

Mně to nedalo a dávám ještě sem (vztahuje se to k threadu "Co právě čtete") odkaz na video "FELIDAE-kočičí detektivka" Co to vlastně je?
Animovaný film byl vytvořen podle knihy Akifa Pirincciho, spisovatele turecké národnosti žijícího v Německu. Hlavním hrdinou, vypravěčem a zároveň detektivem je kocour Francis. Obsah knihy není pohádkový, ale je to syrový příběh s hlubokým vnitřním poselstvím. Kniha se natolik líbila, že byla přeložena do více, nežli dvaceti jazyků a nakonec podle ní byl natočen animovaný film. Některé sekvence v něm opravdu nejsou vhodné pro děti 
Klikněte sem a dopřejte si pokocháníčko 
Není tady

Macex: no jóóóó, no ... neviděla, neviděla ...
Jo - a úryvek, na který jsem sem dala odkaz je samozřejmě namluvený v angličtině, tak aby se někdo necítil zaskočen
Respektive je to německý film, dabovaný do angličtiny. Jak je v našich krajích zvykem, v Česku se asi hned tak neobjeví 
Není tady

Mací náhodou už jsem seděla na gauči. A Magion i Vegu jsem měla najetou. Ve Veze totiž tenkrát byl i takovej seriál Robin Hood a ten jsem nikdy neviděla do konce, protože jsem jezdila do hudebky na kravíl
Bylo mi cca 10
A já hrozně milovala toho hlavního přestavitele. A nebyl to Kéva 
A Čáryfuk mi byl děsně o.d.p.o.r.n.ej. Ale ta jeho žába Tačůd (psáno jak slyším
) byla dobrá
Upravil(a) PetraP (7. 9. 2009 16:38)
Není tady
Magion jsem si vzpomněla, jak na to holky čumákovaly - nejvíc letěl u nás Byl jednou jeden život a Betka bedlivě sledovala Šmouly (mně teda přišlo zvrhlý, že maj jen jednu holčičku - maminku, ale pak jsem přečtla Svobodnej národ a došlo mi, že je to nějakej anglosaskej folklor
)
Vegu si vůbec nepamatuju - ale Hooda jo, poněvadž se mi taky líbil....
A zapomněly jste na Sándokána, co zabil týgra a mouchy se bál....
ale to vám bylo pět, nebo šest, nebo tak nějak.
Není tady

Áááááá ... Sandokan a Perla Labuanu
tak to zdejší holky byly ještě hodně malý, když to dávali - pokud dobře počítám, tak mi bylo osmnáct 
Jinak dosudmanžel se rozhodl, že mi bude měsíc před rozvodem sladit život. Dvakrát se dožadoval klíčů od mého domu z titulu věcného břemena, které tady má napsáno s tím "že si sem chce dát nějaké věci". Pět let tady nebydlí, věci si může dáít na deset různých míst - zkrátka před posledním stáním mě začal škádlit. Takže po poradě s právničkou jsem mu pošlala doporučený dopis, ve kterém jsem mu napsala, že já zase požaduji klíče od jeho dvou vozidel, které má jako podnikatel napsané na sebe s tím, že až mi předá klíče, dostane ty od domu. Ještě včera večer buzeroval, zase nastrčil dceru jako posla (z toho se můžu pominout, že ji do všeho tahá) a dělal bu-bu-bu, že klíče si nechá zkopírovat z klíčů dětí.
Dnes si zřejmě přečetl ten dopis
protože jsem před chvílí přijela domů a není tady ani manžel, ani věci. Už v autobuse jsem přemýšlela o tom, že se tady jenom jednou objeví a pořídím si terárko s vypaseným hadem (manžel má přímo panickou fobii z hadů) nebo pronajmu barák Ukrajincům a chudáky mafiány holt přemístím dva k matce a tři ke kolouchovi
Nicméně - když jsem si odemkla dům a nikdo nikde. uvědomila jsem si, že manžel při pomyšlení, jak si vozím zadek v jeho luxusním voze či zabírám druhý vůz, ve kterém jezdí jeho prvorozený zezelenal jako špenát, udělalo se mu špatně a naznal že takovéto špásovájní by ho mohlo přijít velice draho 
Ono se to dělá ramena navečer po osmi pivech, že ...
Není tady

Peti a nebyl to Tačmůd? Já jen, že tak M. občas říká Jimovi 
Není tady
Kiar, no prosím - jaký jste s právnicí šikovný! 
Jo a k tomu hadovi, prosímtě: že by ti zežral mafiány se neboj - hadi jsou neobyčejně úpo*ná stvoření a nežerou a nelověj, když bezpodmínečně nemusej. Takže když ho budeš krmit, hrozí spíš hadovi nebezpečí od mafiánů, než naopak
Já jen, kdyby na hada přece jen muselo dojít....
Zdá se však, že jeho úlohu zdatně zastaneš sama 
Tačůd je kamarádčina kočka a údajně jakási mediální hvězda - alternativní, ovšem...pojmenoval tak kocoura synek a ten by mu určitě nedal nějaký blbý popový jméno...
Není tady