29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jj, to jsou ty paradoxy...
Není tady
Baby, vy si ze mě jako děláte pr.del, jo? Mám já to kamarádky.....
Kiar, tak teda, abys o to taky nepřišla - se mi zablokovaly záda a v noci jsem potřebovala čůrat a nemohla se ani pohnout. Tak jsem si musela na pomoc zavolat jeřáb (rozuměj manžu), kterej mě za mého řevu vytáhl. Na onu místnost jsem již dokvačila po svých, mělo to jen jednu drobnou chybku: po akci jsem sebou sekla rovnou z mísy vo kachle na zemi. Suma sumárum: nos jak bambuli (kua a jak to bolí!), naraženou lícní kost, kost nad okem, loket, koleno, bok... barvit se to nezačalo, tak to snad tak zůstane. Manžel má jediný štěstí, že jsem v podstatě lenoch a nešla to hlásit, bo by mi všude uvěřili, že se jedná o domácí násilí.
Není tady
Hani, ty máš teda zážitky ... to Ti fakt nezávidím
Simtě a jak zrovna TY můžeš mít zablokovanou páteř? Ty, propagátorka a učitelka orientálních tanců, které - jak známo - svými ladnými pohyby působí přímo blahodárně zrovna na tu páteř ???
Není tady
Hergot, to je tady veselo.....
Abyste věděly, natlučenkyně, stavím se taky do řady natlučenců, jenže jelikož je to dle výšky, tak mám i natlučeninu nejmenší. Zato jsem si málem vypíchla voko Dávala jsem ve sklípku, kde je světlo jen od průlezku, bednu s jabkama do tmavýho kouta a pěkně švihem - byla těžší. A tím švihem jsem se nabodla na takovou traverzičku, podle čnící ze zdi
Levým okem...jsem si chvíli myslela, že mám po něm - ale naštěstí ne. Akorát mám moncla, takže bych taky mohla jít hlásit domácí násilí
Jéééžiš......potřebovaly bychom naše skuhrací blůs, co.... Že my jsem si ho neschovaly!
TAkže foukám na všechny modřiny, praštěniny a nerozvedeniny
Není tady
Já tady - aby to bylo komplet - mám zimu jak v zadeli: před odjezdem do Prahy zásadně vypínám elektrokotel a otvírám mafiánům okýnko. No jo ... ale než se mi elektrokotel po zapnutí rozjede a vytopí promrzlej kamennej barák, to taky chvíli trvá. Jak tak mám štěstí, tak mi u PC mafián šlápnul do kelímku se zeleninovým salátem a před chvílí mi volal stále můj zákonitý choť, že dcera nějak zapomněla chodit do školy
MMCH víte vůbec o tom, že včera byl úplněk ??? A že se negativní vibrace pro některé jedince musely tím pádem přenést i na dnešek ?!?
Není tady
To je pravda, Kiar, ale zase považ...úplňků už bylo! Nemohla by sis ty zavřít všude krom sednice radiátory a aspoň tam to temperovat? Mafiánům by snad pravá půlka měla stačit, no ne?
Není tady
Holky, já snad mám slabej otřes mozku. Je mi docela blbě od žaludku a bolí mě bedýnka. Chjo, že já musím být tak destruktivní.
Kiar, udělej to, jak říká Lupi. Dyť s takovou tam za chvíli zmrzneš. Nebo nemůžeš nechávat mafiány někde v síni nebo v chlívku?
S dcerkou držím palec. Kolik jí je?
Není tady
Hanii............. Co se dělá, aby se opravil otřes mozku?
Není tady
Neuděláme slet? Zdravý by se o nás šikulky mohly starat! Jó, já chci být vopečovááááááávanááááááá.....
Není tady
No, jen jestli je to aspoň jedna na jednu
Není tady
Už je to dobrý, kotel se rozváchnil
Já bych to ráda řešila jinak, ale nenapadá mě jak. Mafiáni musí mít - dokud nemrzne a venku není -20°C - volný výběh. Venku čtyři z nich - kastrované seniory - nemůžu nechávat, takže pokud to jde, musím je pouštět. Teď si vemte, že jsem pryč třeba dva dny, sinek se ke mně taky každý den nedostane ...
Dceři je čerstvých osmnáct a jak je vidět, s dospělostí se rozum jaksi nedostavil
Hani, takhle na dálku nechci vynášet soudy ... kdybys měla čerstvý otřes mozku, tak by Ti bylo zle od žaludku ihned po úderu do hlavy. Jestli máš potíže s páteří, tak nevolnost a bolesti hlavy můžou být od ní.
Já být Tebou, tak se nějak dopravím na neurologii, nechám si opíchat (ježiš, doufám že to všichni pochopí ) hřbet či krční páteř a zkonzultovala bych i ty mdloby. Každopádně - je Ti jasný, že by Tě měl viděl MUDr.?!?
Není tady
Hani napsal(a):
Baby, vy si ze mě jako děláte pr.del, jo? Mám já to kamarádky.....
Nééééééééééééééé, jak bychom mohly
lupina montana napsal(a):
No, jen jestli je to aspoň jedna na jednu
Nooo, to nevím ... já totiž nepřiznala, že jsem trochu zabojovala se žehličkou a mám na pravém předloktí cca 5cm spáleninu, jak jsem ju chytala ... jo a Frikulinózní minulý týden spadla z psacího stolu, když zrovna cosyk čmárala na zeď ... babizně co se to děje???
Upravil(a) Míša Kulička (4. 11. 2009 0:05)
Není tady
No jestli jste nezapomněly ořádně oslavit Samain,abyste se ochránily od zlých duchůa vůbec ode všeho zlého
Není tady
Spíš jestli sme Hellguši nešláply na kuří voko
Upravil(a) Míša Kulička (4. 11. 2009 10:26)
Není tady
Hani napsal(a):
A nevíte, jak se má Peťka?
Není tady
Kiara napsal(a):
Už je to dobrý, kotel se rozváchnil
![]()
Já bych to ráda řešila jinak, ale nenapadá mě jak. Mafiáni musí mít - dokud nemrzne a venku není -20°C - volný výběh. Venku čtyři z nich - kastrované seniory - nemůžu nechávat, takže pokud to jde, musím je pouštět. Teď si vemte, že jsem pryč třeba dva dny, sinek se ke mně taky každý den nedostane ...
Dceři je čerstvých osmnáct a jak je vidět, s dospělostí se rozum jaksi nedostavil
Hani, takhle na dálku nechci vynášet soudy ... kdybys měla čerstvý otřes mozku, tak by Ti bylo zle od žaludku ihned po úderu do hlavy. Jestli máš potíže s páteří, tak nevolnost a bolesti hlavy můžou být od ní.
Já být Tebou, tak se nějak dopravím na neurologii, nechám si opíchat (ježiš, doufám že to všichni pochopí) hřbet či krční páteř a zkonzultovala bych i ty mdloby. Každopádně - je Ti jasný, že by Tě měl viděl MUDr.?!?
Kamoška necháva pootvorené okienko do pivnice, kadiaľ vedie potrubie a kde majú mačky svoje "ležoviská". Nie je to teda Hilton, ale vždy lepšie ako vonku... A jej mafiáni chodia dnu len žrať a občas sa nechať milostivo poškrabkať, inak lietajú po vonku.
Není tady
Na zdar, křepelinky! Jak to jde?
Už mám vyřízený slušný připojení, tak tu budu častějš, teď je to běs běsovatej! Akorát si vás počtu... ale na lítání semotamo, to, holt, takhle nejni, no...
Není tady
Jéžiši...! Jeden tu chvilku nejni a vy jste hned celý dokaličený?! Vás tak nechat chvilku vo samotě!
Tak teda:
"Tfuj, tfuj, tfuj, beru klíč,
zamknu bolest, ať je pryč!"
...no a je to! Zejtra budete běhat, jak čemeřice...
Není tady
No zdarec, bábi, že se taky ukážeš ... už je mezi námi aj malej mág Peťkojc. Tož jsme si tu připravovali, co mu která přisoudíme, tak přemejšlej přemejšlej, bo od tebe to bude fakt hustý
A jak ty? Žiaden karamból?
Není tady
Zdarec palec, tak poslušně hlásím, že nerváky s dcerou jsou úspěšně zažehnány pro nezasvěcené - ruplo jí v kouli, přestala chodit do školy a chtěla se na tuhle konkrétní školu vybodnout ve čtvrťáku před maturitou
NAŠTĚSTÍ jsem jí to rozmluvila, tři dny jsem do ní hučela jako Niagarský vodopády ... ufffffff
Není tady
Kiar, Loco, píšu vám SZ
Upravil(a) Míša Kulička (7. 11. 2009 20:45)
Není tady
Babuchy ... kde stééééé???? Halóóó ... je tady někdo ????
Není tady