29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cože?? Z této diskuze se i docela divím. Ony jsou i holky/ženy, co mají rády sex s mladými? Jsem myslel, že jsou spíš na starší, zkušené a jim věkově bližší jedince ...
Stejně jako je prvotní příspěvek této diskuze
Není tady
To je sranda, zrovna dneska jsme se v práci na toto téma bavili. A každý to má jinak. Já třeba mladším nepohrdnu, ale zas nesmí být věkově jako mé děti - to bych si připadala jako pedofil ikdyž je to už dospělé
Není tady
pomněnka
opravdu?
Jako já jen se ptám pro přehled, nic za tím nehledej :-P
Není tady
lavský napsal(a):
pomněnka
opravdu?
Jasně že jsou některý starší na mladý ......moje kamarádky z xchatu žijou s klukama o 30 let mladšíma ........jedna bydlí kousek ode mně ........už jsou spolu 4 roky, on je o 30 let mladší .
Oni se ti lidi tak sžijou, že to ani není tak znát, nějak se sobě přizpůsobí a vypadaj spolu dobře, nevím čím to je . Začne to sexem a skončí vztahem.
Upravil(a) Rozmarila (5. 11. 2009 6:30)
Není tady
lavský napsal(a):
pomněnka
opravdu?
Neboj nehledám. Jen ti chci napsat, že i takové mezi náma jsou
Není tady