19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Karal napsal(a):
Verunko, gratuace!!!
My brecime furt, ale podle pani reditelky je to takovy ten demonstracni plac..kdyz za nami zapadnou dvere, je klid..
Karal..děkujeme...to se podá , uvidí... my tohle měli taky, ale neboj za pár dní u to snad bude OK :-)
Není tady
Ahojky, tak my jsme taky u ve kolce, ale první týden chytla průjem a minulý zase rýmu, take asi je to vude stejné Kadopádně to zvládá celkem dobře, do kolky se těí, je tam a do 15:00 a v pohodě. Tak snad jí to vydrí
Není tady
Holky, chtěla jsem se zeptat, jak to jde ??
Jestli se u i ti největí uplakánci aklimatizovali a chodí do kolky rádi ?
Adéla září prořvala, pátý den u jsem ji nedokázala ani oblíct ...tak jsme jí dali pauzu a teď jde přelom listopad-prosinec ( je to ta pětidenní docházka ) aby měla 14 dnů kuse.
No a tak jsem byla zvědavá, jak si vai caparti za ty tři měsíce zvykli.
Díky
Není tady
ahoj pinky:kapitulation:
tak za nás..........paráda...... mi měli tu krizi ten první týden.....14 dní.... já u nevím..... no kadopádně na ty ílený scény nikdy nezapomenu...kdy uč. říkala e tohle tam jetě nezaila a pokut by to pokračovalo e by bylo lepí zkončit aby neměl trauma......a ted......pche....super.....ráno mě ani skoro ani neřekne čau,hlavně aby měl pejska na spaní a peláí.... myslím e se mu tam líbí.......,no je tam u na celý den,ale spí tam málokdy-jak sám říká- asi sem troku nespal
ale co je katastrofa ty nemoci......... -nikdy jsem na to nebyla zvyklá aby byl marod a ted....to je pořád.....a kdy ne adam tak to skočí na mě..... ,to mě docela vyčerpává........,ale na to ádná rada asi není......prej se těmahle běnejma nemocema posiluje organismus.........
Není tady
tak my chodíme taky pětkrát v měsíci, chodím jen čtvrtky a řekla bych e a ted se jí tam začíná líbit. raní scény u nejsou, i kdy teda nadená taky není e jde do kolky, ale kdy jí vyzvedávám tak je veselá a hned mi vechno vypráví co dělali atd.
Není tady
ahojky holky,
tak jsem ráda e jste se vrátily k naemu starému témátku a to je kolka naich dětiček:-)))
I já musím napsat e jsem myslela e to nedopadne a budu muset Honzíka ze kolky stáhnout... prvních 14 dní totální hysterický scény.. natěstí dalích 14 dní u se to zlepilo a poplakával jenom občas...ale opravdu to chce časík... začal říjen a malej u začal chodit rád a bez pláče...i kdy jsme si museli projít psychologickou poradnou, EEG i psychiatrickou poradnou kvůli opravdu patné adaptaci do kolky... Honzík má ADHD( hyperaktivitu, opoděný vývoj řeči, i kdky logopedka říkala e to Honzík brzy doene...začal mluvit po třetích narozeninách a teďka u mluví naprosto krásně...akorát neumí pouívat předloky ve větách)
Ale musím napsat e pro nás měla kolka jenom veliký +
Honzík se umí oblíknout, svlíknout, obout boty, uklidit si je namístečko, začal celkem fakt hezky mluvit...
Není tady
Tak holky, díky, docela jste mě povzbudily To jsem potřebovala
Nae Adéla je děsně rozmazlená a zvyklá si vechno vyřvat...... to zase budou jatka Ale nesmím povolit, u teď mám z toho nervy
Přítí týden se vám nahlásím
Není tady
Pinky to znám. já kadou středu večer nemohla ani usnout, při tý přestavě co mě čeká ráno. taky jsme zvaovala dát jí na 10 dní v kuse, ale přilo mi e by to pro ní bylo jetě větí trauma. nakonec si vechny zvyknou tak jako tak. ale pro maminy je to teda fakt záhul co....
Není tady