Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#376 31. 10. 2009 12:39

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Hellga VII.

Mací, i tohle se dá nastavit, aby určité info viděli pouze přátelé a nikdo jiný smile Já tam zase nemám nic kompromitujícího, převážně fotky mafiánů a vlastní PC grafiku, takže nehrozí že by mě někdo nachytal na hruškách smile
Ovšem každému, co jeho jest ... co člověk, to vlastní názor, který nikomu neberu stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#377 31. 10. 2009 12:54

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No dyť - my si tam domluvíme hory, vodu, cestování a vyměníme fotky. Já to mám o to jednodušší, že to vrazím na rajče a fcb dám jen odkaz. Mohu tam pochválit bratra za to, že se postaral o úrodu jablek ... ale na šéfa si tam stěžovat nemůžu, bo vím, že si to přečte současně s pochvalou za jabka, žejo ... Jsou tam věci, které nikoho jiného, než mé přátele a blízké nezajímají ... takových a podobných tam je spousta. No a kdyby mě náhodou chtěla ňáká Potróbková žalovat za to, že tam napíšu svůj názor na jejího Potróbka, tak ať si poslouží ... když chce zasponzorovat právníky ... big_smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#378 31. 10. 2009 13:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Potróbková ... lol lol lol bože bože, kam Ty na to chodíš lol lol lol
To sedí jak poklice na hrnec - manželé Potróbkovi big_smile Přiznám se, že manželský pár podobného libozvučného jména mi rozhodně do oka nepadl, takže Potróbek a Potróbková ve mně vyvolávají záchvaty upřímného veselí big_smile

Upravil(a) Kiara (31. 10. 2009 13:09)

Není tady

#379 31. 10. 2009 21:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Takže babuchy ...
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs018.snc3/12536_1054953589687_1701253872_104495_3330959_n.jpg
Njn, já vím, že to není jako od Hellguše nebo od MišKuliš, kampa já se na ně hrabu smile

Není tady

#380 2. 11. 2009 23:07

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jéda Kiar, já to letos úplně zasklila ... tak na tu poslední hodinu přidám aspoň jeden dušičkový ... a nevlastní - stažený z netu:
http://www.silverbearcafe.com/private/images/aniCandle.gif

Upravil(a) Míša Kulička (2. 11. 2009 23:08)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#381 3. 11. 2009 8:46

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Hlásím bílo http://sirmi.ic.cz/smajl/312.gif

Macková, jaks dojela? My měli na dálnici docela problém ... va

Není tady

#382 3. 11. 2009 10:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tys jela po D1 a v zimě? va Odvážná ženo.....
Vo Mackovi nemluvím, to je hazardér, neb jezdit po déjedničce v zimě a ještě NA VYSOČINĚ jest pro mě znakem adrenalinového sportu visslalol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#383 3. 11. 2009 10:46

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Tys jela po D1 a v zimě? va Odvážná ženo.....
Vo Mackovi nemluvím, to je hazardér, neb jezdit po déjedničce v zimě a ještě NA VYSOČINĚ jest pro mě znakem adrenalinového sportu visslalol

Ty seš dobrá a jak jinak se máme dostat do práce? Jezdí po ní všeci. Adrenalin musel být dnes na staré, bo jsem místo ní viděla ráno jen bílou pláňku s dvěma břečkoidními kolejničkami po nějakém odvážlivci.

Není tady

#384 3. 11. 2009 11:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ty taky? va Já myslela, že jezdíš veřejnou dopravou va

Není tady

#385 3. 11. 2009 11:57

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi, ona už i na Moravě jezdí veřejná doprava prosklená, takže když Kuliš chce, může aj z okénka pohlédnout hnusné bílé krajině do ksichtu.... lollollol

Není tady

#386 3. 11. 2009 12:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale ne, Mací..jen jsem se divila, že jezdí po městě po dálnici, no.....
Nedivila jsem se, že zahlédla kapku toho sněhu lol

Není tady

#387 3. 11. 2009 12:19

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

http://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/rofl.gifhttp://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/rofl.gifhttp://sallyporadi.cz/forum/Smileys/smfsmiles/rofl.gif

Ona se Lupiš asik diví, že jezdím po déjednotce ... no bať, jsme u nás v rámci integrované dopravy odmítli bus, kterej se courá dvě hodiny přes kotáry jak ten z Růžičkova a prosadili si přímák do Brna po déjednotce ...

Není tady

#388 3. 11. 2009 12:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo táák.....tak už tomu rozumim smilesmile

Není tady

#389 3. 11. 2009 12:29

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Maci a jak jsi dojela? My jsme jeli pod Kejvalkou krokem v levým pruhu, bo v pravým a odstavným bruslili ňácí adrenalinový borci, co se zapomněli přezout, čičo ...

