29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
mám celkem dost citlivé oči, takže nemůžu používat zhušťující řasenky, prostě tak nějak všeobecně, nemůžu mít na řasách šílený nános, který Vám je zvětší atd. atd.
Delší dobu používám právě kvůli tomu uplně obyčejnou řasenku od Maybelline Great Lash, ale chtěla bych nějakou změnu, vyzkoušet zase něco jiného. Tak se chci zeptat, jestli někdo nemáte podobný problémek a jakou používáte řasenku?
Díky.
Není tady
Loreal, i ten jejich oční odličovač je super - jedinej, po kterým mě nepálí oči
Není tady
Ráda bych ti doporučila řasenku značky ARTISTRY. Používám od nich voděodolnou i obyč a jsem upe v pohodě.
Mám také hodně citlivé oči ale tahle mii nevadí. Klidně mi napiš a pokecame o tom.
Není tady
Kamarádka má taky citlivé oči a používá řasenku Clinique nepovolená reklama a je s ní velmi spokojená
Není tady
nepovolená reklama
Není tady
Nejlepší je z a-cosmetics od Alciny přímo pro citlivé oči, mrkni na ten eshop
Není tady