6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, mohla by mi některá z vás poradit dobré kurzy jógy v Brně?! (např. příjemné prostředí - instruktor, cenově přijatelné....atp.) .... a jaké máte zkuenosti s jógou klasickou a power jógou .
Děkuju za odpovědi a připomínky
Není tady
Do power jogy chodím několik let (chodila jsem i těhotná) a určitě doporučuju. Aerobic, spinning atd. mi nijak k srdci nepřirostli.
Jinak nedělej závěry hned po první lekci power jógy, uvidí, e a během několika dalích hodin bude zjiovat, e určité pozice jsi dělala patně, prostě je potřeba se to naučit.
Já jsem letos měla takovou krizi, e jsem si říkala, e přes léto vynechám, protoe jezdím hodně na kole, tak mi to bude stačit. Pak jsem přila do power jogy s tím, e jsem přes léto nezahálela, e to bude v pohodě a musím říct, e teda vůbec nebylo. Byla to pro mě makačka jako hrom, kolo je fakt úplně o něčem jiném.
Kokino, určitě to zkus a pak dej vědět jak se Ti to líbilo.
Pokud Tě to zaujme, určitě si kup podloku, která nekloue.
Klasickou jógu jsem nezkouela.
Není tady
kokina02 napsal(a):
Zdravím, mohla by mi některá z vás poradit dobré kurzy jógy v Brně?! (např. příjemné prostředí - instruktor, cenově přijatelné....atp.) .... a jaké máte zkuenosti s jógou klasickou a power jógou .
aaaa tak né jóga ale insttruktor
né v poho dělám si srandu
Není tady
kokina02 napsal(a):
Milá Kokino, kdybys chtěla vyzkouet úasnou Yogu - různé druhy - Flow Yogu, Vyniasa Yogu, Power Yogu, ale i třeba relaxaci Kundalini..., zkus víkend s vynikající instruktorkou Radkou Janákovou. Sice je z Olomouce, ale aspoň bys vyzkouela, jestli je Yoga pro tebe to pravé! Já jsem se Yoze osobně dlouho vyhýbala, ale pro mobilizaci páteře, protaení i hloubkové zpevnění svalů i celkové uvolnění je to ideální prostředek!
Není tady
Já chodim na jógu v Brně sem www.zone4you.cz
Mám tam členství na sálové aktivity, take chodím na víc věcí.
Není tady
Já doporučuji http://www.weissersportcentrum.cz/sport … a-13.html. Kadá z lektorek má vlastní styl, ale vechny jsou fajn.
Není tady
Ahoj,
ráda bych se dozvěděla něco víc o joze přímo od někoho, kdo ji cvičí. Samozřejmě existuje spousta stránek s info. Ale pro mne by bylo lepí z prní ruky . Potřebovala bych se dát duevně do pohody a zajímalo by mě, zda je joga to nejvhodnějí. Nejde mi určitě o power jogu. Spí něco jako terapii jogou nebo tak. Prostě o duevno (pokud u toho zpevním nějaké ty svaly, tako dobře )
Díky za info.
Tiffany
Není tady
Takhle je to nanic, aby ti někdo povídal o svých záitcích a svém vnímání.
Proč si na jógu rovnou nezajde? Majlant to nestojí a zjistí sama, jak to je, jak ti vyhovuje cvičitel/ka atd.
Není tady
To mě samozřejmě také napadlo, ale nejsem typ člověka, který prostě jen tak někam vlítne
Potřebuji nejdřív o tom něco vědět. Navíc se momentálně nacházím ve sloitějí ivnotní situaci, nechci to moc rozebírat, je to bolestivé téma. Vdy jsem byla oporou ostatním, ale teď mě to bohuel nějak dohnalo taky.
Tak pochop, ráda bych nejdřív věděla, jestli to v tomhle směru pomáhá, případně někomu pomohlo...
Díky.
Není tady
Nemusí přece nikam vlítnout... Normálně si zajde na nějakou hodinu.
Jak sama píe, kdy o tom potřebuje něco vědět, na netu je toho dost. Nikdo ti nedá glejt, e jóga je to nejvhodnějí (zrovna pro tebe), protoe tě nikdo nezná. Pro kadého je vhodné něco jiné.
Já chodím na jógu ráda, baví mě a příjemně se zklidním. I kdy jsem klidná i normálně, ale třeba po vypětí v práci.
Ale jestli jsi ve sloitějí ivotní situaci, moná by byl lepí psycholog. To je můj názor.
Nikde nezíská certifikát, e má chodit na takovou a takovou jógu k tomu a tomu cvičiteli, jak u jsem psala. Je to hodně i o cvičiteli jógy.
Proto opakuji, nejlepí je, kdy si to zkusí sama, a třeba u několika cvičitelek.
Není tady
kokina02 napsal(a):
Hoja, hoja, a jakou jógu bys chtěla? Fit jógu, power jógu nebo jiné?
Není tady
Jóga se dá taky cvičit doma. Na Youtube je spoustu videí.
Není tady