|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Mací, i tohle se dá nastavit, aby určité info viděli pouze přátelé a nikdo jiný
Já tam zase nemám nic kompromitujícího, převážně fotky mafiánů a vlastní PC grafiku, takže nehrozí že by mě někdo nachytal na hruškách 
Ovšem každému, co jeho jest ... co člověk, to vlastní názor, který nikomu neberu 
Není tady

No dyť - my si tam domluvíme hory, vodu, cestování a vyměníme fotky. Já to mám o to jednodušší, že to vrazím na rajče a fcb dám jen odkaz. Mohu tam pochválit bratra za to, že se postaral o úrodu jablek ... ale na šéfa si tam stěžovat nemůžu, bo vím, že si to přečte současně s pochvalou za jabka, žejo ... Jsou tam věci, které nikoho jiného, než mé přátele a blízké nezajímají ... takových a podobných tam je spousta. No a kdyby mě náhodou chtěla ňáká Potróbková žalovat za to, že tam napíšu svůj názor na jejího Potróbka, tak ať si poslouží ... když chce zasponzorovat právníky ... 
Není tady

Potróbková ...
bože bože, kam Ty na to chodíš

To sedí jak poklice na hrnec - manželé Potróbkovi
Přiznám se, že manželský pár podobného libozvučného jména mi rozhodně do oka nepadl, takže Potróbek a Potróbková ve mně vyvolávají záchvaty upřímného veselí 
Upravil(a) Kiara (31. 10. 2009 13:09)
Není tady

Takže babuchy ...
Njn, já vím, že to není jako od Hellguše nebo od MišKuliš, kampa já se na ně hrabu 
Není tady

Jéda Kiar, já to letos úplně zasklila ... tak na tu poslední hodinu přidám aspoň jeden dušičkový ... a nevlastní - stažený z netu:
Upravil(a) Míša Kulička (2. 11. 2009 23:08)
Není tady

Hlásím bílo 
Macková, jaks dojela? My měli na dálnici docela problém ... 
Není tady
Tys jela po D1 a v zimě?
Odvážná ženo.....
Vo Mackovi nemluvím, to je hazardér, neb jezdit po déjedničce v zimě a ještě NA VYSOČINĚ jest pro mě znakem adrenalinového sportu 

Není tady

lupina montana napsal(a):
Tys jela po D1 a v zimě?
Odvážná ženo.....
Vo Mackovi nemluvím, to je hazardér, neb jezdit po déjedničce v zimě a ještě NA VYSOČINĚ jest pro mě znakem adrenalinového sportu
Ty seš dobrá a jak jinak se máme dostat do práce? Jezdí po ní všeci. Adrenalin musel být dnes na staré, bo jsem místo ní viděla ráno jen bílou pláňku s dvěma břečkoidními kolejničkami po nějakém odvážlivci.
Není tady
Ty taky?
Já myslela, že jezdíš veřejnou dopravou 
Není tady

Lupi, ona už i na Moravě jezdí veřejná doprava prosklená, takže když Kuliš chce, může aj z okénka pohlédnout hnusné bílé krajině do ksichtu.... 

Není tady
Ale ne, Mací..jen jsem se divila, že jezdí po městě po dálnici, no.....
Nedivila jsem se, že zahlédla kapku toho sněhu 
Není tady

Ona se Lupiš asik diví, že jezdím po déjednotce ... no bať, jsme u nás v rámci integrované dopravy odmítli bus, kterej se courá dvě hodiny přes kotáry jak ten z Růžičkova a prosadili si přímák do Brna po déjednotce ...
Není tady
Jo táák.....tak už tomu rozumim 

Není tady

Maci a jak jsi dojela? My jsme jeli pod Kejvalkou krokem v levým pruhu, bo v pravým a odstavným bruslili ňácí adrenalinový borci, co se zapomněli přezout, čičo ...
Není tady

Jinak D1 ušla, sice jelo spíše tak 30 než 130,ale jinak byla průjezdná celá. Na Prahu to bylo horší, to furt někdo ležel ve škarpě apod...
Není tady

No já jela v levém pořád, protože pravej skoro nejel a nebo jel ještě míň jak 30km/h, ale zase se přitom dobře psaly a četly zprávy od Hani.

Není tady

Už zas čteš a píšeš za jízdy? 
Není tady
Míšo, Macík říkala 30km v hodině...ne JÍZDA 

Není tady

Tak tak, v třiceti po dálnici se dá i spát....
Lupi, šikovná, vnímavá, ví, jak to chodí...
Mimochodem, já jsem musela. Hani měla bebíčko, tak jsem musela operativně odepisovat... Napište jí foukací sms, ať se nám brzo vyzdraví....
Není tady

Počkej, je to to samé bebíčko jako to, co k němu přišla tím zajímavým způsobem? Jo tak to je mi jí líto, fakt jo .... foukám a hladím ... akorát mi u toho trochu škubou koutky úst ... ale ty já už nějak zkrotím 
Upravil(a) Míša Kulička (3. 11. 2009 14:30)
Není tady

Huš, baby, nepísmenkujte v jinotajích ... zasejc nic nevím
jaké že to má Hani bebí
???
Jinak - to už jsem psala vedle na Alkoholikách - jsem měla dnes rozvodové stání, ke kterému se můj manžel nedostavil. Ještě před zahájením líčení ho na chodbě prozváněl jeho právník a podle rozhovoru jsem pochopila, že je manžel úplně mimo. Obhájce ho u předsedkyně soudu následně omluvil s tím, že jeho mandant "nedostal předvolánku k soudnímu líčení", což mu předsedkyně samozřejmě neuvěřila
a rozvod máme tím pádem odročen až na prosinec. Což bude 11 měsíců od doby, kdy jsem podala žádost o rozvod a rozvedená ještě zdaleka nejsem 
Není tady

Kiar, můj BM se taky nedostavil a přesto nás rozvedli??? ... Nebo vy nemáte rozvod dohodou a necháte se rejžovat právníkama?
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Počkej, je to to samé bebíčko jako to, co k němu přišla tím zajímavým způsobem? Jo tak to je mi jí líto, fakt jo .... foukám a hladím ... akorát mi u toho trochu škubou koutky úst ... ale ty já už nějak zkrotím
Nesměj se, hanbo....
Jsem se taky mlátila o volant při jízdě, teda při šnekování... ale původně jsem myslela, že to bylo hladem, ale nee, prý zablokovaný záda... takže je to vážná věc a je potřeba posílat pozitivní a léčivou energii, aby nám Haňulííí brzo mohla zase chodit do hokny a makat jako barevná.... 
Není tady

Macex napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Nesměj se, hanbo....
Jsem se taky mlátila o volant při jízdě, teda při šnekování... ale původně jsem myslela, že to bylo hladem, ale nee, prý zablokovaný záda... takže je to vážná věc a je potřeba posílat pozitivní a léčivou energii, aby nám Haňulííí brzo mohla zase chodit do hokny a makat jako barevná....
Jsem ani neměla odvahu zeptat se jí, jestli nám pošle foto 
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
Kiar, můj BM se taky nedostavil a přesto nás rozvedli??? ... Nebo vy nemáte rozvod dohodou a necháte se rejžovat právníkama?
Rozvod dohodou?!? MišKuliš, ani omylem ... to bych se musela rozvádět s normálním, rozumným člověkem ... jenže mít takového partnera, necítila bych na druhou stranu potřebu se rozvádět, že ano.
S ním se na ničem dohodnout nelze: nekomunikuje, dělá mrtvého brouka, rozvodová stání sabotuje.
Jestli nepřijde ani příště, tak nás holt rozvedou v jeho nepřítomnosti, no. Každý svého osudu strůjcem.
BTW hlavně, že vždycky všude prohlašoval, jak se se mnou má špatně, co ode mě zkusí a jaký je hrdina, co se kvůli mně obětoval na oltář rodiny
Když došlo na lámání chleba a já se ho - pro jeho vlastní dobro - rozhodla od své dusivé přítomnosti úředně osvobodit, najednou se šprajcuje

Upravil(a) Kiara (3. 11. 2009 16:41)
Není tady