29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak vidím, že co si člověk neudělá sám, to nemá
Tož teda dobré ránko vinšuju a začínáme další kolo větou:
Hellga je nejlepší hadačkou na světě, pokud na nás teda zrovna nekašle, že
Není tady
Míšo, žádali jste Tinu, tak jsem se do toho nepletl. VI. zavřeno.
Není tady
Jéda, sorry, ona to vždycky dělávala, tak jsem to napsala ze zvyku ... došlo mi to až doma
A dík, samozřejmě
Upravil(a) Míša Kulička (26. 8. 2009 9:55)
Není tady
Nazdárek kašpárek!
Sedím v práci a vrtají nám do zdi přede mnou i za mnou a brzo se zblázním. Vibruje mi i stůl a klávesnice a uši mám hluchý. Pomóóóc! Hilfééééé!!! Škoda, že si nemůžu udělat služebku do Brna.
Není tady
To můžeš, ale nepolepšíš si, tadyk opravujou silnici čičo a drnčí celej barák
Není tady
Hani, tak si pořiď stejná sluchátka, jako měl Otík ve "Vesničko má středisková"
Vizuální efekt sice nic moc, ale nebude Ti hrozit ztráta sluchu.
Nebo si pořiď špunty do uší a před sebe si dej cedulku: NESLYŠÍM, NEVNÍMÁM, NEKOMUNIKUJI!!!!!
Přišla mi faktura za elektřinuuuuuu
šestnáct litrůůůůů
Až ji zaplatím, přemejšlím o krbovkách (Lupišu, měla jsi pravdu jako vždy), návrat k černé kuchyni a svitu petrolejky, popřípadě pohánění PC mafiánskými ocasy a ebonitovou tyčí
Není tady
Čoveče Kiar, nevyplatí se ti zvednout zálohy? Po troškách se to platí daleko líp, jak takhle najednou
Není tady
Já měla nastaveny 3.000/měs., ale jak vidno - je to pořád málo Se svým dosud zákonitým jsem se chytla, poněvadž nápad s elektrokotlem pocházel z jeho hlavy. Co jde o mě, mohl se koupit nový kotel na tuhá paliva místo toho propáleného - néééééé, pořídí se elektrokotel. Samozřejmě když dorazila dnešní faktura, tak si pan manžel najednou nepamatuje, jak to bylo ...
Není tady
No jo, ale tím pádem máš malé zálohy na plyn, teda pokud ho vůbec máš?
Takže v tom případě jsou tři tisíce asi málo....
Já vytápím ten náš hrad plynem, teplá voda je taky na plyn, takže elektrika je pouze na běžnou spotřebu dvou jednotek a mám 2500,-- elektrika a 2800,-- plyn. Tudíž máš ty zálohy nízko. Sice tam nemáš tolik běžné spotřeby el., ale minimálně 1500,-- měsíčně provalíš na běžné spotřebě bez topení. Navíc od dubna do října bys měla mít sakra propad ve spotřebě, když by teda většina zálohy měla být na vytápění.
Takhle to teda vidím já....
Není tady
Zdar, Rozcochejlky vejletnický! ...tak jak, kdo, kde, s kým...fotodokumentaci nějakou...šup - šup! Já byla "ucvaknutá"...
prohodila jsem složenky a zaplatila tu, co jsem ještě čtrnáct dní nemusela a protože T-mobil bere platby podle var. symbolu, kterej je pokaždý jinej, tak udělali cvak, marně jsem jim spílala a přesto, že jsem hned druhej den vyslala spojku s tou druhou složenkou, připojili mě až po tejdnu a sváděli to na poštu! Vůbec je nezajímalo, že jim nic nedlužím, jen jsem prohodila složenky... Bodejž se jim lejno, změní v ježka!
Škoda, že nejsme v Americe, zažalovala bych je vo duševní újmu... Mě, závislákovi, ucvaknou net...dyť takovej náhlej šok, by mě taky moh do smrti poznamenat...!
Není tady
To jsou teda tííí .... rrrrošťáci ... mně týmobajláci snížili rychlost na minimum, bo jsem prej moc stahovala ... a já jen doma upravovala firemní stránky ... asyk jím něco přelítlo přes nos, no ... až uvidí ježka v toaletě, pochopí, že na pouhém přelítnutí ještě nejni nic špatného ...