Není tady

#390 3. 11. 2009 12:34

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak D1 ušla, sice jelo spíše tak 30 než 130,ale jinak byla průjezdná celá. Na Prahu to bylo horší, to furt někdo ležel ve škarpě apod...

Není tady

#391 3. 11. 2009 12:36

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

No já jela v levém pořád, protože pravej skoro nejel a nebo jel ještě míň jak 30km/h, ale zase se přitom dobře psaly a četly zprávy od Hani. lol rodna

Není tady

#392 3. 11. 2009 12:57

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Už zas čteš a píšeš za jízdy? va

Není tady

#393 3. 11. 2009 13:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo, Macík říkala 30km v hodině...ne JÍZDA lollol

Není tady

#394 3. 11. 2009 14:04

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tak, v třiceti po dálnici se dá i spát.... lol Lupi, šikovná, vnímavá, ví, jak to chodí...
Mimochodem, já jsem musela. Hani měla bebíčko, tak jsem musela operativně odepisovat...  Napište jí foukací sms, ať se nám brzo vyzdraví....

Není tady

#395 3. 11. 2009 14:27

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Počkej, je to to samé bebíčko jako to, co k němu přišla tím zajímavým způsobem? Jo tak to je mi jí líto, fakt jo .... foukám a hladím ... akorát mi u toho trochu škubou koutky úst ... ale ty já už nějak zkrotím stolt

Upravil(a) Míša Kulička (3. 11. 2009 14:30)

Není tady

#396 3. 11. 2009 15:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Huš, baby, nepísmenkujte v jinotajích ... zasejc nic nevím dumbom jaké že to má Hani bebí va ???

Jinak - to už jsem psala vedle na Alkoholikách - jsem měla dnes rozvodové stání, ke kterému se můj manžel nedostavil. Ještě před zahájením líčení ho na chodbě prozváněl jeho právník a podle rozhovoru jsem pochopila, že je manžel úplně mimo. Obhájce ho u předsedkyně soudu následně omluvil s tím, že jeho mandant "nedostal předvolánku k soudnímu líčení", což mu předsedkyně samozřejmě neuvěřila smile a rozvod máme tím pádem odročen až na prosinec. Což bude 11 měsíců od doby, kdy jsem podala žádost o rozvod a rozvedená ještě zdaleka nejsem hmm

Není tady

#397 3. 11. 2009 15:33

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kiar, můj BM se taky nedostavil a přesto nás rozvedli??? ... Nebo vy nemáte rozvod dohodou a necháte se rejžovat právníkama?

Není tady

#398 3. 11. 2009 15:43

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Počkej, je to to samé bebíčko jako to, co k němu přišla tím zajímavým způsobem? Jo tak to je mi jí líto, fakt jo .... foukám a hladím ... akorát mi u toho trochu škubou koutky úst ... ale ty já už nějak zkrotím stolt

Nesměj se, hanbo.... lol Jsem se taky mlátila o volant při jízdě, teda při šnekování... ale původně jsem myslela, že to bylo hladem, ale nee, prý zablokovaný záda... takže je to vážná věc a je potřeba posílat pozitivní a léčivou energii, aby nám Haňulííí brzo mohla zase chodit do hokny a makat jako barevná.... lol

Není tady

#399 3. 11. 2009 15:56

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Macex napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Nesměj se, hanbo.... lol Jsem se taky mlátila o volant při jízdě, teda při šnekování... ale původně jsem myslela, že to bylo hladem, ale nee, prý zablokovaný záda... takže je to vážná věc a je potřeba posílat pozitivní a léčivou energii, aby nám Haňulííí brzo mohla zase chodit do hokny a makat jako barevná.... lol

Jsem ani neměla odvahu zeptat se jí, jestli nám pošle foto gloria

Není tady

#400 3. 11. 2009 16:35

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Kiar, můj BM se taky nedostavil a přesto nás rozvedli??? ... Nebo vy nemáte rozvod dohodou a necháte se rejžovat právníkama?

Rozvod dohodou?!? MišKuliš, ani omylem ... to bych se musela rozvádět s normálním, rozumným člověkem ... jenže mít takového partnera, necítila bych na druhou stranu potřebu se rozvádět, že ano.
S ním se na ničem dohodnout nelze: nekomunikuje, dělá mrtvého brouka, rozvodová stání sabotuje.
Jestli nepřijde ani příště, tak nás holt rozvedou v jeho nepřítomnosti, no. Každý svého osudu strůjcem.

BTW hlavně, že vždycky všude prohlašoval, jak se se mnou má špatně, co ode mě zkusí a jaký je hrdina, co se kvůli mně obětoval na oltář rodiny lol Když došlo na lámání chleba a já se ho - pro jeho vlastní dobro - rozhodla od své dusivé přítomnosti úředně osvobodit, najednou se šprajcuje vissla big_smile

Upravil(a) Kiara (3. 11. 2009 16:41)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí