Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#401 3. 11. 2009 17:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Hellga VII.

Jj, to jsou ty paradoxy... big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#402 3. 11. 2009 17:42

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Baby, vy si ze mě jako děláte pr.del, jo? Mám já to kamarádky..... lol

Kiar, tak teda, abys o to taky nepřišla - se mi zablokovaly záda a v noci jsem potřebovala čůrat a nemohla se ani pohnout. Tak jsem si musela na pomoc zavolat jeřáb (rozuměj manžu), kterej mě za mého řevu vytáhl. Na onu místnost jsem již dokvačila po svých, mělo to jen jednu drobnou chybku: po akci jsem sebou sekla rovnou z mísy vo kachle na zemi. Suma sumárum: nos jak bambuli (kua a jak to bolí!), naraženou lícní kost, kost nad okem, loket, koleno, bok... barvit se to nezačalo, tak to snad tak zůstane. Manžel má jediný štěstí, že jsem v podstatě lenoch a nešla to hlásit, bo by mi všude uvěřili, že se jedná o domácí násilí. lol

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#403 3. 11. 2009 17:42

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

A nevíte, jak se má Peťka?

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#404 3. 11. 2009 19:07

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hani, ty máš teda zážitky ... to Ti fakt nezávidím pussa
Simtě a jak zrovna TY můžeš mít zablokovanou páteř? Ty, propagátorka a učitelka orientálních tanců, které - jak známo - svými ladnými pohyby působí přímo blahodárně zrovna na tu páteř va ???

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#405 3. 11. 2009 19:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Hergot, to je tady veselo..... grater
Abyste věděly, natlučenkyně, stavím se taky do řady natlučenců, jenže jelikož je to dle výšky, tak mám i natlučeninu nejmenší. Zato jsem si málem vypíchla voko va Dávala jsem ve sklípku, kde je světlo jen od průlezku, bednu s jabkama do tmavýho kouta a pěkně švihem - byla těžší. A tím švihem jsem se nabodla na takovou traverzičku, podle čnící ze zdi dumbom Levým okem...jsem si chvíli myslela, že mám po něm - ale naštěstí ne. Akorát mám moncla, takže bych taky mohla jít hlásit domácí násilí visslalol
Jéééžiš......potřebovaly bychom naše skuhrací blůs, co.... roll Že my jsem si ho neschovaly!
TAkže foukám na všechny modřiny, praštěniny a nerozvedeniny hjarta

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#406 3. 11. 2009 20:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Já tady - aby to bylo komplet - mám zimu jak v zadeli: před odjezdem do Prahy zásadně vypínám elektrokotel a otvírám mafiánům okýnko. No jo ... ale než se mi elektrokotel po zapnutí rozjede a vytopí promrzlej kamennej barák, to taky chvíli trvá. Jak tak mám štěstí, tak mi u PC mafián šlápnul do kelímku se zeleninovým salátem a před chvílí mi volal stále můj zákonitý choť, že dcera nějak zapomněla chodit do školy dumbom
MMCH víte vůbec o tom, že včera byl úplněk ??? A že se negativní vibrace pro některé jedince musely tím pádem přenést i na dnešek ?!?

Není tady

#407 3. 11. 2009 21:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

To je pravda, Kiar, ale zase považ...úplňků už bylo! Nemohla by sis ty zavřít všude krom sednice radiátory a aspoň tam to temperovat? va Mafiánům by snad pravá půlka měla stačit, no ne?

Není tady

#408 3. 11. 2009 21:31

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Holky, já snad mám slabej otřes mozku. Je mi docela blbě od žaludku a bolí mě bedýnka. skurt Chjo, že já musím být tak destruktivní. big_smile

Kiar, udělej to, jak říká Lupi. Dyť s takovou tam za chvíli zmrzneš. Nebo nemůžeš nechávat mafiány někde v síni nebo v chlívku?
S dcerkou držím palec. Kolik jí je?

Není tady

#409 3. 11. 2009 21:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hanii............. parpussa Co se dělá, aby se opravil otřes mozku?

Není tady

#410 3. 11. 2009 21:34

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

No - asi se s ním nemá třepat. smile

Není tady

#411 3. 11. 2009 21:35

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Neuděláme slet? Zdravý by se o nás šikulky mohly starat! lol Jó, já chci být vopečovááááááávanááááááá.....

Není tady

#412 3. 11. 2009 21:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No, jen jestli je to aspoň jedna na jednu valol

Není tady

#413 3. 11. 2009 22:36

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Už je to dobrý, kotel se rozváchnil big_smile
Já bych to ráda řešila jinak, ale nenapadá mě jak. Mafiáni musí mít - dokud nemrzne a venku není -20°C - volný výběh. Venku čtyři z nich - kastrované seniory - nemůžu nechávat, takže pokud to jde, musím je pouštět. Teď si vemte, že jsem pryč třeba dva dny, sinek se ke mně taky každý den nedostane ... sad
Dceři je čerstvých osmnáct a jak je vidět, s dospělostí se rozum jaksi nedostavil hmm
Hani, takhle na dálku nechci vynášet soudy ... kdybys měla čerstvý otřes mozku, tak by Ti bylo zle od žaludku ihned po úderu do hlavy. Jestli máš potíže s páteří, tak nevolnost a bolesti hlavy můžou být od ní.
Já být Tebou, tak se nějak dopravím na neurologii, nechám si opíchat (ježiš, doufám že to všichni pochopí tongue) hřbet či krční páteř a zkonzultovala bych i ty mdloby. Každopádně - je Ti jasný, že by Tě měl viděl MUDr.?!?