Upravil(a) Míša Kulička (27. 8. 2009 9:49)
Není tady
Kulíšku, je vidět, žes hodná čaroda, protože tě ani nenapadlo, že "... až uvidí", budou štěstím bez sebe... Já nic nestahuju, ani nemůžu, když je tu tak mizernej signál...a to mě tvrdili, že tu jejich pokrytí je!
Platím měsíčně 823.- kaček, připojení se dá používat, jen když je signál v dobrým rozmaru a ještě jsou na mě, jako na cizího...
...asi se dám na pevnou...to jsou sice taky lumpové, ale aspoň to funguje, jak má a cena je stejná...
Dneska jsem byla ve špitálu, ale zas tam nebyl doktor, tak jsem si aspoň chtěla nechat napsat lístek na peníze, abych nejela šedesát kiláků zbytečně a co myslíš??? Doktor má do pátku dovolenou!
Jak já to dělám, že jsem samá "příjemnost"? Že by měl se mnou pán bůh nějakej úmysl a schválně mě denně vytáčel, abych byla ve formě? ...něco v tom bude, protože to je furt něco a to nechodím nikam mezi lidi! ...už mě to docela vopravducky nebaví!
Není tady
Tak já sem pořád chodim na ty fotky a na tu slohovku ,jak proběhl víkend a ono pořád nic. S váma je peklo babizně
Hellgo uřkni jim něco, nebo se nic nadozvíme a nic neuvidíme
Není tady
Fotky má tuším jen Macík - takže hrr na ni! Nebo Miš tys taky fotila? Já si totiž myslím, že by se to lépe komentovalo na fotkách.
Ale chalupa byla překrásná, s výhledem skoro jako z pohlednice - v sobotu sice lilo celý den, ale to jsme zato proválely na kančích kůžích před krbem a nacpávaly jsme se nuslema s pestem, olivkama a sýrkem.....
A nažvanily jsme tohóó!
A pokračujte někdo, ať vám to všechno nevyčóruju
Není tady
Hellgo, zdravím! :-))
Já měla taky T-mobajla, toho, co Ty, a byla to na mašli. A to ještě měli tu drzost tvrdit, že je u nás sobrá kvalita signálu...syčáci! A ta závratná rychlost! TeĎ máme asi měsíc připojení přes nějakou místní zběsilou firmu. Rychlost 10x vyšší, za 400 měsíčně a jde jak hodinky... teda pokud zrovna ho Hazmburku, kde maj zesilovač, nemajzne blesk, jako nedávno...
A mělas vidět, jak se těm vydřiduchům z T. mobilu křivily huby, když jsme dávali výpověď, dokonce prý nabízeli něco rychlejšího za míň peněz, řikal ten můj žlučníkář... :-))
Macex napsal(a):
No jo, ale tím pádem máš malé zálohy na plyn, teda pokud ho vůbec máš?
Takže v tom případě jsou tři tisíce asi málo....
Já vytápím ten náš hrad plynem, teplá voda je taky na plyn, takže elektrika je pouze na běžnou spotřebu dvou jednotek a mám 2500,-- elektrika a 2800,-- plyn. Tudíž máš ty zálohy nízko. Sice tam nemáš tolik běžné spotřeby el., ale minimálně 1500,-- měsíčně provalíš na běžné spotřebě bez topení. Navíc od dubna do října bys měla mít sakra propad ve spotřebě, když by teda většina zálohy měla být na vytápění.
Takhle to teda vidím já....
Macíku, v Opičích Horách není zaveden plyn takže celej barák mi jede pouze na elektřinu
Už jsem to tady psala - pořízení nádrže na zemní plyn plus jeho doplňování je silně nad moje fin. možnosti.
Pořešila jsem to tak, že jsem si zažádala přes zákaznickou linku o odklad splatnosti faktury o jeden měsíc. ČEZ nezná pojem "splátkový kalendář", takže odložení splatnosti je jediná možná alternativa ku zmírnění průvanu v peněžence. MMCH ke skutečně protopené částce mi připočetli i DPH, což se rovná řádově 7.500,- Kč .
Jedině zvýšit si zálohy - aspoň prozatím - a co nejdřív si pořídit nějaké krbovky. Až budu v důchodu, těžko předpokládat, kdo se mnou bude v baráčku bydlet a představa, že z důchodu budu každoročně hradit podobnou dardu mě moc netankuje
Jinak dětičky moje milované dnes zdárně složily reparát, postupují do čtvrtého-maturitního-ročníku a doufám, že nerváky se školou mi příští rok definitivně odpadnou
Jo - pilně sháním práci. Jediná firma, která se mi až dosud ozvala je na internetu provařená společnost, se kterou mají jak klienti, tak býv. zaměstnanci velmi negativní zkušenosti ještě, jsem měla tolik obezřetnosti a vygůglila jsem si před plánovaným pohovorem její název. Vyjela mi celá první strana jenom odkazů na diskuse, ve kterých tahle firma figuruje ve velice špatném světle.
Aspoň jsem si ušetřila zbytečnou cestu do Prahy ...
Není tady
Kiar a ty bys ten kotel nemohla vyměnit za nějakej na uhlí, nebo na paletky, nebo tak? Myslím - jestli by nešel vyměnit jen kotel a na ostatní nešahat?
Není tady
Peťi špatně čteš, já si už své barvité podání napsala....
Ze mne fotky nevymámíte, páč jsem neměla sebou vůbec žádný foťák. Pouze Hani,a le tu jsem neviděla držet své dělo v ruce, zato Miškuliš kolem mne pořád rotovala jak paparázzzzioooo.
Není tady
Nojo - když já vás časttějc vidím od kolen dolu, tak si vás semtam spletu
Není tady
No jo LUpi, to bude vono, nahoru se koukat, to Tě bolí za krkem, tak hledíš přímo a to se ti naše břišní pnojmatiky pletou... to chápu....
Mimochodech, už jsem zcela odpoutaná, takže netuším, co dělá kotník a pacička? Je to lepší?
Není tady
Děkuju za voptání - jakžtakž se pacička hojí, jen si nemůžu umejt hlavu ale zítra přijde kamarádka. Sice tady teď byly naše holky většinu týdne, ale to jsem ji ještě umejt nepotřebovala - mám já to život
Ale s tou nohou jsi měla čuch, Mací - ne že by mi otekla a zfialověla, ale pořád se mi s ní něco děje
Když si ji nenakopnu, tak si ji odřu a když to přejde, tak si vrazím do nohy sponku...a furt ta samá.
Není tady
No jednat se třeba o práci Lupí, tak víš, co se říká, "co není, může být". Ale tady ani nepomyslet.....
Tak se opatruj a dávej na tu nohu sákriš pozor.... Víš, že jí máš v nebezpečenství....
Hlásím, že jsem si dle Kiařina vzoru obstarala její kartičky, protože, jak už jsem psala Hani, tak výběr ca. 40 druhů na internetu, kde jsou vyobrazeny a dokonale popsány.... ve mně vzbuzoval děs a hrůzu se vůbec na ty obrazce příšerné podívat, natož si z nich něco vyčíst... Buď to vypadá, že to maloval nějakej náboženskej fanatik, lehce zhulenej (něco jako Mariánskolázeňská kolonáda s kosmonautama) a nebo jsou to díla heroinových závisláků v nejhorší fázi abstinenčních příznaků a halucinací....
Není tady
Čím příšernější, tím lepší, přece ...
Lupi, elektrokotel nejde předělat na nic jiného, než na elektřinu krbová kamna to jistí
Není tady
No ne předělat - jsem myslela vyhodit (resp. třeba prodat) a nainštalovat jinej...to taky nejde?
Není tady
Bohužel - elektrokotel má specifické radiátory, takže by se v zásadě muselo vyhodit všechno i s kotlem a začát budovat znovu od začátku. Staré ústřední topení lze těžko obnovit, protože manžel nechal uřezat a vyházet všechny trubky i radiátory a plynofikace do Opičích Hor ještě nedorazila.
Takže jediná možnost, kterou vidím je elektrokotel nechat, krbovkama doplnit a elektrokotel zapínat, jen když bude venku -10°C Ony ty krbovky mi budou vytápět zároveň i WC a koupelnu, neboť mezi pokojem a WC s koupelnou stojí komínová zeď. Z jedné strany zdi do ní namontuju kamna a druhou stranou zdi bude vytápět výše zmíněné prostory. Když tady budu bivakovat sama, tak kuchyni - to dá rozum - budu využívat minimálně. Nu - a když se mnou bude baráček sdílet děťátko nebo švarný kolouch, tak na fakturu budeme dva
Není tady