Není tady

#414 4. 11. 2009 0:00

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

Baby, vy si ze mě jako děláte pr.del, jo? Mám já to kamarádky..... lol

Nééééééééééééééé, jak bychom mohly gloria

lupina montana napsal(a):

No, jen jestli je to aspoň jedna na jednu valol

Nooo, to nevím ... já totiž nepřiznala, že jsem trochu zabojovala se žehličkou a mám na pravém předloktí cca 5cm spáleninu, jak jsem ju chytala ... jo a Frikulinózní minulý týden spadla z psacího stolu, když zrovna cosyk čmárala na zeď ... babizně co se to děje??? va

Upravil(a) Míša Kulička (4. 11. 2009 0:05)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#415 4. 11. 2009 7:37

LOCO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

No jestli jste nezapomněly ořádně oslavit Samain,abyste se ochránily od zlých duchůa vůbec ode všeho zlého wink

Není tady

#416 4. 11. 2009 9:41

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Spíš jestli sme Hellguši nešláply na kuří voko va

Upravil(a) Míša Kulička (4. 11. 2009 10:26)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#417 4. 11. 2009 10:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hani napsal(a):

A nevíte, jak se má Peťka?

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 9#p2253129

Není tady

#418 4. 11. 2009 15:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kiara napsal(a):

Už je to dobrý, kotel se rozváchnil big_smile
Já bych to ráda řešila jinak, ale nenapadá mě jak. Mafiáni musí mít - dokud nemrzne a venku není -20°C - volný výběh. Venku čtyři z nich - kastrované seniory - nemůžu nechávat, takže pokud to jde, musím je pouštět. Teď si vemte, že jsem pryč třeba dva dny, sinek se ke mně taky každý den nedostane ... sad
Dceři je čerstvých osmnáct a jak je vidět, s dospělostí se rozum jaksi nedostavil hmm
Hani, takhle na dálku nechci vynášet soudy ... kdybys měla čerstvý otřes mozku, tak by Ti bylo zle od žaludku ihned po úderu do hlavy. Jestli máš potíže s páteří, tak nevolnost a bolesti hlavy můžou být od ní.
Já být Tebou, tak se nějak dopravím na neurologii, nechám si opíchat (ježiš, doufám že to všichni pochopí tongue) hřbet či krční páteř a zkonzultovala bych i ty mdloby. Každopádně - je Ti jasný, že by Tě měl viděl MUDr.?!?

Kamoška necháva pootvorené okienko do pivnice, kadiaľ vedie potrubie a kde majú mačky svoje "ležoviská". Nie je to teda Hilton, ale vždy lepšie ako vonku... A jej mafiáni chodia dnu len žrať a občas sa nechať milostivo poškrabkať, inak lietajú po vonku.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#419 4. 11. 2009 16:34

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Na zdar, křepelinky! big_smile Jak to jde? wink Už mám vyřízený slušný připojení, tak tu budu častějš, teď je to běs běsovatej! Akorát si vás počtu... ale na lítání semotamo, to, holt, takhle nejni, no...roll

Není tady

#420 4. 11. 2009 16:47

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Jéžiši...! va Jeden tu chvilku nejni a vy jste hned celý dokaličený?! Vás tak nechat chvilku vo samotě! roll
Tak teda:
"Tfuj, tfuj, tfuj, beru klíč,
zamknu bolest, ať je pryč!" tummenupp
...no a je to! Zejtra budete běhat, jak čemeřice... wink

Není tady

#421 4. 11. 2009 22:51

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No zdarec, bábi, že se taky ukážeš ... už je mezi námi aj malej mág Peťkojc. Tož jsme si tu připravovali, co mu která přisoudíme, tak přemejšlej přemejšlej, bo od tebe to bude fakt hustý stolt

A jak ty? Žiaden karamból?

Není tady

#422 6. 11. 2009 19:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Zdarec palec, tak poslušně hlásím, že nerváky s dcerou jsou úspěšně zažehnány smile pro nezasvěcené - ruplo jí v kouli, přestala chodit do školy a chtěla se na tuhle konkrétní školu vybodnout ve čtvrťáku před maturitou grater
NAŠTĚSTÍ jsem jí to rozmluvila, tři dny jsem do ní hučela jako Niagarský vodopády ... ufffffff dumbom

Není tady

#423 7. 11. 2009 20:44

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tummenupp

Kiar, Loco, píšu vám SZ

Upravil(a) Míša Kulička (7. 11. 2009 20:45)

Není tady

#424 27. 11. 2009 20:29

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Babuchy ... kde stééééé???? Halóóó ... je tady někdo va ????

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí